- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Battlefield 3 alatt 1920x1200-ban szerintetek normális a max.96fox a BFG 280 OC-nek?
Meddig normális még a hőfok?Ha újrapasztáznám, az segítene?
-
Sziszifeca
őstag
Hi!
GTX260 (192sp)-nak elég a következő táp?
- Chieftec 450W Smart GPS-450AA-101A
- Coolink 450W MPT-4512PMelyik a jobb szerintetek?
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #23352 üzenetére
Valamint én a 258.96-os drivert használom win7 64 bit alatt.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Butcher-HUN #23349 üzenetére
A windows asztalon, jobb klikk, majd nvidia control panel.
-
Sziszifeca
őstag
VÉGRE SIKERÜLT!!
Na akinek visszaveszi az órajelt a videókarinál játék közben, megoldás:
Az Nvidia control panel - 3d settings - Manage 3d settings-be belépünk,
majd a Global settins fül alatt a Power management mode-t átállítjuk Prefer maximum perforance-ra. Valamint én még a Program settings-ben is beállítottam ezt!Így most már a 180.06-os driver fölöttivel is megy a játék szépen, órajelvisszavétel nélkül.
Remélem segítettem! -
Sziszifeca
őstag
válasz
Butcher-HUN #23314 üzenetére
Hát ezzel az én problémám nem oldódik meg.
Én a tuningot eddig próbáltam ki 1 3dmark erejéig: 700/1512/1290
Simán lement, de azóta is alapon használom.
Nekem az a bajom, hogy a 182.06-os driver fölött nem jó az órajel használata. Mikor elindítok 1 játékot, akkor felmegy 648/xxx/xxx-re az órajel, de kb 10mp múlva le is esit 400/600/xxx-re.
A 180.06-al meg simán jó.
Az új driverekben mi van ami nálam, meg 2 haveromnál nem jó?Ti mit használtok? : MSI Afterburnert, Evga Precisiont, vagy rivaturnert?
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #23312 üzenetére
Visszaolvasgattam a fóumban, és volt másnak is ilyen problémája, és a 182.06-os drivert hagyták fent.
-
Sziszifeca
őstag
Arra van megoldás, ha a 182.06 driver fölöttieket ha felteszem, akkor játékoknál leesik az órajel a felére kb. 10mp után? Minden driveren sorba mentem már
Ugyanez a probléma a haver GTX280-nál, és GTX260-nál is.
Lehet fixálni valahogy? Vagy hogy nem váltson le?? -
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #23074 üzenetére
Ha leveszem a ház oldalát, akkor 86-87foknál a GPU nem megy feljebb, és a VRM is 86-88Fok-nál megáll Furmark alatt, de itt már majdnem 100%-on megy a venti.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #23071 üzenetére
Na a melegedés zár, nem jól szellőző házban BF2-vel 30perc game, és max 81-82 fok volt a gpu. Ez még jó????
-
Sziszifeca
őstag
Na lett egy Chieftec 550W-os táp, és azzal gond nélkül megy eddig a vga.
Nem cicereg semmit full terhelés alatt sem.
Köszönöm a segítségeket!! -
Sziszifeca
őstag
válasz
Butcher-HUN #23061 üzenetére
Hát az FSP, mivel Chifivel meg se mozdult.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Butcher-HUN #23054 üzenetére
Hát ez igencsak nehéz kérdés most akkor..
Megnéztem a táp pontos típusa: FSP-400PNR
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Butcher-HUN #23047 üzenetére
És a Thermaltake, vagy az Enermax a jobb táp?
Most hirtelen ez is szóba jött: [Thermaltake] vagy akkor már ez jobb [Enermax]. -
Sziszifeca
őstag
válasz
Telefunen #23038 üzenetére
Hát lehet hogy kevesebbet eszik a GTX 285, mivel annak 2db 6pin-es csatlakozója van.
Viszont olvasgattam hogy mivel EP35-DS3 Rev2.1 laphoz lesz, a biosban az EIST funkciót ki kell kapcsolni, és elvileg a cicergés megszűnik a tápnál. Ma ezt már nem tom kipróbálni, de holnap igen.. szerintetek ebből nem lesz gond?
Játékot is kipróbáltam amúgy és ment szépen..Butcher: Nem a venti hangja ez! Hanem cicergő-búgó hang.. A chifi 450 AA, és sztem az emiatt nem jó.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Butcher-HUN #23035 üzenetére
Rup1u5: Köszi! De a 400W nem lesz kevéske??
Az Enermaxnál a 2db venti nem hangos?? Vagy az a poti ott a venti szabályzó?Butcher-HUN: Mindkét táp megvan nekem (FSP-400, és Chieftec-450), és érdekes módon az FSP-vel megy, Chieftec-el be sem röffen, pedig ott van 1db 6pin-es külön ág is.
De mivel nagyon cicereg az FSP, vagyis terhelődik a táp ezért akarok feljebb menni legalább 500W körülre. Ott csak jó lesz már..
Nekem a GTX285 az Chieftec 500-al megy.Ezért is lesz elég 500W.
Nem a nevem alatt szereplő confighoz lesz, hanem havernak rakok össze gépet. E8400+GTX280
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #23032 üzenetére
Ha tápot kell cserélni, akkor olyan 550W-ra gondolok, de abból milyet ajánlotok, ami nem drága?
Használt is lehet, de 10e alatt azé. -
Sziszifeca
őstag
Srácok segítsetek!
Na meglett egy BFG GTX 280 OC.
A Chieftec 450W-el sem indult a gép, de az FSP-400-al elindult a windows is úgy, hogy plusz
2db vinyó és 1 dvd-író is van benne.Furmarkkal teszteltem kb 2 percet 1920x1200-ban 2x anti..-on, és nem fagyott, meg nem indult újra sem. De ugye a tápnak kicsi halk cicergése van Furmark alatt, gondolom a terhelés miatt, simán nicsen.
Akkor szerintetek nem kell nagyobb táp neki? Nem fogom túlterhelni a tápot.. stb?
Mondjuk most kipróbáltam játék elindulásakor, és a táp eléggé terhelődik, mert cicereg rendesen. -
Sziszifeca
őstag
válasz
Butcher-HUN #23014 üzenetére
Pontosan ilyen tipus: Chieftec 450W (GPS-450AA-101A)
1db sata 750Gb-os vinyó, és 1db sata DVD író van benne. -
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #23011 üzenetére
Ja és az alaplap: EP35-DS3 rev.2.1
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
GTX 280-hoz elég a két táp közül vmelyik?? E8400 mellé lesz.
- Chieftec-450W vagy
- FSP 400W??? -
Sziszifeca
őstag
Srácok!
XFX 260 XXX 192sp(740/1516/1265) után a Gigabyte 285 mennyivel lenne ütősebb?
A 285-nek milyen a hűtése? Az is forró? -
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #17432 üzenetére
Lehet akkor tárgytalan lesz.
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Tudom uncsi téma már, de nem jutok dűlőre.
Van 15e Huf-om, és videókarit szeretnék fejleszteni.
Jelenleg XFX GTX260 XXX (740/1512/1265) megy, és nem tudom érdemes e Asus 280 Top-ra váltanom. Észrevenném-e a gyorsulást, valamint mennyivel melegedne jobban a 280?
Köszönöm annak aki segít!Volt nálam most egy Ati 4870Toxic, de a 260 csak jobban tetszik még mindig.
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Lehet eladó lesz az XFX GTX 260 XXX karim.
Nem tudom mire váltsak erről a remek kártyáról: Ati 4890, vagy GTX280-ra?
Szerintetek?Tudom jön a dx11, de nem lesz annyi keretem rá.
-
Sziszifeca
őstag
Szerintetek az mitől van hogy a Prototype játék alatt, bárhogy állítgatom a felbontást, opciókat, akkor is néha akadozik a kép.
Hiába megy az E8500-as proci 4400mhz-en, a videokari 260XXX 740/1512/1269-en, akkor sem jó.Ha a high-et leveszem low-ra, akkor meg mégjobban szaggat. Xp és win7 alatt is ugyanúgy.
vagy itt a game-val lesz valami gond?
-
Sziszifeca
őstag
A XFX 260 XXX 192sp-s kari és a 285 216sp-s kari között sok a sebességbeli különbség?
Ha igen mennyire érezhető? -
Sziszifeca
őstag
Helló!
Gtx 260 192sp után mi a következő csakis nvidia kari, ami ad egy nagyobb löketet a játékoknak? És persze nem kazán!
-
Sziszifeca
őstag
válasz
TOTAL LOKI #16893 üzenetére
Szia.
Nálam is ugyanezt csinálja, pl a Prototype game-nál win7 x64-nél. Néha kiakad, néha meg kidob és hibaüzit ír. Ez akkor idegesítő nagyon mikor már majdnem megvan egy küldetés, és akkor kidob, ugye ekkor nem ment játékállást, hanem kezdhetjük előröl.
Na most ezt vista alatt (32bit) is eljátszotta.
Itt szerintem valami patch kellene majd. vagy egy stabil oprendszer. -
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Ismerősnek kellene gépet összeraknom, és a segítségeteket kérem.
1280x1024-es lcd monitorja van azt hiszem, de lehet csak (1024x768).E8400-as proci lenne benne giga lappal, csak a videókarit nem tudom melyik lenne a legjobb. 260GTX nem sok neki? Vagy milyen videókarit ajánlotok? (Ati-t NE!)
Köszönöm. -
Sziszifeca
őstag
Hello.
Az mitől van szerintetek, hogy pl játszok a Prototype játékkal, vagy bármi mással, és minimumra leveszem EVGA Precisionnal a mhz-eket(480/1025/865), akkor jól megy a játék, fordulásoknál simán, de minél magasabbra teszem, akkor észrevehető hogy akadozik, vagyis ugrik a kép. Ez default mhz-nél(640/1363/1150)már látható, de tuningnál(740/1512/1290) jobban. Ez mitől van??
-
Sziszifeca
őstag
Srácok.
Az mért van hogy ha az EVGA Precisionnal nézem a fps-t, akkor játékoknál 59-60 nál ingadozik, és nem megy feljebb. Ez bármelyik játéknál igaz.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
GabN73 #16526 üzenetére
Szerintem addig, amíg nem fagy és nem hibázik.
Ha túlhúzod, akkor lassabb lesz, és fagyni fog. A számokat én nem tudom, nekem 260 van. Én megnéztem mi a max a karinak, picikét visszavettem belőle, és úgy használom.
Teszteld a FURMARK nevezetű progival, utána meg 3dmark, és játékok. Ha a memori-t túlhúzod, akkor olyan hangyásszerűen fagyás lesz, ha a GPU-t akkor csak fagyni fog, ha a Shader-t akkor vibrál a kép.
-
Sziszifeca
őstag
-
Sziszifeca
őstag
Hátha jobb lesz az előzőnél...
-
Sziszifeca
őstag
srácok!
A 185.85-ös driver-nél a rivatuner nem működik, a driver settings üres marad! Mi a megoldás? (gondolom tegyem vissza a régit
)
-
Sziszifeca
őstag
Köszönöm mindenki segítségét!
Maradok ennél a jó kis kártyánál egyelőre. -
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Szerintetek a XFX GTX260 XXX (192sp) (756/1512/1286) kártya után milyet érdemesebb venni, ami gyorsabb?? Csak érdeklődök, mert azért ez is jól harap.
Ati vagy Nvidia most a nyerő? Nvidia párti vagyok, de most az Ati állítólag belehúzott.
valakinek vmilyen tapasztalata van, hogy mit érdemes venni?
Ha lehet OC, és jó hűvös kari legyen.Köszi a segítséget.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #16122 üzenetére
Tehát ezekkel a beállításokkal így stabilan megy:
beállítás (evga vagy riva) @ diagramm
core: 729 @ 756mhz
shader: 1486 @ 1512mhz
memory: 1283 @ 1296mhz -
Sziszifeca
őstag
Srácok!
Az új EVGA Precision progival ha pl. a shader clock-ot 1539-ig állítom, akkor a diagrammon csak 1512mhz-ig viszi fel. A memory clock-ot 1283-ra állítom, akkor 1296-ra ugrik fel.
Ha már 1mhz-el kisebbre viszem bármelyiket, akkor megint nagyot ugrik a mhz.
Ezt nem lehet kisebb értékekkel állítgatni? -
Sziszifeca
őstag
válasz
Black-core #16011 üzenetére
Igen csatlakozom én is. Tuti hogy a videókari cicereg, nekem is Crysis menü, meg 3dmark elején betöltéskor.
Még a 8800GTS Top karim is cicergett.
Szerintem nem táp, és alaplap hiba. Hogy mi??passz. Az igazság odaát van. -
Sziszifeca
őstag
válasz
Black-core #15989 üzenetére
Szia.
A cicergés nálam is van. Crysis-nél vettem először észre én is. De semmi baj, nagyon sok embernek ilyen.
A Vsync funkciót ha bekapcsolod a játékok menüiben, akkor abbahagyja.
3dmark06 elején is cicereg. -
Sziszifeca
őstag
[OFF]Sziasztok.
A Velvet Assassin game-t ajánlom mindenkinek, jó proci és videókari tesztelő.
Nekem itt derült ki hogy nem volt stabil a proci és a videókari.[/OFF]
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Szerintetek most mi a legjobb videókártya tesztelő progi? A szőrös fánk?(furmark)
Vagy mi az ami a legjobban terheli a videókarit? -
Sziszifeca
őstag
Szerintetek Vista az rosszabbul használja ki a GTX 260-at mint az XP? Itt játékokra gondolok, melyikben a gyorsabb.
-
Sziszifeca
őstag
Na én is a gtx 260 ventilátor elé közvetlen helyeztem kétoldalú ragaccsal egy 8cm-es ventit, és lám, sokat javult a hűtés.:
Amikor nem volt rajta, akkor tuningolt állapotban a kártya 70%-os ventivel ment 78-79 fokig maximum FURMARK alatt.
Amikor rátettem, akkor tuningolt állapotban a kártya 60%-os ventivel ment 73 fokig.Szerintem állat! Ajánlom mindenkinek.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Beowulf_78 #14232 üzenetére
Én is ezen filózgattam most, hogy ez mire utal vajon?
De ha azt mondják hogy már nem tudnak beszerezni belőle akkor így is ki tudják védeni magukat nem? -
Sziszifeca
őstag
Hát én is megrendeltem az MSI 260-at 25-ért.
Én úgy tudom kötelesek ennyiért odaadni, főleg ha vissza is igazoltak.
De valaki nem tud erre valami törvényi szabályokat pontosan? -
Sziszifeca
őstag
Hali.
Én olyat vettem észre, vagy ez hülyeség, hogy pl a 180.48Whql driverrel is jól húzható volt a XFX 260 XXX kártyám, a 181.22Whql driverrel a memóriát 1300 helyett csak 1260-ig tudtam húzni, utána hibázott, most a 182.06Whql driverrel ezeket értem el, tehát eddig ezzel a driverrel tudtam húzni a legjobban a kártyát. [eddig]
Lehet ez driver függő dolog is ezekszerint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LEGO klub
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest