- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Ombi5: Mi az,hogy nembirsz valtani alaplapot ezt nemigazan ertem?!
Szóval a Vista hivatalos és nem "dobozos" (nem bárhová felrakható), hanem OEM, tehát a géppel vásárolt, másik pécére nem aktíválható. XP-nél úgy volt hogy mindent lehetett cserélni, csak az alaplapot nem, remélem Vistánál is ez van.
Persze alaplapot is lehet cserélni, de az már macerás, mert be kell kamuzni hogy tönkrement, stb. és telefonon aktíválni... -
Motion_Blur
félisten
HD3850-emet 43K-ért vettem tavaly novemberben talán. 1 év se telt el, és 15K-t kaptam érte. Ha az arányokat nézzük, szerintem nem bukik többet az ember egy csúcskártyával, mint egy középkategóriással. Úgy vegye kártyát, hogy közben azon görcsölök, hogy ha eladom mondjuk 1 év múlva, akkor vajon mennyit fogok rajta bukni? Ugyanmár...
-
MrLaszloMan
csendes tag
Elírás nekem is onnan van 1 GB van rajta.
Laraxior:Én szétszedtem de nem lett jobb sőt rosszabb lett.
lehet valami brutálabb venti kellene ez 1200 rpm-es volt.A thermalright hr3-gtx-et még nem lehet kapni szerintem legalábbis én nem találtam,nem tud senki szerezni ,de vennék 1-et
-
boogie84
veterán
itt a különbség!
felesleges összehasonlítani egy hetvenezres 280at!!!! annyiért még a hülyének is megéri!
viszont a 90, 108ezreset már összehasonlítanám ,de csak akkor ha a lóvé számít és nem a teljesítmény (persze ennyit nem ér a doboz! garancia + teljesítmény)! -
boogie84
veterán
aha, ahogy olvashattad lesz vmi GTS1** meg GT1**
szóval aki eddig nem látta át a helyzetet, annak most tuti h fingja sem lesz az egészről.
én eddig átláttam, amint megjelennek az újak , onnantól már én sem :S
nem tudom ki az az értelmes akinek nem volt világos... de lehetséges h ez is ténylegesen egy reklámfogásnem tudom hogy lesz e külön jelölve az 55nmes, de a neve mellé biztos oda lesz biggyesztve h 55nm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest