- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
_core
aktív tag
válasz
csutkaa #7788 üzenetére
180 as driverrekkel nekem ugyan az volt jelenseg.Fekete kep ablakban es alatta ment a menu hangja...Benchmark szepen futotott.178.24-et feldobtam es utana mar szepen lattam mindent a jatek menujebeol es egybol full screenbe jott be.Azota nem raktam vissza 180-as drivert.Vista 32bit.(Notin ugyan ez volt a jelenseg)
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
csutkaa #7348 üzenetére
Nekem mindig Chieftec tápjaim voltak, úgyhogy a többi gyártóról közvetlen tapasztalat híján sajnos nem tudok nyilatkozni. 3 winchester, 5 venti, 4 ram, plusz hangkártya és tvtuner, enyhén húzott E6750, no meg a gtx260 van a gépemben, mindezekkel röhögve elboldogul az 550-es (GPS-550AB-A) csifi.
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
csutkaa #7316 üzenetére
Én azért tennék egy próbát egy másik táppal. Azért mondom ezt, mert egy barátomnak például ugyanez volt a baja, igaz, ati-val, de ez most mellékes. A lényeg az, hogy neki 700W-os Thermaltake tápja volt és nem volt elég egy 4870-esnek. lecserélte egy 650-es csifire, azzal semmi gond. Kiderült ugyanis, hogy a Tt táp nem tudott elegendő ampert leadni a 12 V-os ágon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest