Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
válasz
Dr. Romano #23871 üzenetére
Lehet, hogy necces lenne. Ez alapján mondom. Egy minőségi 450-esnek viszont gond nélkül vinnie kell.
-
joshua7
veterán
válasz
rumkola #22073 üzenetére
Köszi! Oldal is elég jó, ahogy nézem.
Itt alapfrekis karik vannak, de jó az összevetéshez. Másrészt nem játékra kell, így az 1792MB nálam nem jelent előnyt. De ha mégis van játék, akkor is csak 1280-ban játszom, a monitor miatt.
Egyébként GTX280 lesz, de aztán jön a GTX275 is, ha minden jól megy. -
joshua7
veterán
Köszi, srácok.
Közben az 275 is meglenne 35-ből.
Túl sokáig mondjuk nem lesz nálam, akármelyik mellett is döntök, mert csak 3dmark-ban akarom meghajtani. -
joshua7
veterán
Újabb véleményezést kérnék.
MSI GTX280 Super OC 1GB - 35k
MSI GTX275 Lightning 1792MB - 38k
Gar egyiken sincs. Tuningban melyik mehet jobban vajon? Néztem hwbot-ot és ott a Lightning nagyon durva dolgokra képes, de azokat nitrózták. -
joshua7
veterán
Melyket vennétek?
2db MSI GTX280. Egyik OC, garos, 40-ért, másik Super OC, gar nuku, 35-ért. -
joshua7
veterán
válasz
Szuperboci #16411 üzenetére
Érdekes, mert nekem is Vista64 van, de a 185.85-ös drivert nem ismeri föl a Riva. Viszont ugyaner XP32 alatt meg jó. Mindegy, használd a Gputool-t, legalább ugyanolyan jó.
Nekem így néz ki a Riva: -
joshua7
veterán
válasz
Zerocool21 #13831 üzenetére
Meg ne vegyél már 84-ért egy gtx280-at...
-
joshua7
veterán
válasz
Beowulf_78 #13829 üzenetére
Nyugi van, ha nem, akkor nem.
-
joshua7
veterán
válasz
Beowulf_78 #13826 üzenetére
Fps-eket tudnál mondani?
De még mindig nem értem, h totál vgalimites beállításoknál mit számít a cache... -
joshua7
veterán
válasz
Beowulf_78 #13826 üzenetére
Dupla...
-
joshua7
veterán
válasz
Beowulf_78 #13824 üzenetére
Az órajel miatt ugyebár. Mert ez pont ellentmond a cache-es fejtegetésednek.
-
joshua7
veterán
válasz
Beowulf_78 #13822 üzenetére
De mégis, miféle beállításokról beszélsz? 1 mai játék, 1680, szűrőzve, totál vgalimittel és ilyet érzel? Ez ellentmond minden tesztnek, amit a témában olvastam.
-
joshua7
veterán
válasz
Sziszifeca #13803 üzenetére
4Mb cache-ről 6-ra váltottál és érzed? Nehezen hihető.
1 vs 4-nél még elhiszem, h van változás (tesztek is kihozzák), de 4Mb már magában sok, h arról érezni lehetne a változást. Persze nem akarok vitázni, ahogy gondolod. -
joshua7
veterán
válasz
Sziszifeca #13800 üzenetére
Már ne haragudj, de ez badarság... vagy h használod a játékokat? 640x480, low?
-
joshua7
veterán
válasz
laragirl83 #13569 üzenetére
Esetleg ráfanyalodok majd, de egyelőre köszi, nem.
-
joshua7
veterán
válasz
Beowulf_78 #13560 üzenetére
Nem húzom, nyugi van.
Leginkább tesztre vettem, meg 1280-at tud a monitorom, oda értelme sincs egyébként sem. Bár igaz, ami igaz, Very high, 0AA mellett így is simán megfekteti a Crysis - The Resort +pályája... Szóval elég lenne kisebb kari, megvenni is azért vettem ezt, mert jó árban volt.Nyilván szakmai topik, csak épp nem komálom a csúsztatást meg hazabeszélést, amit nem kevésszer tapasztalok ebben a topikban... Arról nem is beszélve, amikor az illető 'SOS kell, most azonnal add el nekem és 10x hív meló közben, h neki most rögtön, de azonnal kell blabla...'. Aztán meg jön a 'hátizé mégsem kell', na akkor a legkevésbé sem vagyok megértő...
-
joshua7
veterán
Hát köszönöm szépen, h közvetve rontjátok az üzletem...
Lara, miről beszélsz? 1fps=10k? Nem éppen 1fps különbség van. Víz nélkül mit is megy a kártyád egyébként? Mennyibe is van a blokkal együtt? Mennyi gar is van a karira, ha már példálózol vele?
-
joshua7
veterán
Ha valaki GTX260-at cserélne fölfelé, megnézheti az aláírásomat.
-
joshua7
veterán
Tud valaki újfajta gtx260 (216sp, 55nm) beszerzési helyet itthonról?
-
joshua7
veterán
Valaki homályosítson már föl pls. Szóval a 216sp-s karik nem mindenképp 55nm-esek, nemde?
-
joshua7
veterán
Mennyi is lesz ez gtx295, 120-130k? Miért várja bárki is, h majd ez lenyomja egy 60k-s hd4870/gtx260 árát?
-
joshua7
veterán
válasz
Dark KillerX #11288 üzenetére
Szerencse kérdése. Nekem volt Gainward HD4850GS-ből kettő, az első tényleg rossz volt, a második viszont tökéletes. Ahhoz a Giga 9800GTX+ 1gb-hoz is volt szerencsém, hát az legalább akkora fosch volt, mint az első GS, szóval 1:1.
Jellemzően persze nem a refkarikkal van a gond, hanem a gyártó szerencsétlenkedik/barmol.
Ezek után maradtam a zATI-nál, bár meghagytam a beszerzőmnek, h jelezzen, ha lesz egy GTX260-a.Sry az OFF-ért...
-
joshua7
veterán
válasz
Dark KillerX #11218 üzenetére
1 kérdésem van: látsz valahol dx10.1 táblázatot?
-
joshua7
veterán
válasz
Zsozsooooo #7806 üzenetére
Ezt miért ide?
Egyébként 'Low' shadow mellett marha nagy kunszt... -
joshua7
veterán
válasz
Beowulf_78 #7471 üzenetére
Nem szóltam hozzád, szóval nem értem, mit magyarázol nekem.
Keldor véleményére vagyok kíváncsi, nem a Tiedre. Egyébként nem járok a 4850 topikba, mert nincs okom rá. Ide is csak azért, mert gondolkodtam, h 260-ra cserélem a karim. Szóval légy olyan kedves, és ne magyarázz már nekem, h hová járjak és mit csináljak. És most nagyon finoman fogalmaztam...
Keldor papa: ja, hogy csak ennyiről volt szó. Akkor néhányan kicsit túlmisztifikálták a kommentedet.
Egyébként nálam is ez a válság tett be, az így fölmenő árak miatt letettem most a 260-ról/4870-ről.
-
joshua7
veterán
válasz
laragirl83 #6143 üzenetére
Ha már egy rakat pénzt ráfizettél, még szép, h gyorsabb. Durva is lenne más esetben.
-
joshua7
veterán
válasz
laragirl83 #6120 üzenetére
Tibiajax: mi a bajod?
-
joshua7
veterán
válasz
laragirl83 #6115 üzenetére
Húha.
Rakj már mindent maxra, utána lnkelj pls.
-
joshua7
veterán
válasz
Motion_Blur #6087 üzenetére
Ilyen beállítások mellett csodálkozol, h kevés a 256mb?
bombi1986: nem beszélni magyar? Egyébként mi köze van a procinak a felbontáshoz? Nézd meg inkább, mit tud a monitorod.
-
joshua7
veterán
válasz
Beowulf_78 #6077 üzenetére
Fele annyi garral, azt tedd hozzá.
-
joshua7
veterán
válasz
laragirl83 #5918 üzenetére
Hogy mivan?
Ki beszélt 4870-ről? 260 vs 4850-ről beszélek. -
joshua7
veterán
válasz
laragirl83 #5883 üzenetére
Azért azt is regéld csak el, h mennyit fizettél rá. +~60% ár, +~25-30% teljesítményért. Az aztán nagyon megérte.
-
joshua7
veterán
válasz
Csiborbogár #3770 üzenetére
A 260 hol volt 100k?
-
joshua7
veterán
Iponban látok 55-ért gtx260-at. Van ennél jobb árban valahol? Érdekes, de itt, a Ph-n is csak ennél többért találtam...
-
joshua7
veterán
válasz
SzlobiG #1561 üzenetére
2560-ban, sokszor AA mellett sem hajtaná ki?
Egyébként tiszta szánalom megint a guru tesztje. Szinte minden képen más karival vetik össze a 280-at (nézem, h jé, milyen jól megy a leggyengébb is, ami a teszt elején egy hd3870, aztán látom, h már 9600gt meg 8800gts van ott, wtf?), a csíkok elrendezése is hol ilyen, hol olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest