- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
10k-t megér
.Amúgy nem jön rosszul a GTX260 a későbbiekben,mert azért tuningolva szükség lesz rá olyan új címeknél,mint a Mafia2,Arma2,Dirt2,Prototype.Szal megéri váltani.A jelenlegi játékoknál pl Crysis,Warhead meg mindenféle tuningmódot felpakolhatsz,megjöhet egy kis AA is mellé .
-
Dark KillerX
addikt
MSI GeForce N260GTX Lightning 1792 MB review [link]
-
Dark KillerX
addikt
Vélemény?
[link]
Amúgy mostanában elég jól lementek a GTX260-ok árai.
-
Dark KillerX
addikt
Nézzétek meg ezt a játékot,régi verekedős játékstílus,viszonylag komoly graffal.Egy próbát megér.
[link]
-
Dark KillerX
addikt
GeForce ForceWare 182.08 WHQL [link]
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Beowulf_78 #13182 üzenetére
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Buldozer99 #12402 üzenetére
Nagykabátban ül a gép mellett.
-
Dark KillerX
addikt
Boldog Új Évet Kívánok minden PH-nak.[link]
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Dark KillerX #12185 üzenetére
GTX 285 teszt.
[link]
-
Dark KillerX
addikt
válasz
nixx-21 #12184 üzenetére
Én nem adok egy tesztre sem,mert már annyiféle tesztet láttam,hogy csak.Amúgy az újabb játékokkal készített(Cod5,Dead Space,Far Cry2,BiaHH,Crysis Warhead,Clear Sky) tesztebb azért rendesen feljött az Nv.Amúgy pedig inkább az Nv húzott bele a driver témába pl 180.48 WHQL driver.Igencsak megdobta a GTX-ek teljesítményét.
Mod.Zárjuk a témát mert,nem ati Vs Nv topik ez,oksa.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
zsolt1129 #12179 üzenetére
Mondjuk én ezek közül [link] , [link] gondolkozás nélkül az Nv-t választanám,mert azért egy Sapphire Lite verzió(szinte üres dobos max telepítő CD
+ref hütés),szembe egy 216-os GTX260-nal szembe,amihez kapunk egy halom CD-t
(Giga minőség,persze ez is márka függő ) és normális hűtést.Szal azért mostanában érthető,hogy azonos ár szinten már más a helyzet.Azért az ati is nagyon elkényelmesedett az árversenyben mostanában.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Laraxior #12170 üzenetére
Most már azért kicsit másabb a helyzet,igencsak elszaladtak az árak az atiéknál is,meg nem mellesleg ti is ahogy látjátok,szinte dívat lett 4870-ről GTX260-ra váltani.
Válság?Mennyi most egy ref 4870-es kb 55000-60000Ft.és mennyi egy GTX260 kb az is 60000Ft.Válság óta a HD kártyák sokkal többet drágultak,mint az Nv-k.
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
THQ is a Physx táborában.[link]
-
Dark KillerX
addikt
Cryostasis:Sleep of Reason of Techdemo.[link]
Mod.Egy Nv Phsyix-es játék techdemója.
-
Dark KillerX
addikt
Megjelent az új Nv,és Physix driver is:[link]
-
Dark KillerX
addikt
Persze ez is változó,ki milyent fog ki,de bratyóm Toxic 3870-e a mai napik is jól mükszik.
Mod.Pl ott van a Gigabyte 9800GTX+ 1Gigás verzió,ezzel a szériával pl meg megint komoly bajok vannak,ahogy olvastam a topicjában.Szal azért elég könnyen bele lehet nyúlni,egy rossz darabba mostanság.
-
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Laraxior #11276 üzenetére
Csak most már az van,hogy a 4870 lassan drágább,mint GTX260
.
Pl.:4870-ek:[link] , [link] , [link]
GTX260 pedig:[link] , [link].
Igaz ezek árak csak viszonyítás szempontjából szerepelnek,de úgyanúgy a 4870X2 is kb 20000-25000 drágább mint a GTX280.Szal azért már ár-érték szempontjából sem olyan jó az Ati,és akkor még nem is linkeltem be a HIs karijait,azok még ennél is drágábbakMod.Mi vagy te Abu,beépített ember,Németország nagy gyárait komolyan éríntette a gazdasági válság(Mercedes,BMW,Porsche,meg még jópár nagy céget)
.
-
Dark KillerX
addikt
AMD-nél készülnek a Phenom 2 startjára,meg kb 10%-os létszám leépítésre[link].Biztos hogy jól megy az üzlet ,ha most megválnak kb 1500 embertől,meg jövőre a továbbiaktól.Amúgy az AMD főleg Európában népszerű,Távol-Keleten és Amerikában jobb az Nv eladások szempontjából.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
joshua7 #11222 üzenetére
Ti nem értetétek a párhuzamot.A Physix és D10.1 között azért tettem párhuzamot,mert joshua7 azt írta,Physix nem ér semmit,ha csak az egyik fél támogatja vmilyen formában.Szal ha a Dx10.1-et csak az ati támogatja valszeg nemfog nagy körben elterjedni,én ilyen értelemben kérdeztem,ha nem volt egyértelmű.
:
-
Dark KillerX
addikt
válasz
laragirl83 #11137 üzenetére
Én nekem most jelenleg 3Giga ram van a gépemben,és 32-bites oprendszert használok,és azt hiszem maradok az emlitett mennyiségnél,és rendszernél.Mért?Azért mert a 32-bites oprendszer 3Gigánál többet nem tud megcímezni,azaz ha 4giga Ram lenne bent,akkor sem tudnám kihasználni,max 3200Megát,ha jó hiszem.Amúgy pedig nálam furcsamod a 3Gigát,is dualba kezeli a lap,a CPU-z szerint[link],bár ezt furcsálom
-
Dark KillerX
addikt
Én is most raktam a gépembe csak 1Giga+ ramot,és ki lehet mondani azért a Crysisoknak,GTA4-nek és a Clear Sky-nak nem árt 2Giga+ fölötti mennyiség
.
-
Dark KillerX
addikt
Itt az új Nvidia Béta driver:[link]
-
Dark KillerX
addikt
válasz
TazLeacher #9837 üzenetére
-
Dark KillerX
addikt
Nv-n kilépked,nem biztos,hogy nem.Amúgy miből gondolod,talán hsz-ket olvastál,sztem meg inkább nálatok vannak komoly próblémák a driverekkel.Nem mondom,hogy az Nv első szérias 180-as bétái bajóssak volta,de az utolsó whql tökéletes
. Egy szó minit száz az Nv whql-es drivereivel,nem kell szöszölni,hogy legyen contol centrel,mint nálatok,meg nem semmiféle hotfix,egy whql-es driverhez,meg órajel visszavételel szórakozni.
.Egy biztos,hogy driver téren mindig egy lépéssel az Nv az ati előtt van
.
-
Dark KillerX
addikt
Na azt hiszem veszek egy HIS4870X2-őt
.Micsoda árak
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Beowulf_78 #9450 üzenetére
Sztem is tutti,hogy elég hozzá a két mag.Nálam 1280-as felbontáson 4*AA megy stabilan 40fps-et,és semmi lag,vagy akadozás,amúgy én a 180.70-es drivert használom.Amúgy ez a játék tényleg egy nagy nulla
.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Beowulf_78 #9368 üzenetére
Én próbáltam a 180.70-es drivert és a Crysis és a Far Cry2 beépített benchmarkjai 4-5%-kal jobban futottak a 180.48-as eredményeihez képest.Szó mi szó nem sok gyorsulás,de nálam a 8800Gs-nél 1280-as felbontáson minden +fps jól jönn.Amúgy az Undercover ami már a 180.48-as drivertől is megvadult,na ezzel úgy fut mint állat
1280-as felbontáson 6*AA-val
.Hát mindenki döntse le megéri e neki föl rakni,mert kitudja nem-e üt be a rákfene nála ezzel a driver.Összegezve nálam minden jól müködik,nincsen semmi kékhalál,semmi galiba.
Ui.Itten nálunk Kanizsán közbe meg beköszöntött a tél,esik a havaseső meg orkánerejű szél fúj
.
-
Dark KillerX
addikt
Nvidia 180.70 béta.:[link]
-
Dark KillerX
addikt
Érdekes összehasonlitás 4870 vs. GTX260 core 216:[link]
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Zsozsooooo #9247 üzenetére
Itt van bővebben infó.:[link]
-
Dark KillerX
addikt
válasz
gr.bence #9206 üzenetére
Kipróbáltam a 180.44-es drivert,és egyenlőre jónak mutatkozik.Egy furcsaságot vettem észre,hogy nálam a Rivatunerben(2.11) nem lehet állítani most az órajeleket.De szerencsére letöltöttem az Evga Precizion nevű progit,és azzal simán mükszik az órajelvezérlés
.Úgyhogy egyenlőre nálam semmi fagyás nincs,igaz csak a Far Cry 2-őt és a Dead Space-t néztem.
-
Dark KillerX
addikt
Itt egy angolnyelvű teszt az emlitett Giga kariról.[link]
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Dark KillerX #8887 üzenetére
Hamarossan lejön a Left 4 Dead demója.
-
Dark KillerX
addikt
Szomorú,tudom nem ide tartozik,de pl a barátnőmék családját is átpaklizták egy notebook-kal múltkor.Olyan mérges voltam,hogy bementem a barátnőmmel a boltba(vittük a gépet is) és megmondtam a gyereknek,hogy egy "k*kifej"
,mert a gép nem az adott alkatrészeket tartalmazta mi a papiron szerepel ,és ezért adja vissza a lóvét,különben jön a fogyasztóvédelem.
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
Gyerekek egy "szerencsétlen" emberkére rá akarnak sózni 60000Ft-ért IceQ 4-es 4850-et,gyertek érvelni a 216-os Giga GTX260 mellett.Tiszta szégyen
:[link]
-
Dark KillerX
addikt
Elég pihent,így reggel korán:[link]
-
Dark KillerX
addikt
Egy B-kategóriás autós játék,gyönyörű graffal.[link]
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Beowulf_78 #8829 üzenetére
Crysis igaz nagygépigénnyel rendelkezik,de cserébe a látvány kárpotól.Gyerekek nincs mese ehhez a poligon mennyiséghez(milliós nagyságrend)gép kell.Amúgy ha az embernek van egy kis türelme,akkor meg is tudja magának keresni a megfelelő felbontást,beállítást amin játszik.
Egy biztos minimum 35Fps körüli értékre kell belőni a játékot,mert így is sokszor alá csúszik az értéknek. -
Dark KillerX
addikt
válasz
Beowulf_78 #8826 üzenetére
Az biztos,hogy egy évig elég lesz.
Mostanában amúgy nem valószínű,hogy a CryEngine-nél,erősebb gépigényt követelő engine fog megjelenni.De ha az is megy High-on,vagy Very High-on AF-fel,akkor kell annál több?.Ha nekem is lenne pénzem tutti vennék egy GTX260-at.Jó kis kari
Ui.Esetlek amúgy a Tech5 lehet gépigényes(megatextúra miatt),de Carmack bácsi egy zseni,sztem nem kell félnetek.
-
Dark KillerX
addikt
Szerintetek melyik lenne erősebb játékok alatt,kb egy árban vannak.?
Core 2 E5200~3,6Ghz+Galaxy 260GTX
Core2 E8400~4,2Ghz+Gainward 4850Köszi a válaszokat!
-
-
Dark KillerX
addikt
Az Nv kártyák mnidig massziv tuning-gal rendelkeztek.Pl az én mostani 8800Gs-em a gyári referencia órajeleihez(550/1375/1600) képest 725/1800/2000 órajeleken full.És ezekel az órajelekkel beéri a 8800Gt-t és lehagyja a 3870-et.Előtte pedig volt egy 1950Xt-amit 50Mhz-cel nem bírtam túlhúzni,szóval elég nagy a kontraszt.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Beowulf_78 #7959 üzenetére
Egy próbát megér nem?,nálam így mükődik,a Dead Space-cel teszteltem és 2 óra játék alatt semmi hiba nem volt.Remélem amúgy tényleg ez a hiba forrása.
-
Dark KillerX
addikt
Én nálam pl. az Nvidia drivere nem volt bajos,ugyanis mint utólag kiderült az Intel legújabb chipset driverem(9.0.0)nem bírta elviselni az Nv 180-as drivereit.Most egy régebbi Intel chipset driver(8.3.0)vant fel,és azzal simán müködik a 180.43 driver.Amúgy úgy jöttem rá,hogy mi a gáz,mikor fönnt volt az Intel drivere(9.0.0)megpróbáltam föltelepíteni a 180.42 drivert,de nem ment végig a telepítő,azaz nem jelent meg az újraindítási ópció.Ezért leállítottam a telepítést,majd újraíndítottam a gépet.Mikor újraindult a gép föl volt telepítve a 180.42 driver,na mondom ez érdekes,gondoltam jó lesz.Játszottam egyet próbaképp a Crysis-sal,de öt perc után kékhalál.Miútán újraindul elkezdtem nézegelődni,és az adapter beállításainál azon belül,az erőforrásoknál vettem észre,hogy az Intel drivere(9.0.0) és Nv drivere(180.42)három helyes is ütközik.Ezután jött a driver takarítás,majd csere után minden müködik,és azóta jó.Csak mondom leírom esetleg valakinál is lehetet hasonló próbléma a driverekkel.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Beowulf_78 #7945 üzenetére
Ezek a driverek nagyon kiforratlanok,még látszik hogy kezdetleges állapotban vannak.Amúgy ha megkapják a WHQL minősítést,tényleg jó driverek lehetnek,úgyanis némi gyorsulást hoztak szinte mindenben.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Motion_Blur #7942 üzenetére
Igazából nem csináltam belöle nagy dolgot,hogy nem müködött,amúgy "booz" kollegánál is ugyanezek a tünettek voltak,de ő win reinstal után is panaszkodot..Szerencsére mióta formáztam azóta jó(és nem kiabálom el),és már vagy másfél órája nyomom a FarCry2-őt.Úgyhogy lehet vmi egyedi hiba volt,de azért furcsálom.
-
Dark KillerX
addikt
Nálam kékhalálokat okozott a 180-as széria,még netezés közben is kb féloránként(Vista-32-bit alatt.Ezért elöször leunistaláltam,majd drivercleaner-rel takarítottam csökkentett módba,,de mindez nem segített.Ezért végsőmegoldásként Win reinstall formatálással .Úgy néz ki most jó a gép,már kb 6 órája használom 178-as driver-rel és semmi gond.
Úgyhogy soha többé béta driver,amúgy a 170-es béta driverei királyak voltak,de ezek,tisza sz*r*k. -
Dark KillerX
addikt
Az Nv csak dobálja ki a driverek,de semmi érdemi változás nincs bennünk.Én amúgy le is uninstalátam a drivert,maradok 178.24-nél.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
laragirl83 #7859 üzenetére
Tudod mit nem is mondok semmit,mert te is csak lenézed a másikat,és mert esetleg véletlenül hülye vagyok az informatikához.Kösz
Ui:Amúgy tudom már mért kékhalálozott a gépem,mert a memória ídőzitések nem jól voltak beállítva. -
Dark KillerX
addikt
Itt a legújabb Nv driver.:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Gurulunk, WAZE?!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest