- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Itt van az egyik legjobb társaság, a volt Crysis Wars-os csapat is, szóval ezt most ide le kell írnom:
Lesz még egy olyan játék, mint a Left 4 Dead (amit imádok), Május 14.-én indul Steam-en, és ha addig megveszed, csak 3.000Ft!!! Hitelkártyával kell fizetni, itt a videó. Kurva jó lesz 6-an kell menni ilyen gépmanipulált emberek ellen! Co-op!
Szerintem jó olcsó, ennyiért simán megéri, szóval hajrá emberek, 3k nem pénz érte, és toljuk majd!! Szeretem az ilyen idegbeteg játékokat Co-op-ban! -
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #15078 üzenetére
A tesztek 90%-nak nem lehet hinni, és ez most igaz elég sok mindenre, nem csak a hőmérsékletre. Mondjuk ImI87-nek én is, és más is mondta, hogy ne vegye meg azt a szart, mégis megvette.
Nekem a 7900GTX ref. hűtése volt eddig az etalon, a ref. a legjobb mostanában.
-
keIdor
titán
válasz
Sziszifeca #14195 üzenetére
Az
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #14164 üzenetére
Nálam ugyanez csak K-Lite. Soha semmi gondom nem volt vele, és szerintem nem is lesz.
-
keIdor
titán
Na újra az nVidia táborban vagyok...
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #13690 üzenetére
Hát igen, az Xbox360-at nem a minősége miatt szeretjük.
Cyberpunk: Alien-re is 2010-et mondtak legutóbb.
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #13684 üzenetére
Ezeknek a fele szerintem bőven lesz 2010 is.
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #13385 üzenetére
Nem játszom már annyit PC-n, hogy megérje nekem... most is csak azért fejlesztem, mert én is még függő vagyok. A Mirror's Edge se lett az igazi PC-re szerintem... rohadt bugos lett (az is). Azért mondhatsz egy árat akár itt, akár priviben.
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #13143 üzenetére
Szerintem az Ukrán a hibás
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #13062 üzenetére
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #12943 üzenetére
Ez elvileg nem csak Magyarisztánra lesz érvényes... a legtöbb 55nm-es chip-et egy darabig csak a GTX-295 fog kapni nagy számban amig fel nem fut a gyártás. Az új GTX-260 és GTX-285 egy darabig valóban ritka lesz, mint a fehér holló.
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #12904 üzenetére
Majd egy tuningot nézzél papi lécci, mert tudnék 68k-ért GTX-280-at, viszont ha a GTX-285 jobban megy, akkor még várok a megvételével!
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #12896 üzenetére
-Megy privi!
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #12884 üzenetére
Tervben van egy nekem is Februárra, úgyhogy NAGYON várom az eredményeidet papi!
-
keIdor
titán
válasz
Buldozer99 #12857 üzenetére
90k, ha teljesen jó infót adott a forrásom... (azt szokott)
I'm not under NDA. -
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #12823 üzenetére
Én is megkaptam az árakat.
Nem lettek szörnyűek szvsz.
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #12611 üzenetére
Végülis G96 is elég sokmindenre... annó G84-es 8600M GT-s gépen játszottam és elég szépen mentek a játékok, a G96 kb. egy szinten van vele.
Viszont a G94, G92 és a hasonló ATi-k rettenetes áron vannak...jó CPU-s gépek viszont már nem olyan borzasztóak... (2 mag offkorsz
)
-
keIdor
titán
Ha ez igaz lesz kapunk egy elég ütős kártyát.
Bár a Die Size nekem túl kicsinek/lehetetlennek tűnik...
Cyberpunk: Laptop sose az... amit játékra is lehet használni (G94, G92 jelenleg) azok 300k-tól fölfele tanyáznak... sőt G92 az 500k felett inkább!
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #12117 üzenetére
Ajha, jó áron vetted. Grat. hozzá!
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #11896 üzenetére
Karácsonykor én csak megosztanám valahol őket...
Amúgy itt van pár jó:
1
2
3
Ez se rossz.
Nosztalgia -
keIdor
titán
Régi 6800-as időkben még lehetett trükközni.
Istenem előtörnek belőlem az emlékek.
Régi sima 6800-akból lehetett csinálni 6800GT-t!Egy hibátlan NV40 chip 16Shader egységet tartalmazott a 6800GT-ben aktív is volt mind, de a 6800-ban csak 12 és RivaTuner-el fel lehetett "éleszteni" 4-et. Ekkor még nyílván nem lézerrel voltak elvágva...
Persze volt olyan, aki ha engedélyezte ezeket hibázott a kártya de volt, akinek simán ment... ebből is látszik, hogy nem minden "butított" GPU gyári hibás. Ez egyébként a G70-nél (7800 széria) végleg megszünt.De úgy rémlik, hogy ATi R400 akárhánynál is lehetett ilyet csinálni... X800GTO vagy X800GTO2 volt ilyen.
Lauda: Jó drága 8800 lenne.
-
keIdor
titán
Ezt én is észrevettem, de inkább nem írok semmit nem keltem én a feszt.
Abu85: Most egyre több oldal írja, hogy nVidia marad a baszott nagy GPU-inál a jövőben is. Simán el tudom képzelni a GT300-at egy 3 milliárd tranyós őskövületként DX11-el. G80 arch. marad a továbbiakban is offkorsz ezért lesz ez is nagy sokak szerint...
Még 40nm-en is lenne 550mm2. Én ahogy nV-t ismerem megjátszák, és igazak lesznek a hírek, csak ezzel a saját sírjukat ássák lassan... -
keIdor
titán
válasz
TazLeacher #11784 üzenetére
Köszönjük, viszont!
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #11756 üzenetére
Viszont mind a kettő játék erősen el lett b@szva. Normálisan megírt játékhoz elég 2 mag is...
Abu85: Érdekes nálam sem gyári BIOS van mégis szépen megy minden. 1-2 textúra bug van pl. CoD5-ben fehér csík veszi körbe a vizet, de ezen kívűl semmi szokatlan... 860/4400MHz-et löttem be a BIOS-ba és semmi baja. Azt mondjuk hozzáteszem, hogy Asus HD4870 TOP BIOS van a kártyán ami gyári 815/3700MHz volt csak én toltam feljebb.
-
keIdor
titán
válasz
Bluegene #11700 üzenetére
"egyetlen baja h picit szárítja"
A legnagyobb baja... legalábbis nálam. 100Hz-en persze már jó, meg felette, csak akkor meg nem max felbontáson nyomod... persze vannak drágábbak amik tudnák 1600×1200-ben a 100Hz-et, de annyit meg már nem érdemes költeni erre a technológiára...
Amúgy vannak nagyon jó LCD-k is, LG, Samsung pl. mind nagyon jók minden tekintetben... az itthoni LG, Samsungoknak is nagyon szép képe van, a fekete is "szinte" teljesen fekete és még oldalról is normális képe van. Amiket kerűlni kell, azok a noname-k pl. Orion, Diamond meg ilyenek...
(#11725) VinoRosso: Szerintem ez hülyeség, kb. fél év múlva érkezik a kártya, korai az első 40nm-es nV-ről beszélni, túl messze van még szvsz, hogy igaz legyen...
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #11600 üzenetére
Kína legnagyobb "ellátója" végülis... gondolom ott is csomagolnak.
Amúgy a Palit bírtokában van a Gainward, tehát a kettő ugyanaz. (nem véletlen, hogy egyforma mindig a NYÁK meg a hűtés ezeken) Galaxy már ideje elég csöves, tavaj a 8800GT-nél kezdek el hanyatlani, mert nagyon sok nem ref. kártyájuk ment tönkre, viszont az Inno3D-vel semmi gond sincs. Volt 4 éve a 6600GT botrányuk azóta nagyon rossz a hírneve, pedig sok mai gyártónál jobb szvsz... -
keIdor
titán
DX10/DX10.1-es játék akkor lenne igazán gyors, ha csak arra írnák meg a játékot. A mai megoldás, hogy opcióban lehet választani ez nem jó. Crysis pont az a játék, ahol kiderűlt, hogy 3 sor DX10 kód nincs a játékban, szóval annak semmi köze nincs hozzá! Ezért is lassú, mert a DX10 a fejlesztőknek segítene, mert könnyebb alatta programozni. Grafikailag nem tér el a kettő, csak egy DX10 only játék az gyors is lenne.
GTA 4-el meg az a baj, hogy az egy elkapkodott gagyi port, ha rendesen megírták volna, szántak volna rá 2 évet, vagy többet, lehetett volna sokkal, de sokkal jobb is, meg persze szebb is...
Egyébként meg a mai 3 nagy cég miatt tart ott a PC játékplatform ahol tart... Nvidia, AMD, Intel ez a három, de főleg az elöbbi miatt van most ez. 5-10 éve, ahol még nem volt ekkora marketing, meg sietés ott rendesen meg tudtak írni egy programot. Ma a 200W, 300W-os téglakártyák és optimalizálatlanság korát éljük.
-
keIdor
titán
Az Inno3D kiírja a dobozra és a kártyára is, hogy 55nm. Ha ezt több gyártó is megteszi majd, akkor már nem lesz zsákbamacska... meg más a kártya kinézete is, ha van lehetőség megnézésre vásárlás elött, vagy ha a dobozon rajta van a kártya képe, akkor tudni lehet már, hogy milyen fogsz a kezedben...
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #11417 üzenetére
Miért? SLi/CF eredmények miatt?
Mod:
-
keIdor
titán
Csak félig tronfosztó ez a kártya. Ami viszont izgalmasabb azaz 500 USD-s cimke.
Azt hittem sokkal drágább lesz...
(#11378) Abu85: Pff... de ennek így mi értelme?
8.12-vel csomót gyorsult a CF... mostanában nagyon sok a trágya, semmitérő teszt. PH! test mikor lesz? Lassan már csak nektek hiszek...
-
keIdor
titán
Az egész PC kezd hasonlítani a konzolokra... nVidia "exklúzív" és AMD "exklúzív"... remélem valamelyik belebukik, mert ez így nem jó. Konzoloknál mondjuk annyival jobb a helyzet, hogy a PS3-ra alig van valami értelmes exklúzív játék, így elég könnyű az embernek dönteni, hogy mit vegyen...
(az ár meg mind1, mert hiába olcsó az Xbox360 arra költeni kell, hogy ne legyen RROD, HANA és memóriahalál, így már közel van a PS3 ára)
-
keIdor
titán
válasz
changbácsi #10808 üzenetére
A 67k-s GTX-280 egy egyedi eset/vétel volt, de ez közel sem az átlag. Az átlag sajnos 100k felett van. 67k-ért szerintem nem érdemes keresni, mert nem fogsz találni.
(
<--
)
Amúgy szerintem elég neki a Chiftec. -
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #10448 üzenetére
Igazad van, nálam is Q9550 @ 4GHz és szar mindkettő...
-
keIdor
titán
Vizzel szerintem meglehet majd stabilan a 800/1750/2500MHz is akár 24/7-re 55nm-nél. Persze ez csak tipp, léggel nem fog mennyi ennyit szvsz.
Abu85: Ez van... mondjuk szerintem az nV most megérdemel pár pofont... AMD-nek is jót tett, most nekik is jót fog. 40nm messze van még, már matematikailag is sokkal nagyobb/bonyolultabb munka az 55nm-ről lemenni 40nm-re, mint 65nm-ről 55nm-re. Mondjuk nem is kell sietni, nekem egyáltalán nem tetszik, hogy 1-2 terméknek 2-3 hónap az életciklusa... legyen minimum fél év, vagy több és ne mindig új kártyát csináljanak, hanem rendes drivereket, mert már világosan látni lehet, hogy a szoftverek nem tudják követni a hardvereket!
-
keIdor
titán
Viszont így hűtőleszedés nélkül is meg lehet majd különböztetni a 65nm-est az 55nm-estől.
#10399: Most olvasom több helyen is, hogy a GTX-280 55nm csúszik... egyelőre Januártól csak a GTX-260 és GTX-295 lesz kapható ezen a csíkszélességen. A gyártás még nem indúlt be igazán, így a jó (teljesen ép chipeket) a Quadro kártyákra teszik!
Majd mikor jobban beindult a gyártás (2009 Q2) akkor jönnek a 280-asok is. -
keIdor
titán
Egyébként ha komolyabban elkezdik használni a Tesszelátort Xbox360-on és ATi Radeon HD3000/HD4000-en PC-n, gondolom onnantól a G80/GT200-nak teljesen lejtő... PS3-al mi lesz? Meddig fogja bírni ez az RSX ami egy mai szemmel igen elavúlt GPU? (GeForce 7800)
Azért kérdezem, hogy érdemes-e megtartani a PS3-amat, meg érdekelne, hogy a GT200 meg a többi G80 arc. meddig lehet életképes? Nem számítok robbanás szerű DX11 játékáradatra, nem erről van szó, az elsők nyílván valamikor 2010-ben jönnek, csak érdekelne, hogy 40nm-en mondjuk lesz-e még értelme GT200-at venni. -
keIdor
titán
Nem véletlen nem veszek új VGA-t, pedig most pont megtehetném, csak hát... minek?
Mod: Nem a játékok minősége miatt van most ilyen állapotban a PC (játékplatform) hanem a hozzáállás miatt. Abu is megmondta, hogy mindent Xbox360-ra írnak meg elösszőr és PC-re alig költenek, így mindig gagyi portok fognak születni, mert egyszerűen nem éri meg erre költeni a cégeknek.
Persze vannak kivételek, de lássuk be évről-évre szarabb, ami van... én is már több, mint 10 éve "vérbeli" PC-s vagyok, viszont most év végén már nekem is elegem lett, és beláttam, hogy mivan... persze mindenki döntse el magában, hogy mit szeretne, nálam is maradni fog a PC, viszont jelentősen kevesebb pénzt fogok rá szánni ezentúl. -
keIdor
titán
válasz
schwartz #10274 üzenetére
Igen, az emberi hülyeség miatt van ez, egyetértek. Pedig szép dolgokat lehetne kihozni a mai PC hardverekből. Amúgy a PS3 is nagyon rossz tud lenni, rengeteg program rosszul van megírva. Ez egyrészt a gyenge GPU miatt van (G70 azaz egy GeForce 7800) és a Cell CPU bonyolultsága miatt van. Persze sokat ki lehetne hozni abból is, főleg ha fizikára gondolunk, de a PS3 is egy erős G80/R600 alapú GPU-val lenne az igazi... el is adom, csak had legyek egy hónapot édes kettesben a Gran Tourismo 5-el!
-
keIdor
titán
válasz
Zsozsooooo #10241 üzenetére
Fog az, csak kérdés mikor.
Amúgy most mindenki döntse el magában, hogy kinek adja a fekete pontot... nVidia, ATi vagy Rockstar... személy szerint mind a három elmehet a ...-ba.
Mindenesetre engem nem érdekel, mert PS3-on már kitoltam, Xbox-on meg újrakezdem... (itt a legjobb)Már egy ideje amúgy is azt mondom mindenkinek, hogy aki játszani akar az vegyen konzolt. Főleg az ilyen hibák miatt... PC nem éri meg, tényleg hanyatlik, mint játékplatform...
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #10122 üzenetére
Hát Far Cry 2 tuti nem Ultrán megy neki DX10-ben elhiheted.
Megy az persze FullHD-ben csak nem maxon, vagy nem 30FPS-el.
NFS kaki hát, Gran Tourismo-n nöttem fel, gondolhatod mit "éreztem" 5 perc Undercover után. Kapta is az Uninstall-t. -
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #10095 üzenetére
Első kettő játszható, Far Cry 2 már máskérdés... 1680×1050, 2xAA, Ultra High és alig van meg a 30FPS-em szarrá húzott 4870-el.
-
keIdor
titán
válasz
schwartz #9905 üzenetére
180 majdnem 200 ahogy írtam is.
tlac: Na most ha minden igaz, akkor az ezen a néven jönnek majd ki.
VinoRosso: Értelek, viszont nekem személy szerint kevés lenne már a 8800GT pl. CoD5, Fallout 3 alá... 1680×1050-re... HD3850 szerintem sokkal jobban megéri 16k-ért, persze ha a szokásos nyári uborkaszezon lenne, melette sok munkával, akkor elég lenne a 8600 is.
Amúgy milyen selejtes RV770?
Az enyém fél éve teljesen jól megy 860/4400MHz-en.
-
keIdor
titán
válasz
tome.jr #9891 üzenetére
Akkor sokat javúltak a BIOS-ok... mondjuk XFX sokkal szorgalmasabb, mint az Asus.
VinoRosso: Arra azért ne vegyünk mérget, hogy 1 hónap és itt lesznek az 55nm-es GT200-ak. Én simán el tudom képzelni, hogy paper lauch lesz, meg ez itt végülis magyarország... ki tudja mi lesz. Meg ugye ez a zsákbamacska is, hogy nem fogod tudni melyik verziót tartod a kezedben...
1 hónapot én se bírnék ki VGA nélkül ebben a játékáradatban.(igaz mindjárt vége)
aram01: Szerintem is vegyél valami átmeneti VGA-t pl.
HD3850 16k
HD4670 19k
HD4830 30kEzeket venném ideiglenesen.
-
keIdor
titán
válasz
tome.jr #9872 üzenetére
Én mindössze csak annyit mondtam, hogy értelmetlen egy ilyen konfig. Mindezt személyes tapasztalatból mondom. Volt dolgom 3-Way-SLI-vel. Természetesen nem saját, csak összejöttünk egyszer 3-an PH!-sok és megnéztük mire is képes. Igaz nem GTX-200-as kártyák voltak, hanem G80 alapú 8800GTX-ek. Az eredmény borzasztó volt... fagyás, kékhalál hegyek alapórajelen. (CPU, VGA, RAM stb.)
5 driverből csak 1 tudott stabilan futni, a másik 4-nél fagyás és kékhalál volt a jutalmunk. A kártyákat egyébként külön-külön leteszteltük és mindegyik hibamentes volt! Oké azt aláírom, hogy a mutatványunk óta eltelt bő 1 év... mi még a jó öreg 680i-t használtuk, ami hivatalosan talán nem is tudja a 3-Way-t, hiszen ha emlékezetem nem csal emiatt jött ki a 780i. (meg a Yorkfield támogatás miatt) Ezt a kis találkozót egyébként 2007. őszén csináltuk meg.
Visszatérve a működő driverre annál is voltak érdekes dolgok. Ugyan Windows XP/Vista alatt stabilan futott, de amint elindítottunk egy Crysis-t vagy bármi mást grafikai bugokba ütköztünk. Sajnos nem igazán találtunk rá gyógyírt... bármivel próbálkoztunk az eredmény maradt ugyanaz... teljesítménynövekedés se nagyon volt, FRAPS futott a háttérben, nem volt gyorsulás. A Bioshock speciel hiba nélkül ment, de gyorsulás nem volt. 2 utas SLi-t is néztünk és ugyan nem futottunk grafikai hibákba ott se volt igazi gyorsulás. Legalábbis nem olyan, amiért kifizettünk volna +80k-t. (akkoriban annyi volt a 8800GTX)2008. tavaszán már abban a tudatban éltem, hogy már biztos szépen megy a 3-Way. Mondjuk nagy gyorsulásokra akkor se számítottam volna, hiszen haver vett 9800GX2-est, ahol a 2 utas SLi még mindig trágya volt a legtöbb helyen, de arra gondoltam, hogy mostmár biztos "bugmentesebb" a 3-Way. Erre jött a PH! teszt.
Ők ugyanazt tapasztalták, mint annak idején mi.
Több, mint 100.000ft-ért én azt olvastam, hogy csak a kő kemény szopás várja a kedves vásárlót... plusz ott van az nForce. Most félreértés ne essék, most nem az alaplapodat akarom lehúzni, de 680i-vel már van személyes tapasztalatom és az is igen negatív...
1. Forró, izzik az egész deszka emiatt kevésbé lehet feszelni az északi hidat, pedig az nForce 400 FSB környékén már nagyon kéri a magasabb feszültséget. Ez érthetetlen is számomra, mikor a P965/P35/P45 alapfeszen 500FSB-ket futnak fele annyi pénzért!
Emiatt tehát 400FSB-nél megáll a tudomány, vége a lapnak, emiatt CPU tuning az...2. nincs 45nm 4 magos támogatás (csak 680i) és a mai napig 40000ft felett van ilyen deszka...
3. Nagyon-nagyon nagy szopás a DDR2 tuningolása is... a fent említett ok az egyik, a másik, hogy alapból gyenge az nForce memóriavezérlő... megint érthetetlen, hogy a fele annyiba kerűlő Intel lapok miért vernek rá erre fényéveket... Everest, WinRAR-ban pl. a lap sokkal gyengébb eredményeket mutatott azonos órajelen, mint egy P35 lapban.
4. kemény SATA problémák, bár ezeket gondolom javították már BIOS-al, ha nem, no komment, mindenesetre 1 éves lap friss pár hetes BIOS-al is sík hülye volt. Az XP/Vista pl. 2 órán át telepítette magát. Játékok pedig 10 perceket töltögettek.
A 780i nForce is tudom, hogy milyen, és az itt látottak alapján ugyanilyen szörnyű a mai napig. Forró, tuning az gyenge stb. A 780i egyébként egy 680i csak újabb "stepping". Ez már támogatja a Yorkfield-et, és hivatalosan a 3-Way-t de ezzel kifújt, tehát a 680i hibáit ugyanúgy örökölte. Nem véletlen, hogy az nForce topicok kihaltak, senki se vesz drágán rosszat.
Egyébként ha már 3-Way, akkor csakis 790i, mert az mérföldekkel jobb chipset. Egyetlen "hibája", hogy DDR3... ezt azért mondom, mert rengeteg hibát javítottak benne, és ezzel már meg lehet úgy hajtani a CPU-t, hogy az kihajtson 3 videókártyát. 550-600FSB-re képesek vizzel és a DDR3-at is szépen kezeli. Ha több teljesítményt akarsz, akkor elsősorban alaplapot válts, mert (bár fogalmam sincs, hogy mennyin hajtod az E8500-at) de alapórajelen és közelében még 2 kártyának is édeskevés, nemhogy 3-nak!
Egyébként a legnagyobb hátránya 3db GTX-260-nak azaz, hogyha kijön a 40nm-es GTX, akkor buktál majdnem 200k-t. Nehéz is lesz megszabadúlni ezektől.Ezt csak azért írtam le neked, hogy lásd, hogy nem divatból fikázom, hanem tapasztalatok alapján. Peace!
-
-
keIdor
titán
válasz
Laraxior #9847 üzenetére
Meg ott az nForce nevű "bug" is.
tome.jr: Nem győztél meg és a teszt sem. Az, hogy az őskövület FEAR-ben, az erősen nVidia párti Crysis, meg 3DMark vántázs-ban, amit csak ponthajhászok használnak hogyan megy, az nem érdekel...
Laraxior: Most már... de amúgy az árát is nézd... nekem is a P35, P45, X48 jött be. nForce 790i DDR3 alá se rossz, csak nehéz belőni 24/7-re. 680i, 780i meg katasztrófális lett.
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #9716 üzenetére
Ezt nem tudom hol olvastad, de az ATi a HD5000 szériánál valszeg az új Hynix GDDR5 IC-ket fogja használni 256bit-en.
-
keIdor
titán
válasz
VinoRosso #9703 üzenetére
"mert nem szeretném magam valami homokszexuális társkereső oldalán viszontlátni, mint vidám árprilisi tréfa."
Hát el is hiszem...egyébként azért nem vagyok fent, mert nincs időm ilyenekre. Sokat dolgozom, és melette sok a hobbim is. Autó, PC, egyéb elekronikák... amikor hazajövök általában fáradtan nincs nekem már arra időm, hogy megnézzem mi történt az oldalon. Örülök, ha a napi hardver híreket illetve az itteni hozzászólásokat meg tudom nézni meg tudok egy kicsit játszani (nekem ez a kikapcsolódás, nem a Győzike és társai a TV-ben, nem nézek TV-t csak a National Geographic Channel és társait, ami nem "butító", de ezeket is ritkán, inkább csak sorozatok miatt kapcsolom be a TV-t, illetve a konzolok miatt, de a PC az többet van használva...)
Péntekenként 1-1 sörözés szokott még becsúszni, oszt ennyi, gyakran dolgozom hétvégén is, szóval kevés az időm, és azt nem ilyen oldalakra akarom elpazarolni.Meg gyűlölöm a mai fiatalok chat nyelvét: Cijjja, csókszi, pussszzzanccss, szerizlek stb.
Ki nem állhatom az ilyen "beszédet". -
keIdor
titán
válasz
killer1203 #9658 üzenetére
Google maps és GPS.
-
keIdor
titán
válasz
killer1203 #9653 üzenetére
Meg, de ami érdekes, hogy ugye 1 van Szlovákiában, meg 2 az országban.
Ezért nem találtam meg elsőre.
-
keIdor
titán
Nézd csak meg jobban a fájlokat, amiket kicsomagol!
-
keIdor
titán
válasz
Beowulf_78 #9518 üzenetére
Huh nem irigyellek... IPON féle GTX-280 ár, vagy Gianni féle, mert ha elöbbi, akkor elég durva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest