- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
válasz
Endruboy007 #17033 üzenetére
Milyen felbontast hasznalsz?
-
schwartz
addikt
Akarhogy nezzuk, jelen esetben nem az E6600 lesz a szuk keresztmetszet. (felbontastol fuggetlenul) Lenyegtelen a procilimit, ha nem befolyasolja a jatekelmenyt. Ebben a tesztben vilagosan latszik, hogy kvazi semmit nem dob a jatszhatosagon az 1.4-4 Ghz kozotti procituning...
-
schwartz
addikt
válasz
Endruboy007 #17015 üzenetére
hogy úgy sem tudja kihasználni a procim?!
Ez igy (altalaban) egy baromsag. (meg amugy is...
) Jelenleg nincs egy jatek ami 30FPS ala esne a procid miatt. A VGA limital kb. minden modern game-ben...
-
schwartz
addikt
Pedig en ma' ecce felhivtam ra a figyelmed...
-
schwartz
addikt
Csajoknak van, hogy nem mondok igazat... De kulonben, szoknyad van?
Ha nem, nyugodt lehetsz, me' nem verlek at...
Kb. egy eve volt az a kartyam. Ha jol emlekszem, akkoriban semmilyen szoftveres fesz emelesi lehetoseg nem volt. Forrasztani meg nem alltam neki egy szar tremark teszt miatt... -
schwartz
addikt
800/1600/2530. Ez volt a max Vantage stabil orajel, fesz emeles nelkul. (kulonben fenn van a listan is)
Az XFX GTX285 meg egyszeruen csak annyit birt... -
schwartz
addikt
válasz
TTomax #16564 üzenetére
05. 29 -en irta Abu azt a bemutatot. 06. 03-an meg botranyosan ment nalad is.
Idokozben jott hozza valami beta patch meg ujabb Catalyst (ha jol tudom) de igy is a beka segge alatt maradt az FPS.
(De jol latom? Mar ugy beszelsz arrol a vezna HD4850-rol mint Bluegene baratunk??)
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
válasz
Sziszifeca #16144 üzenetére
Huvos es halk nem lesz, de jo arban van a HD4890. Masik oldalon a GTX280-285. Mas kerdes, hogy 1680x1050-re jelenleg nem nagyon indokolt 260-rol nagyobb kartyara valtani.
-
schwartz
addikt
válasz
keIdor #16116 üzenetére
Szerintem nyugodtan cseréld le 4890-re, nekem az van, és GTX-280 OC-ról váltottam és nem bántam meg, mert jobb... hűvösebb is...
A 70-ert vett GTX280-at eladtad valami palimadarnak 100k-ert. Na meg jo, hogy nem bantad meg...
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
A gyártók pedig nem azért lövik be a kártyákat úgy, ahogy, mert annyira mérnöki alapon kidolgoznák, hogy a mi a legjobb, hanem mert le se sz*rják az egészet. Jó példa az ati féle állandó ramfreki is. Tökéletesen felesleges, csak egyszerűbb volt nem foglalkozni vele.
A DDR5 nem "dijazza" az alacsony orajelen valo mukodest. Ezrt olyan a powerplay a HD4870-en mint amilyen...
-
schwartz
addikt
A memet hagytam, a GPU/Shadert állítottam 700/1500-ra, de szemetel.
Milyen venti beallitasokkal? AUTO erteken nalam a GTX 260, 700/1450-en volt stabil. Ha noveltem a legszallitast el lehetett erni 750/1500-at. A max 800/1600-volt egy ket teszt erejeig 100%-on porgo ventivel.
-
schwartz
addikt
Teljesen mas memory managementet hasznal mint az XP.
"The memory management system in Vista is completely new it is actually designed to fill almost all memory on any system all the time. It does this by caching data from the hard drive that you use frequently (Superfetch)" [link]
-
schwartz
addikt
válasz
johnny82 #15365 üzenetére
A tapod hatareset. Ket 6 tus tapcsatlakozo kell a kartyahoz.
Milyen felbontast hasznalsz?(#15366) Lauda
Lakoteruleten kivul tortent. (lt-n belul nem nagyon lepek a gazra). A buntetetes osszegerol inkabb ne beszeljunk...En most is azt mondom, hogy rossz volt a radar...annyival nem mehettem...
-
schwartz
addikt
válasz
johnny82 #15362 üzenetére
Zart hazban, full load alatt elegge hangos. Idle elviselheto a hangja. (kb. mint a ref. HD4850-nek). Hutot nem kell cserelned, kivaloan teszi a dolgat. Rivatunerbol allithato a venti fordulatszama, ha a gyari beallitasok nem elegitenek ki az igenyeid.
Lauda
Mennyive' menté'?Fene meg nezte a radaron kivul...
-
schwartz
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15355 üzenetére
Kinemszarjale mennyi a villanyszamla?
Haggyukma' ezt a temat...
Szerk:
Ez inkabb Lauda-nak akart menni... Mar nem lelkes ujonc igy biztos nem veszi rossz neven... -
schwartz
addikt
válasz
HoReSz1975 #15171 üzenetére
Feszemeles nelkul, gyakorlatilag nem jelent rizikot a tuning. Az meg, hogy meddig lehet meghuzni, szerencse dolga. Olyan 700/1400 korul illene menjen a GPU egy 280-on.
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #15082 üzenetére
Majd jon a szakertelmu es megmagyaraz...
-
schwartz
addikt
a 65nm-esen van csak a vrm-en hőcső, de azon meg kevés a fázis komolyabb OC-hez.... Feszemelés nélkül 700/1500-nál vége, feszemelésre meg lekapcsol, heatpipe ide vagy oda, mert gyanítom van benne védelem, hogy ne terhelhesd túl.....
A Zotac-om ami volt durvabb orajelekkel is uzemelt egy ket teszt erejeig. (65nm-es GTX265, feszemeles nelkul, gyari leghutes) Ennek fenyeben kivancsi lennek erre a Gainwardra.
-
schwartz
addikt
Hogy nem lattal sok topicban az lehetseges. De, hogy leugatsz itt mikozben gozod sincs mirol is van szo lenyegeben, megmosolyogtat. Mondhatni tudok egy s mast a GT200-as kartyakrol, ellentetben veled. Te mitol lennel nagyobb szaktekintely mint en?
Egy helyen diplomaztunk? Elotted vedtem meg a Ph.D-met? Gondolom nem. Akkor mi a fasznak nyeljem le a pokroc stilusod?Nem titok, hogy a gyartok mindent elkovetnek, hogy csokkentsek a GT200-as kartyak eloallitasi koltsegeit miutan az NV szabad kezet adott. Nezz mar ra a ket hutesre? Szerinted melyik az olcsobb megoldas? A nyakot miert kellett attervezni? Miert nincs lehetoseg fesz allitasra es ebbol adodoan a power management-re?
-
schwartz
addikt
válasz
rejewski #15063 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni de a nem referencia nyak, az atdolgozott hutes (es valoszinu gyengebb minosegu komponensek) mind a koltseghatekonysag szempontjait vettek figyelembe. Meg fajobb dolog, hogy semmilyen power saving nem mukodik. (erthetetlen modon) Valoszinu ez is az atdolgozott VRM-nek koszonheto.
The card doesn’t use the 2D/3D clock switcher and it results in higher consumption than on reference cards.
Ezek utan van kepuk rarakni, hogy Golden Sample...Mar csak a hangjara lennek kivancsi...
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #14805 üzenetére
Ehhez kell a Dx10? Szerintem a Doom3 szebben nezett ki egy Geforce4 Ti-al. Ugye az meg csak Dx8...
Ettol azert utosebbet vartam.
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #14786 üzenetére
Valoszinu nem tamogatja az SLI-t. GTX285-el is 30 koruli az FPS (1920x1200 4xAA). A grafika keves joindulattal atlagosnak mondhato... (szerintem)
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #14705 üzenetére
Sot! A "mumus" Zotac-on is.
(700/1450/2500-normal hasznalat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Nyaralás topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest