- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
TTomax #22313 üzenetére
tény,hogy nem emlékszem,hogy egy GTX280al mit mentek a gamek,én csak annyit látok,most,hogy mindkét VGAn mondjuk 800-800MB ramot használ a game. Ebből gondoltam,hogy mivel az X2n van bőven ram,bár 256bites az is,nem tudom milyen befolyással lenne,ha mondjuk 384bites lenne.Bár szerintem bőven gyorsulna.
Én azért mindezek ellenére hátránynak érzem a 256bitet....4890 CFre alapozom. Meg persze az is igaz amit mondasz,hogy nem kell tökig tolni mindent
De én megnéztem "normális" és "tökig tolt" beállításon mondjuk a Warhead-et. normálison kb egy szinten volt a CF az SLi-vel (1.5FPS volt a CF javára...tűréshatár)
Viszont: 8xAA,16xAF,minden csillivilli beállításon sajna a CF mindössze 33 FPS-t produkált,míg az SLi 44et. Erre alapoztam a 256bit hátrányát.
Tény az is hogy kutya nem gamel 30 FPSel,főleg nem FPS játékkal
Tehát inkább észrevétel,érdekességképpen.jut eszembe tolsz egy Warhead benchet?
Azt tudom,hogy 4xAA-val gameren simán lealázott a GTX460 SLi
az én 60-62FPSemre rávertél több mint 20at
Tehát játszható körülmények között erősebb...mondjuk ezt a hülye is tudja
Kíváncsi vagyok hogy szűrőkkel elfogy-e a 256bit -
zolisx4
őstag
válasz
TTomax #22299 üzenetére
Nem tudom mi nem jó már elég sok mindent kipróbáltam .
De ezt nem vitaképpen távol álljon tőlem
Na szóval Kb egy GTX280-at kellene hoznia annak a GF104-nek,akadozások nélkül. ugye ezt mondod nekem .
Qru-nak meg ezt .GTX 260-ról viszont nem érdemes 768-as 460-ra váltani,mert alig erősebb .
Ezzel csak az a gond hogy a 260 és a 280 között egy szakadék van ,azért a 280 as sokkal erősebb ,,.
Ezzel azt akarom mondani hogy megjelennek különböző tesztek ,és bizony a tesztek szerint tényleg kéne hozni legalább a 260 as szintet sőtt az 5830 as szintjét ,
Na mindegy elég érdekesen sikerült ez a kártya ,
Még egyszer nem vita képen írtam csak már nem tudok eligazodni ,
ADAM1337
Elrontottam mert azt kellett volna vennemDe ebben a felbontásban menni kéne neki ,azért nem értem hogy mi a gond ,
Mármost összeraktam az AMD gépemet is hátha a géppel van a gond másik alaplap meg minden ,de ugyan az . -
Ediva8
tag
válasz
TTomax #22156 üzenetére
Nekem is ilyen GTX 260 GS-em van. Én nagyon megvagyok vele elégedve.Az órajeleket is 3 fokozatban szépen állítja 3D és 2D között.A hűtése pedig nagyon jó,ezzel a két ventivel.
Sosem tuningoltam,mivel gyárilag már az,de a kérdésem az lenne,hogy ezeknél a kártyáknál meddig lehet elmenni amit még biztonsággal stabilan bírnak fesz. emelés nélkűl? Expert tool úgy tudom a Gainward saját tuning progija,ami nekem fent is van a gépen.
-
I. Richard
senior tag
válasz
TTomax #22178 üzenetére
Akkor kezdődött a probléma, amikor a GTX260-at beletettem a gépbe, előtte egy 8600GT-m volt. Sajnos hiába terhelem, teljesen véletlenszerű a fagyás, simán megy 3dmark például, de kevésbé gépigényes játékoknál is jelentkezett a probléma. Tulajdonképp nem a gép kapcsol le, hanem olyan, mintha a videókártya kapcsolná le magát. A tápnak elégnek kell lennie, ha az lenen a gond, akkor szerintem minden esetben az erős terhelésnél kellene, hogy lekapcsoljon, de ez nem így van, tényleg teljesen véletlenszerű.
-
intuicio
aktív tag
-
alibaba78
őstag
válasz
TTomax #21900 üzenetére
Mar 2 napja tudom.......
Vajon mire kell keszulnom meg az elkovetkezendo napokban, hetekben?
Hatvan9: "Utólag belátod hogy elég elhamarkodott kijelentés hogy "10-bol 4 nvidia user sziv"."
Ez nem az en kijelentesem, hanem masok mondtak. En csak ideztem.
Persze, az ember sok-sok oranyi sz@rakodas utan kifakad, es hiaba mondom az asszonynak, kb olyan, mintha o beszelne nekem a szemfestekekrol.
Szoval mindenkitol elnezest a csunya megnyilvanulasert, de mar nem birtam kontrollalni magam. Ez az egyetlen hely, ahol nehany embert meg erdekel, ha a masik szenved a computerevel.
-
alibaba78
őstag
válasz
TTomax #21897 üzenetére
Olyannyira nem, hogy csak alaporajelen jaratok mindent. A 4870-hez eleg volt. Egyebkent egy kulonleges jelenseg volt (legalabbis szamomra). Visszavittem ezt a kartyat is. A srac tesztelte, es visszaadta, hogy mukodik. Majdnem kihoztam a 260-ast helyette, mire mondja a gyerek, hogy arcsokkentes volt, micsoda szerencse, vihetem olcsobban. Igen? Akkor inkabb vagd hozzam azt a 285-ost. Termeszetesen ugyanaz a gyartmany (Gainward). Ugyanugy is nezett ki, leszamitva a nagyobb hocsoveket. Meg is kerdezte, biztos? Ezzel is szivni fogsz. Volt egy olyan erzesem, hogy a 275-os biosa, es az alaplapome nem szerettek egymast, ezert nem kommunikaltak egymassal, es lam..... Hazaerve bepattintottam az uj jovevenyt, es mintha semmi gond nem lett volna, megy, mint a meszes. Legujabb driverrel furmark teszt 10 percig, es hal' istennek, eddig minden ok.
Hat nem a vga hibaja volt, de nem is az alaplape. Orulok, hogy megoldodott. Koszonom a segitsegeket!
-
-
sestertius
őstag
válasz
TTomax #21713 üzenetére
Ami jó, hogy a lapom nekem is úgy van kialakítva, hogy nem közvetlen egymás alatt lenne a két vga, mert befér közé egy harmadik...
Tehát hűteni éppen lehetne... És az is igaz, hogy a kisebb kártyák könnyebben eladhatóak később, ha az ember úgy dönt.
Egyelőre az SLI felé hajlok.... -
ADAM1337
nagyúr
válasz
TTomax #21616 üzenetére
9800gx2-m szépen vitte, viszont a 3870x2 alatt bün lassú volt a game ott valami driver baj lehetett mert csak gta4 alatt dobott 20 fps-eket müködő cf-el.
Most a 4870x2-vel minden szárnyal a 260 után, bár a 260-al is szépen mentek a gamek csakhát itt van a bc2 amihez viszont fullhd-ban kevés a 260-as szóval cseréltem. -
zolisx4
őstag
válasz
TTomax #21619 üzenetére
Ezek a kiegészítők fenn vannak ,ahogy megfigyeltem amikor megakad ahogy görgetem az oldalt akkor alap ról hirtelen megugrik a vga magasabb órajelre akkor megy mikor visszaveszi megint akkor megint akad egy pillanatra .hasonlót az ati is csinált mikor elkezted mozgatni az ablakot hogy felvette az órajelet ,nem baj jó az a játék legyen jó
Az meg jól megy a Dirt2 atin nem ment ilyen szépen mint ahogy ezen megyKözben rá is jöttem mi okozza a gondot
Kikapcsoltam a Win be az előtöltést hogy ne tekerje a vinyót állandóan ahogy bekapcsolom jó ,ha kikapcsolom akkor megáll mint ahogy írtam akkor ez nem driver -
zolisx4
őstag
válasz
TTomax #21543 üzenetére
Gondolom jól megy, nem tudom emlékszel e rá beszéltümk mikor 4850x2 em volt utána vettem a 4890es vagyis volt belőle 4 is egyszerre de a CF nekem nem volt jó lehet hogy az akkori alaplapom miatt ezt nem tudom.
Idevágó kérdés az NV nek nincs olyan monitorozó a driverben mint az atink van??
Meg sikerült letöltenem valami nem is angol nyelvű drivert az NV hezUgy látom hogy itt mindenki volt már a másik vonalon
Láma kérdés honnan a fenéből lehet leszedni magyar nyelvű drivert ?????
-
zolisx4
őstag
válasz
TTomax #21541 üzenetére
Köszi.
Mivel innen származik a kártya ismeritek ,nem valóban nem gyorsabb a 4890 es és sok játék amit nagyon szeretek teljesen jól megy ,még az ati valamiért nem volt sima amit nem értek mert az erő abban is megvan és mégsem .
Azt mondják sokan hogy az 5770es szintjén van a 260 as ez sem igaz mert azt vettem ki a gépemből a 260 előtt szemmel látni a gyorsulást még teszt sem kellCsak ezzel a driverrel nem tudok zöldágra vergődni
hiányzik a CCC nem tudom miért de hiányzik
-
Bulitt
addikt
válasz
TTomax #21508 üzenetére
Sziasztok
Vissza tértem egy kicsit
Lecseréltem végre a tápomat én is, egy Scyhte Stronger 500W 80+-ra. A legújabb modellre, és nagyon meg vagyok elégedve vele
Gyárilag van rajta 2db PCIe csatlakozó és 8pines cpu csati is
Eddig elég hangosan cicerget a GTX260-am mikor játszottam, ez a zaj is sokkal, de sokkal halkabb lett
-
Laraxior
titán
válasz
TTomax #21476 üzenetére
nehogy azt hidd... szart sem ér,sajna kispórolnak belőle minden érzékelőt, a hűtés sem ér semmit sem.
ez a mostani 65nm-es 192SP-s,de mégis egy oldalon levő ramokkal készült VGA sem ér sokat. bár legalább nem melegszik annyira,de érzékelők itt sincsenek
280at kell venni,abból csak egyféle készült -
Buflák_bácsi
csendes tag
válasz
TTomax #21448 üzenetére
Nekem is csak MW 2 és BC 2 alatt megy fel 80 fok fölé
Amúgy a zaj nem nagyon zavar... úgyis elnyomja a tv vagy a játék. Metro 2033-at és is ilyen beállításokkal játszom csak DX9-ben és 35-60 fps, míg DX10-ben 25-45 fps. DX10-ben szebb ugyan, de inkább menjen szép egyenletesen, mint hogy legyen még egy kis csillogás (szerintem)
Qru: Igen én is úgy gondolom, hogy nem éri meg, csak kíváncsi voltam mások mit gondolnak.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
TTomax #21441 üzenetére
Jelenleg kb csak bc2-zők ahova kellene még plusz teljesítmény.
Melette néha : cod 2/4/6 , grid , dirt2 , force unleashed, gta4 bár már 1 hónapja nem indítottam el kb. nfs shit-et meg toltam egészen a driftes részekig megnéztem pár drift-et és leszedtem nagyon elkrták sztem. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
TTomax #21434 üzenetére
Nekem alapórajeles vgakkal is megfelel.
1 hónapon belül akarok valamire cserélni mert egy darab gtx260 kezd kevés lenni számomra, ezért érdekelne mit tud 2db főleg bc2 alatt.
Vagy ugyanilyen gtx 260-at veszek ami most van vagy egy 4870x2-t.
A 260 sli melett 2 érvem van halk ez a kártya nagyon és soha nem volt nv driver bajom.
Az x2 melett meg az hogy 1 slot-ot igényel erősebb viszont ati és driverek elég szarok + olcsóbb jóval mint az sli. -
vhunor
őstag
válasz
TTomax #21352 üzenetére
Dettó ugyanilyen tapasztalataim voltak anno, amikor a Gainward GTX260 GS-t lecseréltem az MSI GTX280 SOC-ra. Mondjuk nálam a 280-as sem nagyon ment 70 fölé, viszont csendes se volt
.
Ezért se fogom eladni a 26k-ért vett GTX260-at amit szintén 680/1466/1100-on használok, mert próbaképpen vettem egy GTX470-et és 3,4-re húzott i5 mellett a nekem fontos játékokban mindössze 10-15% volt a különbség, pénzben viszont 50 ezer forint. Amióta még a Scythe Setsugent is ráraktam, közel nulla zajszint (fix 800 rpm-en forog a 12 cm-es venti) mellett max. 64 fokos tuningolva.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
TTomax #21079 üzenetére
Megérteném ha 4870-ről lenne szó. De még is csak egy 5850-ről beszélünk, ami nem kicsit erősebb a GTX-nél, ráadásul gondolom a minimum fps-ek is magasabbak voltak a radeonnal.
szerk: Nem tudom, nem vagyok ilyenekre érzékeny. Ha 40-50 fps között ingadozik egy játék, azt észre sem veszem. Csak akkor ha leesik 30 alá, és hirtelen 40-50. A folyamatosság meg van, márpedig azért 35-40 fps fölött már folyamatosságról beszélhetünk, akkor nem szabadna felgyorsulni egy játéknak, hiszen egy nagyon gyors VGA-val nem látnánk a játékból semmit. Ha érted mire akarok célozni.
-
pcsabat
őstag
válasz
TTomax #20973 üzenetére
amúgy meg ha DX9 very high beállításokkal tolod kb kétszer nagyobb fps értéket érhetsz el és annyi a difi a DX10-hez képes h nincs élsimítás, az meg már full HD-re amúgyis kicsit pofátlan
, én is így játszom mert a DX10 élsimítással akármennyire van húzva a quad-om meg a GTX260-am, megfekszik....
-
-
Gaben01
őstag
-
rup1u5
nagyúr
válasz
TTomax #20461 üzenetére
Részemről meg az i7 felejtős. Tuti, hogy kihagyom!
Mire nem lesz elég egy 4Ghz-es Q9550 az elkövetkezendő 2 évben? Így sem használom ki csak geekségből van.
Most is inkább visszavettem 2.6Ghz-re, 0.94v-al. GTA 4-en kívűl másnak nem kell nagyobb teljesítmény. Ez az év kivárós nálam. Megnézzük mit villant majd a HD6ezres sorozat. Addig meg bőven elég nekem a 260-as HD-hoz. SW: Force Unleashed-et tolom éppen és semmi lassulást nem vettem észre benne most, hogy 4Ghz helyett csak 2.66Ghz-en hajtva játszok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Napelem
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest