- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Gaben01 #23113 üzenetére
Nyílván nem alsókategóriát idézően szalad a cucc, végülis egy E6600at ~hoz.
Mondjuk emiatt nem ugrottam volna rá a túláras SOCra, 65nm 192SP is jó
Járt nálam nemrég 1-1 példány (192SP/216SPOC), alig van különbség köztük.
És árban jellemzően 6-8k, attól függ mikor/kitől tudjuk beszerezni az aprókból.
De ha elégedett a géppel, végülis teljesen mindegy, használja elégedettséggel. -
Speed®
titán
válasz
Gaben01 #23111 üzenetére
FullHD picit más kérdés, ott előfordulhat, hogy főleg VGAlimit van, de a minimum FPSekből kiderül, hol fogy el a proci. Egészen más, mikor nem zuhannak be az FPSek, ezért jobb az erős proci (is).
Tuningra ott nem nagyon lehet építeni..3.2-3.3GHz körül meg is áll a K8/X2.A vidkarival semmi baj nem volt, úgy van beállítva, hogy 80°C fölé ne menjen, cserébe viszont jóval halkabb, mint a ref. példányok. Semmi baja nem lesz, ne féltsd..ezen a hőmérsékleten üzemel az összes "tégla" GTX260. amelyik vidkari sokat fogyaszt, az melegszik is..márpedig a 260SOC kajál. Kifejezetten jónak szűmít a GTX260 hűtője, nem nagyon éri meg lecserélni sem..max. egy GTX Prora, ha olcsón hozzájut az ember..ezzel 55°C alá vihető ~némán.
-
kpal
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
-
TTomax
félisten
válasz
Gaben01 #20623 üzenetére
Nekem is 64bites Win7-em van... Afterburnerböl az 1.42-est szabad felrakni,mert az még a feszszabályozást is engedi [link].A két pont álligatásával éred el a ventivezérlést... rém egyszerű,aztán csinálsz egy profilt,azzal indul a gép ebbe az OC-t is elmentheted és soha többet semmi gond...
-
Henk
veterán
válasz
Gaben01 #20623 üzenetére
Láttam, hogy az MSI progiját ajánlják sokszor de nem tudom a venti vezérlése mennyire kezelhető mert mióta rajt van a karin az AC hűtője azóta nem vezérlem semmivel. Alap 30%-on megy mindig és terhelve sem melegszik 65-70 fok fölé. Ha nem akarom eddig felengedni akkor meg manuálisan feljebb teszem a fordulatot.
-
rup1u5
nagyúr
-
mcsaba2324
csendes tag
válasz
Gaben01 #17928 üzenetére
Szuper, a 182.50-essel is megy, köszi.
Akkor valahol itt lehet a driver verzió határ, ahonnan nem működik.
3d markot is nyomok mindjárt. Viszont nem tudom, hogy ez miatt kicseréltessem-e a kártyát, vagy maradjon... A gigabyte hivatalos oldaláról letölthető driverrel nem ad jelet DVI-n. Az azért nem normális. Ha meg nem cseréltetem vissza, lehet hogy bánni fogom.. :-/
-
válasz
Gaben01 #14271 üzenetére
Internetes rendelés és futáros szállítás esetén azt is megteheted, hogy összerakod a gépet, használod és 8 napon belül bejelented, hogy elállsz a vásárlástól, mert a gép nem olyan, mint amire számítottál. A kereskedőnek vissza kell juttatnod a cuccot ő pedig 30 napon belül köteles visszaperkálni az árát.
Az ipon csak közvetítő a nagyker és közted, perelheted a semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest