Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Valkűr #11632 üzenetére
a ONE-nal elégedett lehetsz, mert - szerintem legalábbis - nem mindig a legjobb htc-kbe húztál bele
ha egy rangsort kellene felállítanom a htc-im közt, hogy az adott korszakban mennyire voltak jók akkor a következő lista jönne ki: (elől a legjobb, végén ami a legkevésbé tetszett)
- OneS (qualcomm s4 verzió)
- ONE (még csak pár napja van meg, de esélyes hogy a oneS mellett a második kedvenc htc-m lesz)
- Desire
- Sensation
- One Xa oneX a nagyon alacsony akksi üzemidővel és a tegra processzorral húzta ki a gyufát nálam
a sensation az akkori újraindulgató Sense felület miatt nem jött bea oneS szerintem a legjobb htc ever, mert:
- könnyű
- fém
- vékony
- jó kamera
- nagyon gyors (s4 procival)
- jó akksi üzemidő (eleinte másfél napot, később romolva is egy napot kihúzott a vékonysága ellenére)ahol kicsit gyengébben teljesített:
- hangminőség telefonálásnál (itt a one köröket ver rá)
- kijelző felbontása
- "csak" 16 gigaszóval kiváncsi vagyok pár hónap használat után a one le tudja -e taszítani nálam a trónról a oneS-t
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Ford topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Titan Quest II
- Tesla topik
- Autós topik
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest