- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
keIdor #16232 üzenetére
Én is mondtam neki, hogy meg fogja bánni.
De MEGINT nem hallgatott rám, pedig én mindig időben szólok, hogy megint készül egy rossz döntést hozni.
Az a laptop ami már jó játékra az 600k+....és ezt is úgy vállalnám be, hogy asztali gép mellé! Tudtam, és mondtam is neki, hogy gyorsan vissza fog térni az asztali szegmens világába... -
Beowulf_78
addikt
válasz
TazLeacher #16163 üzenetére
Nokia N96-ról tudsz írni nekem pár sort pü-ben?
-
Beowulf_78
addikt
Akkor ennyi. Nem táp gond.
Én is az alaplapok fázisaira gyanakodtam egyébként...de pontosan nem lehet kideríteni csak ha ki van véve az alaplap. Visszhangzik a ház, lehetetlen megállapítani honnan jön a tücsök hang.
Már 1 éve tolom a Maximus Formulával, és bár valószínű ez cicereg, a lapnak kutya baja, és atom stabil.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TTomax #16004 üzenetére
550-es Chifi és egy CFT Turbo szériás Chifi között zongorázni lehet a különbséget. De gondolom ha értesz a tápokhoz akkor ezt tudod. Jóval stabilabbak és megbizhatóbbak lettek.
Szóval nem hinném hogy az én tápom előbb lefeküdne mint egy azonos teljesítményű Seasonic, vagy Corsair. Az ára pedig ennyi: [link] [link] Egyedül az Enermax ami ezek közül talán minőségben még átgondoltabb. A többit kb. egy szintnek nevezném, persze azok közül amikről beszéltünk. Eddig 3 éve nyúzom a tápot...kutya baja. 5 éves garit kaptam rá. -
Beowulf_78
addikt
válasz
TTomax #16000 üzenetére
A cicergés szvsz. nem tápfüggő, pláne nem jó és kicsit jobb táp között. Nekem moduláris Chifi CFT 850-14C van. Ez is cicereg. Ez pedig simán megvan a Corsair, Seasonic szint, még talán árban is. Bár azt se tartom 100%-nak hogy ezek a hangok a tápokból jönnek. Nekem általában Crysis menüben halható, és akkor amikor 1500-3000fps-eket ír ki. Játék alatt megszünik a cicergés.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TTomax #15843 üzenetére
Jah bocsi...
Azt hittem hogy 295, ezért mondtam a "nem ráfizetést", pedig tudom hogy 280-at használtál. 3 hete hulla fáradt vagyok idegileg, amióta húzódik az ügy..látszik is.
2 választásod van...vagy megvárod, hogy nekem hogy fog menni, vagy döntesz. Az ATI mostanában nem kicsit komolyodott a szememben mint VGA gyártó, főleg evvel a 4890 szériájával.Elgondolkodtató. Én nem akarlak lebeszélni az NV-ről, de ha lehetőségedben áll 4890 CF-re cserélni, sztem cserélj.
Nagyon ki vagyok helgyezve a 4890-re de nem nagyon látok negatív hangvételű hsz-eket, ellenben pozitívat annál többet. Csak jelenthet valamit...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TTomax #15841 üzenetére
Én már ATi-s vagyok, bár gyakorlartilag csak holnap délelőttől.
Szóval most már én is kampányolhatok.
Ha nem kell ráfizetned, akkor jó biznisz.Persze teljesen függgetlenül bármelyik oldaltól.
10-15% minimum gyorsabb a 4890 CF. De lehet hogy lesz az több is, majd a tesztekben ki fog derülni.Mindenesetre elég sok nV kártya halálozik el mostanában.
Ha nem is se kép se hang szinten, de valami rendellenes működéstől.
Gondolkodom még egy 4870 X2 is esetleg...bár nem tudom hogy a különbséget kifizetné e a Nagyker. Ha nem, akkor baromság azt vennem, mert drábább a 295 új ára. -
Beowulf_78
addikt
Holnap délelőtt már 4890 CF tulaj leszek ha minden igaz.
nV-t nem tudok használni, mert a ViewSonic monitorommal egész egyszerűen nem hajlandó HDMI natív 1920x1200-ban menni egyik G200 kártya sem. Nem tudom mi lehet az oka, lehet hogy felépítési gond, mindenesetre ez egy olyan hiba amit még senki se látott.
Az én monitorom minden ATi, nV kártyával megy HDMI natívban, kivéve a G200 szériát. A GTX 295 pedig kérdéses hogy másik 24-es monitorral ment volna e. Valószínű ment volna, mert általában DVI csatlakozó a monitorok többségénél alap kapcsolódási pont, az én monitorom viszont digitálisan csak only HDMI.
Valószínű a G200 HDMI-n keresztül nem megfelelő jelet küld a monitor felé, és ezért "mászik el " a kép. Ugyanakkor kipróbáltuk HD 4890 VGA-val is, és ezzel tökéletes a kép, HDMI-n keresztül is. Természetesen kipróbáltuk egy másik XFX 295 kártyával is, azzal is fennállt a probléma.
A monitoromat jobban szerettem volna garanciáztatni mint a VGA-t, de a Profi Szervíz-be iszonyat hozzá nem értésről, hanyagságról, tetttek tanubizonyságot az ott dolgozók, és esélyem se volt hogy a monitor legyen garanciáztatva, elsősorban a hozzáállásuk miatt, maximum úgy, ha a fogyasztóvédelemhez fordulok, ami több hónapos ügyintézést jelentett volna, no és persze szívást, monitor és VGA nélkül. Mert ilyen esetekben a VGA-t is bekérik. A fogyasztóvédelem meg vagy nekem ad igazat vagy nem. A Monitor minden egyéb más nV, és minden ATi kártyával tökéletesen működik, tehát nem hibás. Ez tutira ki lett derítve. Ha pedig a VGA oldali blama bizonyosodott volna be, akkor meg tök mindegy, mert így gyorsaságban meg jobban jártam hála az Expert Computer gyors ügyintézésének, és maximális korrektségének. Ami a Profi Szervízes gány brigádnál 3 hét volt, és ugye nem lett megoldás, azt az Expert-ben 30 perc alatt megoldották. Sajnos más választásom nem volt, mint az hogy ATi-t válasszak. Persze gondolkodtam már egy 4890 CF próbán, de azért így, hogy a Profi Szervíz részéről Ha 4890 CF lesz akkor ezt fogom venni:
MSI PCIe R4890-T2D1G-OC
Asus is lenne, de az nem jönne ki a 295 árából, ráfizetni pedig nem szeretnék. Holnap délelőtt mehetek értük, szóval így leendő ATi tulajként elég furán érzem magam.
A Profi szervíz inkorrektségéről, és az Expert Computer maximális korrektségéről, logout-os cikket fogok írni, természetesen a 4890 CF teszt mellett. -
Beowulf_78
addikt
New nVidia driver!
Én az újításokban "csak" ezt látom: OpenGL 3.1 és GLSL 1.4...
-
Beowulf_78
addikt
The Chronicles Of Riddick Assault On Dark Athena
Hozzátenném hogy egy még beta állapotú Win7 build 7077 nem túl stabil teszt rendszeren néztem. 1280x1024 a max. felbontásom jelenleg, mert a monitorom szervízben van. 1280x1024-ben full max. AA-val 40-70fps-t tud GTX 295 VGA-val. A játék jó lett, ötletesek a kivégzések, jók a mozgások, szép a grafika.
Igényes produkció lett, bár mindenképpen az 1920x1200 felbontásra leszek majd kíváncsi. Alig bírtam abba hagyni, mert nem akarom a játékélményt elrontani ha egyszer adott egy Full HD-s monitor, amit egyszer csak vissza fogok kapni. Kipróbáltam, tetszik, és kellően igényes lett, Vin Diesel eredeti hangja még mindig "ott van a szeren", és sokat dob a játékon. Multiplayer is lesz a játékban, ennek a minőségétől fogom függővé tenni a játék megvételét. Ambient Occlusion grafikai beállítás is helyet kapott a játékban (Low-Medium-High), ami kicsit javít a kinézeten (a fény pontosabb számításával minden egyes pixelen). Hátránya ha be van kapcsolva akkor nincs AA. Ami érdekes, hogy nekem max. AA használattal szebbnek tünt a játék, mint AO-el. 16xMSAA-val 40-70fps, míg AO high-ban 110-170fps, ami nem kis különbség. Lehet ez csak valami Win7 anomália, majd megnézem Vista SP2 alatt is, ha visszakaptam a monitoromat. Elképzelhető hogy csak a kis monitor miatt látom rondábbnak az AO-t, mindenestre az biztos hogy a 16xAA megfogja, még a GTX 295-öt is.
A játékosok többségét arra fogja predesztinálni véleményem szerint, hogy AO-nel tolják végig, vagy minimális szűréssel, full HD-ben szvsz. játszhatatlan lesz 16xAA-val CF, SLI csúcs kártyákkal (is). -
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Black-core #15701 üzenetére
Nagy segítséget adott. Tapsoljuk meg. Akkor úgy csináld a fesz csökkentést ahogy ő javasolta.
-
Beowulf_78
addikt
Részemről annyit szólnék a témához...ha ekkora spíler vagy, akkor beszéljétek meg pü-ben. Gondolom te többet tudsz segíteni neki mint mi, bár nem értem hol voltál akkor amikor felmerültek a problémái, és mi itt voltunk, te meg sehol.
Szóval a téma adott, 2D módban adj neki tanácsot hogy tudja viszavenni a feszt és az alap órajelnél kissebb Mhz beállítani. De ha kérhetnénk akkor pü-ben. Mert kritizálsz engem, TTomax-ot, de megoldást nem láttam hogy írtál volna. De az okoskodás az látom nagyon megy! -
Beowulf_78
addikt
válasz
Black-core #15679 üzenetére
Ne kábíts minket azzal, hogy 40% alap venti fordulatnál nem lehet aludni.
Jóformán semmi hangja sincs a kártyának. Meg egyébként is...a hangnak mi köze a kissebb órajelekhez 2d-ben.
Most az zavar hogy éjszaka hangos, vagy az hogy fogyaszt 20ft többet?
Mert tényleg nem vágom. A venti fordulatot rivatunerrel le tudod szabályozni, akár 20%-ra is, ha hangos a 40%. De akkor minek a 2d órajeleket visszább venni?
Döntsd el hogy mit akarsz, aztán a témát le is zárhatjuk.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Black-core #15671 üzenetére
Én nem tudom mit bonyolultkodsz ezzel a minimum fesz alatti beállítással. Addig feszegeted a témát, hogy a vége az lesz hogy elkúrod a kártyádat.
Véleményem szerint, ha nem tudod megfizetni áram fogyassztásban a kártyát, akkor váltani kell kissebbre. Ha meg meg tudod fizetni, akkor meg hagyd úgy ahogy gyárilag van.
Frankón nem értelek egyébként, mire jó, mi az értelme ha kissebb Mhz-en fut mint a gyárilag beállított 2D értéknél... -
Beowulf_78
addikt
válasz
Black-core #15620 üzenetére
EVGA Voltage Tuner.
Hekkelt verziót keress az megy minden tipusú kártyával, mert a gyári nem hekkelt csak EVGA kártyákkal müxik. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #15612 üzenetére
Pont most hétvégén?
Ajaj...
Tegnap valami történt a hátammal edzésen, és nem birok mozogni. Fasz tudja mi lehet, de nem tudok mozogni, fizikai fájdalom a levegővétel is, és bármi egyéb...leülés felállás, szarás...minden. A levegővétel is mocskosul fáj, modhatjuk ideiglenesen meg vagyok bénulva.
Persze arra is gondoltam hogy pár bordám odalett, de nem volt emlékeim szerint gond, bár sokat kesztyűztem az tény.
Remélem nem bordatörés, mert akkor pár hétre nekem meszeltek.
De persze a tali jó lenne, csak nekem most ilyen állapotban ez kivitelezhetetlen sajnos.Mint ahogy sajnos meccsre se fogok tudni menni biztosítani, ha így marad az állapotom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
AirBooms #15610 üzenetére
Ha a 8800 GTX-el is ezt csinálta az azé elég durca.
Ha régebbi verzióval se megy, lehet a lapodat nem szereti a GPU-Z. Esetleg tegyél fel egy szűz OP rendszert. Hátha az megoldja a gondot. VGA cserénél javasolt. Persze van ahol müxik jól VGA csere után telepítés nélkül is, de ez a GPU-Z gond nagyon egyedi hiba.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Sziszifeca #15489 üzenetére
4GB RAM használatánál jobb a Vista X64. Egyébként pedig nem sarkítható le GTX 260-ra a kérdésed. Összességében a Vista miatt muzsikálnak kicsit gyengébben a hardverek, annak erőforrás igényei maitt. Egy 280,285 is gyengébb lesz Vista alatt. Én Crysis Wars-ot próbáltam GTX 260-al és természetesen XP alatt jobban ment, viszont Vista alatt szebb. Nálam megtépett órajelekkel 1680x1050-be Vista alatt very high "ippeg hogy" játszható volt. De ez a procikkal is így van, és a RAM kezeléssel is...ez van. Ilyen a Vista. majd a Win7 már jobb lesz egy fokkal.
-
Beowulf_78
addikt
Jó lett biza! Már dícsértem én is a 295 topikban!
STALKER CS konklúzió tetszett..."a Clear Sky-ban 1280x1024 és 4xAA, de nem maximális beállítások mellett a GTX285 épphogy átlépi a 30fps-t, ezzel még a Crysis gépigényét is elhomályosítva. Míg a Crysis esetében volt tippünk arra, hogy milyen hardver járt az engine készítőinek a fejében (zöld), itt még csak megközelítő elképzelésünk sincs..."
Nem hiába...ezt a pirosakra fejlesztették. De melyikre is?Amikor egy 4870 X2 mindent max-ra húzva 1920x1200-ban 13fps-t tud generálni minimum fps-nek. hatalmas blama.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
romero28 #15301 üzenetére
Ezért mondtam..no para.
Jó az a kártya, kutya baja.
Láttam a többiek már vissza vitették volna veled.
Azért figyelgesd, monitorozd a hőfokokat. Játékok alatt is felmehet 90 fok környékére. Főleg ha szereted a Crysis-t...
Nekem Crysis alatt is 100% pörög a ventim. De ez nem GTX280. Az enyém úgy forog hogy a Boeing hajtómű ehhez képest sárkányrepülő.De engem nem zavar. Játékok alatt sosem fog zavarni. 2D-ben meg nem hallom.
Abu:
De gyorsan előkerültééé..A nagy "tezsvír" szeme mindent lát?
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Bluegene #15296 üzenetére
Miért Laudának címeted? Én kötekedtem...
Egyébként nem sok szó esik az ATI kártyákról NV topikokban. Én legalább is ritkán olvasok eszmefuttatást NV tulajok részéről. Igazából mi NV kártyákról szeretünk beszélgetni.Nem is értem mi ez az állandó bizonyítási vágy benned az ATI irányból..a G200 tulajok fele ATI-ról váltott. Szóval őket annyira nem érdeklik az ATI kártyák, mert valamiért váltottak, akik meg NV-t választottak, úgy hogy előtte is NV-t nyúztak azokat meg pláne nem érdekli.
Félre ne érts, nem hiszem hogy ez a beszűkültség, vagy érdektelenség lenne a részünkről, csupán annyi, hogy mi az NV-ben hiszünk, persze azért a másik oldal kártyáit is figyelgetve. Ezért nem is értem Abu-t, miért az NV topikokban fikázza az NV kártyáit. Kicsit benne is felfedeztem ezt a "kampányolási betegséget" ATI irányból, amivel nincs is gond...mert mondja el, kampányoljon. De amikor hetek óta arról megy a vita hogy az NV ekkora meg akkora fos, előbb utóbb unalmas lesz egy NV topikban. De inteligens ember lévén vette a lapot, és amióta szólva lett neki azóta befejezte auz ATI ajnározást.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
romero28 #15285 üzenetére
Furmark alatt az nem sok.
A VRM az mindig is meleg volt és mindig is meleg lesz...ha nem melegedne, akkor lenne hibás.
Nekem is a 295-nél Furmark alatt 115 fokos VRM hőmérsékletek is vannak 100-105 fokos GPU hő mellett.
Ezért van a Furmark, hogy ekkora hőfokokat is elő tudjon csalogatni percek alatt...ha ezt kibírja 1-1,5h akkor játékok alatt tuti nem fog elhasalni. Jó kis stabilitás teszt. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Bluegene #15271 üzenetére
Az a furi, hogy te mindig akkor kerülsz elő ebben a topikban, amikor szó esik az ATI-ról, persze a negatívumokat kiemelve.
Az ATI topikokban nincs szó NV kártyákról?
Tőlünk hányan mennek át ilyenkor kampányolni? Sztem senki. Tényleg ez lesz itt is és a 295 topikban is?
Nem lehet leírni az ATI szót mert egyből kezdődik a vita?
295 topikban Abu épp hogy befejezte, itt meg most te fogod elkezdeni? Nőjjél már fel végre!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Kamikaze240 #15222 üzenetére
E4600-ot én se nagyon eröltetném. Egy E0 E8400-el sokkal jobban fog menni a GTX 260, az tuti.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Kamikaze240 #15216 üzenetére
Fater mellé állok én is...egyértelmű hogy GTX 260!
-
Beowulf_78
addikt
A vitátok szakmaiságához hozzászólva, mert már elég régóta húzodik, a Gainward megoldása egy rakás szar. Miért? Mert iszonyat sokat kísérleteztem VGA léghűtésekkel, elsősorban 8800 GTX-nél. De ez lényegtelen, mert itt most a 2 slot-os gyári hűtést kell összevetni egy moddolt hűtővel. 8800 GTX-nél ez bizonyságot nyert, hogy a gyári hűtés a legalkalmasabb a kártya lehűtésére (ami ref. hűtés lévén olcsóbb is). Én 10k-t költöttem hasonló hűtésre mint ami ezen a Gainward-on van, és lefelé görbült a szám, mivel a tesztek alapján best of the best hűtőt csináltak belőle gyárihoz képest 10-15 fok minusz stb... ehhez képest 2-3 fokkal rosszabb volt a gyárinál. A 2 slot-os ref. hűtők NV kariknál 8800 óta bizton állíthatom hogy a legjobb megoldások közé tartoznak, bármelyik másik alternatíva csak rosszabb. Kivéve a HR-03+-t ami jobban hűtött ventivel, de cserébe elfoglalta az összes PCI aljzatot mert a kártyától 9cm-re állt el ventivel együtt. A markentig dumát, hogy mit írnak egy tesztben meg hagyjuk..nézz át a 295 topikba. Imi ennek lett az áldozata. Potom 7-8k-t bukott, mert annyira hiszékeny volt mint te. Megvette (külföldről rendelte) az EVGA backplate-et a 295-re mert a tesztekben 8-10 fokos javulás volt látható backplate használatával. Majd amikor feltette meglepődve tapasztalta hogy 1 fokot sem javult a hőmérséklet.
De elég ha visszagondolunk a 12k-s Zalman VF1000 mizériára amikor bejött...tesztekben az is nagyon hűssé tette a kártyát, a gyakorlatban meg izzottak tőle, aki megvette, mindenki beszopta.Ennyit a Gainward megoldásáról.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Svájcinéger #14922 üzenetére
Enermax, Chieftec, Corsair, FSP...
-
Beowulf_78
addikt
Próbáljátok ki az új Vin Diesel-es Wheelman játékot! Iszonyat jó lett!
Talán a Driver és a GTA sorozat keveréke. Bár itt inkább az autós részén van a hangsúly. Arcade tipusú, de a törésmodell, grafika nagyon profi, a város rombolható, Vin Diesel eredeti hangja pedig csak hab a tortán!
Unreal Engine 3...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Svájcinéger #14904 üzenetére
Ezt nem én mondom...hanem a tápos topikban fogják mondani.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Svájcinéger #14899 üzenetére
Határeset...
500-550W azért minimum kellene. De egy poróbát megér. Max. ha kevéske, lecseréled a tápot is.
-
Beowulf_78
addikt
Impresszív!
Rövidesen lesz akkor Crysis 2 is...na az nagyot fog durranni!
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
Kipróbáltam a Stormrise-ot!
Nagyon nagyon kíváncsi leszek hogy fog menni ATI kártyákon! Leginkább 4870 X2 kártyák teljesítményére leszek kíváncsi.
Én bármit csinálok, 1920x1200 minden max-on 1xAA-val is 20-30fps és 8xAA is 20-30fps. Grafika szép, bár még csak kipróbáltam pár perc erejéig. Az irányítás, és a csapatok kezelése az next gen....Az optimalizáltság pedig...megyek vissza tesztelni. Megnézem medium grafikán számottevően nőni fog e az fps...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Petya2900XT #14774 üzenetére
A különbség gyakorlatilag nulla lehet 260 és 280 között.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Petya2900XT #14766 üzenetére
260 bőven elegendő lenne. Ha ráér akkor várj vele még pár hetet. 275 erősebb lesz, és nem lesz drágább elvileg mint a mostani 260 árak. Aztán majd meglátjuk.
1680x1050 azért nem ártana hozzá. Inkább VGA limit legyen, mint CPU limit.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
"260-as is jó ár érték viszonylatban, de magasabb felbontásban behal (<1680x1050),a 280-as pedíg a "piedóne", mert neki tökmindegy mit hogyan futtatsz milyen simításokkal, mindenhol megállja a helyét"
Ez így ebben a formában nem igaz. Ezt nevezik téves információnak.
Júliustól-Januárig nyúztam a 192SP-s BFG 260 OC-t. 1680x1050 felbontáshoz nincs jobb ár/érték arányú kártya még mindig. Persze most már 216SP-vel kapható, ami még erősebbé teszi.
Ha kételkedsz az állításomban, nézd meg a logout-os BFG 260 OC tesztemet, azon belül is az 1680x1050 felbontást. Crysis-hoz is elég, szóval a többi játékot ebből adódóan 1680x1050-ben kirázza a kisujjából.Nem értem, honnan szedted, hogy kevéske 1680x1050-hez.
A "280 mint piedone" majdnem megállja a helyét, de amit utána írsz megint nem fedi a valóságot. Minden felbontás??? 1920x1200 full HD-ben tesztelted a Crysis-t? Laraxior-nak volt a legerősebb 280-as kártyája, de ő is full HD-ben 2-3 beállítást vissza kellett hogy vegyen, és úgy játszható volt azt hiszem XP alatt DX9-ben high-ban. Simításokkal pedig elvérzik pl. Full HD-ben very high (DX10) beállításokkal, még 1680x1050 is.
Szóval jó kártya a 280 nem ezt vitatom.
Csak annyi, hogy a 260 tökéletes 1680x1050 felbontáshoz, a 280 pedig kevéske a full HD-hez... aki full HD-ben nyomul, az vegyen 295-öt, vagy 4870 X2-öt. Oda már ezek kellenek. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Speed® #14632 üzenetére
Egyrészt itt majdnem mindenkinek volt negatív tapasztalata Ati kártyával. Másrészt pedig én, és gondolom a többiek is azért írták amit írtak, mert mindenki a 260-at választaná.
Ha beírja a kérdést a 4870 topikba gondolod hogy a GTX 260-at fogják javasolni neki? Ott még azt is megmagyarázzák hogy a 4850 is 1,5x erősebb mint a 260...és persze a Crysis is fullon megy vele very high-ban szűréssel.Úgy gondolom itt azért a vélemények ennyire nem elfogultak. Egálban vannak teljesítményben kb. (4870 1GB), ezt senki se vitatja. Nem hiszem hogy a teljesítmény miatt mondták a többiek a 260-at. Inkább a problémamentesebb használat reményében.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
paprika #14628 üzenetére
GX2 jó kártya, de csak DX9 alatt, és szűrők nélkül, ill. talán minimális szűréssel...persze 1680x1050-től. Kicsit idejét múlt kártya DX10 teljesítménye elég harmatos, szóval jobban jársz egy GTX 260-al.
Mekkora monitorhoz és milyen felbontáshoz kellene? Mert ez se mindegy... -
Beowulf_78
addikt
-
-
Beowulf_78
addikt
Én is megrendeltem...
Meglátjuk mi lesz...
Ezt írják a válasz mail-ben:
"A jelen megrendelés részünkről ajánlattételnek nem minősül, Ön egy megbízást ad az iPon Computer Kft. részére, hogy a terméket központi raktárainkból az átvétel vagy feladás helyszínére szállítsuk"
Ezzel szerintem ők védve vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest