- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Hali egy érdekes esettel állok szemben. Stalker CoP-ban 1920x1200 minden max DX10 nappal átlag 45-50 fps. Ami még nem is meglepő, de az érdekes az hogy ugyanezekkel a beállításokkal 1280x1024-ben 4x AA val már csak 30 körüli fps-em van nappal.
Most akkor mi van CPU limit bár ezt kétlem i7 920-asom van. Vagy ez a játék ennyire nem komálja a vonalsimítást -
Cyberpunk
félisten
válasz
Bulitt #19061 üzenetére
Hát max január annál előbb nem nagyon ilyenkor karácsony tájékán nem szabad semmit sem venni mert rendesen felmennek az árak.
Na ja a GTX295 az pirit rendesen
Talán az kifogásolható hogy még mindig túl vannak árazva bár itt az apróban ki lehet fogni néha jóárusított zsír új kártyákat is.
Én is inkább várok a Fermire azok hasítani fognak
ATI-t meg vegyen akinek kedve van megy a szívás rendesen ott driver téren. Épp hogy kijött az új driver már van is hozzá hotfix na erről ennyit. Mire egy valamire való drivert kihoznak azokhoz a kártyákhoz addigra van egy ojan érzésem már nyakunkon lesz a HD6000-es széria -
Cyberpunk
félisten
Hát én pusztán a táp miatt nem mondanék le egy ilyen szörnyről
Bár szerintem is cserélni kellene a tápod jó ez a táp csak nem ilyen nagy étvágyú kártyához tervezték. Én nekem majdnem lett egy gigabyte GTX295 (egynyákos) a gyártó oldalán az áll hogy a tápnak a 12V-os ágán le kell tudni adni 46ampert. Most per pill nem tudom hogy ez a táp menyit tud leadni szerintem max 35-36A lehet. -
Cyberpunk
félisten
Hát nekem is majdnem lett egy egynyákos
Végül pénzhiány miatt lefújtam
Meg inkább várunk a Fermire.
Nem tudom pontosan de nekem is 550W-os Shifti tápom van szerintem kevés lesz. W-ban még oké, de A-ben a kártyához 46A-es tápot javasolnak. Mindegy alapon talán elviszi de ezt úgy is észre veszed ha már rendesen pörgeti a ventit akkor megjön a hangja is akkor tudni fogod hogy kínlódik -
Cyberpunk
félisten
Simán mennek 3 utas SLI-ben is
A táp az már jó kérdés szerintem necces, legalább is a tápos topikban nekem anno azt javasolták hogy egy minőségi 625W-os pl.: Enermax modu82+ stb. tápot válasszak a húzott i7-hez meg a két GTX260-hoz.
Egyébként nem úgy volt hogy eladod a cuccodat és átnyergelsz notira? Most meg már 3way SLIMondjuk az igaz hogy asztali gép mellett is lehet az embernek hordozható masinája.
Amúgy lehet hogy lemondok az SLI-ről jobban mondva csak más formában lesz, egy GTX295 személyében ha meg tudom ejteni a bizniszt
-
Cyberpunk
félisten
Hali.
Nem tudja valaki hogy hol és mennyiért lehetne megvásárolni egy Galaxy GTX260+ost ez a single slot-os
És hogy ez menne SLI-ben egy sima ref. GTX260OC-val?
még mielőtt valaki megkövezne hogy miért kell egy egy slotos kártyaHát azért mert még egy két slotos kártyával kitakarnám az összes PCI csatlakozómat az alaplapon és nekem legalább egyre szűkségem van. A hang kártya miatt.
-
Cyberpunk
félisten
Hát akkor úgy látszik user error
Pedig Apply-ra nyomok
-
Cyberpunk
félisten
Meg van mi volt a baj. Az hogy láma vok
Nem egyszerre húztam a GPU-t a shaderekkel és azt valamiért nem komálta
-
Cyberpunk
félisten
Hali lehet hogy láma kérdés, de hogy kell aktiválni a tuningot EVGA Precision-ban?
Mert amikor szépen belövőm az órajeleket és rányomok hogy Apply akkor visszadobja az alapórajeleketDe az a röhej hogy valamiért még Riva-ban sem tudom elérni hogy mennyen a tuning
-
Cyberpunk
félisten
Hali kéne egy kis segítség a Rivatuner nem látja valamiért a driverem, de úgy rémlik hogy valahol be lehet azt állítani nem tudja valaki hogy merre?
-
Cyberpunk
félisten
Hali. Van egy problémám.
Nekem egy GTX260-as kártyám van és az a gond vele hogy Cod4-ben keveslem nagyon az fps-t amit kitudok belőle préselni. Minden létező dolgot kikapcsoltam vagy low-ra állítottam a felbontás 1024x768. Így tudok vele olyan 170-250 közötti átlaggal játszani, de ha az eget bámulom akkor sem megy 500 föléMég másnak vígan megy 400 fölött HD4870-el.
CPU limitem lenne? A procim meg van húzva 3,6 Ghz-re a rammok 800/cl4-ben mennek.
Szal valakinek ötlete? -
Cyberpunk
félisten
válasz
Casanova* #16092 üzenetére
Én meg néztem bár nekem egy E6750-es van amit max 3,6GHz-en tudok járatni. De nálam is ritkán megy fel 700 főlé. Viszont a stabil 140/150 fps az meg van persze néha le ugrik 100 körülire is a nagyobb harcokban.
Viszont nálam elég erős cpu limit van mivel jelenleg max 1280x1024-ben tudok játszani, ezért szerintem ebben a játékban kellene vagy 5Ghz hogy ezzel a procival ebben a felbontásban maradéktalanul ki tudjam hajtani az meg ugye lehetetlen
Viszont kíváncsi leszek mit produkál majd a Corei7-es rendszerem alatt, egy hónapon belül megtudjuk -
Cyberpunk
félisten
Na hali.
Ide is bemásolom mert ide elég segítőkész emberek szoknak járkálniés hátha találkoztatok már ezzel a problémával.
Üdv.
Van egy kis gondom ki akartam próbálni a Physx-et a Cellfactor Revolution-ban.
Csak sajna nem akar elindulni azt írja ki hogy "Could not find ScriptingSystem.dll"
meg hogy telepítsem újra a Net framework 2.0-át pedig azt elvileg a Vista alapból tartalmazzaValakinek ötlete
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #13838 üzenetére
Hát elképzelhető
Csak az a gáz hogy ha a forint árfolyama romlik azt egyből érvényesítik, de ha javul a helyzet akkor már nem nagyon akaródzik korrigálni
(tisztelet a kivételnek
). De szerintem nagy hűje aki a mostani helyzetben akar hardvert venni
Én is szarban vagyok mert most akarok fizukor venni egy telefont (egy Nokia 5800) és persze hálózat függetlent
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Sziszifeca #13807 üzenetére
Hát igen így már érthető
Talán a jövőben jobban fogja bírni az E8500-as.
Ezek az eredmények alap órajeles procival készültek vagy tuningossal?
Na ja mark-ban már érződik az előnye, kár hogy azzal nem játszunkszerk.: Esetleg nézhetnél egy tesztet alap órajeles E8500-as és egy ugyan arra az óra jelre húzott E6750-essel, persze ha még meg van a régi proci
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Sziszifeca #13805 üzenetére
Hát igaz ez magán ügy
Csak egyeseknek az szúrhat szemet, hogy azért váltottál mert sz@r volt az E6750-es ehhez a kártyához. Én el hiszem hogy vannak játékok amiben számít a minél magasabb órajel + 2MB L2
Ha 4Ghz+ a cél akkor én is meg venném. De szerintem felesleges pénz kidobás volt (ez meg az én véleményem).
Én mindenesetre teljesen meg vagyok elégedve az E6750-esemmel, bár az enyém sajna nem megy 3,8-on 3,6 a vége
Ha én cserélek akkor az már biztos hogy Corei7 lesz, jól fog jönni a GT300-hoz valszeg -
Cyberpunk
félisten
válasz
Sziszifeca #13803 üzenetére
Hát igen főleg az Unreal Engine-s játékokban hozhat gyorsulást a több L2, de ez sajna nem mérvadó. Menyiért sikerült el passzolnod az E6750-est? És menyit kellet rá fizetned az E8500-asra? Mert ha sokat akkor szerintem abszolút nem érte meg. Én a helyedben inkább már ha mindenképpen proci csere akkor már valamilyen Quad procit vettem volna, igaz hogy nem sok játék használja még ki a több magot, de azért jobb vétel lett volna a jövőre nézve.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Sziszifeca #13800 üzenetére
Menyi az a jelentős gyorsulás fps-ben kifejezve? Mert én nem hiszem hogy 3,8 Ghz és 4,33 Ghz között ennyi lenne a különbség
Szerintem már 3,8-on is bőven kihajtja egy proci ezt a kártyát. Az a plusz 2 MB L2 meg nem számít semmit szinte a mai játékokban. Vagy még is
-
Cyberpunk
félisten
Nah akkor nincs gáz
Egyébként nagyon sokk minden el fut 64 bit alatt is még azok is amik nem támogatják a 64 bitet. Csak az (x86)Program files mappába kell telepíteni. Sőt játék mehet más hová is én például a D meghajtóra telepítem őket és simán megy mindegyik. Na persze van ami nem indul de én olyannal még nem találkoztam, min. 5-6 éves játékok között lehet egy kettő ami nem megy. De nekem még a FlatOut1 is simán elindult pedig az már elég régi
Meg vannak olyanok is amikkel bűvészkedni kell mint a Cod2 de azt is működésre lehet bírni.
Viszont a Crysis jobban megy 64 bit alatt a natív 64 bites támogatása miatt, csak a 64 bites mappából kel indítani. Ezt nézd meg feltétlenül nekem sajna nincs meg.
Ha meg minden part szakad akkor még mindig be lehet állítani hogy XP SP2-es kompatibilis módban induljon. A lényeg hogy a Vista óta már elég jól használhatóak a 64 bites OS-ek is -
Cyberpunk
félisten
Igen egy kicsit türelmesnek kell lenni az elején vele mert akkor indexeli az összes filet, de szerencsére egy két nap múlva magához tér
És persze finom hangolni sem árt. Ennyi memóriával nyugodtan le tilthatod a virtuális memóriát nincs arra szűkség csak fölöslegesen dolgoztatja a winyót, meg a játékok is be be akadnak egy pillanatra amikor lapozó fájlból tölt be. Ha a keresési funkciót nem használod akkor célszerű a file indexelést is letiltani. Ha zavar akkor ki lehet kapcsolni az UAC-ot (bár néha jól jön) és még egy két felesleges szolgáltatást amit nem használsz, és az energia gazdálkodási funkciót állítsd teljesítmény centrikusra.
Ha ezek megvannak akkor már egész jó rendszert kapsz persze bele lehet még jobban túrni de csak finoman -
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #13690 üzenetére
Hahaha a Box-ra rá jár a rúd
Én sem vennék konzolt pláne Box-ot, de lehet hogy a közeljövőben be ruházok egyre. De az tuti hogy PS3 lesz hogy ne maradjak le az only konzol címekről sem. Rá adásul PS3-on lehet egeret meg billentyűzetet használni minden játékban. Csak egy Xfps-nek nevezett kütyüt kell venni, ami mondjuk egy kissé drága
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #13688 üzenetére
Én nekem meg az első főleg két cím Alien Coonial Marines + Rage, bár az utóbbi nem biztos hogy meg jelenik idén. Carmack szavaival élve "majd ha kész lesz"
-
Cyberpunk
félisten
Grat az új rendszerhez
Biztos nem volt túl olcsó
Szerintem játékokban gyorsulást nem nagyon fogsz tapasztalni mert ez a proci simán kihajtja a VGA-dat még alap óra jelen is még 1280x1024-ben is
De majd jól jön a következő generációs kártyákhoz pl. GT300
Látom 6 GB rammod van oda már azért érdemes 64-bites Vistát felrakni. Mert ugye a 32 bites OS-ek csak 4 GB ott tudnak megcímezni, és ebbe bizony a VRAM is beletartozik.
Tehát te most a 6 GB-ból tudsz használni kb 3 GB-ot.
A Vistától meg ne félj teljesen korrekt OP csak némi finom hangolás kell hozzá és mindjárt barátságosabb lesz. Játékban sem lassabb az XP-nél pláne egy ilyen rendszerrel
Szóval a lényeg egy ilyen rendszerrel már érdemes Vista x64-esre váltani -
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #13562 üzenetére
Esőben azért el húz a HD4870X2
De nem nagyon van különbség, most persze ATIsok azzal jönnének hogy ez a játék nem natív DX10.1 -
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #13537 üzenetére
Hát annyiért már tényleg sok
Ma már viszont tényleg meg kell nézni hogy mikor mit vesz az ember ilyen gazdasági helyzetben
Én nekem most egy SSD-re fáj a fogam, de azok meg ma még túl sokba kerülnek 1000Ft/GB arányon és azok még csak MLC-sekDe majd talán az év vége felé már ott is jobb lesz a helyzet. Jó lenne már kukáznom a Raptort
-
Cyberpunk
félisten
Ez teljesen így van. Felesleges még cserélni ha csak nem Full HD-ban akarod tolni, de oda már akkor inkább GTX295
Én is már csak a GT300-ra várok addig már nem veszek semmit, bár a kényszerlehet hogy hosszútávon már rosszul érezném magam, ha nem lepném meg magam valami nyalánksággal
Messze van még az a 2009Q4
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Zoli1222 #13492 üzenetére
Hali.
Bár nem tudom hogy menyire tuningolható az E7300, de szerintem 3,2-3,6 GHz biztosan kihozható belőle. Az meg már elég egy GTX260 kihajtásához is. A Physx karit szerintem nem befolyásolja, mert az csak a fizikát számolja
nV driverből be tudod állítani hogy melyik kártya számolja a fizikát, és melyik a grafikát.
De az a GTX260-as is elég oda már egymagában -
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #13483 üzenetére
Hát az igaz hogy ma még felesleges a négy mag, én sem váltanák még, de ha már mindenképp Core2Duo-t akar cserélni, akkor logikusabb már négy mag szerintem
Az tény hogy tuning szempont sokkal jobb az E8000-es széria, ha én nekem most kellene processzort vennem akkor biztos hogy valamelyik E8500 vagy E8600-ast venném -
Cyberpunk
félisten
válasz
mfranky #13481 üzenetére
Szerintem sincs túl sok értelme a cserének. Max a tuning miatt, de Full HD-ban már bőven elég a 3-3,2 GHz-is. Szerintem tedd félre a pénzt Corei7-re és a következő VGA csere környékén bőven rá érsz procit is cserélni. Addigra remélhetőleg
bővül és legfőképp olcsóbb lesz a választék, főleg ha meg jelenik a corei5
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Sziszifeca #13466 üzenetére
Szerintem pénz kidobás volt a cseréd elég jó az az E6750-es, tudom mert nekem is olyan van
, Csak sajna az enyémnek a vége 3,6 GHz
Ha már váltottál akkor én a helyedben már egy négymagost vettem volna. Megvárva az Intel árcsökkentését, de te tudod. Szvsz az a 4GHz amit el lehet az E8500-al érni nem számít már semmit, na jó talán 1280x1024-ben már érződik de e fölött
Úgy hogy szerintem csodákat ne várj max 1-2 fps-t hozhat a konyhára azt ennyi
-
Cyberpunk
félisten
válasz
slappy #13450 üzenetére
Hát hogy mondjam, a procid az susulyka kevés lesz alap óra jelen. Nem ártana egy kicsit megrángatni mondjuk olyan 3,4 - 3,6 GHz környékén már elég jól érezné magát
Meg persze nem árt egy nagy min. 22"-os monitor sem. Ide már vétek egy 19 vagy 20"-ost párosítani
A táp az rendben van
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
TazLeacher #13321 üzenetére
Hát néha el el maradnak ez van. Persze ha észreveszem akkor javítom
Meg amúgy sem írok ide novellákat, hogy 10 percbe teljen át rágni magát az embernek rajta
Az igaz hogy nem eszi meg a GTX280-ast, de ahol megy az SLI és dx9-ben gyorsabb. -
Cyberpunk
félisten
válasz
h.adam.92 #13318 üzenetére
Hát ha Vistát használsz akkor GTX280 az jobb a 9800GX2 az XP dx9-ben meg eszi a GTX280-ast is bár ahol megy az SLI
meg amúgy is jobb a GTX280.
A HD4870-est ha nem X2-essimán meg eszi reggelire nem egy kategória.
Hát a táp azt jó lesz ha cseréled legalább egy 550W-osra vagy 600W-sem árt olyanra amin van egy 8 és egy 6 pines vga táp csati -
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #13164 üzenetére
Hát igen erre számítani lehet sajna
Én meg egy Q9550-est akarok venni majd valamikor csak menne le már végre 50 ezer körülire az árra. Amennyibe ez meg kerül már ki jön egy Corei7 920-as is, bár igaz hogy akkor új alaplap+memória
Ha netán tud valaki jó árusítva egyet akkor szólhat nyugodtan nagyon megköszönném -
Cyberpunk
félisten
Na hali én is ki próbáltam az új WHQL-es drivert és az első benyomásom pozitív
Igaz még csak Warhead-ben próbáltam de én úgy vettem észre még ha nem is sokat de 2-3 + átlag fps-t hozott a konyhára (bár ez lehet hogy a tuning ramjaim miatt vande nem hiszem) De nem volt egy egyszerű felraknom, de végül is sikerült és működik rendesen ahogy kell
-
Cyberpunk
félisten
válasz
hülyegyerek #13092 üzenetére
Szerintem a táp az elég nekem is igaz 550W-os Shieftec van és bőven elég nem hiszem hogy az a 50W ennyit jelentene, ráadásul nálam széné van húzva a gép
Lehet hogy túlmelegszik milyen házad van jól szellőző?
Esetleg tényleg megpróbálhatsz egy win reinstalt hátha az op. rendszer szarakodik. -
Cyberpunk
félisten
válasz
DeSanto #13076 üzenetére
Ez melyik 260 vagy 280?
Persze normális ezek a kártyák fűtenek mint egy kazán, egyébként menyire meleg?
Pedig driver-ből be kellene tudni állitani hogy a másik a fizikát számolja de ez is lehet a béta driver gondja. Szedd le a legújabb WHQL-es drivert az szerintem megoldja majd a gondjaidat. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #13001 üzenetére
És hozott valami gyorsulást (nem csak mark-ban
)?
-
Cyberpunk
félisten
Bocs hogy ide offolok de ide általában okos emberek járnak
Az egyik fórumon az egyik tag váltig állítja hogy PS3-hoz lehet kapni átalakított bill+egérhez amivel minden játék megy bill+egérrel. Ez tényleg igaz?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
schwartz #12822 üzenetére
Szerintem is elfértek volna itt, mert ugye architektúrális változtatások nem történtek a GPU-kban. Az egyik kártya csak annyiban tér el a GTX280-tól hogy 55nm + magasabb órajelek, még a másik ugyan ez csak két nyák meg két GPU összeragasztva
Szóval ugyan úgy GT200-ra épülnek ezek is.
-
Cyberpunk
félisten
Hát az nem fogja bírni a 750-et az biztos. Nekem is olyan van 700-on még stabil de 715-nél már jelentkeznek a túlhajtás tünetei
Nekem 750-en ahogy elindítottam a játékot egyből össze szarta magát még talán egy másodpercet sem ment
Úgy látszik tényleg igaz hogy a 216 SP-s GTX260-ok nem mennek annyit mint a 192 SP-sek, de talán kompenzálja öket a több SP. De ez nem mérvadó lehet hogy az egyes példányok között van különbség egyik jobban bírja mint a másik.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
kishoze01 #12730 üzenetére
Ez pedig tuti hogy hardver hiba az száz
Szerintem a VGA lesz a ludas, de ha teheted nézd meg a kártyát másik gépben havernál vagy valahol. De okozhatja memória is vagy egyszerűen az alaplap próbáld meg ezeket cserélni egyesével és ha a cserével nem hibázik akkor az lesz a hunyó. Én ennyit tudok javasolni esetleg egy mem tesztet le futtathatsz. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Laraxior #12674 üzenetére
GDDR5-ös Vramal még 256 biten is nagyobb a sávszélesség mint egy GDDR3-as 2000 MHz-körüli effektív órajelen 512 biten
Arról nem is beszélve hogy állítólag a GDDR5-ös technológiának valahol 6 GHz körül van a legnagyobb órajele.
Példa HD4870 512 MB 3600 MHz (effektív) 256-bit = 115 GB/s memória sávszélesség. És ez még csak 256-biten mi lenne 512-biten
Meg persze az 512-bit bonyolultabb nyákot kiván amineg drágább az előállítása. De szerintem a következő időkben meg fognak jelenni ilyenek is (most már csak GPU kell hozzá)
-
-
Cyberpunk
félisten
Nvidia 2009-es mobil GPU családja [link] olvastátok már?
Ej lehet hogy várnom kéne még azzal a laptop vásárlássalde biztos hogy nem lesznek túl olcsók
-
Cyberpunk
félisten
Jó az a gyári hűtő is volt már nekem jóval zajosabb is. 100%-on már van hangja de még elviselhető azon meg nem kötelező hajtani bár tuningnál nem árt
De nagyon fair ez a kis Gigabyte kari nézhetnél egy tuningot is hogy neked menyit megy az enyém 700/1400/2500-on még stabil. 715-ön meg már jelentkeznek a túlhúzás tünetei 750-nél meg már el is halálozik -
Cyberpunk
félisten
válasz
slett27 #12549 üzenetére
Hát szerintem el fogy a memória. Milyen OP rendszert használsz? Mert én Vistát és nálam bár el indult a játék de rögtön utána ki írta hogy a memória el fogyott. Én egyszerűen be kapcsoltam a lapozó filet és megjavult. De a readme file ban írnak is erről
"If the memory becomes a little more full, simply delete zzObjectsupdate.pak and zzTexturesupdate.pak." Ha nem megy úgy sem hogy megnöveled a virtuális memória méretét akkor szerintem töröld ezt a két filet aztán meglátjuk. -
Cyberpunk
félisten
Hát igen elég szar, de lehet hogy náluk ez a normális és már meg ijednének hogy ha normális sebességgel menne a game
Hát igen nekem szerencsére mindig volt olyan gépem amin el mentnek normálisan a gamák még ha nem is fullon, De kétségtelen hogy a jelenlegi az a légütősebb köztük, főleg a GTX260
Az ez előtti kártyám se volt gyenge az idejében (egy 8800GTS 320MB) de azon felejtős volt a Crysis teljes grafikai részletességgel, bár a legtöbb mai játék is szépen ment rajta de végül is nem bántam meg a cserét.
-
Cyberpunk
félisten
Hát hogy milyen emberek vannak
Az egyik fórumon az egyik ipse azt bizonygatja hogy neki a gépén P4 3,2 GHz, 4 GB ram, 8600GT el megy a Crysis szaggatás mentesen max grafon
Ezek szerint lehet hogy gyorsan el kellene adnom a kártyámat és be ruházni egy 8600GT-re
Hogy milyen nagy az isten állatkertje
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #12523 üzenetére
Hát igen neki szerintem el kellene költöznie Szibériába ott lehetne télen 3dMark rekordokat döntögetni
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #12504 üzenetére
Hát igen ezt tudtuk eddig is de hiába magyarázzuk ezt egy konzolosnak
-
Cyberpunk
félisten
Na gyerekek sikerült faszán elindittani mindent Warheadben és megy a Nuke mód is
Hát mit mondjak elképesztőNagyon állat olyan fasza az atom robbanás effektje hogy csak na visz mindent ami van meg lökéshullám
Csak arra kell figyelni hogy messze legyünk tőle mert nekünk is kampec
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Cyberpunk #12475 üzenetére
Na meg próbáltam lapozó file-al is így már úgy néz ki hogy jó csak tekeri rendesen a winyót ami egy kicsit gáz mert egy raptorom van ami meglehetősen hangos
. Na meg néha be akad egy pillanatra. De menyire gáz hogy ezzel a packkal megeszi a 4 GB-nyi ramom
Mondjuk valami ilyesmit írnak a redme file-ban: "If the memory becomes a little more full, simply delete zzObjectsupdate.pak and zzTexturesupdate.pak.
A lot of fun with it." -
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Buldozer99 #12463 üzenetére
Nem tudom szerintem a memória miatt.
Viszont én amikor menteni akartam akkor ki lépett a Windows és azt írta hogy kevés a memória hogy mekkoraTalán nem elég neki a 4 GB ram nehezen hihető
-
Cyberpunk
félisten
Na én nekem is lejött végre a textúra pack a warhead-hoz eszméletlenül durván néz ki ezt látnotok kell
Nem csak a földút néz ki jól de még a sima aszfaltozott is valami brutális
ja és ahogy elnéztem még a házakon is van változás + a sziklákon. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom az alap textúrákkal is jó de ezzel olyan hogy is mondjam olyan döbbenetes. Nagy UP a készítőknek
De az az érdekes hogy nekem nem eset le a teljesítményem tőle pedig még egy Extreme grafik mód is fenn vanMost már csak azt a fránya Nuke módot kellene elindittani valahogy és elég durva lenne
-
Cyberpunk
félisten
Na hali leszedtem a Warhead-hez egy Real Nuke Physics módot be is másoltam f@szán de a kérdésem hogy hogy lehet ezt előcsalni a játékban?
Netán be kellene írni valamit a konzolba?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Dell notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest