Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Vantage pontvadászathoz most melyik a legjobb driver? 32 bites Vista alá kéne!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
subaruwrc #10791 üzenetére
"Azért látszik hol van értelem
"
Az aláírásodban nem sokat találni az biztos. Nekem volt 280 GTX-em, és van HD4870-em. ATi tulaj vagyok, de van összehasonlítási alapom és tudom, hogy ha a 280 egy bivaly, akkor a 4870 max. egy göthös kecske
Amikot még megvolt a 280, hátradőltem és röhögve toltam fel mindent ultra high-ra mindenben. Magyarul vitt mindent, mint a szart
280 GTX-et 67K-ért vettem, 4870-et 57K-ért. Csak hogy ne jöjjön vissza a ladba, hogy a GTX 2x annyiba kerül(t).
"Nvidia fans sucks! " - szerintem Te se tudod igazán, hogy miért írtad ezt, valszeg azt gondolod, hogy faszaság. Pedig nem az, inkább megmosolyogtató
Én kivenném a helyedben.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
losi73 #10509 üzenetére
Nálam is ugyanez volt a helyzet a Zotac-al. Először fixáltam 40%-ra, és csodálkoztam, hogy Warhead alatt szétesik a kép
Végig!! 105 fokon kiakadva ment a GPU (riva szerint). Olyan volt, mintha tüzet gyújtottak volna a házban, minden felforrósodott tőle
Legjobb auto-n hagyni, nekem is 80-85 volt úgy a max, amit tök korrekt érték.
Lauda: mert az általam használt játékoknál nem lehetett élsimítást elérni nvidia kártyákkal
-
Motion_Blur
félisten
"Most tervezem,hogy veszek egy full hd monitort,de félek ott már elvérzik a 260."
1920-ra már 280 kell, néha még az sem elég. Haver gépén pl. Undercover minden fullon, de AA semmi, elég sokszor belekóstol a 3x fps-be, igaz nem a legfrissebb driverrel tolja. De pl. Crysis is határeset... ja és a kártyához van egy quad-ja 3.6-on, x48-as chipset és 4gb ram
Nekem 1680-ra teljesen jó volt a 280, nem kellett semmi kompromisszumot kötni, mindent lehetett küldeni fullon
jer1cho: 280-ra egy szavazat
-
Motion_Blur
félisten
válasz
losi73 #10487 üzenetére
RivaTunerrel monitorozd közben!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
TazLeacher #10485 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Cosmic Gate #8908 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Beowulf_78 #8901 üzenetére
Hát azért a majdnem olyan erős kicsit erős, fogalmazzunk inkább úgy, hogy egy kategóriával alatta van
Pénzben is persze
A többit meg már leírtam, így legalább lesz élsimítás GTR Evo és a többi szim alatt. Egyébként is, miért ne vehetnék más kártyát?
-
Motion_Blur
félisten
A mai nappal kilépek a díszes társaságból. Nekem ez a kártya túl sok volt. Netezésre, fórumozásra, rFactor-ra, GTR Evolution-ra bőven elég az utód is
-
Motion_Blur
félisten
Nekem mindig felbőg, és valszeg 100%-ra. Amikor fixálva volt 40-re, akkor 105 fokon kiakadt a rivatuner, így meg 80-82 fok környéke játékok alatt. Lehet, hogy csak az enyém ilyen forrófejű
tikadani: X2 jobb, bár néhány játékban, bizonyos felbontáson a 280-as jobban teljesít (Warhead, FarCry2)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #8423 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Laraxior #8425 üzenetére
Ha nem lenne szar az alaplapom én is foglalkoznék vele, de így... BIOS-ban 1.48-at állítok, ez a valóságban így néz ki:
idle: 1.42v
load: 1.31v!!!Szerencsétlen, jó hogy nem bír 3.5-3.6 fölé mászni stabilan.. pedig P5E3 Deluxban ment 3800 fölött is stabilan. Egyébként egy Ninja2 hűti.
Kártyában is van még szerintem csak nincs idegem már kitesztelni külön mindennek a végét. -
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Gigabyte GeForce GTX 260 OC 896 MB review
Crysis, Warhead és Far Cry tesztek
-
Motion_Blur
félisten
Hmmm..
Gianninál is 50 helyett már 60K a 260-as -
Motion_Blur
félisten
válasz
Dark KillerX #7934 üzenetére
Driver Cleaner szart se ér, ez az elmúlt pár napban bebizonyosodott. Csöki módban letoltam minden nvidiás szart, restart után RivaTuner simán látta a drivert, pár dll hiányzott csak neki...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Beowulf_78 #7939 üzenetére
Nem lesz 300HUF 1 ojró, fogadunk?
mod: ha ennyire szabadulnak el az árak és azért lesz még kereslet, én szívesen eladom majd a kártyámat karácsony előtt -
Motion_Blur
félisten
válasz
Beowulf_78 #7811 üzenetére
bullshit
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MONITORCENTR #7755 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Megvan a 12k-s GPU score Vantage-ban
-
Motion_Blur
félisten
Eddig nagyon tetszik a Far Cry 2
Nyomtam én is egy Benchmarkot, 1680x1050 avg 51 fps -
Motion_Blur
félisten
Asszem nem lesz gond a Far Cry 2-vel, 280 üt mindent
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #7675 üzenetére
Bakker, most olvasom, hogy nem..
"A termék a GeForce GTX 260 és 280-as modelleken kívül bármelyik, megfelelő kialakítással rendelkező, egychipes grafikus kártyával kompatibilis."
-
Motion_Blur
félisten
Scythe Musashi vajon kompatibilis lehet GTX 280-al? Csak nem frissítették a listát?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Beowulf_78 #7653 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Beowulf_78 #7618 üzenetére
"elképzelhető hogy 400ft körülire is eshet 1 EUR.
Ha ez bekövetkezik boritékolható, hogy össze fog omlani a gazdaságunk"
Miért kell ilyen butaságokat beírni?
-
Motion_Blur
félisten
Lenne egy kis gondom..
Tegnap elkezdtem nézni a Mátrix Trilógiát 1080p.. ezek .mkv kiterjesztésű fájlok, lejátszásra a VLC legújabb verzióját használom. Na most az a helyzet, hogy akár teljes képernyős, akár ablakos nézetben szeretném nézni a filmet, egyszerűen kockás, mintha hiányozna valami féle élsimítás. nVidia Control Panelben nem találtam semmilyen beállítást, ami kapcsolatban lenne ezzel. Most én vagyok túl finnyás, vagy ezt meg lehet oldani valahogy?
K-MultimediaPlayer-el is ez a helyzet. Amióta megvan a kártyám még nem nagyon néztem rajta HD filmeket, de ez most szemet szúrt. -
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
bocs, hogy kicsit offolok, de nektek se megy már 2 napja az n"mag"? hát hogy fogjuk így az új játékokat tesztelni?
-
Motion_Blur
félisten
Everest mér egy olyat, hogy GPU Vcc. Ez mi a bánat? Valós érték ez a 3,32V?
-
Motion_Blur
félisten
Nem biztos, hogy a 260 SLi rossz választás 100k-ért
-
Motion_Blur
félisten
XP alatt nem megy, de Vista alatt tökéletesen működik, sokkal élénkebbé teszi az esetleg fakó színeket
-
Motion_Blur
félisten
semmi..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
laragirl83 #6966 üzenetére
Megnéztem, XP alatt valóban nem lehet állítani, de Vista alatt nekem tökéletes működik, és restart után is megmarad
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Beowulf_78 #6946 üzenetére
Amikor Hungaroringre vettem a jegyet, 233 Ft volt egy ojró...
-
Motion_Blur
félisten
Ha továbbra is így esik a forint, lassan nem lehetet majd 280-at 90k alatt kapni
-
Motion_Blur
félisten
Érdekesség:
mod: így is meg lehet oldani a 280 hűtését
forrás: Gigabyte GTX280@1100MHz ,1.425V .... rock card!!
mod2: shader 2370MHz!! -
Motion_Blur
félisten
válasz
Beowulf_78 #6900 üzenetére
Nem is hallottam még erről a FurMark-ról
Meglessük, thx
-
Motion_Blur
félisten
Megvan már, hogy miért nem tudtam úgy húzni a kártyát, ahogy szerettem volna
Rivában a shadert nem szabad a gpu-van szinkronban húzni, mert 1490MHz-nél vége van a dalnak...Beállítottam 720/1480/2450MHz-re és zokszó nélkül futott 3x egymás után a Vantage
pontokat és képet inkább nem linkelek, mert a proci/ram elég siralmasan teljesít, főleg mióta frissítettem a lap bios-át
Na mindegy, a lényeg hogy baromi jól húzható a kártya, és még hol a vége...
Jövő héten veszek vagy egy másik procit, vagy 4gb 1066-os ramot és akkor lehet küldeni a markokat is, bár nem igazán az a lényeg.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szucsinka #6847 üzenetére
Nekem 680-on stabil teljesen, 700 fölött szinte rögtön kifagy. Memóriának 2400 környékén van vége.
más: megnéztem, hogy mennyire forrófejű a kártyám
azokkal a játékokkal teszteltem, amivel minden nap tolom (rFactor, GTR Revolution). Idle 56 fokos a GPU (venti 40%-on), terhelés alatt 76-78 között ingadozik, azt viszont nem tudom, hogy ilyenkor mennyire pörög fel a venti, mert a Rivatuner nem tudja monitorozni...
Szerintem nem rossz ez a kb. 80 fok, főleg, hogy a szobában 24 fok van és a házi teljesen zárt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
MPowerPH #6827 üzenetére
"GeForce GTX 280 SLI requires you to have a 800 Watt power supply unit at minimum if you use it in a high-end system. That power supply needs to have (in total accumulated) at least 55 Amps available on the 12 volts rails. "
"For Triple SLI we used an Enermax Galaxy 1000 Watt PSU (review here), which was perfectly stable including a massive system overclock. 75 AMPs here on the 12 volts rail is nothing to be ashamed about."
mod: fogyasztás SLI:
* PC in Idle = 197 Watt
* PC 100% usage (wattage gaming Peak) = 530 Watt (SLI)
* PC 100% usage (wattage gaming Peak) = 749 Watt (3-way SLI) -
Motion_Blur
félisten
válasz
littlelion21 #6812 üzenetére
Ki az a Bundás?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Beowulf_78 #6758 üzenetére
Hát meg
Én 14k-t kapok, hd3850-el kaptam 12-t. Ennyi... Vantage GPU Score (11K felett) szerintem sokkal jobban megmutatja a kártya erejét, a procitól függetlenül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- Gigabyte RTX 3060 Ti GAMING OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- Gigabyte EAGLE OC RTX 3060 12GB GDDR6 VGA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest