- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
HoReSz1975 #17338 üzenetére
Igen, erdetileg csak Evga karikkal ment de aztán feltölrték a progit, így megy mindenféle GTX-el. Nekem pl Gigabyte van.
Pepe78: Akkor csak megoldódott.
TTomax: Szimpi az a feszállítós progi, majd rákeresek gúgliban és lerántom én is.
Azt hittem Space Siege-el nem is játszik rajtam kívül senki... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
HoReSz1975 #17336 üzenetére
A PowerPlay megy tuning mellett is, tehát 2D-ben visszaveszi az órajelet és a feszt is, tehát nem fog melegedni/fogyasztani ha csak netezel.
Ha esetleg egy jó kis utód kell a Riva helyett és enm akarsz vacakolni a Rivában az új driver beszerkesztésével (lentebb írták, hogy kell, keress vissza ha érdekel) akkor próbáld ki az Evga precision nevű progit. Én is ezt használom, egyszerűen húzigálhatóak vele az órajelek és a venti fordulatszáma, méri a hőfokakt is, elég korrekt progi (guru3d-ről letudod szedni). W7 64bit alatt én ezt használom.mod:
Hehe, ez volt a 10600.-ik hsz-em.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
HoReSz1975 #17334 üzenetére
Ezeket vinni fogja nagy valószínűséggel. Általában 5-10MHz-et emelsz majd tesztelsz, stabil-e. Ha már nem, akkor kicst vissza veszed és úgy tesztelsz. Hőfokra végig figyelj, ha kell manuálisan állítsd feljebb a venti fordulatszámát (65%-on még nem hangos de már jól hűt).
GPU órajel átlag 700-750-ig bírja. A shader órajel kb 1500MHz-et szokott bírni, ha a GPU még menne feljebb akkor érdemes csak azt tovább húzni és a shader órajelet megtartani az utolsó stabil beállításon. Ram olyan 1200-1300MHz-ig szokta bírni a túlhajtást, felette csíkozódik be-be villan a kép.
Ezek olyan közép értékek, szóval ettől kevesebb és többet is elérhetsz ez erősen függ attól, hogy milyen darabot fogtál ki.
Nézd meg ki mire jutott: Tuning list -
Qru
MODERÁTOR
válasz
HoReSz1975 #17332 üzenetére
Ha nem emelsz feszt akkor ameddig bírja. Hőfokra azért nem árt odafigyelni, 85-90fok fölé ne nagyon menjen a GPU hőfok az a tuti.
Pepe78: 10 perc Furmark az nem sok, menjen egy félóra-órát akkor már inkább okés ha bírja. COD4-hez vmi patch? Vagy másoknál nem fagy? (Nem tudom, nem játszok vele...)
Shader általában 1500MHz körül elhasal, szóval azt nem is csoda, hogy vissza kellett venned. -
HSM
félisten
válasz
HoReSz1975 #15408 üzenetére
Hát nem nagyon hajtja ki, az fix....
A valamikori GTX260-am tuningolva: 22685 pont
-
válasz
HoReSz1975 #15407 üzenetére
Mivan?
Tudom, hogy péntek van, de ne cuccolj annyit. De persze az is lehet, hogy nekem volt sok a Jéger
Kevés a proci persze, főleg ilyen alacsony órajelen. Nekem 18k fölött hozott a quaddal és még messze nem volt kihajtva a rendszer.
-
schwartz
addikt
válasz
HoReSz1975 #15171 üzenetére
Feszemeles nelkul, gyakorlatilag nem jelent rizikot a tuning. Az meg, hogy meddig lehet meghuzni, szerencse dolga. Olyan 700/1400 korul illene menjen a GPU egy 280-on.
-
mfranky
őstag
válasz
HoReSz1975 #8762 üzenetére
Hi!
Miért nem az OC változatot vetted? Mert az olcsóbb és 216 shaderes??? Guru3D-t Te sem szoktál olvasni....
-
TTomax
félisten
válasz
HoReSz1975 #8762 üzenetére
Ennyit az összes multi GPU-rol... hányan leírták már ezt,és mégis az összes tesztben toronymagasan hozzák,hiába el kell adni...ennyit a tesztekről...
-
schwartz
addikt
válasz
HoReSz1975 #8661 üzenetére
Meg gondolkodol sokat rajta? Az a GX2 nemhogy arban de teljesitmenyben is joval alatta van. Gyenge geometry shader, memory leak, hol mukodik az SLI hol nem, nagy felbontas+szurok alatt kihasal. Egy az egyben, na persze...
-
Laraxior
titán
válasz
HoReSz1975 #8665 üzenetére
Nekem Zotac volt... Ment mintha kötelező lett volna neki,vízzel sima ügy a 800MHzes GPU
(alapon ugye 600, a GTX280nál)
Szerintem olyan mindegy. ézz utána neten melyikhez mit adnak. Mindekettőhöz jár teljes game,matrica, kábel stb... ha nincsen különbség nézd meg melyiknek szebb a doboza
Mindegy tényleg. Gar ugyanannyi ilyen kártyáknál 3 év...vagy legalább 2.
-
Laraxior
titán
válasz
HoReSz1975 #8663 üzenetére
annyiban jobb hogy nem két GPU
így nem kell SLi-zni,ha esetleg valamelyik game nem támogatja
-
Laraxior
titán
válasz
HoReSz1975 #8661 üzenetére
nem..Ha XP-t használsz a GX2 jóval erősebb...még a GTX280nál is... szűrők nélkül persze,ott már kell az 512 bit..és nem a 2x256.
-
laragirl83
őstag
válasz
HoReSz1975 #8657 üzenetére
A Zotac az gyak. Sapphire... teljesen ref kártya, ergó meglepetés nem érhet, azt kell venni amelyik az olcsóbb.
-
DEJVID
őstag
válasz
HoReSz1975 #8646 üzenetére
Zotac, természetesen.
-
Raider 01
aktív tag
válasz
HoReSz1975 #7890 üzenetére
De ha rám hallgatsz,akkor nem cseréled le.Van még abban kraft bőven!!!
-
Raider 01
aktív tag
válasz
Itt nézelődhetsz!
[link] -
Laraxior
titán
válasz
ha XP-t használsz akkor nem... DX9ben kb egy a teljesítményük. DX10ben jön ki a GT200 ereje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest