- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
zsolt1129 #20413 üzenetére
Az a baj hogy NV marha hülyén állítja be a ventiszabályzást, mert pl nálam úgy volt belőve, hogy 70C-ig 40%-on menjen és utánna csavarja a fordulatot feljebb
Ez a legtöbb esetben rendbenis van, de vanak esetek amikór 1 hőre érzékenyebb GPU-t fog ki az ember, ami nemanyira tolerálja a 70C feletti működést, na akkór szokott ez a driverhibás hibaüzis üzenet előjönni
ami pont az OC verziókra jellembzőbb mert ezek általában jobban is melegednek. A szőrös fánk sem mindenre garancia, mert az csak 1 szintetikus teszt program, ami egyfojtában 100%-ra terheli a GPU-t, amit sok esetben el is visel, de játék közben a terhelés folyamatossan változik, ezáltal játékban, sokkal előbb előszoktak jönni, a hibás beállítások okozta hibák.
De a flashplayeres dologban is látok fantáziát, bár ezzel a hibával még nem találkoztam
-
sheep
addikt
válasz
zsolt1129 #20405 üzenetére
nálam is volt ilyen, de nem csak ebben a játékban
illetve talán ugyanez volt a hiba: a videokártya driver hibát észlelt és leállt, valami ilyen szöveget dobott random
ha ez a probléma, én a következőt csináltam:
ahogy nézegettem a fórumokat, sokan panaszkodnak erre win7/vista alatt, és talán az újabb driverekbe épített flash driver okozhatta
vagy visszaraksz egy régebbi (kb egy éves) drivert amiben ez még nincs, bár így lehet hogy többet veszítesz
vagy felrakod a flash player 10.1 beta változatot az adobe oldaláról+ a legújabb nvidia drivert
[link]
nekem így még nem fagyott -
odorgg
addikt
válasz
zsolt1129 #20405 üzenetére
Tapasztalatasim szerint, 2 esetben irja a windows hogy leállt a driver:
1.Tulmelegszik a kártya.( próbáld meg ugy hogy benyomod a ventit 100%-ra, ha ugy nincs gond akkor tul melege van)
2.Tuning beállitások rosszak.(Minden tuning beálitást tegyél alapra, amennyiben szoktál tuningolni.) -
Pipó
őstag
válasz
zsolt1129 #18437 üzenetére
Szerintem meg egyáltalán nem problémás az új drájver. A GTA lassuláson és hogy egyeseknek kétszer kellett újraindítani a gépet, más problémát itt még nem olvastam. Nekem Vista 64 alatt kifejezetten jól működik. És csak egyszer kellett újraindítani, nem mintha ez számítana. Akinek problémája van vele, jó lenne, ha nem csak annyit írna, hogy már le is szedte, hanem, hogy miért.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zsolt1129 #15574 üzenetére
Hazamegyek nézek konkrét hőfokot én is de sztem az enyém sem sokkal melegebb.
87 fok ok de konkréten milyen órajeleken? Hány % ventifordulattal? És mekkora felbontáson nyomattad a Furmarkot? Több kérdés egyenlőre nincs.
mod: Lauda:
Nem nagyon fér oda a mellé semmilyen venti.
Csak ha leveszem a ház oldalát. Na minden esetre nem raktam el nagyon messzira a garpapírt.
Azt nem értem, hogy egy simple user aki nem vacakol ezzel és végig gyári állapotban azaz 40%-os fordulaton pl 28 fokos szobahőfokon, egy nem szellős házban játszik órákat... Nem döglik meg a kari? Mert direkt néztem 90 fok közelébe is 40%-on futott a venti, pedig ott már bőven 100% kéne tekernie. Mégis 3év gar van rá, tehát elivelg sztük ez így rendben van.
Én parázom túl a dolgot vagy mi van?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zsolt1129 #14361 üzenetére
Marha hosszú! Ez volt az első benyomásom.
Sajnos úgy néz ki hétvégéig nem nagyon lesz időm kipróbálni, addig marad a gépben a HD4850. Kicsit félek, hogy nem fér be a házba de megoldom, ügyes fiú vok ám.
Addig marad az asztal dísze.
Aztán visszatérek egy logout-os cikkel. -
szucsinka
őstag
válasz
zsolt1129 #13219 üzenetére
majd mikor már megtudom venni a mirrors edge
nevü játékot akkor vennem kell még egy videokarit is? a physis miatt? a 260as mellé?:
vagy igy is van physis-em ?(181.20)driver van fent a vason ebbe állitolag benne van a physix ?
elég láma kérdés de vki hátha válaszra méltat
-
Petya2900XT
aktív tag
-
Dark KillerX
addikt
válasz
zsolt1129 #12179 üzenetére
Mondjuk én ezek közül [link] , [link] gondolkozás nélkül az Nv-t választanám,mert azért egy Sapphire Lite verzió(szinte üres dobos max telepítő CD
+ref hütés),szembe egy 216-os GTX260-nal szembe,amihez kapunk egy halom CD-t
(Giga minőség,persze ez is márka függő ) és normális hűtést.Szal azért mostanában érthető,hogy azonos ár szinten már más a helyzet.Azért az ati is nagyon elkényelmesedett az árversenyben mostanában.
-
bim
veterán
válasz
zsolt1129 #11887 üzenetére
szerintem elszigetelt eset volt..ezen ne tördeld a kezedet inkább játsz.
semmi másra nem volt jó ez mint hogy kiderült amit mindenki tudott eddig is csak sokan nem akartak tudomást venni rola, hogy ez a gyártó sem tökéletes.
de szerintem felesleges nagyobb feneket keriteni a dolognak mint amekkora volt. -
SSJPeter
őstag
válasz
zsolt1129 #11808 üzenetére
Hmm,érdekes az a kép amit felraktál és emlékeztet az saját problémámra anno.
Nekem g80-as GTS-el volt hasonló jelenség Rainbow Six Vegas játék alatt 2 éve,nem biztos,hogy neked is az a gondod de nincs kizárva.
Hangsúlyozom,hogy nem videókártya gond volt.
Egyszer csak spontán elszíneződött minden és olyan is volt,hogy az egész 3D-s kép szétesett 2D-be. . .Figyelmetekbe ajánlom eme képeket.
Kép1
Kép2
Kép3Persze én is egyből vittem vissza a boltba a karit gondolván,hogy szar és nem gondoltam volna,hogy HIBÁS RAM okozta a problémát amit aztán a memtest igazolt is,de arra gondoltam volna legutoljára.
Szerintem ha tuningolod a RAM-ot vegyél vissza belőle. . .Nekem sem álladóan jött elő,csak néha-néha.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
xlitee
csendes tag
válasz
zsolt1129 #11654 üzenetére
jaja,remélem hogy ugy jo lesz!
Amugy tudja valaki hogy,most ezzel a gönc codegennel 1általán müködésre tudom birni a kártyát?
ezen van 1db fekete hatos,meg 2db 4es molex szoval akkor ha kihuzom a dvd-t meg a mobil rack-et és rárakok egy 4-4 -->6db pci átlakitot menni fog szerintetek?
köszi
-
SSJPeter
őstag
válasz
zsolt1129 #11633 üzenetére
Mondom egyrészt driver gondok+kevés proci. . .ez még nem végleges érték,átmeneti.
Ennek a karinak már min. 1 wolfdale kellene amúgy is.
A procim már a g92-es GTS-t sem tudta kihajtani nem,hogy ezt.Mellesleg a 30-40 nem egy eget verő különbség a 25-40 hez képest,én is beírhattam volna ennyit mert van amikor meg 50-el megy.
-
SSJPeter
őstag
válasz
zsolt1129 #11630 üzenetére
1680x1050,DX9,Ultra High-on minden. . .az FPS most csalóka lehet,mert a win.-em majdnem másfél éves. . .és kb.1000Xer raktam fel a drivereket.
25-40FPS-el szokott menni nyílt térben,de tartok tőle "kicsit" visszafogja a régi rendszerem.
Pl. egy érdekesség
3DMark06-ban mindössze 14000pontot hoz össze,de úgy,hogy az SM2.0 pontok belőtték magukat 6200-ra már vagy fél éve nem emelkednek hiába csinálok bármit. . .a régi GTS-emmel is annyi volt ezzel is annyi. . .
Az SM3.0 pontokból ki lehet következtetni mennyi lenne reálisan az SM2.0,mert azok most úgy 7400körül voltak ha jól emléxem a proci pontjai meg 2800.
Tehát reálisan mondjuk 7800 lenne az SM2.0 pontjai.
Nagy gebasz van a driverekkel,de ha raknék rendszert az már Vista lenne és arra most nincs időm,hogy 1 új rendszerrel ismerkedjem. -
TTomax
félisten
válasz
zsolt1129 #11366 üzenetére
Viszont az árát is elkérik az OC-nek...És minden ref kari megy az OC jeleken,tudom nem mindenki szereti...és igen az OC-s karik kicsit jobban mennek..kinek mi a fontos.Én vakaródzok amúgy egy kicsit az OC-s kariktol,mert nem érzem,hogy kapnék valamit a plusz pénzért,persze ez csak magánvélemény....
(#11369) zsolt1129
A pótvizsgának is van pótvizsgája... -
Sziszifeca
őstag
válasz
zsolt1129 #11132 üzenetére
Én ma leszek egy [XFX GeForce GTX260 XXX Edition] kártya tulajdonosa!
Tudom hogy 192sp-s, de szerintem ez a verzió is ütős, és húzással lehet gyorsítani, ha nem elég.
Majd megírom az infót róla, ha érdekel. -
Beowulf_78
addikt
válasz
zsolt1129 #8894 üzenetére
Ne haragudj, de hulla vagyok, nemrég értem haza melóból (Fradi meccset biztosítottunk).
Szóval a kérdésedre visszatérve, nem egyedi kérdés, nagyon sokszor ki lett tárgyalva. Beírod a bal felső sarokba topikon belül, hogy 4870 és ki fog adni egy csomó találatot amiben választ kapsz a kérdéseidre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- A HMD visszalép az USA piacáról
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest