- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
KTTech #10465 üzenetére
jahogy a GPU fagy 60°C-nál. Akkor milyen CPU órajelről volt szó. LN2 meg nem azért van hogy jujj de meleg, mert akkor elég lenne valami más is, ami 60°C nem -70-en. A -70°C a fesz miatt kell, hogy ne vágja tönkre a kristályszerkezetet a chipben a böszme áram. Megfőzni max akkor lehet egy chipet, ha ráteszed a forró platnira, mert a védelem működés közben időben lekapcsolja, és nem tud kritikus tartományba jutni.
-
szucsinka
őstag
-
keszegduda
őstag
Lehet hogy az apróbb beállítások és kisebb-nagyobb frissítések talán megteszik jótékony hatásukat, mert amikor kipróbáltam kezdetek kezdetén, nagyon gyerekcipőben járt, de amíg nincs legalább SP 2, addig nem látom értelmét. XP sem az igazi, de talán számomra stabilabb. Ezzel talán fejezzük is be mert soha nem lesz vége...
-
ImI87
őstag
-
-pooshy-
tag
Csakhogy mikor kicserélték az első kártyát,
nem módositották a szerződést,
számlát se kaptam,
csak gari papirt,
ez pedig a "levásárlás"amit a jogrendszer nem ismer,
igy papir sincs róla.
Egyébként én kértem gariztatás helyett a pénzt,hogy ne kelljen heteket várnom.
Amúgy kicserélték volna,de 3 hét lett volna,és felidegesitett hogy esik az ára és még nem is használom.
Tehát most annyira nem zavar hogy buktam az üzleten,
mert a kártya ára amúgy is lement volna....csak igy még macerás is volt
Tudom hogy lehetne harcolni,felvilágositottak a fogysztóvédelmisek fórumán,de akkor "1 évig" nem lesz kártyám... -
VinoRosso
veterán
itt nem gép által felvett teljesítményről hanem hődisszipációról volt szó.
Am ez szerintem elég elnagyolt képet adhat. Nagyon sok múllik azon, hogy milyen a chip. Van amelyik alig vesz fel áramot rohadt keveset droppol magas fesszel is, másokkal meg drop mod+load line claibration ellenére is van 0,05 load alatt. Ez szerintem kb 10-15W eltérést is jelenthet. Pontos csak a multi.
-
Dare2Live
félisten
Nálam a 3.8körül lett instabil mint kiderült táp miatt mert külön voltak az ágak és csak 14At adott le 14*12=168W.
"Egyágas" táppal a vége 3.9on, mondjuk lejjebb járatom 3.9en irtozatos mit fűt.
ebböl tippeltem a 180Wra. Persze az én tippembe uugy benne van vmekkora mellé számolás/tippelés..., mint a tiedben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest