- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #16237 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy jpeg formátumban nem is érdemes hasonlítgatni. Erre a célra tessék png-t használni!
-
_core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #16210 üzenetére
Koszi, hogy megnezted
Nekem az FPS, TPS jatekok bejonnek nagyon, evvel is elvagyok de ami nem tetszik az a suru video atmenet de itt ertheto miert igy oldottak meg.Igazabol csak kiprobaltam a jatekot.Ami ebben a stilusban (TPS) az idei evben tetszett eddig a legjobban az a Dark Sector.
Tenyleg van par kep amit hasonlo idoben kaptunk el 1 biztos nagyon kozel van
-
ádikácska
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #16161 üzenetére
Ott az adatlapomon...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Beowulf_78 #16161 üzenetére
Hmm, ahogy néztem - pl a ph!-s tesztet 4870 512 veri a GTX260+-ot (216sp!) - nem ez derült ki számomra.
Szvsz 4870 512-ről sincs értelme váltani GTX260-ra. Kivéve ha kell PhysX pl... -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #16166 üzenetére
Természetesen. Ment PÜ!
-
Black-core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #16007 üzenetére
Én már vettem ki a videókarit és raktam be helyette másikat és úgy egyáltalán nem cicergett.(szerintem nálad sem az alaplap hanem inkább a videokártya az amit hallasz)
-
Zájec
veterán
válasz
Beowulf_78 #16003 üzenetére
ez állitolag attól van hogy "impulzusokba" veszi fel a terhelést, és ezért "megszólalnak" a kondik... nekem Corsair 620 van, és az is csainálja.... pedig az jó táp...
HSM kollégánál és a többieknél is csinálja....példaul akkor is csianálaj ha bevannak kapcsolava az energiatakarékos
ficsörök ( C1E + EIST ) ,, tehát takarékos , kicsi terhelésnél is jelentkezik ez a probléma.... egy kicsit bövebben, ( szacsee kolléga hsz-e ):[link]" Nekem moduláris Chifi CFT 850-14C van. Ez is cicereg. Ez pedig simán megvan a Corsair, Seasonic szint " hát, azért annyira nem...
nem rossz táp de mégiscsak Chifi...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #16003 üzenetére
Hát a chieftec nem seasonic sem árban sem máshogy... jobb mint az fsp kétségtelen... láttam én már 550-es chifit lefeküdni ott ahol a HX520-am szépen ment...de ez amúgy nem az a topic,ha nem hiszed kérdezd meg a tápos topicban...
-
AirBooms
addikt
válasz
Beowulf_78 #15842 üzenetére
"...Mindenesetre elég sok nV kártya halálozik el mostanában..."
Hát, nagyon rossz ezt olvasni - és sajnos az enyém is elhalálozott egy hete! Mindössze egy hétig tudtam használni a GTX 260 OC 216-ot, aztán az egyik bekapcsolásnál megdöglött... Most várom a garit.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Beowulf_78 #15828 üzenetére
Nah beröffentettem a win7-et. Driver elég jó, igaz kicsit homályos a lőszeresláda Warmongerben (XP alatt nincs ilyen) de ezt betudom a béta drivernek. Eddig nagyon elégedett vok az egésszel.
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #15842 üzenetére
Igen nekem is gyanus ez a magas "halálozási" arány... a 4890CF-re evidens hogy rá kell fizetnem,mert nagyon jó áron vettem a GTx280-at 240fontra volt leárazva... ami tetszik 4890 az a HIS féle ami alapból 900-on megy...az én GTX-em mondjuk nem mérvadó mert 4hónapig foldingoltam vele keményen,bár szerintem ezt birnia kellett volna...igaz folyamat 85 fokos volt,és a VRM-ek meg 120-130C fokon izzotak... de ez engem hidegen hagyott azért van a gari... nem cseréltem rajta biost-nem voltmodoltam...használtam mint az állat és nem birta...most éppen a tartalék 9600GSO-m foldingol az nagyságrendekkel csendesebb hüvösebb...csak hát játszani gyenge...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #15840 üzenetére
Nekem most jött meg a megerösitö email meghalt a GTX280-am..nagyon agyalok rajta,hogy "társak" legyünk...
Elvileg bármikor mehetnék cserélhetni,de még agyalok.... a GTX295 Vs HD4890CF
Majd egy-két tapasztalatról irhatnál,mert ettöl teszem függövé a döntésem...ugye azt nem is irom mennyire tükön ülök... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Beowulf_78 #15823 üzenetére
XP 32 bit - 182.50 csekkolva. Warmongerben néztem, érzhetően simább a játékmenet, a min fps nőtt.
Hnap ha jut rá időm kipróbálom a Win 7-et és a 185.81-et..
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #15812 üzenetére
ez whql?
nem látom a leírásban. -
Zin
őstag
válasz
Beowulf_78 #15799 üzenetére
irány a teszt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Beowulf_78 #15784 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #15784 üzenetére
kedvencem!
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #15753 üzenetére
Akkor lehet lesz egy GTX gariban....
-
sb
veterán
válasz
Beowulf_78 #15703 üzenetére
Ja, én leírtam, hogy mit hova és hogyan állítson úgy, hogy működjön. Nekem is működik.
Te meg mit is írtál le?? Ja hogy semmit...Jézusom... lol ez az egész fórum.
Legalábbis ezek az érv nélküli megmondóemberek. Kíváncsi vagyok mi jönne ki, ha összeszámolnánk, hogy én hány tényszerű dolgot írtam le és ti hányat. Valamint hány olyat, amiben csak engem fikáztok, hogy de nagyot segítettem.Néha nálam is van, hogy win alatt lowpower 3D-ben marad nem gangol vissza 2D módra egyből ha gémelés után netezek.
Az úgy a jó! gyártó tudja mi jó neked és a kártyának! -
sb
veterán
válasz
Beowulf_78 #15690 üzenetére
Azt sem értem, hogy miért nem segítettem?
Akkor vajon mit kezdtem el írogatni?
Black-core-nak írtam a tapasztalatom fesz, frekiállítás ügyben, mit érdemes megnézni, figyelni, állítani. Írtam a Rivatunert is...Azon nem nagyon tudok segíteni, hogy ti hülyeségnek véltétek és nem segítségnek.
De ha pontos leírás kell:DISCLAIMER: I TAKE NO RESPONSIBILITY FOR ANY DAMAGE THAT MAY HAPPEN IF YOU DO THIS!
1. Find the I2C bus of your card by running the following CLI commands:
RivaTuner.exe /ri0,70,1A
RivaTuner.exe /ri1,70,1A
RivaTuner.exe /ri2,70,1A
RivaTuner.exe /ri3,70,1A
Three of these four commands will return "invalid" take note of the one that doesn't (for me it was /ri3,70,1A)
This will find the I2C bus (highlighted in red in my example)
2. Get your voltage register values
Using the I2C bus number found above, (0-3, highlighted in red) run the following CLI commands, replacing "#" with the I2C bus number.
RivaTuner.exe /ri#,70,15
RivaTuner.exe /ri#,70,16
RivaTuner.exe /ri#,70,17
RivaTuner.exe /ri#,70,18
Take note of the return value for each.
3. Convert voltage register values to actual voltage
For each of the values returned in step 2 do the following:
A. Convert the value to decimal format (the returned values are in hexidecimal)
B. Calulate actual voltage by the formula: voltage = (VID * 0.0125) + 0.45
C. Compare the 4 resulting actual voltages to the voltage reported in 3D mode in Rivatuner hardware monitoring.
D. The closest value should be your 3D voltage (ex: for me Rivatuner showed 1.13v, I got 1.250v
E. Take note of the register that is associated with that value. (highlighted in red in step 2)
4. Calculating the voltage to use
A. Decide what voltage you want to set.
B. Find the VID for that voltage using the formula VID = (voltage - 0.450) / 0.0125
C. Convert the VID to hexadecimal
5. Setting a new voltage
You can set the voltage by writing the new VID in hexadecimal form to the register.
A. Run the CLI command: (replace # with IC2 bus number, and VID with the VID in hexadecimal form)
RivaTuner.exe /wi#,70,17,VID
The new voltage should now be set!
Linkelt kép
Example: GTX 260, desired voltage = 1.2v
1. All the commands return "invalid" except RivaTuner.exe /ri3,70,1A which returns "0A"
2. I get the following values:
RivaTuner.exe /ri3,70,15 returns 3B
RivaTuner.exe /ri3,70,16 returns 31
RivaTuner.exe /ri3,70,17 returns 36
RivaTuner.exe /ri3,70,18 returns 2F
3. Calculating the voltages of each:
Hex: Decimal: Voltage:
3B......59......1.1875v
31......49......1.0625v
36......54......1.1250v
2F......47......1.0375v
Rivatuner was reporting 1.13v in 3D mode so the third one is my 3D voltage register.
4. I wanted 1.2v so:
VID = (1.2 . 0.45) / 0.0125 = 60
60 = 3C in hexadecimal
5. I set the new voltage by running:
RivaTuner.exe" /wi3,70,17,3CNálam pl. így néz ki:
0.96V: "c:\Program Files\System\RivaTuner v2.11\RivaTuner.exe" /wi3,70,16,29
1.10V: "c:\Program Files\System\RivaTuner v2.11\RivaTuner.exe" /wi3,70,16,34A kiemelt érték lehet más más kártyákon. Nálam a 16-os a 3D mód. Ha jól emlékszem akkor a 192p-s kártyán a 17-es volt a 3D mód. A fent leírtak szerint egyszerűen megállapítható.
-
Black-core
aktív tag
válasz
Már nem azért,de nekem úgy tűnik hogy éppen te kritizálsz minket!! Nem tudom hogy miért fáj az neked hogy én lejjebb (nem feljebb)akarom venni a feszt és egyébként az a 10 forint is számít meg pl nyáron nem akarok 40 fokot a szobába +zaj csökkenés.Ja és hallod vedd már le 20% ra a ventijét a GTX ednek csak így fesz csökkentése nélkül ha már így ajánlgatod!
-
sb
veterán
válasz
Ja, ok.
Úgy látom ide csak akkor lehet írni, ha már 15 éve a GTX-ekről írogatok...
Viszont akkor hülyeségeket is...Nyomassatok neki hasonló, műszakilag megalapozott válaszokat, hogy "iszonyú veszélyes az alacsony fesz" és minden rendben lesz.
Szerintem én normális hangnemet ütöttem meg, leírtam 5x kb. a véleményem, de elkezdtetek kötekedni és hülye érvekkel előállni, pedig tisztán és világosan leírtam, hogy miért teszem és írom azt amit:
1. szar a driveres 2D/3D állítás, kb. 60%-ban vált csak vissza (legalábbis 1 monitornál)
2. több monitornál végképp szar. soha nem vált vissza 3D-ből
3. nálam szar - illetve illogikus - a gyárilag azonosra belőtt - extra magas - 2D-3D feszem is. szóval még ha az 1-2. pontban leírtak ellenére működne is a visszaváltás akkor is feleslegesen magas feszt kap. (712-őn terhelve atomstabil 1.10V-on! 150-200-on kell neki 1.11V?)
4. visszavett fesszel és órajellel atomstabil a gpu-m. terhelve is, de szerintetek h aidleben jár és esetleg lekapcsol még ezt+azt akkor nem lesz az.
5. annyit írtam, hogy érdemes megnéznie 2D a feszt, hátha sok... és csak akkor foglalkozni vele. nem írtam, hogy azonnal vegye vissza.
6. tuningra meg írtam, hogy ne is nagyon emelje mert nem éri meg, semmit nem nyer veleEzek érvek. Ti meg annyit írtatok, hogy "életveszélyes"... "mert csak"
Ezen kéne elgondolkodni...
Én meg akkor végeztem itt asszem. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #15684 üzenetére
ez tény.
nagyon ritkán marad bekapcsolva nálam éjszakára. -
Black-core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #15678 üzenetére
Én sajna nem tehetem meg hogy egyszerre 2 gépet üzemeljek Napközbe amikor játszok vele akkor nem érdekel hogy milyen hangos de éjszaka amikor megy lehessen mellette aludni.
-
Black-core
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #15621 üzenetére
Na megvan! Köszi szépen.
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #15614 üzenetére
május elsejei 7 vége
-
AirBooms
addikt
válasz
Beowulf_78 #15616 üzenetére
-
AirBooms
addikt
válasz
Beowulf_78 #15611 üzenetére
Na, meg van a hiba!
Valamiért megsérült a boot szektora a zikszpének, a telepítő CD-vel helyreállítottam, s minden megjavult (más problémák is voltak, indulási hibaüzenet, stb.). Már a 0.3.3-as GPU-Z is tökéletesen felismeri a GTX 260 OC 216-ot! -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #15611 üzenetére
látogatnod kellene rendszeresen a barátit..vagy felhúzni a béled valami kommunikáló programra fater
mondjuk most má mindegy,mert megyek aludni, de menek pestre Attisnak mondtam összedughatnánk a búránkat
-
AirBooms
addikt
válasz
Beowulf_78 #15609 üzenetére
Megnéztem a 0.3.2-vel és ugyanazzal a hibával indul: "Unknow architecture"
Itt valami más kaka lesz...
-
AirBooms
addikt
válasz
Beowulf_78 #15607 üzenetére
Nem, azt hittem, hogy a legújabb felismeri. Mondjuk ugyanezt csinálta a GTX8800-ammal is, ami még tegnap volt a gépemben... Nálad melyik van? Melyik a tuti?
-
Zoli1222
addikt
válasz
Beowulf_78 #15495 üzenetére
Látod az lehet, h nem fog futni. Nálam win7x64 van fent, de idáig amit felraktam játékot, minden gond nélkül megy.
Csak Henk-nek nem értettem az indoklását, h ha 4G ram van akkor miért pont vista-ból kellene felrakni a 64bitest. Ami ugye alapból zabálja a memóriát(32bites). Persze ez sem teljesen igaz. Nálam alapon megállt 700M körül. Nah mind1. -
Henk
veterán
válasz
Beowulf_78 #15426 üzenetére
Lehet a jövőre gondoltak,csak adnak ki valamikor egy olyan vga-t ami tudja azt a 25-30 fps-t produkálni.Esetleg egy megfelelő driver elkészítésével oldják meg,dehát a jövőbe nem látunk,ugye.
-
whited
addikt
válasz
Beowulf_78 #15329 üzenetére
az számit h TV v monitor?
-
Bluegene
addikt
válasz
Beowulf_78 #15299 üzenetére
látom nem veszett el benned a gentleman
már féltem h itt vki elküld melegebbre, egyébként ha tehetném GTX 295-el nyomatnám én is a kis 4850 helyett
mind1 jövőre veszek vmi csúcskártyát(kiváncsi vok a feelingjére, tőlem lehet nvidia is ami akkor lesz a jobb) addigra beindul a pénz(még öskolás vagyok idén
)
-
whited
addikt
válasz
Beowulf_78 #15313 üzenetére
ez fps-ben akkor nem észrevehetően nagy ezek szerint
-
romero28
senior tag
válasz
Beowulf_78 #15303 üzenetére
nagyon köszönöm , hogy megnyugtattál
tényleg azon agyaltam már , hogy hogyan lehetne élni a gyártói garival
egyébként figyelgetem folyamatosan a hőmérsékletet , és eddig semmi rendelleneset sem észleltem játékok alatt. crysis-t természetesen csipázom , de már többször végigtoltam így az már nem játszikAmúgy a 100% ventihasználat hangja nem zavar mert fülessel tolom
-
romero28
senior tag
válasz
Beowulf_78 #15298 üzenetére
köszi
épp most tesztelgettem FEAR 2 -vel és ott jóval barátságosabb hőmérsékleteket produkált .
a két órás stabilitás tesz is lement gond nélkül .
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Beowulf_78 #15299 üzenetére
Ne kiabáld el ... most van egy kis dolgom, de majd jövök osztani.
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #15282 üzenetére
de látod mi nem vesszük magunkra...sörözünk
elisszuk a kártyán árát...
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #15263 üzenetére
a dupla memós nem ref, ezért arra nem lehet cserélni. gta4 miatt gondolkodtam el rajta de csak kósza gondolat szintjén. ha forróbb a 280-nál az valóban gáz.
1680*1050
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #15261 üzenetére
Ha veszel egy EVGA karit és beregisztrálod az evga.com-on akkor 90napig becserélheted egy nagyobbra ha akarod és ők beszámítják a tiédet annyiért amennyiért vetted. Észak Amerikában ezek mennek. Lenne rá lehetőségem. Igazából nincs rá szükségem de egy 1792 megás már elgondolkoztatna.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #15255 üzenetére
Igazad van. Egy 1792 megás 275-re már le is cserélném de sajnos csak referencia módellre lehet cserélni az evga step-up programjában. Vagy éppen szerencsére!
Épp ez véd meg attól, hogy elköltsek 20 ezer forintot.
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #15218 üzenetére
akkó mondjá valamit a processzoros kérdésre mert az uriember mán priviben van
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #15201 üzenetére
Felraktam ,csak még éppen futott az IBT amikor kérdeztem. Még mindig csak WMP 11 alatt működk a power play.
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #15199 üzenetére
powerplay is minden lejátszónál?
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #15078 üzenetére
A tesztek 90%-nak nem lehet hinni, és ez most igaz elég sok mindenre, nem csak a hőmérsékletre. Mondjuk ImI87-nek én is, és más is mondta, hogy ne vegye meg azt a szart, mégis megvette.
Nekem a 7900GTX ref. hűtése volt eddig az etalon, a ref. a legjobb mostanában.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Beowulf_78 #15082 üzenetére
Mert nudli a cég bevétele a GeForce kártyákon. Nem a 10%-os haszonhoz szoktak hozzá a vezetők. 10%-ért a bankba kell tenni a pénzt.
Ilyen körülmények között nem csoda, hogy ferdítik a tényeket. Ez teljesen rendben van. Eleve senki sem kényszerít senkit, hogy vegye meg a hátlapot. -
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #15086 üzenetére
egy ezrest ha ér...
-
HSM
félisten
válasz
Sajnos itt derül ki, hogy az EVGA sem rest félrevezetni a népet, ha szarul megy a szekér...
Pedig azért tőlük többet várna az ember...
Pedig teljesen rossz taktika a hűséges vevőiket hülyérevenni egy ilyen drága és haszontalan vasdarabbal.... Ez nagyon LOL....
-
schwartz
addikt
válasz
Majd jon a szakertelmu es megmagyaraz...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Hogy megvegye a hiszékeny nép?!
-
Laraxior
titán
válasz
tényleg...mitől is javulna a backplatetől? max a ramok adják át ott a hőt...de semmi máshoz nem ér hozzá... egy fémdarabon mi lenne ami hűtene? semmi... józan paraszti ésszel sincsen értelme megvenni...max optikailag néz ki jobban a card
vagy viz vagy gyári...ennyi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Egyet értek, a ref hűtés elég korrekt nem érdemes itt se lecserélni. Pedig mostanában nagy divat kutyázni a ref megoldást. Érdekes 7900GTO/GTX-en se volt értelme hűtést cserélni, a 8800GTS/GTX-en sem volt már érdemes ahogy írtad. Nem azért melegszenek ennyire mert sz@r a gyári megoldás, hanem mert nagyon sokat fogyasztanak és erősen behatárolt a hely is. Egyhasonló fogyasztású procira már félkilós alutömböket aggatunk amiben 6-8 hp fut és 1-2db 12-es ventivel van támogatva.
Viszont a VF1000 nekem bevált, igaz 4850 ref hűtést cseréltem, ami ritka fos ugye...
Nem mindegy miből mibe ül át az ember.
-
pigatt
őstag
válasz
Beowulf_78 #14968 üzenetére
OK.! Remélem a visszavétel is végre nem csak WMP11 alatt fog működni!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #14898 üzenetére
Látod mikor reg-eltem?
Nem vagyok ám hülye!Svájcinéger: Nézd meg a konfigomat! Ha az összes cuccomat, húzott procit és húzott vga-t elviszi az 5 éves 420 enermax-om akkor bőven elég lesz az a táp. Ahogy nézem nem is olyan régi kiadás, szóval biztosan erősebb mint az enyém.
-
válasz
Beowulf_78 #14853 üzenetére
Hűha, a szigetes rész az nagyon ott van!
Svájcinéger: Próbáld ki, szerintem kevés lesz, főleg ha meg is pöckölöd a kártyát.
-
patyik75
tag
válasz
Beowulf_78 #14833 üzenetére
FSP 400W PNF
-
Henk
veterán
válasz
Beowulf_78 #14836 üzenetére
Én sem tartom jó ötletnek,hogy ennyire kivan számolva a táp,de azt kérdezte elvinné e.Erre mondtam,hogy nagy valószínűséggel tuning nélkül igen.De lehet melegedni fog a táp meg emiatt hangos lesz,esetleg 1-2 restart is beszalad.
-
Henk
veterán
válasz
Beowulf_78 #14833 üzenetére
Ha lehet hinni az adatlapnak akkor egy 400-as FSP.Tuning nélkül szerintem bírni fogja neki.
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #14805 üzenetére
Ehhez kell a Dx10? Szerintem a Doom3 szebben nezett ki egy Geforce4 Ti-al. Ugye az meg csak Dx8...
Ettol azert utosebbet vartam.
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #14786 üzenetére
Valoszinu nem tamogatja az SLI-t. GTX285-el is 30 koruli az FPS (1920x1200 4xAA). A grafika keves joindulattal atlagosnak mondhato... (szerintem)
-
paprika
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #14786 üzenetére
Várom a fejleményeket
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #14773 üzenetére
Értem én...véletlen nem tudjátok ki volt az aki 1280-ba crysisozott?Én arra emlékszem hogy Lauda volt az nem?
Ő 1280*1024-be nyomta egy 280-al,van vmi különbség 260 és 80 között ilyen minifelbotáson??
Sztetek meddig lehet húzni egy ilyen gariztatást?
Én is tudom,hogy kéne proci,de nem szeretnék már 775-ös procit...túlélem jövö ilyenkorig és Corei7...ha most kellene vegyek procit 9550-et vennék csak vagy 8500-at,de azt se tom eldönteni,mert nekem csak játékra kellene...
Véleményt szívesen fogadok -
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #14705 üzenetére
Sot! A "mumus" Zotac-on is.
(700/1450/2500-normal hasznalat)
-
válasz
Beowulf_78 #14653 üzenetére
Ok.
Amúgy valóban elég neki a 2xAA, felette csak zabálja az fps-t, de a különbség szinte észrevehetetlen.
-
válasz
Beowulf_78 #14641 üzenetére
1680X1050, DX10 vista alatt maxon biztos, hogy nem elég a GTX260.
A saját belinkelt képeiden is van 20-as fps, és akkor hol vannak a harcok?
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #14641 üzenetére
<1680x1050
-
bigskull
tag
válasz
Beowulf_78 #14390 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
-
Henker2
addikt
válasz
Beowulf_78 #14276 üzenetére
Okés! Ez van fent. Akkor az előző driver-ektől nem valószinű, hogy jobban menne a 260-asom.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #14268 üzenetére
Egyébként szerintem elbaxták a dolgot rendesen, óriási reklám lett volna belőle a cégnek, ha annak az 5-6 emberkének aki berendelt odaadták volna ennyiért. Így csak kellemetlenségük lett belőle, mi meg csalódtunk!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #14260 üzenetére
Az érdekes, mert előtted rendeltem és nekem meg már kifutott lett az üzenet!
-
Bagira01
veterán
válasz
Valószínű
Most őszintém mit vártataok, h ennyiért gtx260-at kaptok
-
Speed®
titán
válasz
Na erre kíváncsi leszek..
Amúgy viccesek az iponosok..egyiküknek írtam privit még tegnap a kari linkjével, mára sikerült köszönés nélkül annyit benyögnie, hogy "szar a link". Persze mióta írtam nekik, törölve lett az egész, még szép, hogy "szar".
-
D@ni88
addikt
válasz
Beowulf_78 #14252 üzenetére
hát, megeshet, válság van
lehet hogy a srác már a 23%os áfát számolta, csak az 1es szorzót lehagyta -
D@ni88
addikt
válasz
Beowulf_78 #14242 üzenetére
hát jah, de ha megrendeltük, akkor se vagyunk kötelesek átvenni, nem?
-
Bagira01
veterán
válasz
Beowulf_78 #14240 üzenetére
Nem jelent semmit, valószínű h törlik a rendelést és mivel elég sok minden le van írva az oldalukon így nem lehet számon kérni semmit
Régen volt náluk ilyen hd2600xt 8k-ért asszem, az vevőcsalogató, de h egy 60k-s vga 26k legyen az elírás, pcx-en is volt 3xk-s hd4870 1gb és az is elírás volt
-
Bagira01
veterán
válasz
Beowulf_78 #14232 üzenetére
Tény ami tény, semmire nem kötelesek, árváltoztatás joga is fenntartva. Megint jó kis elírás hnap meg jön h rendelését töröltük azt szevaszttopol
Nem 1x volt már ilyen webáruházza(iponnál többször) és az esetek 98%-ba ez van. Hol érné már meg 25k-s gtx260
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Én is ezen filózgattam most, hogy ez mire utal vajon?
De ha azt mondják hogy már nem tudnak beszerezni belőle akkor így is ki tudják védeni magukat nem? -
P00By
nagyúr
válasz
Tényleg! Én azt el se olvastam...
-
D@ni88
addikt
válasz
hát jólvan de ezt csak mail-be írták... amúgy meg ha nem akarnak balhét akkor írnak holnap
-
Bagira01
veterán
válasz
Olyan jó látni, h Mo-n ilyen mélyen vallásos hívő emberek vannak
-
Henker2
addikt
válasz
Beowulf_78 #14192 üzenetére
Én is nagyon az LG felé hajlok. Én ilyen vagyok amúgy. Elég sok embertől szoktam a tanácsokat összeszedni. De igy a jó. Tutira tud menni az ember!
-
AMD_ok
őstag
válasz
Beowulf_78 #14146 üzenetére
Amire azt irtad, hogy először villamosszéknek nézted, az pontosan hol tart a játékban? Mert éppen azon a pályán vagyok, mennyi van még hátra?
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #14164 üzenetére
Nálam ugyanez csak K-Lite. Soha semmi gondom nem volt vele, és szerintem nem is lesz.
-
törölt tag
válasz
Beowulf_78 #14164 üzenetére
Ha már KM Player-nél tartunk, VLC Media Playerbe is be vannak építve a kódekek, és annál sem kell görcsölni, hogy nem mennek a HD filmek, etc.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Beowulf_78 #14146 üzenetére
Angolul nyomtad? Én magyarul játszom, de ugy látom, nem sokat kell a szövegre figyelni
-
banderasz77
addikt
válasz
Beowulf_78 #14141 üzenetére
Leteszteltem, csinálgatott ezt-azt, de nem nagyon veszek semmit észre.
-
banderasz77
addikt
válasz
Beowulf_78 #14139 üzenetére
Neked bevált? Mert akkor kipróbálom.
-
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #14133 üzenetére
Cső Beo !
Nos sajna nekem ez a kicsi karim marad , ebben a manipulált ugynevezett" válságban" én nem adok ki ennyi pénzt kariraElmehetnek akik mögötte álnak a bü.... pi...
Pedig de szerettem volna egy 285-öt
Veszek inkább gumát a mocira, nem soká itt a jó idő
Ja gratt a 295 teszt-hezmég nem botlottam bele de igyekszem , "Idő"
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Beowulf_78 #14113 üzenetére
Helló, most már tényleg meggyőztetek-tél, nem aggódok tovább. Nekem nincs ennyi komponens a gépembe. Köszi mégegyszer
-
engusz
veterán
válasz
Beowulf_78 #14105 üzenetére
Örülök, hogy sikerült!
Mennyit nyertél vele?
-
Henk
veterán
válasz
Beowulf_78 #14105 üzenetére
Bennem felsem merült.
Meg ez nem is kompatibilis a 285-el. -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #14071 üzenetére
ez nagyon LoL vót
ma próbáltam vezetni...de néha beszaggat az még hagyján... de tényleg nagyon lassú szegényke
Persze az 56 rocket elég ütős
főleg ha a közelben robbannak...akkor aztán hiába GT200 power..felzabálja az FPS-t is meg a procit is... a füstről nem is beszélve....az nagyon durva -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #14069 üzenetére
reméljük ilyen könnyű navigálni a helikoptert...mert nekem nagyon nincsen inyemre a heli, a Crysis óta...lassú..nehézkes mozgása..hiába a hatalmas fegyverarzenál..
-
zuchy
őstag
válasz
Beowulf_78 #14046 üzenetére
Hát tudtommal a GT300 Q4-re van belőve. Nagy valószínűséggel akkor fog jönni...
Elvileg van terv GT212-re 40nm es megcsonkított GT200-as GPU, bár lehet hogy terv is marad. -
Henk
veterán
válasz
Beowulf_78 #14042 üzenetére
Ne bántsátok már,csak nem akarta,hogy feleslegesen pénzt dobjon ki a kolléga egy elavult architektúráért.
Másik avatar,álca így kerülöd el a modik figyelmét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest