- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atimester
aktív tag
válasz
Tomi 16 #23498 üzenetére
Hát úgy fest, hogy a hang miatt nem kell aggódni, mivel másoknál is gyakori jelenség. Hogy meddig lehet nyúzni egy ilyen kártyát, nem tudom. Egy szervizes tudná megmondani, hogy melyik típusoknál gyakoriak a meghibásodások. Szerintem egy drága kártyánál azért ritkább.
Korábban volt egy ATI Radeon X1800XT kártyám. Az hat éve még 160 ezer Ft-ért lett véve. Gyárilag túlhajtott prémium kártya volt. Kapott még mellé 5-10% extra túlhajtást is, és évekig volt naphosszat játékokkal nyúzva. Máig remekül üzemel… -
Atimester
aktív tag
válasz
Tomi 16 #23495 üzenetére
Nekem régebben egy XFX GTX260-asom volt. Az nem ciripelt. Most egy Leadtek GTX280-as van. Az néha nekem is ciripel. De vannak még ventillátorok és winchesterek is mellette, hogy teljes legyen a zenekar.
Ez valami gyártástechnológiai sajátossága a típusnak. És szerintem inkább a félvezetők tudnak ciripelni. Én például láttam már zenélő tranzisztorokat!
(Még a suliban, mikor erősítő végfokot mértünk, és a kimenetre a hangszóró helyére ellenállást kötöttünk, akkor a tranzisztorok szépen játszották a bementre küldött dallamot, vagy az aktuális szinuszjelet. Ez olyan jelenség, mint a quartz órák piezo hangjelzője, csak gyengébb hatásfokkal.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest