Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
Nem kell ezt bánni, mikor szervizbe küldtem nem frissitettem csak visszaállítottam, a telonak nem volt softwares problémája, irtam nekik levelet, hogy nehogy frissitsenek , de persze jusztis feltették nekem az 4.3-at. Szóval ez garinál kb. elkerülhetetlen.
A másik, hogy amiatt nem érdemes nyitni, hogy a 4.4-et feltedd, mert nem kell sokat várni rá max 2 hónapot. Szerintem más megfontolásból érdemes nyitni, sokkal több extra van a Custum romokban, arról nem beszélve, hogy én pl. Google edictiont használnék, ezen meg már csak a Sense fut... Igazából egyetlen problémám hogy az uj hbootokrol semmit nem nyilatkoztak, hogy egyáltalán várható e hogy lesz garivesztés nélküli nyitás... mert ha tudom hogy nem lesz már soha, akkor 1,5 hónapja már nyitva lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest