- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atimester
aktív tag
válasz
laragirl83 #23504 üzenetére
Akkor mázlista vagyok, mert nekem még sosem szállt el semmim!
(De általában az alaplapok, a VGA és a HDD szarhat be)Az egy évet az általam összerakott gépekre adom. Itt a PH-n, ha külön nincs már rá gyártói garancia, akkor egy hónapot azért mindig vállalok. Eddig csak beállítási problémából adódó gondok voltak, meg egyszer egy állítólagos kompatibilitási hiba, egy GTS 250-nel, de szerintem csak a vevő volt béna, és az előző VGA drivere, amit nem törölt le, meg a GTS250-esé kavart valamit. De nem akartam vele vitatkozni, látszott rajta hogy hülye. Vissza vettem a kártyát, és utána három gépben is kipróbáltam: jó volt, végül el is adtam itt egy másik PH tagnak, aki azóta is elégedetten nyúzza.
-
Tomi 16
őstag
válasz
laragirl83 #23493 üzenetére
Csak érdekes volt.mert a 260-as Gtx nem adott ki ciripelő hangot..
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #22776 üzenetére
elkéstél...már GTX460 OC lett a befutó
-
FRIZ 22
senior tag
válasz
laragirl83 #19581 üzenetére
Sajnos nekem lefelé kell állítanom.
BFG GTX260 OC2 gyári értékei 630, de csak 600-on hajlandó hibamentesen működni.
Lassan meg kéne már gariztatnom, csak az ünnepek, leltár, hosszabb csereidő miatt nem lett még intézve. -
fsb1000
nagyúr
válasz
laragirl83 #19475 üzenetére
Ha jól emléxem neked a régebbi 260-asod van?
A fesz módosítás ezért volt sikeres nbitorral. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
laragirl83 #17999 üzenetére
Mi lesz a PhysX-szel?
... Jön rá év végén a Shattered Horizon.
-
TTomax
félisten
válasz
Micsodááát?Radeont??? -
csucsu69
tag
válasz
laragirl83 #18001 üzenetére
Azért kérdeztem ,mert az MSI Afterburner -t resetelve 1.125-re veszi a feszt, de 1.000-ra is le lehet vele húzni.Az 1.125 nem gáz? Ezt a kártyám biosa csinálja vagy a program?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Át pártolsz az ellenséghez? Na szép, mondhatom...
Sajnos jobb híján kénytelen leszel Ati-t venni ha kell DX11 és/vagy kraft.
-
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #17986 üzenetére
A piros részeket hűti a gyári borda. A sárgával jelöltet meg nem hűti a gyári, oda azért tettem mert a TR oldalán láttam, hogy ír oda bordát.
Most akkor? -
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #17978 üzenetére
Jaj, hova került +?
Itt egy kép, megjelölöd nekem?
Meg azt mondják a több mindig jobb, meg a van-tól nem kell félni. -
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17853 üzenetére
Warhead és Shift a nyúzás tárgya... minden probléma nélkül fut
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17851 üzenetére
event history-t nézted?
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17849 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17847 üzenetére
2400MHz a memória?
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17845 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17843 üzenetére
egy játék közbeni riva monitorozást tudsz csinálni? Meddig is ugranak fel az értékek
jah, és mennyit bir 24/7re max?
Én 734/1548/2214MHz-nél járokpár óra Need For Speed Shift-et kibírt
-
Zsubi
őstag
válasz
laragirl83 #17832 üzenetére
Nem, be van kapcsolva
-
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #17821 üzenetére
A 260-on nekem sem volt, de az itt sem para mert azt hűti a gyári.Nekem a vrm környékén furcsa, hogy adnak olyan bordát is ami gyárival nincs hűtve.
Qru: persze a + hűtés nem gond, de akkor a gyári miért nem hűti pl.
Driver-en én is gondolkodtam, hogy megnézem csak utálom, hogy az utóbbi időben mind szarabb és rakhatom vissza a régit. -
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #17804 üzenetére
Nézegettem az AC gtx 280-hoz kiegészítő bordákat amivel megtudnám oldani a többi alkatrész hűtését. A Thermalright árul ilyen csomagot amiben vannak a 285-höz való bordák, viszont felfedeztem valamit. Itt egy kép a karimról amin bejelöltem, hogy mit hűt a gyári hűtő. Itt pedig egy másik kép amin az van, hogy a TR bordáit hogyan kell feltenni. A Heatsink3-at érdemes megnézni, olyan dolgot hűt amit a gyári hűtő nem is. Szerintetek?
Akkor most a gyári a jó? -
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #17804 üzenetére
Valami kedvességgel? Mert nekem 12200 + futár, úgy meg már 15k.
-
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #17802 üzenetére
De nekem a 260 is ennyire melegedett azért is kérdeztem. Jól néz ki, egyre jobban gondolkodok én is egyen.
-
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #17797 üzenetére
Csak azt tudnám a vrm hőfok hogyan javult ennyit mikor a gyári hűtővel is majdnem eléri a 100 fokot esetenként.
De tényleg nagyon jó értékek. -
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #17780 üzenetére
Jónak néznek ki a hőfokok.
Venti az mindig 60%-on megy? Hangjára kiváncsi lennék személyesen, lehet bepróbálnék én is egyet. Az a gondom, hogy a vrm hőfokokat nem tudom monitorozni, így nem tudnám ha gond lenne. -
rup1u5
nagyúr
válasz
laragirl83 #17778 üzenetére
grat!
kérünk majd szép, éles fotókat is!
ez még 192-es 260-as, hogy ennyi hőszenzora van? -
Gaben01
őstag
válasz
Ez nagyon komoly.
Nálam warhead alatt percek alatt fölszalad a gpu 85 fokra 100% venti mellett.Az enyém nem refnyákos,vajon jó lenne erre is az ac extreme? [link]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ez aztán nem gyenge!
Grat, lehet szabadalmaztatni...
-
Zsubi
őstag
válasz
komoly
hangja milyen
pontosan milyen Zotac karid van
egy kis tuninggal is megnéznéd olyan 700mhz körül -
Zsubi
őstag
válasz
laragirl83 #17776 üzenetére
oks
kíváncsi vagyok hogy terhelés alatt milyen -
Zsubi
őstag
válasz
laragirl83 #17774 üzenetére
terhelés alatt mennyivel jobb ez a hűtő
vrm-et hűti rendesen -
Qru
MODERÁTOR
válasz
laragirl83 #17767 üzenetére
Kíváncsi vok, hogy sikerült a moddolás!
Másik topikban kitárgyalva a téma.
-
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #17766 üzenetére
Ez egyben azt is jelenti este már tudok mondani adatokat, mennyire sikerült a hűtés módosítás!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
laragirl83 #17758 üzenetére
Az enyém most fogyott el, lásd aláírásom...
Egy dolog van amire nagyon ugrok és az az, ha hülyének néznek.
-
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #17749 üzenetére
Ááá, én nem bírnék ki ennyit, hogy ne próbálhassam ki.
Találtam egy képet a 260-ról még a TR hűtővel meg a spéci vrm hűtéssel. A kis lemezre közvetlenül kapott még egy 8-as ventit, kötegelővel. -
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #17745 üzenetére
Megnéztem ma a karim, hogy mire is kéne hűtőborda, amit a gyári is hűt. Szerintem ezt pár ram sünivel simán meglehet oldani.Gondolkodok is rajt, hogy nem kell rá semmi spéci hűtés az AC-t rá lehet faragni.
A képen bejelöltem pirossal amit bűt a borda a ramokon és a gpu-n kívül. -
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #17740 üzenetére
Egyelőre nem biztos, nem? Csak elméletben tudod.
Ma újrapasztázom a vga-m én is, kiváncsi vagyok mennyit számít egy normális paszta. -
brutte
aktív tag
válasz
laragirl83 #17704 üzenetére
Hali! Nekem GTX 260 van. Gond volt vele, ezért visszavittem a boltba. Annyit mondták h télleg hibás és a gari is érvényes még csak mivel megbontottam a felső burkolatot (egy részét levágtam) ezért nem fogadják el.
Látom laragilrl83 te is szerelgeted nagyban. Esetleg valami ötlet vagy alkatrész nincsen hozzá véletlenül? Anyagiakat meg tudjuk beszélni sztem.Más is segíthet ha tud!
Köszönet!
-
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #17718 üzenetére
Tesztelve mikor lesz a kari,hogy a hőfokok hogyan alakultak?
Kiváncsi vagyok megérte e a beruházás. -
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #17702 üzenetére
Köszi.
De úgy néz ki továbbra sem beszerezhető a kiszemelt borda,elmarad a projekt. -
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #17694 üzenetére
Valóban sokat javult,ezért mondtam,hogy a gyártó is simán adhatott volna rá egy vastagabb bordát.Arra azért kiváncsi vagyok még mindig,hogy mekkora hely van a nyák és a borda alja között.Megtudnád mérni majd?
Qru: már régóta tervezem,de eddig nem ment.Most újabb reménycsillag villant fel,addig titok. -
rup1u5
nagyúr
válasz
laragirl83 #17684 üzenetére
Annó én is stock hűtő szétfűrészelését választottam 4850-nél mikor kellett valami VRM borda a twin turbo alá.
[kép]. Elég jó megoldás volt.
Egyébként szerintem is stock vagy víz.
Más:
Toltam ma is egy kis gémelést ugyanazokkal a frekikkel mint tegnap csak 70%-os ventivel. Míg 100%-on tegnap 67-68 volt a legtöbb, addig ma 70%-on 70-72 fokig ment föl.
Annyival nem melegebb, mint amennyivel halkabb ugyhogy azt hiszem ez lesz a jó, középutas, játszós beállítás.17690: Kár hogy nem látunk be a hűtő alá, hogy milyen lett e lefűrészelt VRM rész.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Hát én is kíváncsi vok mi lesz ebből a "sufni-tuning" cooler megoldásból.
Gyárival összeházasítva talán nem izzik majd a VRM, de így akkor nem sok értelme maradt az AC megvételének... szvsz.
-
Henk
veterán
válasz
Nem gond,hogy ezzel tönretettétek a gyári hűtőt?Az a fém hátlap is sz@rul hűt ráadásul,a ram sünik többet érnek szerintem.
A képekre viszont kiváncsi vagyok. -
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #17680 üzenetére
Ez valóban megoldás,de gari esetén probléma lehet.Vagy veszel hozzá mégegy hűtőt ha sikerül.Amúgy nekem a 260-on volt a TR hűtő és az melegedett annyira amit említettem.Mondjuk én 100 fok fölé nem engedtem mert azt is sokalltam.
-
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #17673 üzenetére
Ha 70 fok körül tartja load akkor én is veszek a 285-re.Valahogy ráfabrikálom mert gondolkodtam én is hűtőcserében,de ebben a házban a TR már nem fér el.Az AC-tól meg idegenkedtem a 3 venti hangja és a már említett alu lemez miatt.
Halkan jegyzem meg,hogy nem lennél egyáltalán meglepve ha az AC dokumentációjával ellentétben sokkal melegebb lenne a vrm hőfok. -
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17676 üzenetére
Remélem nem lesz logout,hanem egyszerre idepublikálod az eredményt
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17673 üzenetére
Én nagyon kiváncsi leszek...ha beválik a hűtő akkor én leszek az első aki gratulál
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17656 üzenetére
biztos jót tesz a gépnek ha belevágsz egy 120fokos VGA-t
főleg hog a déli hid is ott van a közelben
Ezeknél a VGA-knál vagy víz vagy origi hűtő. Én pl Scythe Musashival próbáltam. a GPU-t megfogta meg a ramokat is szintén hangtalanul, de hiába tettem rá 3x12cm-es ventit,semmit nem tudott kezdeni a VRMel.és ez alapórajeles GTX280 volt
esetlegesen valami fabrikált léghűtést tudnék rá elképzelni,de semmi más hűtővel nem leszel előrébb. Az első Furmark alatt szét fogja izzadni magát a kártya -
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #17658 üzenetére
Ezen a képen látható az AC hűtőjéhez járó vrm borda.Középen aminek a szélei felvannak hajlítva.Ezen a TR hűtője van.Mint látszik szinte egyforma 1mm vanstagságú alu lemez.
Itt pedig a gyári hűtő.Mondjuk nem a legszerencsésebb kamera állás mert nem látszik mennyire vastag a hűtő,de nem találtam most olyat.De az egész egy nagy borda ami elvezeti a hőt és legalább 4-5mm vastag.1000x jobban hűti a vrm-et a gyári megoldás.
Nem is lenne gond sem az AC sem a TR hűtőjével mert a gpu-t tökéletesen lehűtik,még a ramokra is elég a süni amit adnak.De,hogy miért ilyen sz@r vékony lemezből gyártják a vrm hűtőt nem értem meg.Adnának arra is egy olyan vastagságú blokkot mint mondjuk a ramokra és kész. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
laragirl83 #17658 üzenetére
Ott szívja be a friss levegőt a venti, totál friss kereszthuzatban van a VRM. Nekem gyárival olyan meleg mint maga a GPU. Szvsz nV rendes ref hűtőket csinál, nem érdemes ezeken cserélgetni nem igazán nyersz vele semmit (nem úgy mint ATi-nál). Vagy ha kicsit halkabb akkor jóval melegebb is lesz. Gyárit belövöd 65%-ra halk és hűt is.
-
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #17655 üzenetére
De írja is manual:
"For GTX260, the maximum temperature tolerance of its voltage regulators and RAMs is 140C-105C respectively. Due to high airflow generated by the Accelero GTX280 cooler, the voltage regulators remain at around 80C and RAMs at around 70C at full loads. As a result, the use of heatsink is optional."
Én természetesen fel fogom tenni a bordát VRM-ekre és RAMokra is, elég kell legyen....
Be is rendeltem tegnap ipon-nál, lehet már ma kézhez veszem -
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17634 üzenetére
VRMeknek nem nagyon fog jót tenni
-
Zoli1222
addikt
válasz
laragirl83 #17633 üzenetére
Nekem van.
-
Henk
veterán
válasz
Nekem volt.
Miért is? -
laragirl83
őstag
válasz
Vagy Accelero Xtreme GTX 280? Ez utóbbival szemezek, szvsz ilyet rakok 260-amra
-
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #15559 üzenetére
Egyelőre léghűtésből nincs olyan amire érdemes lenne cserélni.Ha valamelyik gyártó végre normális méretű bordát csinálna a vrm-re ahelyett a darab lemez helyett akkor más lenne a helyzet.A gpu hőfokát jól lehúzzák amúgy ezek a nagy bordák.
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #15557 üzenetére
viz vagy gyári...ez a két lehetőség van manapság a VGA-khoz
-
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #15555 üzenetére
A gpu-t sokkal jobban hűti mint a gyári,de a vrm hűtése viszont gyengébb ezzel a hűtővel.Ráadásul az AC hűtője csak a ref karikra jó.Volt aki mellényúlt mert egy 55nm-es 260-ra vette és nem passzoltak a kiegészítők hozzá.Annak idején én is lecseréltem a 260 hűtőjét egy TR-ra de szerintem nem éri meg az árát.Mondjuk én azért,hogy hangtalan legyen,ezt sikerült is elérnem vele.De mint mondtam a vrm hűtése nagyon rossz lett vele,arra még házilag kellett barkácsolnom hűtést és akkor sem volt jó inkább csak elfogadható.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
laragirl83 #14465 üzenetére
Rivával megpöckölöm kicsit én is.
2D-ben mennyire veszi vissza magát a gpu? Nálam ilyen 100MHz-et láttam, ez tényleg ennyire visszaveszi magát, vagy benéztem vmit?
-
bag
tag
válasz
laragirl83 #13871 üzenetére
Hi, lehet állítani mindent sztem, én átállítottam a ventit 40-ről 25%-ra igy nincs hangja alapjáraton és kb 50°C. Amikor kell meg beindul, 70-80 fokig felmegy de még úgy se vészes a hangja.
-
Laraxior
titán
válasz
mi a probléma a Riva Tunerrel? Szépen fut a háttérben.. indítás a Windows-zal együtt..aztán ágyő
-
Henk
veterán
válasz
Úgy emlékszem valaki írta itt,hogy próbálkozott vele,de magasabb fesszel instabilabb lett a kari.Amúgy sima oc bios-t tudsz rá tenni.
Valty:nincs a hátulján borítás?Mert azt mondják elég ritka az 55nm-es 260. -
zsolt1129
addikt
válasz
laragirl83 #13768 üzenetére
250W-ot?
Az adatlapodon levő konfiggal? Az nagyon kevésnek tűnik.
-
TTomax
félisten
válasz
laragirl83 #13662 üzenetére
Rakd fel ezt a foltot és lesz neked is!
-
KIRKJE
csendes tag
válasz
laragirl83 #13662 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
-
joshua7
veterán
válasz
laragirl83 #13569 üzenetére
Esetleg ráfanyalodok majd, de egyelőre köszi, nem.
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #13569 üzenetére
gyere gamelni... gyülekező a Wars topikban
alakul a csapat megint
-
pityeszka
őstag
válasz
laragirl83 #13282 üzenetére
Köszönöm.Gondoltam, hogy a kis Corsairban van annyi kraft, hogy elég legyen!
-
westlake
félisten
válasz
laragirl83 #12764 üzenetére
nem hinnem, hogy az oc karikhoz kulon valogatnak a memoriakat es a gpu-kat
egyszeruen csak betesztelik oket a gyarban magasabb mukodesi frekire..
-
Sziszifeca
őstag
válasz
laragirl83 #12764 üzenetére
Hát nekem az XXX elég szépen muzsikál (750/1530/1300). Szerintem picit jobban lehet húzni az OC-t, persze ez kártya függő is. Szerintem.
-
NFree
addikt
válasz
laragirl83 #11999 üzenetére
Jó neked
de én az újj 55nm 216sp-ekre gondoltam 55k-t
Laraxior
Annyiért az igazi bestbuyde én mostanában nem nagyon láttam 80.alatt még hastználtan sem
Annyiért venni kellett volna 2-őt
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #11999 üzenetére
ha 13al megtoldod akkor most van egy GTX280 AMP!od
-
Cyberpunk
félisten
válasz
laragirl83 #11137 üzenetére
Hát én is 2x1 GB ramot használtam először Vistához és eladtam a régieket és vettem 2x2 GB-ot mivel ha már Vista x64-esem van
akkor használjuk is ki azt. Bár ma még kevés program van ami több memóriát igényel kettőnél de azért eljön hamarosan az az idő is.
De például a Crysis-nak ha nagy felbontásban max graff 16xQ AA melett már több kel neki mint kető.
64 bites Vistát meg nyugodtan telepíthetsz nincs azzal gond én már egy éve használom de eddig nem volt vele nagy gond persze kisebb bibik előfordulnak de az az esetek többségében ez azért van mert hülye vagyok hozzá
És még egy érv a 64 bit mellett hogy itt nincs 2 GB-os korlát (tehát ennél több memóriát is ki tud osztani egy programnak) tehát csak ajánlani tudom.
Ja és vissza térve a memóriákhoz ha szerencséd van akkor még az olcsóbb memok is jól húzhatok pl: nekem van 2 db Kingmax aszem Mars na mindegy és a gyári 800 helyett simán mennek minden gond nélkül 900-on is (persze azért mert tuningnál már nem tudtam őket jobban vissza osztani) szóval ezzel azt akartam mondani hogy ha nem cél az 1200 MHz akkor nem feltétlen rosszabbak ezek a ramok sem.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Én nekem most jelenleg 3Giga ram van a gépemben,és 32-bites oprendszert használok,és azt hiszem maradok az emlitett mennyiségnél,és rendszernél.Mért?Azért mert a 32-bites oprendszer 3Gigánál többet nem tud megcímezni,azaz ha 4giga Ram lenne bent,akkor sem tudnám kihasználni,max 3200Megát,ha jó hiszem.Amúgy pedig nálam furcsamod a 3Gigát,is dualba kezeli a lap,a CPU-z szerint[link],bár ezt furcsálom
-
TTomax
félisten
válasz
laragirl83 #11144 üzenetére
Igen gondoltam,hogy nem fogod még másfél évig a konfigod hajtani...azért írtam a végét direkt,kár rá költened fél évre...
-
TTomax
félisten
válasz
Igaz,nem engem kérdeztél de reagálok én is... Nekem is 4G RAM van a gépemben.Ha még egyet 1G-t raksz be akkor azt még teljes mértékben látni fogja,illetve a címezni is.Ugy tudom amúgy 4-t fog látni a 4-böl,de csak 3.2G fog használni.Igen a dual channel miatt jobb ha párosával pakolgatod be őket.Arra érdemes lesz odafigyelned,hogy a lapod szereti-e ha mind a 4slot "tele" van a Giga lapok nyűgösek erre,lehet hogy normálisan csak 2X2G-t fogsz tudni hajtani...
Gyakorlati tapasztalatok...
32 bites vistát használok,ennek oka az hogy jelenleg ez a legproblémamentesebb oprendszer.Figyelgetem játékok alatt mi mennyit foglal és az első játék ami komolyabban kilóg a 2G-böl az a GTA4,a jövőben várható még jó néhány játék,ami még bele csúszhat ebbe.Másrészt azt érdemes még végiggondolnod,hogy mikor akarsz DDR3-ra átállni,mert előbb-utóbb sajnos kell...szerintem ha még egy jó erős másfél 2évig nem akarsz alaplapot cserélni akkor érdemes a plusz 2G ... -
mfranky
őstag
válasz
Szia!
Nálam 4GB van Vista 32 bittel, tisztán van mindíg 2GB körüli, mikor bekapcsolom a gépet...
Üdv...
-
ImI87
őstag
válasz
Na én nem akarom megnyitni megint a Vista vs XP vitát, de én 64bites Vista-t használok, amióta kijött az SP1. Azóta csak az van fent, és semmi probléma nincs vele. Nálam is a 4 giga ram miatt van, és én annó igenis megéreztem a +2gb ramot. Ha sok dolog megy egyszerre, akkor is gyorsabban a rendszer. Játékokban talán nincs nagy szerepe, de egy picit ott is érezhető.
Kicsit bonyolultabb volt a tuning, de ez meg a lap miat van. Sok KIT-et végigpróbáltam, mert mindenáron 1200-on akartam használni a ramokat, és végül a 4*1 felállás-sal jártam sikerrel. 2*2 esetén 1130-nál nem jutottam tovább, pedig volt 4 féle KIT is a gépben.A + ram mindig jól jön (persze normális határokon belül, meg ez is alkalmazás-függő), a Vista64-gyel meg SEMMI gond nincsen. Ugyanúgy működik minden, mindenhez van driver, stb.....
És mivel ilyen fing olcsó a DDR2, nyugodtan beruházhatsz +2 gigára, és nyugodtan feldobhatsz egy 64bit-es Vista-t is. -
Sziszifeca
őstag
válasz
Hali.
Én most adtam el 2gb ramot a gépemből, de a vista és az xp is ugyanolyan gyors maradt.
Én ennyit tudok mondani.Nekem A-data Viteste 800EE+ -om van.
De valakinél hallottam hogy lassult, ezt viszont már nem értem.
Ha szeretnél bővíteni, akkor még 2x1gb, és dualba, vagypedig a jelenlegit eladod, és 2x2gb-ra váltasz. Nekem a 4x1Gb-al is ugyanolyan húzható volt a memória @1000mhz -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
laragirl83 #10212 üzenetére
Igazából ezt játék válogatja. Van már pár program ami jobban fut Vistán. Aki teheti annak jelenleg az XP és Vista kombó a legjobb. Mikor melyiken megy jobban a játék.
Multi GPU rendszereknek mindenképp SP1-es 32bit-es Vista az ajánlott, mert ezzel a konfigurációval szinte mindig működik nálam a CF. Persze kell egy pár javítócsomag még a mikrofos update-en keresztül, mert a WDDM egy kicsit el lett baszarintva ... de a lényeg, hogy már javították, így a skálázódás is 80% körüli, ha nincs CPU limit ugye.Kevésbé jó hír XP favorizálóknak, hogy a WARP10 elterjedésével mindenkinek költöznie kell, mert akkor már a DX9-es gamáknak is minimum Pista kell.
-
Rusher
őstag
válasz
laragirl83 #10212 üzenetére
Nálam egyik játék sem fut rosszabbul Vista-n mint XP-n még 64bites Vista-val is tökéletesen fut minden...szerintem a Vista már elég jó a SP1 óta....
Henk Nekem amig 2gb ram volt a gépemben sem volt probléma nem igazán fogyott el az(nálam legalább is)
-
killer1203
senior tag
válasz
laragirl83 #9439 üzenetére
á köszi igy mostmár nem akadozik
-
Casanova*
veterán
válasz
laragirl83 #8918 üzenetére
700/1400/2500 ilyen beállításon játszol? stabil?
-
Henk
veterán
válasz
laragirl83 #8918 üzenetére
Zotac-ot nyugodtan vehet,de szerintem nem az a legolcsóbb 260-as.
Palit,Galaxy meg Gainward olcsóbb,talán a Giga is. -
HoReSz1975
őstag
válasz
laragirl83 #8658 üzenetére
Nekem van egy Gainward 9800GX2 -öm és cserélnék egy az egybem, vagy egy ZOTAC, vagy Gigabyte GTX260 896MB -ra.
Elcserélnétek
-
Beowulf_78
addikt
válasz
laragirl83 #8583 üzenetére
Még jó hogy DX9 és DX10-be futtattam, és DX10.1-be nem...szóval tök jól össze tudom most hasonlítani.
VinoRosso: Ott van az is hogy Vista X64...
-
biggamer
veterán
válasz
laragirl83 #8588 üzenetére
Egyébként csak azért tettem ide fel ismét, mert senki nem mond semmi infót a gaméról / esetleg hátha akad még olyan földi halandó, aki örülni fog ennek /.
-
rumkola
nagyúr
válasz
laragirl83 #8583 üzenetére
Gyönyörű...
)
3800mhz 7200-el a 9800gt-m dx9-ben hoz ugyanennyit, ugyanezekkel as beállításokkal...
Ismét láthatjuk, mennyire jó ez a dx10.D
-
Bluegene
addikt
válasz
laragirl83 #8229 üzenetére
ez van szvsz le vagytok nyomva
motion blur: csak azért mondtam, mert ez a tunning valódi császára
, nem flémelni írtam, de a 100%-os tunning szvsz mindent elsöprő(250@500)
-
KTTech
veterán
válasz
laragirl83 #7889 üzenetére
Nekem a 178.24-el voltak órajel gondjaim: Media player classicban folyamatosan Power3D-t nyomott, WLM-nél is, ha a főablak megnyílt... (mondjuk a vibrance meg nem érdekel, az csak a kép elb*szására jó...)
-
Beowulf_78
addikt
válasz
laragirl83 #7863 üzenetére
Gondolod hogy én találtam ki ezt a hírt???
Vazze..nem a kisujjamból szoptam. Betettem ide, hogy lássátok ti is. Ennyi. Jóindulatból. Nem azért hogy fröcsögj mennyire balfaszság...Ha nem hiszed, ne hidd, én se írtam ha jól emlékszem, hogy készpénznek kell venni a hírt. Gondolom valaki valahogy kiderítette..és betette hogy segítsen másoknak. Ennyire hülye ne legyél mááá. Mi értelme lenne ilyet terjeszteni? Elképzelhető hogy volt olyan verzió, olyan link, amiben a razor crk vírusos volt. Az ilyen híreket nem leszólni kell, hanem kicsit óvatosabbnak lenni utána.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
laragirl83 #7861 üzenetére
Én tegnap raktam újra a gépem a nuke miatt úgyhogy nem rémhír.
A boot sectort is hazavágta úgyhogy jelszót sehogy sem tudtam feloldani [itt kértem segítséget] de nem sok jött! -
Dark KillerX
addikt
válasz
laragirl83 #7859 üzenetére
Tudod mit nem is mondok semmit,mert te is csak lenézed a másikat,és mert esetleg véletlenül hülye vagyok az informatikához.Kösz
Ui:Amúgy tudom már mért kékhalálozott a gépem,mert a memória ídőzitések nem jól voltak beállítva. -
biggamer
veterán
válasz
laragirl83 #7628 üzenetére
-
csutkaa
senior tag
válasz
laragirl83 #7315 üzenetére
oké
-
schwartz
addikt
válasz
laragirl83 #7295 üzenetére
Keresre raktam fel a Furmarkot. Kulonben, ez a kinek hosszabb egy centivel dolog hidegen hagy...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
laragirl83 #6966 üzenetére
Megnéztem, XP alatt valóban nem lehet állítani, de Vista alatt nekem tökéletes működik, és restart után is megmarad
-
keIdor
titán
válasz
laragirl83 #6660 üzenetére
Majd ha váltasz 4GB-ra, akkor rákényszerűlsz te is... de itt az Microsoft a hülye, hogy nem támogatja rendesen, meg én Vistából is csak 64-eset adtam volna már ki.
-
Ombi5
őstag
válasz
KAMU,konyorgom 1 evig hasznaltam 64 bites Vistat ,most jelenleg nincs gepem,de semmilyen kompatibilitasi problemat nemlattam, ja es NEM CSAK JATEKRA HASZNALTAM,AMEN!! Ne csinaljunk mar ebbol tevhitet, regebben voltak bakik,de most mar SEMMI!!
-
Rusher
őstag
válasz
Ez éppenséggel nem igaz....eleinte én is azt gondoltam, mert olvastam ezt-azt róla, de amióta Vista64bit-es oprendszert használok elmondhatom, hogy tökéletes. Egy program nem volt még amivel probléma lett volna és valszeg nem is lesz....és a játékoknál sem jelentkezik semmilyen hátrány a 32bit-hez képest...szóval ezek a "nem mennek jól a játékok.....meg alig van program ami jó 64bit-es rendszerre...." ez hülyeség.....még a ramkezelése is jobb mint a 32bit-es Vistanak.
BMW001 Próbáld ki nyugodtan sztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Horizon Forbidden West
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest