- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombi5
őstag
válasz
schwartz #9482 üzenetére
Nemreg 1 fax tag is regelt! Tv-ket hirdetett ,de besult vele, mert lebukott! O is ilyen olcson arulta a dolgokat meg telon is elerted, aztan mikor cimre kellett volna menni egyik tag 100km-ert utazott es nem is letezett a cim ott szembesult vele!
Utana mondtam takarodjon innen, mert ha megtalalom kibelezem! Aztan felszivdotott! ez az eloreutalas egyre gazosabb dolog mostansag , kizarolag ostagoknal erdemes , abbol is annal akinel mar rendeltek sok cuccot!
u.i: Nalam ugy bukott le a tag,h mar irattam vele az elolegrol papirt es utananezettem a nevenek stb es nem is volt ilyen szuletesu tag! Ekkor magyarazkodott, de mar regen rossz volt, mert jeleztem modiknak! (DE nem is utaltam neki
)
-
Ombi5
őstag
Ti a diskSweeper-en belul mire mentek ra mikor regebbi nvidia drivert akartok eltuntetni?
Tools->add/remobe ikons es onnan uninstall?
-
Ombi5
őstag
Ha mar igy nekikezdtunk elmondom miert kattogok 280-ason es miert nemakarok dobozosat venni 95ert!!
3 honapja eladtam gepem,mert felkurt,hogy "milliokat" olok bele, 4.3 Ghz c2d stb es Flight Simulator X megse ugy fut ,ahogy azt en szeretnem! Mivel szim rajongo vagyok es azok koztudottan eroforraszabalok ,igy eladtam es vettem ps3-at,amit imadok is,de szimulator nincs ra GT5P-n kivul! Igy most 1 kis koltsegvetesu gepet akarok,de jo VGA-val,hogy megnezzem mit is tud mar ez a vga!! De,nem akarok bukni sokat rajta,mivel max 3 honapra vennem! Ezert vacilalok ezen a zacsis verzioval,ha lenne meg,de kozben irtatok ,hogy jon 55mm-es cucc es most nemtudom mitevo legyek!! Elore is koszonom a megertest es a valaszt,ha vki megteszi!!
u.i: A lenyeg lemaradt,mivel 24" tft-n nyomom igy sajnos nem johet szoba az 1024-es felbontas sem ,raadasul rengeteg texturat kell betoltenie gepnek FSX alatt,igy ezert kattogtam a nagyobbik verzion!!! DE megfordult mar fejembe 4870 is,bar melegedes es 3 eve nvidia parti voltam/vagyok ,igy kicsit ockodik tole a szam!!
-
Ombi5
őstag
válasz
Motion_Blur #6739 üzenetére
Hmm most irtam neki,mert en csak most lattam meg nemreg ezt a jo arat,kit erdekel amugy is ,hogy zacsis nem?!
AMugy ,ahogy ovlasgatom csak ev vegere ,ha egyaltalan itthon kaphato lesz az 55mm-es cucc es ,akkor sokat esik e ugyan 280as ara ,meg igy is ,hogy csak zacsis! Bar szerintem most abszolute jo vetel ,mert ennyiert 1 darabig sehol sem lesz ,max ha bejon az uj talan akkor a regi vagy,ha tevedek akkor kovezzetek meg,NEM!?
-
Ombi5
őstag
válasz
laragirl83 #6660 üzenetére
KAMU,konyorgom 1 evig hasznaltam 64 bites Vistat ,most jelenleg nincs gepem,de semmilyen kompatibilitasi problemat nemlattam, ja es NEM CSAK JATEKRA HASZNALTAM,AMEN!! Ne csinaljunk mar ebbol tevhitet, regebben voltak bakik,de most mar SEMMI!!
-
Ombi5
őstag
Tudtommal egesz jo marka es refnyakos innentol baj nemlehet,max ,hogy 1 ev gari van ra,de igy meg mindig kevesebbet buksz,mintha megvennem dobozosat 90ert most! 1 evig ugyse tartja meg ember,plane,hogy most adtam el nagygepem,de jon a tel es ps3 melleg kell 1 pc is!!
Dannyira vacilalok,h ati-t is probalok,mert egesz jokat olvasni rola,majd kiderul meg ez! Utso karim G92 GTS volt,imadtam!!
-
Ombi5
őstag
válasz
boogie84 #6597 üzenetére
Koszonom,azert gondolom az ut3-at meg nem az uj meghajtodriverrel probaltak ami mar pyshic vagy ,hogy is mondjak tamogatja!!??
Jo 10 rugoval dragabb a 280-as a 4870-nel,de talan nem melegszik annyira es jo a hutese is,de lehet rosszul vagyok informalva! DE csak az esetben eri meg szerintem a tobblet,hogy most gianninal jo arban van,mert 90 rugot nem adnek erte!!
-
Ombi5
őstag
Gianni fele Zotac 280-al szemezek en is,elegge izzaszto jatekokkal jatszok pl Flight Simulator X, stb,gondolom 24" moncsimhoz ,inkabb 280-as dukal es megeri a plusz koltseget??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Goddess of Victory: Nikke
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest