- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Vegyél olcsóbb gumit, ha annyira szeretnél 285-öt.
Én évek óta vágott slick-et rakok előre és hátra is. Szóval nekem az első hátsó gumicserém megvan 30k-ból. Sokat lehet rajta spórolni, főleg 1000-es sportmotornál. Folyamatosan "elnyalja" a hátsót...
Egyébként a GTA 4-ben egyelőre nincs SLI támogatás. Kb. úgy megy a 295, mint egy 280 GTA 4 alatt. -
Beowulf_78
addikt
Én is ezen a véleményen vagyok...tök felesleges a dupla memó mennyiség egy 260-hoz.
Inkább kiadták volna 240SP-vel, annak több értelme lett volna.
Minden tiszteletem az MSI-é (elégedett MSI 295 tulaj vagyok), de majd meglátjuk, tesztekben lesz e hatása. Szvsz. nem. 1 GPU-hoz, bőven elég a 768-1GB VRAM.Nekem is jól megy a GTA IV, pedig csak E8600 dübörög a gépemben.
Nem Quad függő. Nagy összhangban kell lennie a gépnek, és tele jó cucokkal. Ennyi a titka. -
schwartz
addikt
-
biggamer
veterán
Ha hozza a ref. 280-as szintjét / halkabb lesz és kevesebbet fogyaszt, a tuningolhatóságáról még nem tudni sennit / szerintem nem sok érte a 100.
Mégse 140.000 Ft mint a 280-as volt az elején.Cyberpunk
Örülök, hogy tetszik.Lauda
A Giga GTX260 216sp 55000 Ft, az XFX gtx260 216sp 58000 Ft. -
Cyberpunk
félisten
Bőven elég mert jelenleg én is arra vagyok kényszerítve
De elég erős vagy komolyan meghúzott proci kell hozzá hogy ekkora felbontáson kifussa magát. A GTX280 az teljesen felesleges ilyen alacsony felbontáshoz, de erről Lauda tudna mesélni hogy milyen a GTX280 1280x1024-ben
Még szerintem nekem is 3,6 GHz-en van ahol CPU limitem van, ezért szeretném meg nézni hogy mit produkál 4 GHz-en amit egyenlőre nem tudok meg tenni a gyenge ramjaim miatt. De majd kb. 2 hét múlva meglátjuk ha megjönnek a ramok
Akkor kezdetét veszi a 4GHz-es projekt
-
Beowulf_78
addikt
Köszi, de az árgép nekem kevés, sok cucc van fent náluk, ami valójában nem kapható, rendelhető. De még ha igaz is lenne, sok érte ennyi pénz. Nem hinném hogy 20k-val jobb Laraxior monitorjánál.
Szóval én akkor vagyok bizakodó ha több boltot is kidob a google...Attól függetlenül ezt lehet hogy elhozom
: [link]
-
Cyberpunk
félisten
Igen ez a Benq sem rossz pláne hogy MVA paneles
Csak van egy bibi hogy most már elég nehéz beszerezni mivel kifutóban van
De ezt el lehet mondani az általam kiszemelt LG L2600W HP-BF-röl is az mondjuk új de valamiért nem akarnak behozni ebbe a nyamvadt országba belőlena majd talán januárban remélem akkor le is csapok rá rögvest
-
Beowulf_78
addikt
Na ez az...lövésem sincs milyen 24"-es panelt vegyek.
A tn paneles nekem tökéletes. Most is az van (225BW) és meg vagyok elégedve vele.
Nekem nem a maximális színhűség kell, hanem hogy a játékok alatt gyors legyen. Grafikai munkákat nem csinálok, hogy komolyabb panel kelljen a tn-nél.
Megnézem az általad írt Benq-t... -
-
keIdor
titán
DX10/DX10.1-es játék akkor lenne igazán gyors, ha csak arra írnák meg a játékot. A mai megoldás, hogy opcióban lehet választani ez nem jó. Crysis pont az a játék, ahol kiderűlt, hogy 3 sor DX10 kód nincs a játékban, szóval annak semmi köze nincs hozzá! Ezért is lassú, mert a DX10 a fejlesztőknek segítene, mert könnyebb alatta programozni. Grafikailag nem tér el a kettő, csak egy DX10 only játék az gyors is lenne.
GTA 4-el meg az a baj, hogy az egy elkapkodott gagyi port, ha rendesen megírták volna, szántak volna rá 2 évet, vagy többet, lehetett volna sokkal, de sokkal jobb is, meg persze szebb is...
Egyébként meg a mai 3 nagy cég miatt tart ott a PC játékplatform ahol tart... Nvidia, AMD, Intel ez a három, de főleg az elöbbi miatt van most ez. 5-10 éve, ahol még nem volt ekkora marketing, meg sietés ott rendesen meg tudtak írni egy programot. Ma a 200W, 300W-os téglakártyák és optimalizálatlanság korát éljük.
-
Beowulf_1978
csendes tag
Ebben egyet is értünk.
Jóval előrébb tart fejlettségben a hardver, mint ahogy a szoftverek megkívánnák...gondoljunk csak bele. Az első DX9-es játékokat hasonlítsuk össze pl. a Dead Space-el...vagy a Fallout 3 is mondhattam volna. Na...kb. ennyit fejlődhetne még a DX10 mint az első DX9, és az utsó DX9 játékok között fejlődött a látvány...
-
SirKero
őstag
Az a gond,hogy a kettő együtt még nagyon sok pénz lenne / 260+E8400 csere / a kártya is csak azért jött szóba mint lehetőség mert nagyon vinnék a mostani karimat. Azért vetettem itt fel,hogy érdemes-e egyáltalán gondolkozni a dolgon mert ugye ha már cserél az ember akkor egy kategóriákkal jobbra cserél de ha a proci miatt nem lenne érdemi változás akkor felesleges pénzkiadás az egész.
-
TazLeacher
nagyúr
Az utánam említett 3 játék (warh. gta, stalker cs) nem játszottam, csak az elődökkel. Ez elképzelhető. Bár ennek nem hiszem, hoyg sk köze van a PH-s motorzáshoz (na jó, így viccesen hangzott...
). Lehet. Az nfs-t mondjuk nem igazán kellene a játékok közé sorolni az utóbbi időben...
-
-
Pont ez a lényeg, hogy nem akarom levenni, mert így játszom. Arra voltam kíváncsi, hogy van-e értelme húzni a procit, de ezek szerint nincs. A többi játékban meg amúgy is bőven sok az fps.
Laraxior: igaz, nem jól fogalmaztam. Viszont a proci húzásának a mai játékokban szinte semmi értelme.
-
Cyberpunk
félisten
-
sniper elite
senior tag
Köszi a választ, az mondjuk jól hangzik ha tényleg 2 darab 280GTX erejével bír! Teszteket megvárom, ha tényleg szörnyeteg lesz, lehet megéri slibe rakni kettő darabot, bár az ára tényleg szokás szerint itthon magas lesz! De a minőséget megkell fizetni... QX9650 már nincs meg
De valahogy nem hiányzik, most éppen álmaim procija dobog a gépembe
-
sniper elite
senior tag
Megmondom őszintén se ati se nvidia fan nem vagyok, mindig voltak kártyáim mind a kettő táborból, de most nem értem ebben a 295GTXben mi lesz a nagy újítás? Ugyebár kevés az info róla de csak azt olvasom hogy marad a GDDR3 ram, marad a Directx 10, ahogy nézem közelében sincs egy 4870x2 karinak, nem akarok senkit se megbántani, de ez mitől lesz erősebb? Vagy ez megint olyan dolog hogy, majd valami titkos"összetevő" miatt lesz beígért 20-30%kal gyorsabb?
-
TazLeacher
nagyúr
Mi is azzal csináltuk. Úgy voltam vele, hogy mit veszíthetek? Eredmény a 2 GTS-el:
Elötte:
80%-os venti, Artifact test - 72 fok
Utánaa:
60%-os venti, Artifact test - 60 fokEnnyi. Hogy most ezzel a karivel mit fog hozni? Passz. De sokan panaskodtak rá, hogy meleg a kártya, így egyből ezzel indítottam. Nincs kedvem 1 hónap múlva nekiállni...meg úgyse volt procim, így legalább volt mit csinálni.
-
Figyu, próbáltam a T220-on 1680X1050-ben is a kártyát és a 710T-n 1280X1024-ben. Már ott is sokkal nagyobb kompromisszumot kell kötnöd a minőséget illetően és én nem akarok ilyet.
Cyberpunk: havernak is van full hd tv-je, de az megint más tészta. Ha ilyen felbontásban gondolkodsz, akkor a GTX260 nagyon hamar el fog vérezni, de még a 280 is, szóval jól gondold meg. Ha nem natívban játszol, akkor megint sz@r az egész. Én azt mondom játékra max 1680X1050, de ilyen crysis féle gráfhoz már az is sok néha.
-
Laraxior
titán
Most mondjam hogy lehetne azom is? De nem látom értelmét...meg ihlet sincsen,hogy moccanjak a cuccra
nem szimpatikus az i7
Legközelebb amit a gépbe veszek az a GT300-as nV lesz... esetleg a ramjaimat cserélem le 4x2GB-osra
winyocsere..meghasonlók. Egy E8400et teszek bele..elég szépen megy 4500MHz-en elbohóckodok vele... vagy eladom azt és marad a Q6600..nem tudom még
-
tzsolesz
nagyúr
Nem megy jobban NV-én, sőtt lassabb a játék NV-én (állítólag)nem mintha olyan jól menne ez bármin is.
ATI-nál voltak textúra hibák, de az is csak júzer error volt, illtetve az volt a baj, hogy nem a legfrisebb driver volt fennt.Illetve ugye csak azért ilyen felemásak a vélemények sokszor hasonló teljesítményű vagy ugyanolyan VGA-val rendelkezőknél, mert eléggé kényes a processzora ez a game.
Ezt azért mondtam, mert most ha minden igaz, akkor nem az NV keze van dologban, hanem rossz portolás. De javítson ki valaki ha tévedek.
schwartz Miért használsz ilyen erős szavakat? Kicsit beteges ez az elhivatottság szerintem...
Nem olyan vészes azért a helyzet. Láttam én az elején rémült GTX260, és 280 tulajokat, akik nem igazán voltak melegégedve a GTA4-el.
-
Henk
veterán
2 hete vettem.Nincs feltűntetve,hogy C lenne,de a hp-ok ezen már közelebb kerültek egymáshoz.Seneritnél vettem,de nem árulják még csak mondta a srác,hogy eggyet kaptak bemutató db-nak,hogy fotózzák meg írjanak róla véleményt.Én meg kérdeztem ezt nem vehetném e meg,mégiscsak jobb,hogy közelebb vannak a csövek.A réginek úgyis ez volt a gyengéje.Aztán belement a srác így elhoztam ezt.
Nfs-t kipróbálom mindjárt. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Mert az még plusz két-három hónap tervezés, illetve nem tudni, hogy a globális ütemező mennyire bírna el még két TPC blokk-ot. Mellesleg ha bepakolnának plusz két TPC blokk-ot, akkor 55 nm-en is maradnának 550mm^2-es magméret felet. Így is drágább az 55 nm-es kisebb chipeket gyártani, ha még a méret is megmaradna, akkor felesleges lenne piacra dobni, mert akkora veszteséget termelne, hogy komolyan meglátszana a negyedéveken.
Most sem véletlen, hogy az 55 nm-es GT200-ok a Quadrókra mennek rá. Még nem fort ki a gyártástechnológia. Majd január végétől lehet rá számítani, hogy olcsóbb lesz a gyártás. -
Cyberpunk
félisten
Én is Vistát használok Home Premium x64 és én is azt vettem észre hogy nem lassabb szinte semivel mint az XP. Volt nekem fen XP meg Vista is és azt kell hogy mondjam még talán gyorsabb is alapból a Vista mint az XP, elég gyorsan bootol a gép1 perc alatt, amikór elindúl az OP akkor gyorsabban magához tér az asztal mint XP-n sőt még a programok is gyorsabban indúlnak. Szóval én az ég világért se váltanák visza XP-re
Ja már vagy egy éve használok Vistát de még nem volt virús fertőzésem (pedig nézzek ám elég cifra oldalakat is) A játékok fútásával is megvagyok elégedve talán + 2-3 fps van ide vagy oda ez meg nem nagyon hat meg. Viszont az alap Crysis gyorsabban fút Vista 64-biten ez tény az persze igaz hogy nem nagyon venni észre
-
Henk
veterán
Én is 9800gtx-ről váltottam 260-ra,bár nekem 20k volt a különbözet.
40k-val biztos nem ér többet.De a power play szerintem hasznos meg jól is teljesít a kari így én nem bántam meg,hogy váltottam.
luciferk:nem tudom 40%-on mennyit megy.Én alapra 30%-ra állítottam így 1040 rpm. -
ImI87
őstag
laragirl83 elég szűkszavúan válaszolt.....
A teljes válasz az, hogy hoz teljesítménynövekedést, nem is keveset. Csak nem biztos, hogy olyan sokat, hogy megérje a +40K-t.De ha kell a + kraft, és találsz v.mi jó vételt 65K környékén, akkor nincs jobb választás, mint egy GTX260.
Már alapon is jó, de rengeteg tuning benne van, és valóban hozza is a többletteljesítményt.
Úgyhogy várunk a klubban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest