- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Igen. A ref órajelen csökkents 10mhz-et.
Nem hinném, hogy ez okozza de azért nem árt meggyöződni róla, hogy nem a kártya döglődik. Ha csak ebben az egy játékban csinálja és furmark alatt nem (ami sokkal jobban fűti) akkor szerintem nem a kártyával lesz gond. Azért én megnézném egyszer csökkentett órajelekkel is és több driverrel is kipróbálnám. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Sziszifeca #23345 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #23211 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
axwel18 #23205 üzenetére
Kell hozzá egy másik VGA amiről be tudsz majd bootolni ha esetleg ez nem működne. Nekem van erre a célra egy PCI S3 Virage
mert az alaplapomon csak 1db PCI-E x16 van. A bios módosításához kell a Nibitor, a flasheléshez az NVflash és a totalcommander.
Itt le van írva mit, hogyan kell.
Ha nincs tartalék VGA-d vész esetére vagy nem vagy biztos magadban akkor inkább hagyd a dolgot.(#23206) bim:
Akkor ezt a játékot se nekem találták ki. -
rup1u5
nagyúr
válasz
axwel18 #23202 üzenetére
Alapból ezek a feszültségeid:
Én kipróbálnék rajta egy ilyet:
(#23203) bim:
Megnéztem milyen is ez a bulletstorm, mert nem ismerem. Unreal engine-el még szép, hogy hasítania kell 280-on!Egyébként milyen a játék? Nem nagyon vagyok oda ezekért a Duke nukem, Serious Sam utánérzésekért de a bemutató videó alapján egész jónak tűnt.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
axwel18 #23200 üzenetére
Ha tudtad csökkenteni a feszt a voltagetuner-el akkor neked 65nm-es 260asod kell, hogy legyen aminek a hátulján is van borítás. Ez esetben más a helyzet! Azok még rendesen meg vannak csinálva!
192-es vagy 216-os? GPU-Z-vel mentsd le a biost és küld át nekem hagy nézzem meg a feszültségeidet!
Azt tudod, ugye, hogy voltage tuner-el csak a 3D alatti feszültséget tudod csökkenteni, tehát idle (2D) üzemmódban marad a gyári érték! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #23197 üzenetére
Super-samplingot hol kapcsoltad be? Driverből?
A bench menüjében csak a multi-samplingot tudtam 4x-e tenni.Igaz így nem összehasonlítható de azért lefuttattam:
Egyébként arra a felbontásra nem kell elkapkodnod a cserét!
Bőven van még kakaó a 280-akban!
(#23198) axwel18:
Csak bios buherával, flash-eléssel tudnál feszt csökkenteni. Szerintem felejtsd el.
Pláne ha XFX-ed van! Ami XFX-ről én tudok abból mind kispórolták az energiatakarékos üzemmódokat és a hűtőikből a heatpipeokat! Egyszer volt egy 1gigás XFX GTS 250-em de soha többet nem veszek tőlük kártyát, mert botrányos amiket kiadnak a kezük közül! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Speed® #23194 üzenetére
Csináltam én is két tesztet az első Dx10-es beállításaiddal.
Több dolgot is észrevettem most heaven-ben. Az egyik a második tesztben látható minimum fps. A teszt betöltődése után, rögtön az elején megakad és ez okozza a nagyon alacsony minimum fps-t. Ha hagyja egyszer lefutni a tesztet az ember és utána indítja a benchmarkolást akkor jó. Az alapórajeles mérést már így csináltam és azon azért normális a min fps.
A másik dolog amit nagyon furcsállok az az fps mérés a tesztben. Futott közben az afterburner OSD-je is és ahol az afterburner 35fps-t írt ott a heaven 60-at és átlagban is 10 fps differencia mindig megvolt a két kijelző között. Ki érti ezt. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #23192 üzenetére
Nálad igen. De mivel nekem dx11-es karim van így én hiába állítom Dx10-re nem Dx10 ben fog lefutni a teszt mint nálad hanem Dx11-ben a Dx11-es fícsörök kihagyásával. Ez a nagy előnye a Dx11-nek, hogy visszafelé kompatibilis. (ezért nem parasztvakítás szerintem) Ez annyit jelent ha jól tudom, hogy a játékkészítőknek nem kell egy játékba külön elkészíteniük a Dx9-Dx10-Dx11 módokat, hanem elég Dx11-ben megcsinálni és ha olyan karin futtatja valaki ami csak Dx10-et vagy Dx9-et tud akkor a kódnak csak az adott kártyának megfelelő részei futnak le.
Olyan benchet kell keresni amiben egyáltalán nincs Dx11! Ami csak Dx10-es. Legyen pl Crysis benchmark Dx10-ben!vagy esetleg FarCry2.
Remélem nem írtam túl nagy baromságot! Ha valaki jobban képben van Dx témában az javítson ki ha tévedek! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Speed® #23183 üzenetére
Abu-t kéne megkérdezni, hogy pontosan mi a helyzet CoP benchnél ha Dx11-es karin futtatjuk Dx10 módban. Én arra gyanakszom, hogy ott lehet valahol a gyenge eredmény oka nálam is meg nálad is. Mert ugye Dx11-es karikon a Dx10 és Dx9 módok is Dx11 alatt futnak vagy hogy mondják ezt...nem értek én a technikai részéhez. A lényeg hogy tutira más renderutat használ a 280 és a 4/560 Dx10 módban. Elméletileg mindkettőnknek jobb eredményt kellett volna kapnunk a 280-nál. Kéne nézni még más bench-eket is, amikben csak Dx10 van.
(#23190) Butcher-HUN:
Úgy vettem észre, hogy HDAO jobban lassít mint a HBAO de gyakorlatilag fölösleges bekapcsolni őket! Nagyon belassítja a játékot és gyakorlatilag nagyitóval kell keresni a képernyőn. Itt találsz képeket amin (nem)láthatod mennyire sokat ér az AO látványban. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #23176 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #23169 üzenetére
Írtam, hogy Stalker CoP-ban néztem. Clear Sky nincs meg nekem de úgy emlékszem nagyon szapulták annak idején a grafikus motorját...
Szedd le a CoP benchmarkot és futtass egy tesztet. Ha kíváncsi vagy lefuttatom én is a te beállításaiddal az 560-on. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #23166 üzenetére
Attól függ, hogy mivel játszol. Salker, DX10-ben pl megfektette a 280-at de az 560 DX11-ben élsimitással, HBAO-val nagyon viszi. Gondolom 460-on is már szépen szalad. Ebből a szempontból nem nevezném "parasztvakításnak" a DX11-et.
Annó én is vaciláltam, hogy 460-ra váltok 280-ról de letettem róla. szerintem sem érdemes 460-ra váltanod. Inkább várj még aztán nézz majd 560-at apróban pár hónap múlva.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Speed® #23156 üzenetére
Persze, hogy kiragadott példa. Első próbára ott volt a legszembetűnőbb a különbség de említhetném még a Stalker CoP-ot is ahol szintén elvárásaimon felül teljesít a kis 560. Csak szubjektív tapasztalatot tudok mondani és csak azokban a játékokban amiket én játszok. Tesztekre nem nagyon építek a 260-4890 pofára esésem óta. Csak annak hiszek amit itthon a saját gépemben érzek, látok.
Igaz, hogy itthon drága az 560 de továbbra is azt mondom, hogy ha valakinek szűkebb a keret és váltani szeretne akkor most kell megfontolni a 280 eladását. Ha az 560 nem fér bele akkor még egy 460 sem elvetendő. Ezért írtam, hogy végig kell gondolni. Én ezt tettem.
8-9 hónappal ezelőtt vettem a gari nélküli 280-at 35-ért, pár hete adtam el 29-ért. 6 ezret buktam rajta ennyi idő alatt ami szerintem megérte. A 29-et toldottam meg még 22-vel és lett belőle egy vadonatúj kártya, 10 év garival és rengeteg plusszal. Meg kell nézni milyen lehetőségekkel rendelkezik az ember. Mit, honnan, mennyiért tud beszerezni. Ha fontos, hogy még viszonylag használható árat kapjon a 280-ért akkor azt most kell eladni, mert pár hónap és már 20-ért fognak menni azok is, míg az 560-ak ára nem fog ilyen gyorsan esni. Szívem szerint megtartottam volna a 280-at dísznek de egyelőre még nem vagyok abban a helyzetben, hogy megengedjek 30 ezer forintnyi értéket "elolvadni" a polcomon. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Speed® #23153 üzenetére
Megértem a teóriádat és osztom is de akkor sem állja meg a helyét a kijelentésed! +30-40% semmi esetre sem nevezhető "alig gyorsabb"-nak! Ahol FC2-ben élsimítás nélkül a 280 20-25fps-t tolt ki magából FullHD-ban ott az 560-an 8xAA-val 50-60között van. Ez számomra nem "alig gyorsabb", hanem "bloody impressive" kategória!
Jelen esetben arról volt szó, hogy 280-ról megéri-e 560-ra váltani! Természetes, hogy neked a teóriádat figyelembe véve nincs értelme 560-ra váltanod. De ahogy írtad is, mindenki másképp vélekedik.
Sokan váltanak 460-ról 560-ra.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Cube576 #23142 üzenetére
Viszont abba is érdemes belegondolni, hogy most még viszonylag értelmes áron ki lehet szállni egy 280-asból. 30 körül hamar elmegy + hozzácsapod azt a 10K-t amibe a hűtő lenne és már meg is van egy jó 460-as ami OC-val, DX11-ben azért sokkal időtállóbb mint egy 280.
Érdemes ezen elgondolkodni! 280-ra biztos nem költenék már.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Cube576 #23140 üzenetére
280-ról 560-ra éri meg váltani!
Én így tettem és nem bántam meg! 30-40% többlet megvan és pl Stalker SOC-ban, DX11-ben kimaxolva (egyedűl a HDAO helyett kapcsoltam HBAO-t) eszméletlenűl szakít az 560! Arra számítottam, hogy megfekteti a Stalker az 560-at de egész pontosan ez volt a reakcióm
mikor megláttam, hogy az elvárásaimhoz képest +20, +30fps-el többet tol ki magábol a kis dög.
FarCry2-ben, DX10-ben simán ráduplázott fps-ben az 560 a 280-ra. És nagyon lehet tuningolni. Az enyém még gyengének is számít tuningban a többi 560-hoz képest, mert alapfeszen csak 900/1800/4700-ig bírja. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Andor111 #23108 üzenetére
1.) A tápod bőven elég a videókártyához!
2.) Természetes, hogy melegszik. Tegyél fel egy afterburnert és figyeld a hőfokokat terhelés alatt.
3.) 1440*900-ra bőven a processzorod a szűk keresztmetszet. Azt kéne cserélni és nem a tápot.
4.) Ha 4GB ramod van akkor érdemes Win7 64bit-et használni. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #23088 üzenetére
DX11 nem nagyon izgat engem sem. Természetesen tegnap este azért megnéztem a Heaven bench-et maxra tesszelálva és a stalker soc-ot is dx11-ben. Meg fogom lesni a 3DM11-et is ha már jár a kártyához de egyébként szerintem a tesszelláció halálra van itélve játékokban. Senki nem akar bokáig elmerülni a tesszelált talajban épp ezért nem is fogják csak minimálisan használni. Stalker SOC benchmarkban pl be lehet pipálni a tesszellációt de én hiába meresztettem a szemem nem láttam nyomát sehol.
Ja és ami még megdöbbentő volt, hogy SOC benchben is minimum kétszer gyorsabb a 280-nál. Gondolom a DX11 miatt. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #23086 üzenetére
A 280 kb a 460-al van egy szinten. A 470 jóval gyorsabb nála.
Az 560 meg ugye hozza a 470 szintjét és tuningal még többet is tud.
Még csak pár rövid tesztet és játékot néztem. Az oprendszer egyelőre ugyan az a 2 éves Win7 64bit ami a 280 alatt is volt ezért én még számítok javulásra. Elsőre a GTA4 Gay Tony benchmarkját néztem ugyan azokkal a beállításokkal. Itt még az új rendszertől és a raid0tól várok még jelentős javulást. Néztem még FarCry2-t, egyelőre csak ingame és nem benchmark de eszméletlen, hogy míg a 280 néha leesett 20fps közelébe 4xAA-val addíg az 560-at a rövid teszt alatt nem sikerült 50 alá vinni sehogysem 8xAA-val. És még nem tuningoltam! Úgy érzem a 950mhz simán meg lesz. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #23084 üzenetére
Miért? Az 560 nem DX11-es?
Meglepően brutálisan odaver a 280-nak!
És mindehhez, pici, halk és hűvös! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #23065 üzenetére
Nem ismerem azt a tipust de 20A-el biztos elég!
Azt hittem kb 14-15A-t tudhat mert a gugli ilyen találatokat dobott ki nekem. Biztos valami masszívabb béllel készült ez már.
Kíváncsi lennék, hogy ez a 32nm-es, turbo boost-os szöveg konkrétan milyen technológiát vagy felépítést takar. Nekem erősen marketing rizsa érzésem van vele kapcsolatban.
Tény hogy ha elvisz egy i7-et meg egy 570-et tuningal akkor nincs mitől tartanod.
Én emiatt a behangosodás miatt -amit írtál- kezdtem arra gyanakodni, hogy esetleg határon jár, mert nekem az 5éves, 420w-os enermaxom sosem hangosodott be pedig egy 4ghz-re húzott Q9550-et és egy szintén tuningolt GTX 260-at etetett két 18A-es ágról.
Úgy látszik chieftec-nél direkt így lövik be a ventivezérlést. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #23055 üzenetére
Eszem ágában sincs téged győzködni drága kolléga!
Rögtön levégtam, hogy értessz a tápokhoz amikor Enermax helyett a Tt-t javasoltad.
Ha egy tápnak "izzadnia" és pörögnie kell mint állat ahhoz hogy etetni tudjon egy konfigot az már nálam nem túl bíztató jel. Attól még elmehet évekig is gond nélkül meg az is előfordulhat, hogy egy gyengébb alkatrész vagy kiszáradt kondi miatt korábban adja meg magát. Ha 18-20A-t legalább tud a 12v-os ágain akkor olyan nagy baj nem lehet de ismét csak azt tudom mondani, hogy nem érdemes határon járatni tartósan egy tápot sem.(#23063) Telefunen :
"Az egyik PCIe tápcsatit az egyik ágról, a másikat a másik ágról kösd be."Ez sokszor segít! Lehet, hogy itt is ez a baj, hogy egy ágon van a vga.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #23039 üzenetére
"ha el kezdek játszani egy idő után a táp begyorsít ez nem azt jelenti hogy kevés a tápom"
Ha begyorsít terhelés alatt az azt jelenti, hogy teljesítőképessége határán van. Nem tesz jót egy tápnak ha huzamosabb ideig így van használva. Érdemes kb 20% ráhagyással kalkulálni ha az ember tápot vásárol. Én ezért döntöttem az 525-ös Enermax mellett.(#23037) Sziszifeca:
Bőven elég oda a cx400 is de helyedben lecsapnék az enermaxra amíg még megvan! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Sziszifeca #23033 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Sziszifeca #23026 üzenetére
197.45
-
rup1u5
nagyúr
válasz
kicsipapucs #23013 üzenetére
900mhz
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #23003 üzenetére
nyúeggdotkom
-
rup1u5
nagyúr
Nemsokára eladó lesz az evga 280-asom!
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #22937 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #22911 üzenetére
Akkor itt lenne már az ideje, hogy megtanuld használni a "szerkesztés" gombot!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #22870 üzenetére
Jók!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #22868 üzenetére
Szerintem ne feszelgesd amíg nem tisztázódik, hogy most valóban forrósodik 2D-ben vagy nem.
Amúgy valóban Precision-t használok gond nélkül és ha feszelni akarom nagy ritkán akkor evga voltage tuner-t.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #22862 üzenetére
Láttam írtad itt is, hogy alig lehet hozzáérni olyan forró és hogy "rángat".
Összehasonlítás képpen föltekertem most 100%-ra én is a ventit. Kb 3-4 perce megy így és 44fok a GPU, 38fok a PCB. Ha elindítom a GPU-Z-t fölmegy 46ra.
Szerintem normális az nálad csak nem vagy még hozzászokva a 280-ashoz!
Ezek rendesen tudnak fűteni. Arra ügyelj, hogy azért 85fok fölé ne engedd játékok alatt mert akkor a VRM-ek már 90-100 között fickándoznak.
Egy újrapasztázás és takarítás azért nem ártana. Nálam mindíg az az első dolog ha használt kártyát kapok kézhez de általában az újakkal is meg szoktam csinálni mert előfordúl, hogy a gyárban félrecsúszva rakták be a hővezető párnát vagy sok/kevés a paszta. A zsír új evga GTX 260-amnál pl a hűtő alól kilógott az egyik fehér hővezető párna!Szóval érdemes lekapni a hűtőt. Ha te nem mered bevállalni én szívesen megcsinálom neked!
Teszek rá MX-2-t és azzal jó lesz.Azért az nem teljesen normális, hogy 2D-ben nem lehet hozzáérni olyan foró!
Lehet driveres probléma is. Épp ma történt velem az, hogy alvó állapotból felébresztve a gépet a Precision teljesen lehetetlen értékeket írt és 100-on tekerte a ventit. Jól van, gondoltam, biztos meghülyült a driver az alvásban. nem foglalkoztam vele és a ventit levettem 30%-ra, monitor kikapcs és mentem szerelni valamit amíg a gép töltött lefelé.
Mikor visszaértem éreztem, hogy elég szokatlanúl nagy hő dől ki az asztal alól. Szó szerint fűtött a gép. Inkább újraindítottam, mert a Precisionból a GPU hőmérséklet grafikonja is eltűnt!
Újraindítás után minden rendben volt, Precision mindent mutatott ahogy kell de a GPU még akkor is 60 fok fölött volt. Pedig órák óta csak 2D-ben ment.
Szóval előfordulhat driveres meghülyülés is!
Figyeld a hőmérsékleteket! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #22860 üzenetére
(#22862) Butcher-HUN:
Azért melegedik mert áram folyik át rajta! Mégis mit jelent nálad az, hogy forró, melegedik?Nálam 2D-ben, ezek a hőfokok:
Tedd már meg, hogy kitöltöd az adatlapodat rendesen, hogy tudjuk milyen konfigod van, tegyél föl egy GPU-Z-t és egy MSI afterburner-t vagy EVGA Precision-t.
Sokkal könnyebb úgy segíteni, hogy nem kell találgatni meg keresztkérdéseket feltenni.
A másik meg az, hogy ne offolj tele más topikokat a kérdéseddel! Ott tedd föl ahova való és várd meg míg választ kapsz! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #22860 üzenetére
Nem! Az nem normális!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #22848 üzenetére
A headroom nagyából ráhagyást vagy plusz mozgásteret jelent. Nem jutott eszembe megfelelő magyar kifejezés rá. Ebben az esetben annyit jelent, hogy nagyon a teljesítménye határán fog üzemelni az a táp. Ez pedig nem igazán előnyös. Úgy érdemes tápt választani, hogy maradjon benne még tartalék. Én ebből az elgondolásból választottam az 525-ös Enermaxot. Nekem az is fontos, hogy 5-6 évig ne kelljen tápot cserélnem.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #22842 üzenetére
Akkor nem lesz gond vele szerintem bár nem sok "headroom" marad a tápban.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #22834 üzenetére
Mondtam én, hogy Corsair-t vegyél!
(#22836) Laraxior:
google több fajtát is kiad erre a típusra. Van amelyik 2*18A, aztán van ami 14A-15A. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Butcher-HUN #22815 üzenetére
Látom X4-es proci mellé menne.
Corsair VX450, vagy ha az nem fér bele keretbe akkor már egy Corsair CX400 is elég. -
rup1u5
nagyúr
Dehogynem létezik!
Én ilyen 460-ason törtem a fejem. -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
Ti4200 után a GTX 280 lesz a második kártyám amit nem fogok eladni. Megy majd föl a polcra.
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
Egész jó lett!
Most toltam egy óra GTA4 multit és nem volt artifact OC órajeleimen.
Maradt a 691/1458/2230 és ami a legjobb, hogy most már 86% helyett csak 70%-ra raktam a ventit és még így is hűvösebb volt játék alatt pár fokkal. Azt hiszem 81 fokig ment föl a GPU.
Szóval úgy néz ki sikeres volt az akció. -
rup1u5
nagyúr
válasz
rup1u5 #22646 üzenetére
így stock órajeleken, 10perc farcry2 után autó ventivel, 80fokon állt meg gpu, 55%-os fordulattal! Ez azért nem rossz. így alig van hangja. 2D órajeleket levettem 200/400/100-ra, Úgy néz ki az is jó lesz. Ha meg tuningolni akarom akkor ott a voltage tuner.
Mindjárt megnézem azt is, hogy birja-e így az OC órajeleimet GTA4 alatt. -
rup1u5
nagyúr
válasz
popey37 #22645 üzenetére
"szerinted"
eltérőek az igényeink és a szokásaink. nekem és még itt másoknak sem mindegy, hogy 20fokkal alacsonyabb a vrm hőfok és hogy 7-8 fokkal hűvősebb a gpu.
vagy 15-20%-al alacsonyabb ventifordulaton érjük-e el ugyan azt a hőmérsékletet mint flash elött. megértelek mert a 260-asok nem fűtenek annyira de a 280-on nagyon el tudnak szálni a vrm hőfokok.nagyon izgulok!
ráflasheltem a kártyámra ezt:most fogom újraindítani a gépet. áááááá (kár hogy nincs körömrágós szmájli)
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
Szerintetek 0,8v-al 2D-ben stabil lesz? Merjek neki ennyit csökkenteni?
Gyárilag 1,11v-ot kap az enyém 2D-ben is és low3D-ben is.
Arra gondoltam, hogy 2D-ben lecsökkenteném 0,8v-ra, low3D-ben 1v-ra, és ha stabil a tuningos beállitásaimmal akkor 3D-ben 1,1v-ra.
Elöszőr kitesztelném evga voltage tuner-el és a végén ráflash-elném ezeket.
Szerintetek ezek nagyából reális feszültségértékek lehetnek? -
rup1u5
nagyúr
Na most, hogy mondjátok lehet hogy én is nekiállok biost buherálni!
-
rup1u5
nagyúr
460-ról beszélek, nem a 470/480-as kályhákról.
Csak azért merült föl bennem a csere mert egyre kevesebbet játszom de a gép azért megy napi 6 órát kb. Ha kis ráforditásból kijött volna a kisebb fogyasztás, kisebb hő, DX11, azonos teljesitmény akkor megléptem volna. De a kivárás mindig előny ebben az esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest