- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
srácok! 197.13-as driverrel igen több fpsem lett és semmi akadás.(black ops). tényleg jobb ez a régebbi driver. köszi!
-
Casanova*
veterán
köszi srácok! megnézem 197-es driverrel.
-
Casanova*
veterán
szasztok! gainward gtx 260 (216sp) vga-m van. az a problémám,hogy az új drivereket nem tudom feltenni. azt írja ki,hogy nem kompatibilis a vga-val. win7 64 bit op van fent. nvidia.com oldaláról szedtem le,gtx 260 ,200 series,win7 64 bit beállított kereséssel. nem jó a driver!!
mi lehet a gond srácok?? call of duty - black ops gémmel játszok. szeretném feltenni a legújjabb drivert. állítólag azzal jobban fut a gém.
-
Casanova*
veterán
szasztok! riva tunerbe mit,hol kell beírni a driver verzió számot,hogy felismerje az új drivert??
-
Casanova*
veterán
szasztok! nibitorba hogy tudom betallózni a vga-m biosát??
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
jó kari nagyon,de sajna a Q6600 procim nem hajtja ki rendesen. azt hiszem lecserélem E8500 vagy E8600 procira. 4 ghz felett csak jól kihajtják ezt a GTX-et.
-
Casanova*
veterán
válasz
banderasz77 #16227 üzenetére
akkor is GTX260. gondolom te codozol,mindenképp GTX260-at vegyél!
-
Casanova*
veterán
válasz
banderasz77 #16193 üzenetére
hali! pont ilyen van nekem. nagyon kari! csendes,nem melegszik annyira. golden sample vga-k nagyon jók!! 46k-ért megéri! vedd meg!
-
Casanova*
veterán
látom milyen jól teljesít a GTX-em.
ezek szerint a procim még mindig nem jól hajtja ki a vga-mat.
-
Casanova*
veterán
srác,akinek égre nézve 1000 fpse van.
vga-ját letesztelte ezzel a progival. neki kevesebb fpse volt. mégse rossz a vga-m
-
Casanova*
veterán
a legújjabb driver van fent. 185.85. több driverrel is próbáltam már. hát akkor a ramokat nem cserélem le. neked is olyan procid,vga-d van,mint nekem. jó lenne ,ha megnéznéd nálad mennyi fpsed van! persze,ha van kedved! szerintem neked is ennyi fpsed lesz,nem sokkal több. ha neked meglesz 1000 fps égre nézve,akkor tuti a vga-m a rossz.
-
Casanova*
veterán
hali! köszi! géped jól teljesít,grat! procid húzva még-még több fpsed lenne! egyébként cod4-be a te vga-d csak picikével gyorsabb a GTX260 vga-nál és látod nekem fele annyi fpsem van. égre nézve stabil 500 fps min. grafon
régi 8800 GTS 512 mb vga-m simán 800 fpst produkált. ezt nem tudom elviselni,csalódott vok. hiába vettem új vga-t,új procihűtőt a tuninghoz,új házat a hűtéshez. nemtom mi a ludas. vga vagy proci vagy mi a csuda,nemtom. azt hiszem a 800 mhz-es ramokat lecserélem 1066 mhz ramokra,mert szerintem nem passzolnak a procihoz,vga-hoz... tudja a fene!
-
Casanova*
veterán
szasztok! akinek Q6600 procija, GTX260 VGA-ja van és call of duty 4-el is játszik, az legyen szíves írjon rám privibe! pls! előre is köszi!
-
Casanova*
veterán
gyönyörű háttérkép azoknak,akiknek gainward vga-juk van. íme: [link]
-
Casanova*
veterán
-
Casanova*
veterán
single játékokhoz tökmindegy 2 vagy 4 magos cpu. lényeg,hogy meg legyen a 25-30 fps. és ne akadozzon. de viszont multi játékokhoz,ahol számít a sok fps. ott viszont a 2 magos,nagy ghz-es procik a jók. szerintem
most olyat próbáltam ki,hogy.. Q6600 procimat felhúztam 3,5 gh-zig 8x440 fsb beállítással. cod4-multiba égre nézve 500 fps körül volt
és 3,4 ghz 9x380 fsb beállítással viszont 700 fps körül volt. srácok E8500 4,1 ghz procijukkal (szintén GTX260 vga-val)simán 1000 fpst produkálnak. ha valakit érdekelne és lenne kedve! az csináljon már ilyen hasonló tesztet. Q6600 3,6-3,7-3,8-,4,0 ghz-en és 8 és 9 szorzóval milyen fpst- tudtok elérni cod4 multiba. mert nem létezik,hogy az enyém nem úgy teljesít! nem tudom mi lehet a gubanc... ja,és a multiba ezt a parancsot írjátok be /com_maxfps 0 és nem 1000 várom a teszteket
-
Casanova*
veterán
válasz
Black-core #16065 üzenetére
én csak cod4-el,cod5-el játszok. és majd modern warfare 2-vel "(cod6)" csak multi. és ezek a játékok igen a magas ghz-et szeretik,két magot.
-
Casanova*
veterán
válasz
Svájcinéger #16061 üzenetére
ok!
-
-
Casanova*
veterán
srácok! nem a 800 mhz ramok a bűnösek??? minimum 1066 mhz ramok kellenének a gépembe! nem? vagy tévedek...?
-
Casanova*
veterán
válasz
DigitXT #16050 üzenetére
hali! érdekes téma! kicsit megnyugodtam,csak jó a procim
de hát akkor mit csináljak? procim még mindig nem tudja kihajtani a vga-mat. akármit csinálok max 750 fpst produkál égre nézve. GTS-.em 900 fpst tudott. cod4 multiba max grafon nincs meg a fix 125 fps. ezt nem tudom elviselni. srácnak 4-szeres antival fix 250 fpse van
. mi lehet a gubanc? ramok 800 mhz-esek (4 giga ram) feljebb húzzam a procit? 3,5 ghz-ig húztam és valami hibát írt ki a rendszer
3,4 a max... előre is köszi!
-
Casanova*
veterán
na egyik sráccal összemértük a vga-nkat. neki MSI 260GTX ,E8500 4,2 ghz. nekem Gainward 260GTX ,Q6600 3,4 ghz. driverek 185.85 verzió. min grafon (1680x1050 felbontás) cod4 multiba egymásra néztünk és neki volt 750 körüli fps. nekem pedig 450 körüli fps
égre nézve volt neki 1023 fps
nekem meg csak 750 fps
. mi a jó csuda van a gépemmel??? szerintem a procim a bűnös. Q6600 egy kalap szar,nem játékokhoz való. ennyire gyenge nem lehet a procim....
-
Casanova*
veterán
1280x1024 felbontásban. állítólag a gtx260 simán 1000 fps-t produkál min grafon cod4 multiba (pl. falnak vagy az égbe nézve) és játék közben megvan a fix-fix 250 fps. na mindegy! kicsit csalódtam! azt gondoltam simán meglesz a fix-fix 250 fps. de hát nem. másoknak fix 333 fpsük van.
az az érdekes GTS-el égbe nézve 800-900 fps volt. GTX-el (1680x1050 felbontásban) 700 fps. jóval kevesebb.
-
Casanova*
veterán
akinek GTX260 vga-ja van és cod 4-el is játszik. az legyen szíves nézze már meg mennyi fps-t produkál cod 4 multiba! pl.: min grafon max fps. megvan-e fix 250 fps. előre is köszi! kiváncsi lennék!
-
Casanova*
veterán
szasztok! kisebb felbontáson,min grafon is annyi az fps. pedig már a procit (Q6600) felhúztam 3,2 ghz-ig. kipróbáltam 3,4 ghz-en is. még mindig a cpu limit? GTX260 (216sp) vga-m van.
-
Casanova*
veterán
köszi srácok!
-
Casanova*
veterán
srácok! hol tudom megnézni,hogy mennyit fogyaszt a gépem? pl. a proci,vga mennyit fogyaszt. kiváncsi lennék!
-
Casanova*
veterán
szasztok! Q6600 proci tuningolva (3,2 mhz), GTX260(216 sp). ezeket elbírja 550 W chieftec táp??
-
Casanova*
veterán
min. grafon 1680x1050 felbontásban 250-140 közt van az fps. eléggé ingadozik az fps. full grafon 60-120 körül van.... a GTX karim ennyit produkált. szintén a GTS is. azt hittem jóval több lesz az fps. de nem....
akkor procituning lesz. tuningolva jóval több lesz az fps??
-
Casanova*
veterán
szasztok! lecseréltem 8800 gts 512 mb karimat 260 GTX (216 sp)-re. és olyan gond van,hogy GTX karival call of duty 4 játékba ugyanannyi az fps,mint GTS-sel. full grafon elég gyengén teljesít a GTX. ez a proci miatt van?? Q6600 procim nem tudja kihajtani a GTX karit? a proci nincs húzva,alapon van...
-
Casanova*
veterán
szasztok! Windows XP Gamers Edition December (2008) Full Version ez játékokhoz való xp rendszer. próbálta már valaki?? egyik haverom most rakta fel és gyorsabban futnak rajta a játékok.. [link]
-
Casanova*
veterán
válasz
VinoRosso #10393 üzenetére
gondolj csak bele! xbox-ot összelehetne csatlakozni a pc-vel. pc-be pentium proci,6600 GT. ez elég lenne böngészéshez,meg egyebekhez. pl. játszani akarok,bakapcsolom az xboxot és gamelek. mármint pc-én keresztül,billentyűzettel és egérrel. és akkor nem kellene mindig VGA-t ,procit cserélni...költeni-költeni a számítógépedbe..
-
Casanova*
veterán
xboxra van egér?? támogatja az egeret?
mert csak egérrel lehet jókat játszani lövöldözős gémekkel.
-
Casanova*
veterán
köszi srácok! újra rakom az xp-t.
-
Casanova*
veterán
még olyan kérdésem lenne! hogy vga cserénél érdemes újra felrakni az xp-t. bár ezaz xp fél éves, tökéletesen müxik. csak újra kéne rakni...csak gyorsabb lesz minden
-
Casanova*
veterán
[link] zotac AMP2 260 GTX veri a 280 GTX-et
-
Casanova*
veterán
BFG Tech GeForce GTX 260 OC nVidia GTX260 896MB PCIe 64 ezer ft. asszem ezt fogom megrendelni
még az lenne a kérdésem,hogy a Q6600 proci 2,4 ghz-en kihajtja redesen azta karit? érdemes lenne tuningolni? 3,2 ghz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- weiss: Pant* rant
- Milyen videókártyát?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Eredeti játékok OFF topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest