- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
válasz
boogie84 #15146 üzenetére
Assasin's Creed vs Far Cry2
Már GTX260-ból is van XFX Core Edition ez mivel lehet másabb a gyárinál vajon..?
-
Rusher
őstag
Ez tényleg érdekes, akkor ez valami egyedi dolog a Zotac-nál, mert a Zotac 55nm-es kártyája kék nyákos mint a képen és GTX260² a tipusa...neki meg még a doboza sem olyan csak sima....
Bár a gyártó honlapján meg fekete a nyák és van hátlapja is pedig az tuti 55nm-es....
A kép amit linkeltél ott zöld a nyák nem?
Én is ilyenre vadászok egyébként vagy 285-re -
Rusher
őstag
Zotac-ból én úgytudom, hogy csak ez ZOTAC GeForce GTX 260² 55nm-es és ennek a dobozára is GTX260² van írva és kék nyákos, a sima AMP² az 65nm-es 216sp-s...sztem neked is az van
-
Rusher
őstag
Na jó ok, de másnál meg nem ilyen
Na mind1 majd lesz valami....mondjuk meg sem lepődök ezen, mert nálam amikor telepítettem fel a játékot a 2-es dvd-nél már majdnem a csík vége előtt kírta, hogy Feature:Grand Theft Auto: Katasztrófális dolog történt! így indult az egész GTA IV-ezés nálam...
NFree Alapon van a kártya nem húztam ...de most akkor ez csak nálam ilyen?
-
Rusher
őstag
Hi!
Valaki látott már ilyet? Van rá megoldás? 180.48 WHQL és 180.84 Beta-val is ilyen...nálatok volt ilyen
A játék amúgy jól fut csak kb. 10 perc után ilyen lesz
-
Rusher
őstag
válasz
laragirl83 #10212 üzenetére
Nálam egyik játék sem fut rosszabbul Vista-n mint XP-n még 64bites Vista-val is tökéletesen fut minden...szerintem a Vista már elég jó a SP1 óta....
Henk Nekem amig 2gb ram volt a gépemben sem volt probléma nem igazán fogyott el az(nálam legalább is)
-
Rusher
őstag
Én PS3-on csak a demo-t próbáltam ki majd PC-re szeretném megvenni...sajnos várni kell rá még egy kicsit...de nem így nézett ki az biztos...szép volt ott is, de azért ez így nagyon korrekt...PS3-on nem is voltak függönyök meg nejlonok meg papírdarabok sem amit a heli felkavart(a demoban legalább is nem láttam ilyesmit)...várom már nagyon.
#9321 És mik azok én nem találtam semmit...?
-
Rusher
őstag
Sztem próbáld ki nyugodtan tedd fel...én a .42 és .43-at is felraktam és hibátlanul működik (Vista64).
Nekem sosem volt még problémám beta driverekkel és ha azt ajánlgatják, hogy ebben-abban jobb mint az előző akkor felrakom mi baj lehet....ha meg problémás akkor vissza az előzőt és kész.
-
Rusher
őstag
Nálam is ilyen...amikor a display driver felmegy ott megáll a physx telepítésnél és vagy azt írja ki amit te is írtál vagy én csináltam azt is, hogy feladatkezelőben leállítottam a phsyx installert, újraindítottam és kész működött...az oka ismeretlen, de végül is működik az a lényeg.
-
Rusher
őstag
Ezt észrevettem én is, de attól függetlenül jól fut a Warhead csak mondjuk minden fél órában megáll egy pillanatra ~3-4mp mintha betelne a memória és swappol...de nem olyan gáz sztem
Egyébként meg sztem minden játék jól fut Vista64bit-en is nem tudom miért mondja mindenki, hogy lassabb meg nem jó az oprendszer....és alapból gyorsabb mint az XP...
Henk Állítsd 30% úgy már nem lesz hangja
-
Rusher
őstag
válasz
Dark KillerX #7431 üzenetére
Sztem is a Bioshock az egyik legeredetibb játék amit valaha láttam....nálam az hibátlan játék
Milyen techdemo? A Warhead akkor miért nem az szted?Azért mégiscsak egy nagyszerű grafikával megáldott játék ami sztem még izgalmas is, mert nekem pl. órákig tartott 1-1 szekciónál továbblépni állandóan körbejártam a terepet, becserkésztem az áldozatokat, cápákra vadásztam, csatahajókon mászkáltam stbstb...nekem bejön. A FC2 biztos ütős lesz, de azért az "elbújhat mellette" azért túlzás...szép mind2 és jól játszható....sztem az a jó játék ami leköti az embert, mefogja a hangulat az atmoszféra és bele tud mélyedni.
-
Rusher
őstag
válasz
Beowulf_78 #7366 üzenetére
Hát nem nagyon használok mostanában XP-t, de asszem egyszer kipróbáltam régebben....utána úgy használtam, hogy Ultra cfg+Xconfig...egy GTX280-al megvolt ott az 50-60 FPS-is....Vista alatt meg a fele Very High alatt, de jól játszható.
-
Rusher
őstag
válasz
schwartz #7362 üzenetére
Egyébként meg UltraHigh moddal XP-n akkor is jobban fut a Crysis mint Vista alatt VeryHigh-on....tehát ugyanazon a konfigon nem ugyanúgy fut a két különböző oprendszeren tehát ezt így nem lehet összehasonlítani.....sajnos Vista alatt nem fut olyan jól, de játszható simán VH-n is...ez más játékot nem igazán érint csak ezt
-
Rusher
őstag
válasz
Motion_Blur #7043 üzenetére
Sztem elég mindkettőnek bőven.....volt teszt róla itt a ph-n is és nem gyengén teljesített az a táp...egyébként meg az adott konfignál ami neki van load ~300-330W-t fogyasztana maximum egy GTX280-al amit az a táp röhögve elvisz....
Henk Az én is át szoktam állítani egy képernyőre, de nekem a kezdetektől fogva működött az órajelvisszavétel mindegyik drvirerrel...
-
Rusher
őstag
válasz
laragirl83 #6660 üzenetére
Ez éppenséggel nem igaz....eleinte én is azt gondoltam, mert olvastam ezt-azt róla, de amióta Vista64bit-es oprendszert használok elmondhatom, hogy tökéletes. Egy program nem volt még amivel probléma lett volna és valszeg nem is lesz....és a játékoknál sem jelentkezik semmilyen hátrány a 32bit-hez képest...szóval ezek a "nem mennek jól a játékok.....meg alig van program ami jó 64bit-es rendszerre...." ez hülyeség.....még a ramkezelése is jobb mint a 32bit-es Vistanak.
BMW001 Próbáld ki nyugodtan sztem
-
Rusher
őstag
válasz
Motion_Blur #6274 üzenetére
Hát a tápodon van 2db 6pin-es...az egyikbe bedugod az átalakítót a másik attól 6pin-es marad...
[link]
-
Rusher
őstag
válasz
Motion_Blur #6272 üzenetére
Veszel egy 6pin--»8pin átalakítót és kész 600Ft kb.
-
Rusher
őstag
-
Rusher
őstag
válasz
Motion_Blur #6087 üzenetére
Simán menni fog csúcs beállításkon is......
mod.: Nálam egyébként az új driverrel ugyanúgy működik az órajelvisszavétel és a ventiszabályzás mint korábban
Amúgy nálatok is úgy települnek fel Vista-ra a Physx-es driverek, hogy a felénél megáll a csík, felrakja a drivert és utánna jönne a Physx ami látszik a feladatkezelőben, de nem csinál semmit? Ha leállítom akkor kiírja, hogy finish indítsam újra és utána működik, de a Physx nem települ fel...végül is nem gond, mert semmihez sem tudom használni csak bosszantó, hogy nem települ fel ezáltal rendesen magától a driver -
Rusher
őstag
Mi a helyzet a 64bites Vista-val? Láttam, hogy használjátok páran....tapasztalat? 177.92-es driverrel jól működik nem lassabbak a játékok mint a 32bites verzióval?
-
Rusher
őstag
válasz
Beowulf_78 #5916 üzenetére
Mivel nézed a fordulatszámot? Az Everest egy korábbi verziója nálam csak ~530rpm-nek látta mig aRivatuner ~1050rpm-nek 30% mellett én sem tudtam, hogy most akkor mennyi is....frissítettem újabb Everest-re és már az is ~1050rpm-et ír 30%-nál tehát reális a 2000rpm 60%-on sztem
-
Rusher
őstag
-
Rusher
őstag
Ugye alapból 40%-on pörög a venti ami nálam sem vészes tehát mondhatjuk, hogy tényleg halk, de ha 30%-ra teszem akkor még az a kicsi is megszűnik és nem melegebb a kártya.....de alapból sem mondható hangosnak. Amúgy lehet nekem azért feltünőbb, mert perforált a ház oldallapja tehát nyitott
szucsinka Kb. 1 percbe telik és ugyanúgy működni fog a szabályzás parancsolj[link]
-
Rusher
őstag
válasz
Beowulf_78 #5706 üzenetére
Ekkora különbség nem lehet a pasztától, ne is akarj meggyőzni mert nem hiszem Most meg akarsz hazudtolni?
Én is használtam egy s mást és én tapasztaltam ezt pedig én azt hittem, hogy az AS5 milyen jó nekem és meglepődtem nagyon én is....többnyire egyhangúak a tesztek ha még 20 cikket megnézek ott is és igen jól szerepel a Noctua....biztos nem fake az összes, de persze én is azt mondom, hogy a saját tapasztalat ér a legtöbbet
Először én is olvasgattam, hogy ez milyen jó és mondom kipróbálom, de biztos nem lesz jobb az AS5-nél...aztán vettem belőle és igen meglepődtem.....csak pozitívat tudnék mondani róla....amúgy a saját procimat is átpasztáztam(8200) ~kb. 1 hónapja és ez volt korábban[link] most a Tjmax 100 tehát -5°C, ezt meg pont ma teszteltem a 4GB ram miatt[link] még ha + 5°C-al több volt mondjuk akkor aszobába akkor is simán megvan az 5°C különbség..........mind1 én csak Noctua-t vagy MX-2 használnék semmi mást téma lezárva
strebacom Pont ma használtam én is és nálam is 3D órajelekre kapcsolt és csak akkor vette vissza amikor bezártam a programot...azt nemtom miért
-
Rusher
őstag
válasz
Beowulf_78 #5664 üzenetére
Félreértesz cimbora....én nem azt mondtam, hogy melyik jobb vagy rosszabb.....Te ezt írtad az említett két pasztára a kollégának: Az meg a másik hogy sokkal jobb nem lesz ezektől a pasztáktól a hűtésed és nézd meg én mit írtam...azt sem mondtam, hogy minél vagy mennyivel jobb, de tény, hogy az egy nagyon jó paszta és miért lenne drága? Én konkrétan 790Ft-ért vettem. Mit bizonygassak neked? Van róla millió teszt és azok nem azt mutatják, hogy ez egy alapszintű cucc. Én egy 8500GT passzív kártyát pasztáztam át előtte AS5 ~50-51°C, Noctua ~44-45°C és egy 2140-es procit ahol AS5 ~44-45°C, Noctua ~37-38°C(maghőmérséklet). 1-2 teszt netről[link] [link] [link]
-
Rusher
őstag
válasz
Beowulf_78 #5652 üzenetére
Miért ne lenne jobb? A Noctua paszta nem drága is igencsak jó....nála drágábbaknál is
-
Rusher
őstag
Nálam így fut a játék: proci 3600Mhz, VGA 648/1397/2196, minden beállítás Csúcs 1280x1024 NoAA. Az a jó, hogy az AA hiánya nem olyan vészes gyönyörű szép a játék nélküle is, de 2x-es sztem elég és még úgy is tökéletesen játszható
Csináltam 1-2 képet:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Rusher
őstag
Kipróbáltam végre a Warhead-et hát nem semmi játék...ugyanolyan jó mint az első, picit talán jobban is fut és hát az a szinkron...kegyetlen jól sikerült le a kalappal a Crytek Hungary előtt
Én így játszom: 1280x1024 2xAA minden VeryHigh (Csúcs) és teljesen jól játszható a játék...és a kártya alapórajeleken proci 3200Mhz...pici tuning a kártyának és még jobb lesz -
Rusher
őstag
válasz
Beowulf_78 #5367 üzenetére
Persz, hogy normális pont az a jó benne, hogy nem kapcsol feljebb és nem kezd süvíteni 100%-on
A tiéd amúgy világít? Most nem azért, mert anélkül már sz@r a kártya ha nem világít csak mégis....
-
Rusher
őstag
válasz
Laraxior #5357 üzenetére
Az enyémen nem világít semmi.......mikor világít állandóan vagy terhelve? Vagy csak 280-ason van? Nálam jól működik az órajelvisszavétel csak azt nem értem, hogy pl. HD videó lejátszás az miért nem low performance tehát minek kapcsolja a max órajeleket? Egy AVI lejátszása közben is ugyanúgy felkapcsol fullra. Mondjuk a fogyasztáson és a hőfokokon viszont nem látszik meg tehát nem fogyaszt annyit mint egy játék alatt csak minek? Na mind1 de ettől függetlenül nagyon jól működik és a ventiszabályzás is terhelve eddig max. 49-ig kapcsolt csak fel
-
Rusher
őstag
Nagyjából reálisnak mondható, mert az én gépemben volt GTX280-an és alapórajelen sem teljesít rosszul a 260 arra az órajelre húzva meg gyak. ugyanaz, de még feljebb is lehet húzni olyan mint ha meg sem érezné a kártya hihetetlen
Én pont ezért gondolkodtam azon, hogy kiadjak-e annyival több pénzt a 280-ra és nem bántam meg, hogy nem..... -
Rusher
őstag
válasz
pisti88+ #5244 üzenetére
Nah igen....nagyjából ugyanannyi tuningpotenciálja elvileg lehet neki(vagy nem), de ha tényleg azt nézzük ezek a 260-as karik iszonyat jól tuningolhatóak és hozzák a +teljesítményt rendesen szóval igazából nem is tudom tényleg mi értelme ennek az új szériának
Amiatt biztos nem kell aggódni, hogy a földbe döngöli az elődjét
-
Rusher
őstag
Beléptem a klubba egy Zotac GTX260 kártyával. Én is 8800GTX-ről cseréltem az alább már elhangzott okok miatt. Szerettem volna egy új kártyát bár tökéletesen kiszolgált a G80 majdnem 2 évig, de úgy éreztem itt az ideje a cserének.....egyrészt, mert erősebb a 260 másrészt, mert bár igaz, hogy sajnálom a nagyon jó kis 8800GTX-emet, de még most "jó árban" el lehetett/tudtam adni. Teljesen meg vagyok elégedve a kártyával hoz annyit a másikhoz képest amennyit elvártam tőle ahol picit már kevesebbnek éreztem ott hozott annyit bőven, hogy azt mondjam megérte. Szép a kártya, halk és jó a hűtése sőt csináltam olyan profilt, hogy csak 34% menjen a venti 2d ben és így 40-42 fokos a GPU, terhelve 70-73 fok fölé nem nagyon megy és még úgy sem ha kicsit megtuningolom. Érdekes tényleg, hogy 1 fokkal nem lesz melegebb a kártya és nagyon jól bírja a tuningot. Először 280-ason gondolkodtam, de átértékeltem azt a többlet kiadást amivel az járna, hogy megéri-e....nagyjából 10-13% a különbség amit szinte majdnem be lehet hozni egy OC profillal szóval a végén ezért döntöttem a 260 mellett és igazából viszonyítási alapom is volt, mert korábban egy kedves barátom jóvoltából (
) egy hétvégét együtt töltöttem egy 280-assal. Mindent összevetve: nekem megérte a csere és nem utolsó sorban nagyon jó áron jutottam hozzá
És ha már új kártyám van akkor természetesen azért egy-két tesztet is csináltam,ime:mod.: ja igen tuningban még nem ez a vége tovább nem néztem még
-
Rusher
őstag
válasz
cowboy_bebop #2242 üzenetére
Te is nagyon ügyes gyerek lehetsz ezzel a hszeddel...tényleg.....nagy okosságot mondtál.....eleve nem ebben a stílusban kéne megnyilvánulni nem gondolod....
-
Rusher
őstag
válasz
juliabrilke #2073 üzenetére
Hát igen...mondjuk nem rossz dolog ez a gyári oc bár a 20 féle verzió ami 10-20Mhz-el nagyobb az baromság, de a gyári 602 helyett 670Mhz egy ilyen kártyánál már elég jó...
Biztos nem kevéssel, de moddolna a halál egy ilyen kártyát....elég ütős ez így is sztem....figyu kérdezd meg kIngpIn-től milyen gyorsan forgott az óra amikor a wr-t csinálta -
Rusher
őstag
válasz
biggamer #2067 üzenetére
Érdekes...."EVGA plans to ship the cards at 670MHz and it is up to you to overclock it further" a HC verzió meg 691Mhz....jó, hogy vizes, de akkor is.....az mondjuk biztos jobban bírja.....ez jó "The choice is always yours."...
Egy ilyen kártyán már minek még húzni.....én biztos nem buzerálnám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest