- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Anno én igy vettem a 98gtx-et , a mai napig müködik
-
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #14133 üzenetére
Cső Beo !
Nos sajna nekem ez a kicsi karim marad , ebben a manipulált ugynevezett" válságban" én nem adok ki ennyi pénzt kariraElmehetnek akik mögötte álnak a bü.... pi...
Pedig de szerettem volna egy 285-öt
Veszek inkább gumát a mocira, nem soká itt a jó idő
Ja gratt a 295 teszt-hezmég nem botlottam bele de igyekszem , "Idő"
-
NFree
addikt
Nesze neked [Költséghatékonyabb GTX 260-asok]tuning off szerintem
Ja és szerintem, mi ezt árban ugysem érrezük majd -
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #13174 üzenetére
Nah mid1 biztos lemaradtam valamiről, de majd akkor átlátogatok, csak most nagyon úgy néz ki átkurtak a procival kapcsolatban s rohangálhatok a pénzem után.
bocs a piszkitásér -
NFree
addikt
Beowulf_78
Miért csináltatok larával másik topikot az új gtx-eknek?
Bocs, hogy itt kérdeztem de rohanás van. -
NFree
addikt
Nem tudtok valamit víz készül már valameik szörnyeteghez?(gtx285,295)
esetleg a mi a wrm-eket is hűti vagy mi a szösz. -
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #12728 üzenetére
Nem toom de mintha linkelte volna valaki, hogy szlovákba már lehet kapni.
Mennék én csak nem vagyok othon, kint vagyok spanyolba egy kamion motorgumit, hoztam a michelintől Franciából
(holnap lefotózom majd ha lessz netem felteszem valahova, szemet gyönyörködtető látvány.
DE sajna nem tudok belepiszkálni
Neked addig kitartás amíg nem lessz meg az új szerzemény -
NFree
addikt
-
NFree
addikt
Nem kell, nevetgélni igen jó ötletet meritettem az öregtől, s nyáron majd be is mutatom,s lessz majd pislogás
meg nevetgélés amikor szabadalmaztatom a hűtős hűtésemet
-
NFree
addikt
Nos mint teherautófosőr unión belül összevissza, sajna 40t szerelvénnyel s ebből kifolyólag nem tudok sokat tekeregni, pedig biztos találnék itt ott olcsón cuccokat.
biggamer
Hát igen elég régóta kínlódom már miatta, de talán végre meglessz, anno eladtam a q66-omat mielőt kimentem, közbe beütött a szar s 50-ről fölment az ára 70-re, akkor vettem egy kis e2200-at(18k) de az istenért nem akart 3ghz fölött menni visszavittem fizettem rá 6k-t, s becseréltem 1 e5200-ra mondom megvárom vele az áresést, de nem bírtam kivárni, s ilyen marhaságokat csinálok mióta a PH olvasgatom, nem bírok a seggemen ülni, azelőtt egy gép kibírt 1.5-2 évet. -
NFree
addikt
válasz
Laraxior #12373 üzenetére
Ja az így szuper ha nem lenne tápom, de a nyáron vettem 15-ért az enyémet azt most nem lehetne eladni, szarér-se
, aztán ugye ha most veszek tápot ,nem akarok abba a hibába esni,hogy kicsi lessz, tehát 700w fölött gondolkodom, ki tudja milyen étvágyú szörnyeket fognak még kiadni jövőre?
Lauda (#12381)
Jön a quad iscsak az ünnepek miatt, kicsit nehezen ment a lebonyolítás, sajna én meg most megyek melózni.
-
NFree
addikt
Nem érdekel a fogyasztás,
csak most nehezen tudnék még tápra is kiadni vagy 40k-t.
Meg moncsi is kéne és nem fér bele a keretbe a táp, meg 1szerüen a használt cuccaimat alig lehet elpasszolni, ezt csinálom már nyár óta 1 fojtában, hol ezt vaszek hol azt, s mindenen bukovári vans lassan a moncsi meg a vid kari hiányzik.
-
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #12282 üzenetére
Ezeknél a kariknál nem úgy van gyárilag , hogy a shadder clock 2.5 szerese a gpu clock-nak?
mint a g92-nél? vagy tuningnál nem lehet a 2.5 szerese? nem értem -
NFree
addikt
Boldog, új évet kívánok minden kedves gtx tulajnak
-
NFree
addikt
válasz
banderasz77 #12157 üzenetére
Szerintem 1280x1024-hez elég a 216sp-s 260-an lehetőleg xfx vagy evga
-
NFree
addikt
válasz
Laraxior #12090 üzenetére
Ha bírnák tartani azt a fogyasztás értéket amit igértek, akkor viszont érdemes a 285-öt választani szerintem, persze azoknak az usereknek akik nem vettek 280-at, mert azoknak teljesen felesleges akiknek már van280, viszont én a 285-öt várom, nem akarok tápot cserélni.
Meg remélem ennek megfelelően nem lessz drágább mint a 280-an, viszont ha az nv elakarja adni a régi chipeket,akkor valószinű drágább lessz úgy 10-15k-val -
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #12069 üzenetére
[Árgép]
vagy csak simán beírod benq 241w -
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #12062 üzenetére
Nem akarom, neked mondani de olvasd már el teljesen a tesztet azt a dell-re írták a benq-val semmi bibi de belinkelem még1szer
[róla] beszélek , nem vagyok akkora balfasz, hogy szar moncsit ajánljak bárkinek is főleg neked
-
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #12044 üzenetére
-
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #12038 üzenetére
Hát én erősen gondolkodom az egész gép cseréjén jövőre( márc-ápr) csak lehet 2 db 260 ast veszek, könnyebben el lehet majd adni mint a 295-öt szerintem, de ez csak akkor lehetséges ha váltok corei7-re. Milyen 24"-est nézegetsz? Én a Benq 241W-el igaz tn paneles, de sok jót írtak rólla.
-
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #12022 üzenetére
-
NFree
addikt
válasz
SSJPeter #12019 üzenetére
Az tény 140k-nál sokkal jobb a 80k, ezért szurkolok mindkét chippkészítőnek, mert ha nincs nagy kölömbség a két kari közt,az nekünk csak jó, az, hogy meg nv Psyx vagy dx10.1 teljesen mind1 , csak harcoljanak az szintúgy. Emlékezzünk vissza milyen rossz volt amikor beütött a g80 s sokáig egyeduralkodó volt a felsőkategóriában, lehetett hencegni vele, hogy milyen jó az nv,+ milyen drága is, remélem eggyik gyártó sem fog nagyon elrugaszkodni a másiktól , mert ez legalább féket szab némileg az áraknak, remélem a Phenom 2 is jól fog szerepelni nem ártana már 1 kis lecke az intelnek sem
-
NFree
addikt
válasz
laragirl83 #11999 üzenetére
Jó neked
de én az újj 55nm 216sp-ekre gondoltam 55k-t
Laraxior
Annyiért az igazi bestbuyde én mostanában nem nagyon láttam 80.alatt még hastználtan sem
Annyiért venni kellett volna 2-őt
-
NFree
addikt
válasz
keIdor #11985 üzenetére
Hogy a viharba,
S akkor mi lessz a gtx 285-el az sem fog kevesebbet kajálni, mert én csakis a fogyasztása miatt akartam megvenni.
Vagy annyit húztak az 55nm-es 260-on , hogy fogyasztásba befogja a 65-öst?
Meg, ha ennyit kajál vszinű fűteni is fog rendesen akkor mi lessz a gtx295-el? vagy naygon lekorlátozzák az órajeleit?
Szerintem ez nem lehet mérvadó. Mert ha az akkor ezt az nv benyalta. -
NFree
addikt
válasz
Szuperboci #11934 üzenetére
Ha jól látom valami olajat használ, Prime+fánk= sülkrumpli rántott hússal csak bele kell meríteni egy olyan fritőz izével
-
NFree
addikt
Azért csak a radit kell bele tenni, annak meg mind1, két csővel kivezetni a hideg vizet, és kész.
ha minden vizezve van akkor simán mükszik, a vinyó ahogy Lauda említete úgy sincs tuningolva az elvan , max kapnak 1 ventit oszt csókolom.
Nyáron jól jöhet mikor a szobába van 30 fok. Én ha vizeznék tuti megcsinálám, csak az a bibi egy jó víz rendszer vetekszik majdnem 1 kis gémer gép árával, mire összepakolja az ember. -
NFree
addikt
Srácok ez volt már [GTX 295 SLI + 3DMark Vantage = 32000 pont]
-
NFree
addikt
válasz
Szuperboci #11737 üzenetére
-
NFree
addikt
Nos jönnek mostmár a nagyok is [55 nm-es GeForce GTX 260 már az EVGA-tól is]
-
NFree
addikt
Sziasztok , azért itt kérdezem mert itt több az okos ember 9800 gtx slí-ről szeretném megtudni megéri-e mennyire támogatják szerintetek a gamék, elvileg ha jön a gtx295 az is az sli-n alapul, vajon az ujj driverek mennyire támogatják ezt a dolgot.
-
NFree
addikt
Én eggyetlen egy dolgot látok sajnos a nagy hardver versenyben, hogy kinek lessz előbb stb, hogy maguknak a programozóknak sem marad idejük jól megtanulni a dolgokat , s összecsapnak mindent, anno dx9 milyen sokáig jó volt, nekünk is tetszett, most meg van már minden , s 1 kezemen meg tudom számolni grafikailag melyik gamék nyűgöznek le.
-
NFree
addikt
válasz
Beowulf_1978 #11539 üzenetére
Nem oldódott meg a még problémád látom
Keldor papa
Oks de ennyiből meg felesleges vitatkozni, most én itt nem rád értem, hogy melyik karit éri megvenni merthogy így úgy az ati meg az nv. S lehet az nv is látja hogy nem kell még erőltetni dx10-től felfele a dolgokat ráér még vele. -
NFree
addikt
válasz
keIdor #11537 üzenetére
Lehet a k@rva nagy válság miatt akartak bespájzolni
Más: Nem értem én ezt az egészet. Még a dx10 sincs rendesen kihasználva nemhogy dx10.1,dx 11. Kibaszott nehéz lehet rá programot írni mert a mai dx10 gamék nem sokkal mutatnak többet, mint dx9. Pl: Call of Duty 4 nagyon ott volt grafikailag szerintem, dx 10-be egyedül a cry engine mutatott valami ütősebbet , de azt is lehetett volna jobban optimalizálni.
GTA4 szerintem egy röhely ,grafikailag pedig ez ujj stb
Előbb csinálják meg rendesen a dolgokat majd aztán, jöhet ez vagy az addig meg marad a dx10
Senki és semmit nem akarok bántani ez az én véleményem -
NFree
addikt
Olvasgatom itt a totyikot, a lényeg szerintetek milyen áron lessz elérhető kis hazánkban majd a gtx285, nagyon érdekelne a kari,
de elvből nem akarok érte kicsengetni 110k
, mert annyit nem ér
szerintem most ami türhető a gtx260 egy két hellyen láttam már 55k körül
Úgyhogy hajrá ati, hátha az újj gtx ek hatására lejjeb viszik a hd4850x2 árát, szerintem most az is eggy vicc, 80-100k 2 hete még 100 alatt nem voltde hátha
-
-
NFree
addikt
válasz
SirKero #11155 üzenetére
Nos ez egy elég komplikált kérdés, ha mindent maxra tolsz s nagy felbontásba hajtod, akkor olyan 3ghz-környékén szerintem elég neki (pl cry ful ful),
de ha modjuk nem tekersz mindent oda és fps hajhász vagy akkor 4-5ghz-es core2 kell alá.
Ha normál üzemben használod akkor valahol a 2-ő között, de inkább 4 ghz-hez közeleb üzemelő cpu kell alá. -
NFree
addikt
válasz
TazLeacher #11124 üzenetére
Az nfs-el kapcsolatban igazad van,de az is jobb lett, nem mintha Így csúcsszuper lenne, de legalább már nem akad.
-
NFree
addikt
válasz
TazLeacher #11121 üzenetére
Hát én nem vagyok olyan öreg motoros mint te, sem vistában sem a PH-n, de a cry warhead iszonytosan akadt egyszerüen nem lehetett megfordulni, le kellet vennem a felbontást közepesre, kicseréltem a memcsiket és utánna gyönyörüen futott semmi akadás + még 1-el feljebb lehetett tolni a felbontást. Az nfs szint úgy be be akadt s a csere után hejre ált, de lehet ez csak nállam volt így
-
NFree
addikt
Annyit még tegyetek hozzá , hogy legalább 4gb memcsi kell , pl cry nfs nekem nagyon meghálálta a + 2gb-ot.
-
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #11110 üzenetére
Köszi,
végül is, ha kibír annyit és nem nyifan ki tőlle, akkor tényleg stabil
-
NFree
addikt
Hali ezt a penészes vaniliás karikát meddig kell futtazni , ha az ember a stabilitásra utazik?
1ó?2ó?10perc? -
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #11102 üzenetére
Köszi nem gond Lauda bácsi már megoldotta
-
NFree
addikt
válasz
Beowulf_78 #11092 üzenetére
Nem tudzs hozzá valahonnan egy jó magyarítást, mert csak azért nem játszom vele mert nem értem, a sztorit miért is kell lődözni s így számomra élvezhetetlen, sajna az angol tudásom elég siralmas, csak enni inni és aludni tudok angolul
-
NFree
addikt
Ááá ehez mit szóltok ? : [AMD: a PhysX halálra van ítélve]
Vagy csak a vásárlók kegyeiért vívot harc eggyik eszköze? -
NFree
addikt
Nos én abból kigojólag gondoltam hogy nem 216 sp lessz a magokban hanem 240db sp az meg nem a gtx260-as gpu Idézem "A GeForce GTX 295-ös modell két darab 55 nm-es csíkszélességgel készülő GT200-as GPU-val lesz felszerelve, amelyek egyenként 240 darab stream processzorral és 448-bites memória interfésszel érkeznek, az egységek egyenként 896 MB GDDR3-as memóriával gazdálkodhatnak. Ez azt jelenti, hogy a kártya összesen 480 darab stream processzorral és 1792 MB fedélzeti memóriával lesz felvértezve, fogyasztása pedig nagyjából 289W körül fog elhelyezkedni." igaz a memcsit megvágják mint a 260-nál, de ne kérdezd miért.
biggamer
Elősszor is bocsi, hogy belekontárkodok a topikba, tudom nagyon jól a te nevedhez tartozik a legtöbb hír a topikban,de néha elkap a tenni vágyás silyenkor be be piszkítok,
ha lehet kérnem én nem linkelgetek máshova ha megteszed helyetem köszönöm, de szeretek itt lenni és hát néha illik valamit letenni az asztalra -
NFree
addikt
válasz
sniper elite #10964 üzenetére
Kérlek szépen ha követted volna figyelmesen a dolgokat akkor 55nm jönnek ki na most ebben alényeg asszem a kisseb chippet kevesebből állítanak elő kevesebb lessz afogyasztás , kevesebb cucc kell bele így elméletileg kevesebbe fog kerülni, csak ez kis hazánkba tuti fordítva lessz . Tehát a gtx285 a 280 hellyére lép áttervezet nyákkal kevesebb fogyasztással.
Elvileg olcsóbban. A csúcsot probálja meg bevenni a gtx295 az benne az ujjítás , hogy két magot fog tartalmazni mint a hdx2, hasonló módon mint anno a 9800gx2,és ha minden igaz akkor 2 db 55nm-es gtx295 magot fog tartalmazni, ami elvileg gtx280sli teljesítményére lessz képes kevesebb fogyasztással. hogy a hűtés ebből kifolyólag, hogy fogja bírni még kérdéses+nem tudni még milyen órajelekkel fognak kijönni, de jó eséllyel pályázhat majd a legyorsabb kártya címére, biztos horror áron. Legalább is én ezt szűrtem le parányi kis agyammalmegvan még a QX9650-ed
-
NFree
addikt
Na srácok itt van ékes magyar nyelven is [Jön az 55 nm-es GeForce GTX 285] ha már lett volna bocsi.
Ő már biztos volt de, hogy egy hejre kerüljenek [Kémfotó a GeForce GTX 295-ről] -
NFree
addikt
válasz
TazLeacher #10949 üzenetére
Oks köszi az infót, holnap neki ugrok
-
NFree
addikt
válasz
TazLeacher #10946 üzenetére
Hát nekem 60-80 fok közt dolgozik, a venti meg max 70%-ig szokott elmenni.
A memória csippeket is be kell kenni vagy azokon valami gumis izé van? -
NFree
addikt
válasz
TazLeacher #10942 üzenetére
Szerinted akkor érdemes lenne, átpasztázni a 9800Gtx-emet, mert nagyon fosok tőlle, anno 1950 prom ról vettem le a hűtőt, utánna meg mezei pasztával átkentem, de csak rosszabb lett,
igaz azóta vettem, Ac MX-2 pasztát procihoz, szerinted érdemes lenne? -
NFree
addikt
válasz
TazLeacher #10932 üzenetére
És Imi87
Hát ez szomorú, dehát elvileg mezei user mint én nem piszkál bele csak használja, én ebből indultam ki, egyébként jár az 5 pont
-
NFree
addikt
válasz
Sziszifeca #10929 üzenetére
Én ezt ajánlanám [link] Hívd fel vmeiket kérdezd meg, hogy tuti 216sp-s és vedd meg
-
NFree
addikt
Azért próbáld ki a külömbséget nekem 19 es moncsim van, a napokba viszont átmentem haverhoz , megnéztem a 22-esét és
arról nem is beszélve utánna kitolta a képet a 130cm full hd tévéjére 3m-ről néztem
, Na most az a lényeg 24 es moncsira gyúrok a többi nem számít, én is szeretem feltolni a dolgokat maxra de hidd el ég és föld a kettő.
-
NFree
addikt
válasz
DeepDish #10842 üzenetére
A 216db Stream proci a régibe kevesebb volt, egy pár százalékkal ezáltal gyorsabb lett a kari,
ha tudsz várj egy kicsit ugye jönnek az új karik , meg mindenfele árcsökkentésről beszélnek , mondjuk kis hazánkra ez általába fordítva igaz, de talán februárra rendeződik a helyzet, meg lessz egy kis nyugi remélem, s akkor boldog tulajdonosa leszek majd egy 55nm gtx280-nak remélemCsak , bírjak magammal, kúrvára rossz nézni itt a fiúkat s közbe nyálat csorgatni.
-
NFree
addikt
jer1cho szia Szurkolok neked, s osztozom türelmetlenségedben, mert a közeljövőben én is hasonló konfigot szeretnék összedobni, s kiváncsian várom a különféle teszt eredményeket, remélem megörvendeztecc vele engem s másokat is eggyaránt hajrá remélem a quad nem áll meg 4 ghz-ig.
-
NFree
addikt
válasz
Cyberpunk #10733 üzenetére
Én nem értek annyira a dolgokhoz mint te, de szerintem azért az nv nem fogja annyira hagyni azt a dolgot mint mondod, eléggé benne van a keze a szoftverpiacban és lehet kitalálnak valamit hogy ne keljen temetni a céget, a gt300 meg már biztos kompatible lessz azzal a technológiával amit emlegetsz, meg van egy enyhe kis gyanúm ez a gt4 dolog sem biztos, hogy véletlen , hogy az nv-n jobban megy, lehet ott is csúszott egy kis lóvé, vagy valami más mivel az ünnepekre nem tudtak feklkészülni igazán nagy durranással, így összehozták valahogy a gt4-el, hogy fogyjon a cumó.
Ez csak az én kis agyam szüleménye, ha valakinek nem tetszik , nem kell megkövezni. -
NFree
addikt
-
NFree
addikt
válasz
TazLeacher #10696 üzenetére
Fel kéne hívni valameiket ha az ár megfelel [link]
Meg nekem küldtek egy e-mailt a köv volt benne :
[OFF]Szia,van két ajánlatunk a számodra:
http://www.xfxforce.com/en-us/products/graphiccards/200series/260GTX.aspxXFX GTX 260 216 shaderes 67.990 Ft.
Sapphire Radeon HD4870 512MB 61.990 Ft[/OFF]
A feladó: [pc-outlet.hu/]
Érdeklődj ha az árak jók?
Nekem sajna alszik a jézuska -
NFree
addikt
válasz
luciferk #10665 üzenetére
Háát srácok előre szólok senki lelki világát nem akarom megbántani , de amilyen církusz itt megy 2-3 napja az hihetetlen,
aminek nagyon örülök mert rettentő jól mulatkázom
Íggy tovább
jó a müsor , legalább pörög a topik mint állat
Mégegyszer remélem nem veszi senki magára nem is akartam senkire mutogatni, ha valaki úgy érzi piszkálni próbáltam , attól alázatos megbocsájtás kérek, csak nem bírtam már szó nélkül olvasgatniMod: jaj nem neked címeztem csak félre nyomtam (luciferk)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest