- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
Driver hiba
Csak mert mostanság, Nv sem áll a driverekkel a helyzet magaslatán
rup1u5:Afterburn-el és Precisionnal az a probléma, hogy nemlehet velük beállítani az órajeleket 150Mhz GPU,300Mhz Shader, és 100Mhz-es memóriára
Pedig ez nekem fontos, mert nemszeretem ha a VGA, feleslegessen zabálja az ármot!
Amugy a VGA autómatikusan is visszaveszi az órajelekt, a fenti értékekre ha biósban írom át az adatokat, csak az a baj ezzel a funkcióval, hogy egy kalap kaki! Mivel ha nyitok egy böngészt vagy elindítok 1 akármilyen alkalmazást, azonnal felugranak az órajelek, a biósban beállított 3D extra értékeire,(755 GPU/1600 SHADER/1150 MEM) amiket csak játék esetén szeretnék használni
-
Bulitt
addikt
Ezt passzolom, most dolgozóba vagyok, de nézd meg az adatlapomon a képgalériát. van fent egy csomó kép róla
Jól értelmezem:
2 x PCI Express 2.0 x16 slots, support ATI CrossFireX™ technology at x8 link
(PCIe x16_1 blue, PCIe x16_2 black*)
3 x PCI Express x1 slots
2 x PCI slots
*PCI Express x16_2 slot (black at max. x8 link), hogy a második az 8x megy?
Vagy csak akkor ha mind a két slot használva van?
-
Bulitt
addikt
-
Henk
veterán
Én is ezt a szakmát űzöm, de csak emiatt 2x nem szedném szét a vga-t, dupla pasztázás, stb. Lehet, hogy már beleuntam a szakma miatt.
kt850921: 98 fok az elég sok. Venti hány %-on ment ilyenkor? Ház szellőzése megfelelő?
Bulitt: Ha a fánk lefut akkor a trémárk sem dobna ki a vga miatt. A trémárk szokszor olyan órajelen is lemegy ami amúgy már nem stabil.
-
Bulitt
addikt
De kérlek, ne érts félre. Ha ki akarod próbálni nyugodtan kell am is egy teszt. Ha pont nem te akkor valaki más biztos meg csinálja
Csak gondoltam jelzem hogy a setsugen chip bordái az azonos a vga heatsink készlettel, csak került bele egy külön nivo chip borda
húú de gyorsak vagyunk
-
Henk
veterán
Teljesen össze tudod rakni az AC készletből, de nagyon gyenge a teljesítménye. Tapasztalatból mondtam, hogy a vrm-re és a hátlapra való lemezt cseréld le mert rosszabb lesz mint a gyárival. Hiába lesz jó a gpu hőmérséklete ha a vrm pár perc alatt 100 fok fölé megy. Én a Scythe VGA Chip Heatsink-et választottam erre a célra mert úgy gondoltam, hogy ebből kitudom pótolni az AC hiányosságait. Persze más típus is jó. A nyák fonákján lévő ramokra is ilyen süniket tegyél szerintem.
A Setsugen-ben ugyanolyan a vrm hűtő, szintén nem megfelelő. -
Bulitt
addikt
A VRM rész az felejtős
A TH HR-03GTX szettben ugyan az a vrm hűtő van mint az Xtreme 280-hoz, illetve minden más (kis bordák) az van a Scythe Vga Chip Heatsink-be. 1-2db különbség van.
Megér ennyi pénzt?
Szerk: 1 különbség van, és talán az pont a Nivo chip méretű borda
Szerk2: backplate az kellhet azért
Szerk3: Ha meg rendeled a setsugent, ne rendelj VGA chip heatsinket, max egy tekercs dupla oldalas ragasztotPlusz kiadás
ígérem többet nem veszek észre -
Bulitt
addikt
Hát igazából, nem a mérettel van a baj, hanem hogy sz@rt se hűt
És nekem például pont jó a vrm részre, de ha pesti vagy meg tudom neked mutatni, hogy miről is van szó
Kapd szét a kártyát, és nézd meg, hogy hogy is néz ki alatta. Ha olyan mint Henk-é, akkor rendelsz innen 40 ram sünit
Azzal már meg lehet oldani.
Nekem be vált, és tényleg hűt rendesen. A zaj szint meg alázós
-
Bulitt
addikt
A bordákat amiket kapsz, mindenképpen fel tudod használni, de azt a hátlapi hűtőt, meg a vrm hűtőt, mindenképpen felejtsd el. vegyél ram süniket vagy Sycthe vga chip készletet, ami a logoutba is írva van (én is azt csináltam) és rakd ki a vrm részt. Annyiból lesz könnyebb dolgod, hogy neked 1 oldalon vannak a ramjaid szerintem.
-
Bulitt
addikt
Az én 260-am Henk Logoutja alapján készült, és így néz ki: [link]
Jelenleg van fent apróba egy kolléga, aki ram süniket árul 40db-ot egy pakkba 1k-ért. Jó vétel lehet erre a célra. Ami azt illeti nekem meg gyűlt a bajom, az egyik nagyobb ram bordával, az istenért nem fogta meg a gyári két oldalas ragasztó. De még az se amit én raktam a bordára pedig az bika fajta volt
MX2+dualside ragasztó segített.
vhunor: Grat
-
vhunor
őstag
Nekem MW2 alatt fullhd-ben max. 65-67 fok, a venti nem megy 55% fölé, és ott még bőven csendesnek mondanám terhelés alatt.
Jah, én is bemutatom az új szerzeményt: MSI GTX 280 Super OC. Ugyanaz, mint a Zotac AMP!, csak a neve más
.
-
Qru
MODERÁTOR
Ram chippekre is ezért tesznek párnát, mert amúgy nem érné el a blokk részt. Nem tudom minek kell ekkora távot hagyni a blokk meg a nyák között.
rup1u5: Április legvége, majdnem kos lettem.
Henk: Visszajött gariból a ramom. De most nem OCZ-t hanem Corsair Dominatort adtak.
-
TTomax
félisten
Innen amúgy jobb.Persze szívesen,ha nem jönne le akkor holnap letöltöm barátnőmnél,estére referálok
-
TTomax
félisten
Noh hát akkor visszaraktam én a 191.07-et rajtnál 100 fps körül aztán a tülekedésben 65-85 között az élen pedig 120+ fps...a GTX280 alapon volt a procim 3.4-re húzva ..nagyon sima semmi röcc...mindezt 1360X768 miden plafon csak a blur van XML-böl kikapcsolva..Mondjuk ez úgy kezdődött hogy a beta driverral 52fps-em volt a menüben,most meg 152...
Komolyan mondom nem fogom ezt a gépet eladni megint... -
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
Nézd majd meg mit megy végre a karaj, kíváncsi vok, hogy válogatott gpu kerül ezekre vagy sem. Ugye ezek 700-at simán mennek, tehát ez a gyári 680-as OC még rejt egy kis tartalékot mindenképpen.
mod:
Lara: Elég az is, én is alapon tolom így is vga limitem van mindenhol sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest