- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsubi
őstag
Találkozott már valaki olyan problémával hogy game alatt egyszerűen kikapcsol a vga és fekete képernyőre vált de a gép megy tovább
-
Zsubi
őstag
Nagyon kevés helyen lehet kapni ha egyáltalán van még belőle de ott is iszonyat drágán
Így hirtelen nem tudok boltot mondaniNekem is volt ilyen kártyám és megéri a pénzét
Tud annyit mint egy alapórajeles GTX280 szerintem és elég hűvös is az emelt órajelekhez képest+tuningpotenciál is van benne -
Zsubi
őstag
Egy kis bemelegítés: [link]
Jöhetnének a hidegek hogy tudjak rendesen tesztelni
-
Zsubi
őstag
Nem rosszak a GTX-ek gyári hűtőjei sem de szerintem mindenképpen érdemes lecserélni ha lesz rá pénzed. Ahogy írtam is már minden téren kellemeset csalódtam benne, egyedül a vrm résszel kellene csinálnom valamit,mert az még nem tökéletes vagy is lehetne jobb is.
(#19295) Laraxior: majd még azért valamit kitalálok ha lesz egy kis időm a vrm részre hogy Furmark alatt se melegedjen annyira
game alatt teljesen elfogadhatóak maradnak a hőfokok.
-
Zsubi
őstag
Csak is egyszóval tudom jellemezni: ég és föld a különbség
nagyon halk szerintem
itt van mellettem a gép és a hűtő ventilátorait nem is hallom és még 60%-on is bőven elviselhető
(#19291) Laraxior: azt nem tudom hogy a víz milyen hőfokokat produkál de így léggel nagyon durva szerintem
-
Zsubi
őstag
Durva hogy 1óra MW2 után+kicsi tuning-gal mennyire nem akar melegedni a gpu: maximum hőfok 48
Pár darab kép a hűtőről ha valakit érdekel: [link]
-
Zsubi
őstag
Nah fent van a hűtő
Egy érdekes dolgot véltem felfedezni
Furmark progival ha terhelem a kártyát igaz hogy 130fok körülire melegszenek a vrm-ek de ha akármilyen játékkal játszok nem melegszik jobban 75-80foknál még RE5 alatt sem 16x élsimítással és MW2-vel sem max. grafikán
Szóval szerintem a kártya így marad úgysem Furmark-al játszom
A gyári hátlapot raktam vissza, mert a hűtőhöz ami jár nem valami bizalom gerjesztő
Game alatt a GPU nem melegszik 50fok föléJah és először azt hittem nem kapcsoltam be a gépet, mert nem volt semmi hangja a hűtésnek
Kellemeset csalódtam benne
-
Zsubi
őstag
megérkezett az új AC hűtésem a 280-ra
hamarosan állok neki szerelni
-
Zsubi
őstag
válasz
Bulitt #19181 üzenetére
Nekem sem annyira szimpatikus csak gondoltam kipróbálom de akkor hagyom a fenébe
Rendeltem gyors Scythe Vga Chip Heatsink szettet de csak jövőre érkezik meg sajnos, mert zárva vannak két ünnep közöttNembaj addig össze dobom majd anélkül a kártyát
(#19183) Henk: Szeretek szerelni, amúgy is autószerelő a szakmám annyira nem áll távol tőlem a barkácsolás
-
-
-
Zsubi
őstag
Mit javasolsz hogy mit tegyek hogy a vrm-et is hűtse rendesen vagy te mit csináltál vele
AC ram sünik milyen jól ragadnak, lesz velük probléma
kártya fonákjára való ram hűtő lemezből a gyárit rakjam vissza? valahol olvastam hogy a gyárinál sokkal rosszabb amit a hűtőhöz adnak(#19160) Laraxior: 24/7-re nem akarok feszt emelni
Ha kevés az Afterburner akkor bevetem az eVGA progit
A hűtéssel nem lesz probléma szerintem, mert a kinti -8fokos hidegben terhelés alatt a 260-at 30-32fokon tudtam tartani léggel
-
Zsubi
őstag
válasz
Laraxior #19151 üzenetére
Ramirisból van a kari és azt hiszem 2009.07.havi vásárlás és természetesen dobozos kivitel, mindene bontatlan
Nekem amúgy is bejönnek a Zotac karik
Kíváncsi leszek hogy fogja bírni a tuningot, lehetnének megint hidegek
Azt vettem észre hogy eléggé melegszik a kártya. Még 55%-os ventivel is MW2 alatt 80-85 fok körül mozogRáadásul olyan forró a hátulja hogy alig bírom ilyenkor megfogni
De ez a probléma hamarosan megoldódik, mert rendeltem egy AC Accelero Xtreme GTX280 hűtőt rá -
Zsubi
őstag
Új szerzeményem: Zotac GTX280 AMP! Edition és [link]
Még is rászántam magam a cserére, eladtam a jó kis GTX260 Super OC-t -
Zsubi
őstag
Paráztam egy kicsit ettől a socket megégéses dologtól de simán bírta
Sajna a proci nem egy tuning bajnok és ezért kéri a feszt rendesen de hozzá teszem hogy a proci sem melegedett 30foknál jobban terhelés alatt még ekkora fesszel semHamarosan érkezik majd a helyébe egy kicsivel jobb darab ha minden igaz
Egy jobb procival és egy GTX280/285-el megtudnám csípni az első helyet
Ahogy írtam is 260-at nem lehet feszelni és ez elég nagy hátrány egy pl. 280-al szemben amit ugye lehet elég szépen -
-
Zsubi
őstag
válasz
Laraxior #19065 üzenetére
A GPU 800-at, VGA ram 1400-at és a Shader pedig 1650-et is ment de ott már nem kaptam több pontot és időnként elkezdett hibázni a kari és inkább ezért ráhagytam nem volt értelme vele szenvednem tovább. Sikerült terhelés alatt 30-32fokon tartani a kártyát amihez durván 5-8fokos idle hőmérséklet párosult
Sajnos XP tweak nem jött össze, ha sikerült volna akkor meglett volna a 24100score+(#19064) rumkola:
-
Zsubi
őstag
3DMark06 próbálkozás GTX260-al: 24062score
-
Zsubi
őstag
Nem rossz
Nekem egyszer egy 96GT-n megállt a venti game közben és amikor kiléptem belőle akkor volt a kari 120-on pár fokos, annyira forró volt hogy még a nyákot sem tudtam megfogni
Azóta is hibátlanul működik ez a kártya
Múltkor gondoltam hogy újra pasztázom a GTX-et friss MX2-vel. Leszedtem a hűtőt róla, szépen eltakarítottam. Felkentem az új pasztát olyan vékonyan mint ahogy a CPU--nál szoktam rárakom a hűtőt és láss csodát a hűtő és a GPU között akkora volt a hézag hogy ez a vékony paszta réteg nem érte el XD. A végén odáig jutottam hogy kellett rá majdnem féltubus MX2-es mire normális lett
-
Zsubi
őstag
Ugye csak addig érdemes a karit feszelni ameddig letudod hűteni, utána már úgysem fog skálázódni ha elmelegszik tesztek alatt és el is kezd hibázni
Bár ha vizezve van akkor egy kicsit rányitod éjszaka az ablakot és szerintem szép eredményeket lehet vele elérni ha úgy akarja -
Zsubi
őstag
válasz
Taifa Díaz #18763 üzenetére
Nálam is volt olyan hogy hibátlanul működött pár napig és utána megbolondult tisztára.
Most esetleg próbáld vissza rakni a GTX-et. -
Zsubi
őstag
válasz
Taifa Díaz #18761 üzenetére
Én a helyedben végig próbálnám a ramokat egyesével, mert nálam az okozott hasonló hibát.
-
Zsubi
őstag
válasz
#97544192 #18098 üzenetére
Nekem is ugyan ez a problémám van hogy néha nem kapcsol 3D-be a kártyám
Ilyenkor nekem csak a restart segíthallottam olyat hogy régebbi (18x.xx) drivernél nincs ilyen probléma
(#18101) BR4D: Ne babráld semmilyen progival és akkor nincs ilyen probléma
Legalábbis nekem csak olyankor jelentkezik ha egymás után 2-3-szor állítok órajelet vagy ventit
-
Zsubi
őstag
Az miért lehet hogy átpasztáztam a gyári hűtést és rosszabb lett a kari hőmérséklete (nem is kicsivel) mint volt
Ennyire számít a az a vastag gyári paszta -
Zsubi
őstag
válasz
belsodavid #17836 üzenetére
De volt 2db is de az egyik miatt nem lehetett tuningolni a procit és ez miatt eladtam mindkettőt a fenébe
-
Zsubi
őstag
válasz
laragirl83 #17832 üzenetére
Nem, be van kapcsolva
-
Zsubi
őstag
GamerHUD-al állítottam órajelet de közben belenyúltam Rivatuner-ral a venti vezérlésbe is és ennek hatására valamiért amikor megterheltem a kártyát akkor nem emelte meg az órajeleket 2D-ről 3D-re
Tuningot is elég jól bírja ez a kari az első benyomásaim elég jók vele kapcsolatban -
Zsubi
őstag
Nem tudja véletlenül valaki hogy Vantage-ban miért kapok ilyen kevés pontszámot: [link]
A gamek rendesen futnak ahogy kell -
Zsubi
őstag
Rendeltem egy ilyen karit és ha minden igaz holnapra itt van: [link]
Ha meglesz beszámolok a tapasztalatokról -
Zsubi
őstag
válasz
laragirl83 #17778 üzenetére
komoly
hangja milyen
pontosan milyen Zotac karid van
egy kis tuninggal is megnéznéd olyan 700mhz körül -
Zsubi
őstag
válasz
laragirl83 #17776 üzenetére
oks
kíváncsi vagyok hogy terhelés alatt milyen -
Zsubi
őstag
válasz
laragirl83 #17774 üzenetére
terhelés alatt mennyivel jobb ez a hűtő
vrm-et hűti rendesen -
Zsubi
őstag
válasz
Beowulf_78 #8625 üzenetére
Oks, köszi
-
Zsubi
őstag
válasz
Motion_Blur #8281 üzenetére
Nem akarok kötekedni de attól h OC nem biztos 216sp-s
Csak a Giga jelöli így 216-os modellt ha nem tévedek -
Zsubi
őstag
válasz
Motion_Blur #8276 üzenetére
Most erősen gondolkozok Gigabyte GeForce GTX 260-on de azon idegeskedtem h nem fogja tartani a lépést 280-sal, de látom h egy kis tuning után, nem sok vagy akár nincs is különbség köztük
-
Zsubi
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h GTX 260 tuningolva tudja tartani a lépést a nagy tesóval?
-
Zsubi
őstag
Használtan nem tud valaki GTX280-at?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest