- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiesto22
csendes tag
válasz
csucsu69 #20114 üzenetére
Nekem igazából ez így jó is hogy csak 75 fok körül kezdi el emelni mert azért 50%-os venti alatt már elég szép hangja van
Meg azon is gondolkoztam hogy este amikor csak msnezek vagy csak a letöltés miatt megy a gép akkor teljesen lekapcsolom a ventilátort rajta. Szerintem 2D-be ventilátor nélkül se fog melegedni a GPU.
-
SSJPeter
őstag
-
tilbury
csendes tag
válasz
csucsu69 #18173 üzenetére
Hi!
Feltettem az evga kis porgit. ez szépen mutatja is amit kell, de ebből, honnan látom, hogy mikor kapcsol át 2Dből 3D-be?
pl. amikor a core clock: 650-ről lemegy 300-ra akkor visszaveszi magát 2D-be?jah és amit TTomax linkelt be képet, nekem nincs olyan "Power management mode"
egy gforce tgx260-om van amúgy. -
-
Laraxior
titán
válasz
csucsu69 #17211 üzenetére
én is amit vettem GTX280 AMP! kiderült hogy nem is AMP! hanem sima, pedig nagy betűkkel kellene ráirva lennie a VGA-ra, meg a matrica is más az AMP!on... és még engem néznek hülyének... a kis takony elkényeztetett 17 éves... Kezébe nyomnak 70k-t hogy vegyél egy GTX280at... de azt se tudja mit vett...
még a végén én kapok majd feketét az üzlet miatt
Kettényitnám a agyát az ilyennek, de nem érné meg a benzinpénzt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest