- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
válasz
Motion_Blur #12649 üzenetére
Xp-ét használok csak Vista Inspirat pack van fent.Azért nem is Vantage-ét használok.
-
Dashes
őstag
válasz
Motion_Blur #12529 üzenetére
185.20 beta elvileg, úgy néz ki gyakorlatilag is link .
-
subaruwrc
félisten
válasz
Motion_Blur #10799 üzenetére
ebben semmi extra nincs mivel a 4870 nem a 280gtx ellen készült.
280 GTX-et 67K-ért vettem ez ugyan nem kétszer annyi mint a radeon ára viszont nem is ez az átlag.
"Nvidia fans sucks! " - szerintem Te se tudod igazán, hogy miért írtad ezt, valszeg azt gondolod, hogy faszaság. Pedig nem az, inkább megmosolyogtató Én kivenném a helyedben.
én pontosan tudom hogy miért írtam ki. semmi szerintem ez faszaság dolog nincs benne. nem akarok senkinek megfelelni. ha tetszik mosolyogj rajta nyugodtan. lehet te bele se írtad volna de nem vagy a helyemben. -
tome.jr
addikt
válasz
Motion_Blur #10558 üzenetére
Rendben, remélem ott nem lesznek kiakadva 3 GPU-tól és nem azt fogják nézni, hogy mennyibe került és mire költötték volna helyette.
-
tome.jr
addikt
válasz
Motion_Blur #10556 üzenetére
Nem, mivel még nincsen kész (elég durva lesz). De nem is merem mert akkor aztán tényleg kapok majd hideget meleget. Nem akarom jobban felhergelni az embereket.
-
válasz
Motion_Blur #10522 üzenetére
Szerintem marad ez a felállás egyenlőre. A T220-at elpasszolom, ha megjön a garis csere és nyomom tovább a 710T-n full-fullba a gémet.
-
válasz
Motion_Blur #10519 üzenetére
De legalább van tartalék a cuccban!
Egyébként itt van mellettem a T220, csak pixelhibás és megy vissza garba hétfőn.
-
ImI87
őstag
válasz
Motion_Blur #10498 üzenetére
Nagyjából igazad van, de ez az Undercover egy rakás szar.
Nekem is voltak 3X FPS-ek, és akkor feltettem a kérdést: Miért fut ilyen szarul, mikor nem mutat semmi extrát?Grafika nem nagy eresztés, szal ez (is) egy optimalizálatlan fos.
(Saját véleményem, hogy az egész játék egy hulladék.........)Sima Crysis-t leszámítva, ez a húzott 280 mindenre elég 1920*1200-ban, persze AA nélkül. AA-val pár játékban már belassul. De ilyen felbontáson nem is kell AA, úgyhogy enegm nemis nagyon izgat. GTX280 rocks !
-
válasz
Motion_Blur #10492 üzenetére
Ezen a monitoron 1280X1024.
De miért váltottál akkor?
-
Henk
veterán
válasz
Motion_Blur #10498 üzenetére
Pont ma próbáltam a NFS-et és proci 3,6-on vga alapon 1680x1050 minden maxon de úgy,hogy a driverben is anisotropic 16x,texture filtering:high quality olyan 37-80 fps között de nagyon ingadozott,átlag 40-50.
Utána proci 4,2Ghz,vga 700/2300 olyan 55-60 fps de nem ingadozott csak minimálisan.
Crysis-al nem játszok egyszer elég volt végigvinni.
losi73: szerintem 100%-on nagyon sok a 90 fok.Bár nekem 260 van de 50%-os ventivel 70 fok alatt van game közben. -
losi73
senior tag
válasz
Motion_Blur #10488 üzenetére
probáltam de nem sikerült
de 10 perc crysis után gyorsan kilépve a gpu-z szerint 90 fok.
-
válasz
Motion_Blur #10440 üzenetére
Köszi szépen!
-------------
Gyerekek, gigamegabrutál ez a vga.
Prockót felnyomtam 3 gigára, 184.48-as driver és indult a tesztelés 1280X1024-ben, XP alatt.
Crysis:minden maxon, 4-szeres élsimítás, 38-60 fps, sose röccen, a legnagyobb harcokban sem.
Grid: minden maxon, ami lehet ultrán 4-szeres mintavételezés, 70-120 fps.
Clear Sky: legnagyobb részletesség, élsimítás csonton, 50-80 fps.
Ez sokkal-sokkal durvább, mint amire számítottam, de komolyan.
FC2-őt nem tudtam megpróbálni, mert megint nem akar elindulni. Mindjárt felnyomom újra.
Végre a táp is dolgozik egy kicsit, eddig sose pörgött még a ventije alapnál jobban, most viszont nyomatja szegényem.
Egy negyed óra Crysis után 76 fokos volt a gpu, most everest szerint 50.
Próbáltam beállítani a rivatunerrel a vezérlést, de nem is találom az opciókat, eltűntek vagy mi a fene?
Egyébként érdemes baxogatni, vagy hagyjam auto-n?
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, hogy igenis érdemes venni egy ilyen vga-t, mert csodálatos érzés az bizti!
-
booz
senior tag
válasz
Motion_Blur #9336 üzenetére
változó valameik 34-38 de van ami 3-7 fps-ig de az a furcsa hogy játékokban pl 1680x1050 cod 4 250fix fps amugy csak ezzel a driverrel csinálta180,48--- 180,43 ott classzisokkal jobb eredmény jött ki de azzal viszont fps lagg jött elö a játékokban pl:grid cod4 250-röl leesik 50-60ra és nem jövök rá mitölvan ez
-
ImI87
őstag
válasz
Motion_Blur #9302 üzenetére
Elvileg a TSMC bejelentette, hogy készen állnak a tömeggyártásra, az architektúra nem változik (legalábbis nem írtak erről), úgyhogy nincs akadálya a dolognak .....
-
ImI87
őstag
válasz
Motion_Blur #9298 üzenetére
THX
Szal akkor pont a duplája a mag órajelnek.
Sz azért furcsa, mert minden más ref és OC karinál is olyan 2,1x az arány....
Az én XFX XXX-emnél 670, és 1458, és ahogy néztem a shader húzás hozza a jelentősebb többletet játékokban is meg vantage-ban is. -
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #8899 üzenetére
Akkor úgy fest kezet foghatunk
-
TTomax
félisten
válasz
Te áruló,ne is lássalak
-
ImI87
őstag
válasz
Motion_Blur #8902 üzenetére
Mi lett a sorsa annak a Zotac-nak? Eladtad már vagy majd eladó lesz?
És az sima volt ugyem és nem AMP? -
Beowulf_78
addikt
válasz
Hogy érted hogy a kártya túl sok volt?
Frankón nem értem. Túl sok volt és vettél helyette egy majdnem olyan erős kártyát?
Lehet hogy csak én nem értem... -
Henk
veterán
válasz
4870???
Kiváncsi leszek a véleményedre majd,hogy milyen a gtx-hez képest. -
coleen
aktív tag
válasz
Motion_Blur #8704 üzenetére
Már gariztattam, előtte egy ATI 4850-em volt egy kemény hétig, az is ugyanezeket a tüneteket produkálta...erre cseréltem, mert azt hittem attól h nvidia, megoldódik a problema
Nem hiszem h az alaplappal lenne a gond (ASUS P5Q PRO), mert átraktam a másik PCI-E slotba és ott is ugyanezt csinálja... tehát fogggalmam sincs, meg vagyok lőve
-
pigatt
őstag
válasz
Motion_Blur #8550 üzenetére
HR-03 GTX kép!
-
Tommer
tag
válasz
Motion_Blur #8483 üzenetére
Nekem is mindig felbőg igaz én a felső küszöböt csak 90% -ra állítottam be a RivaTuner -ban, így nekem 90% pörög fel, és ez minden eseteben így van, ilyenkor a hőfok olyan 75-82°C de a játéktól függ. Most éppen a Crysis Warhead -el játszogatom!
A szőrős fánkot én is megnéztem és olyan 240sec ~ 4 perc alatt 86°C -ra mászott fel a hőmérséklet 90% -os ventifordulaton!
Azt még hozzá kell tennem, hogy jelenleg 710/1410/2500 -on futkorászik a GTX 280 -asom, így 2-3 óra Warhead stabil. Összegezve azért meleg a kártyesz, de az is igaz, nem vártam hogy 60°C -os lesz 100% -os teljesítményen.
Azért az 1,4 Milliárd tranzisztor az 1,4 Milliárd tranzisztor. Csoda nincs 65nm -en! -
tikadani
csendes tag
válasz
1280*1024 amit bír maximum a monitorom !(Samsung SyncMaster 971p)
-
Henk
veterán
válasz
Ez érdekes.Nekem játék alatt max 76 fok és olyan 45% a venti.De nem bánom,hogy nem fűti tele a gépet mint anno a 88gtx.
tomamd:hát 100%-on elég erőteljes hangja van. -
tomamd
tag
válasz
Hangos a tied 100%-kon?
-
Henk
veterán
válasz
Motion_Blur #8476 üzenetére
A 280 ennyivel jobban melegszik mint a 260?
Nekem a max ameddig felgyorsult a venti az 54%-volt és az is sz. fánk alatt.Játék közben 45% fölött talán nem is láttam. -
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #8451 üzenetére
Gratulálok
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #8423 üzenetére
-
TTomax
félisten
válasz
Khm...khm... hétfön válaszolok,addig probáld meg,hátha jobban is megy a procid mert ez kevés lesz
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #8428 üzenetére
CPU teszt..kapásra számolj egy ezres pont minusszal... ennyit tesz a Vista
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #8426 üzenetére
Ismerős téma..Vista alatt különben nem megy úgy a kártya ahogy 3dmark06ban.. és a proci sem éppen ugy muzsikál ahogy XPnél.. én is meguntam..bár jövő héten megjönnek a ramok..valószínűleg visszaváltok Vistára..
-
Laraxior
titán
válasz
jó sokat dob a 180as driver..lehet össze tudnám vadászni a 14k-t..persze nem ezzel a procival
-
banderasz77
addikt
válasz
Motion_Blur #8276 üzenetére
Na ezek után elvetettem a HD4870-es eshetőséget. Most már tuti, hogy valamelyik GTX260-at fogom venni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Motion_Blur #8290 üzenetére
Persze a gép az van mondjúk a Core2Duo E6750-esemet azért meg kell egy kicsit rángatnom de az nem gond
Full HD-ban meg már úgyis VGA limitem lesz.
Viszont az előbbi tuning esetében, felhúztam a ventit 90%-ra de úgy is csak anyi volt a max (hogy milyen hangos ez a kicsike így
), nem igazán értem ezt Cod4-ben meg simán meg van a szokásos fps-em
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Ne hari, de kinek kell ezek után GTX280??
Esetleg annak aki 3Dmark ponthajhász.
Simán elég egy GTX260.
-
Zsubi
őstag
válasz
Motion_Blur #8281 üzenetére
Nem akarok kötekedni de attól h OC nem biztos 216sp-s
Csak a Giga jelöli így 216-os modellt ha nem tévedek -
Zsubi
őstag
válasz
Most erősen gondolkozok Gigabyte GeForce GTX 260-on de azon idegeskedtem h nem fogja tartani a lépést 280-sal, de látom h egy kis tuning után, nem sok vagy akár nincs is különbség köztük
-
Bluegene
addikt
válasz
hmm asszem ez a 216 sp-s változat, azért hozzá kell tenni
-
Croft-21
őstag
válasz
Motion_Blur #8119 üzenetére
...és a súlyzó tárcsákat is hozzá kaptad?
-
Henk
veterán
válasz
Motion_Blur #8119 üzenetére
Az enyém meg csak szép.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Motion_Blur #7942 üzenetére
Igazából nem csináltam belöle nagy dolgot,hogy nem müködött,amúgy "booz" kollegánál is ugyanezek a tünettek voltak,de ő win reinstal után is panaszkodot..Szerencsére mióta formáztam azóta jó(és nem kiabálom el),és már vagy másfél órája nyomom a FarCry2-őt.Úgyhogy lehet vmi egyedi hiba volt,de azért furcsálom.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #7940 üzenetére
Előrébb nem leszel...
Mert ha veszel az is csak drágán fog sikerülni.
mod: Esetleg az új driver sweeper?
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #7938 üzenetére
Ez kb. annyit tesz, hogy 300ft EUR-nál lehet 90-100k is egy 4870 1GB...
-
Dashes
őstag
válasz
Motion_Blur #7847 üzenetére
Bug report/command list/config files stb. Jól csinálja az Ubisoft, ennyi beta tester régen volt.., én már csak a patch után próbálom ki.
-
Dashes
őstag
válasz
Motion_Blur #7802 üzenetére
Ikonra jobb klikk, properties, compatibility: Disable Visual Themes.
Feladatkezelőben dwm.exe leállítása.
Platform D3D10a, FullScreen/Maximize: 1
Ha így sem megy, akkor passzolom. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Motion_Blur #7752 üzenetére
Sokaknak ez van, nem egyedi eset. Majd jön rá a patch ... addig pedig dx9 a megoldás
-
pigatt
őstag
válasz
Motion_Blur #7752 üzenetére
Akkor még várok vele. Pedig azt írták a 180.42-ről, hogy kifejezetten FC2-re optimalizálva.
-
válasz
Motion_Blur #7757 üzenetére
Most egy ilyen tápom van [link]
de ez szerintem kevés nem?
még a proci (q6600 lesz )és lap nincs meg ... -
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #7744 üzenetére
-
Brumi˘
addikt
válasz
Motion_Blur #7724 üzenetére
DX9 feature a HDR. Az valami bug lehet a képen. Nem véletlenül szürkül ki amikor átteszed dx10-re.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Motion_Blur #7720 üzenetére
Dx10 alatt elég ritkán van HDR...
-
szucsinka
őstag
válasz
Motion_Blur #7720 üzenetére
egy kicsit meg van huzgálva a 260as asszem 700/1400/2300ra
a 180.42es driverbe benne van a phisyx ?mert nagyon kicsinek tünt 76mb csak és én meg letöröltem a phisyxet ami elötte fent volt visszategyem? vagy ebbe benne van?motion blur:lehet driver miatt...?
-
szucsinka
őstag
válasz
Motion_Blur #7715 üzenetére
farkráj2 fps=65.14én is nyomattam eggyet:
procc:8200@3.7ghz -
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #7690 üzenetére
1FPS különbség fullHDben az 2vel szemben.... ráadásul az enyém AMP! Tehát szarráveri
-
Henk
veterán
válasz
Motion_Blur #7677 üzenetére
Szerintem a gt200-ra léghűtés csak a TR Hr-03 Gtx-van.De nálunk nem lehet kapni,meg jó drága is lenne.Pedig nézeget egy ideje.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #7675 üzenetére
Bakker, most olvasom, hogy nem..
"A termék a GeForce GTX 260 és 280-as modelleken kívül bármelyik, megfelelő kialakítással rendelkező, egychipes grafikus kártyával kompatibilis."
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #7655 üzenetére
Igazatok van..csak ma én V Power-t tankoltam 302ft-ért...ez kavart meg.
De abban igazam van hogy sokkal lejjebb kellene lennie a benzin árának. 270 is karcsú még... ilyen olajárnál 250 körül volt nálunk a 95-ös benzin.
Sárpac: Ebben igazad van. De ebben ne reménykedj, hogy az amerikai gazdaság könnyen be fog dőlni. Sok ott a felszabadítható tőke, és sokáig pumpálhatják..addig a ft meg bőven 300ft-ba is "belenyaldoshat". Magyarország azért labilis, mert hitel hitel hátán, és nincs tartalék.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #7648 üzenetére
Oké mester akkor butaság... nem vitázom veled, biztos jobban tudod.
Foglalkoztam kb. 6 hónapig devizatőzsdével. Jah..és ebből is éltem, ez idő alatt. De ettől még persze tudhatsz jobban dolgokat.
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #7346 üzenetére
hehe,én is ugyanezt néztem
k-lite codec pack,és media playerrel nézd,nem lesz semmi gond...de még a win media player is szépen kezeli.
-
mad1
veterán
válasz
Motion_Blur #7346 üzenetére
A vlc player nem a legjobb.nekem is kockas volt.aztan vistan megneztem km en es 1db kocka sem volt.pedig direkt videorippet neztem rajta.
Ez csak tapasztalat a 280al....remelem segitett. -
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur #7270 üzenetére
Egyik tablazatban felcsereltek a 8800GT es a HD4850 eredmenyeket
Nem ez az elso, hogy hiba van a tablazatokban, igenytelenek a PCGH jatek teljesitmeny tesztjei, raadasul sose javitjak ki az egyertelmu hibaikat. -
Bluegene
addikt
válasz
óh sejtettem hogy nem lesz nagy a gépigénye, 1440-ben egy 4850-nel simán meglesz a 45-50FPS fullon(4870-es 1650-est elnézve), de még 1650-ben is jól fut
nos nincs valakinek kedve megcsinálni böcsülettel a crysis gpu tesztet ref órajelen és tunningolva?
hmmm, legalább akkor ténylegesen össze lehetne vetni(#7261)
-
ImI87
őstag
válasz
Ajjaj......... ez kb Crysis szint
AA nélkül FullHD-ben játszható lesz GTX260-nal.......Azért ez csak 1db teszt, majd a valóságban kiderül az igazság.......
De elég vicces a név, hogy High-End GPU-k...Ezek szerint a GTX280 már csak középkategória.
(De már látom a Radeon-os kollégák reakcióit.)
#7258 Lara: igazad van, elnézést kérek!
azonnal javítom.......
-
ImI87
őstag
válasz
Motion_Blur #7248 üzenetére
Én tegnap játszottam el ugyanezt, nagy kétségbeesés közepedte.
schwartz: azért egy fokkal jobban megy, de az már mindegy.
Már sokszor mondtam, mindenki azt vesz amit akart, és nem kell senkinek megmondani a nagy igazságot. Lehet kicsit lusta vagyok, de mondjuk ha az OC miatt nem kell baszakodnom Riva-val, az már megérte..... (Persze én is tovább húzom, mert a tuning az tuning.) És akkor jön még a "körítés", mert a csöves márkáknál nem spórolják ki a 2-3$-os kábeleket, stb......
De tényleg mindegy, én nem vitatkozom...... Ha tehetem, legközelebb is a gyárilag legjobban húzott kártyák egyikét fogom venni. (Már csak azért is, mert a gyártók is tudják, hogy a user akkor lesz boldog és elégedett, ha egy jó 10-20%-ot tud húzni a karin. Általában ezt el is lehet érni, főleg ezekkel a GTX260-akkal. És erre mondtam, hogy nem mindegy honnan indulunk....)Ha pedig az ár a befolyásoló tényező, vagy +2-3K az OC-ért, az elég nevestséges lenne. Mert nem tudom felfogni épp ésszel, hogy 60K-s nagyságrendnél mit számít +/- pár ezres, mérkától vagy OC-től függően.
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #7242 üzenetére
megy az..ne .us-el keresd,hanem *.cc vel
de mindenki kap mailt a változásokról...
és rivával nézd a feszültséget..szépen ki van monitorozva..1.19V
-
Henk
veterán
válasz
Motion_Blur #7239 üzenetére
Nekem a g-puz mér 3,24-et.Nem hiszem,hogy az valós.
-
schwartz
addikt
válasz
Motion_Blur #7211 üzenetére
Sajnos 100k-ert mar hasznaltan sem kapsz...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Áhh...Nforce lapoktól mentsen a jó isten! Kalap meleg fingot se érnek. Ilyen áron nem kell SLI, még ha jó is. De mint tudjuk nem jó.
Rosszabb a skálázódása mint a CF-nek.
-
boogie84
veterán
válasz
egy képről megállapítod?
-
pigatt
őstag
válasz
Biztos nem rossz, dehogy én mégegyszer nem vállalnék be dual vga rendszert az is biztos.
-
pigatt
őstag
válasz
Motion_Blur #7204 üzenetére
Aha értem, köszi!
-
Rusher
őstag
válasz
Motion_Blur #7043 üzenetére
Sztem elég mindkettőnek bőven.....volt teszt róla itt a ph-n is és nem gyengén teljesített az a táp...egyébként meg az adott konfignál ami neki van load ~300-330W-t fogyasztana maximum egy GTX280-al amit az a táp röhögve elvisz....
Henk Az én is át szoktam állítani egy képernyőre, de nekem a kezdetektől fogva működött az órajelvisszavétel mindegyik drvirerrel...
-
laragirl83
őstag
válasz
Motion_Blur #6967 üzenetére
Vista más kérdés, én kifejezetten XPre írtam
-
laragirl83
őstag
válasz
Motion_Blur #6964 üzenetére
Alapból NVIDIA CP-ből nem megy digital vibrance, viszont RivaTunerrel igen
-
pigatt
őstag
válasz
Motion_Blur #6936 üzenetére
Én is úgy gondolom, mondjuk én már 75k-ért vettem.
-
gduck
addikt
válasz
Motion_Blur #6895 üzenetére
Ismered te azt a tápot?
Símán elviszi azt a konfigot
Model ATX-400PNF
+3.3V 30A 150W
+5V 28A
+12V1 18A össz. 348W
+12V2 18A
-12V 0.5A 6W
+5VSB 2.0A 10.0W
Total Power 400W -
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #6890 üzenetére
FurMark 1.4.0... ha lefut 6-10.000 sec, akkor stabil.
Játékok alatt meg attól függ melyik mennyire veszi igénybe. Crysis 1-et nézd meg, persze Furmark után. ha ez a kettő stabil, igazából akkor stabil a kártyád.
A Furmark az azért keményen odabasz, szóval csak óvatosan...a gépet nem otthagyni teszt közben. -
Laraxior
titán
válasz
nekem is hasonló
720/1504/2422
-
west
őstag
válasz
most komolyan...erdemes ennyiert felhuzni a fant?
-
mad1
veterán
válasz
A memo az szép
És thx -
mad1
veterán
válasz
Motion_Blur #6888 üzenetére
Tényleg ti tudjátok húzni az Zotac280ast?
Mert nállam bekékhalt -
west
őstag
válasz
Motion_Blur #6883 üzenetére
Jatekokban az mar legalabb kihajtja a kartyat
amugy az AMP ot tudjatok valamivel huzni? -
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6883 üzenetére
Vantage-ben annyira nem számít a proci.
-
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6881 üzenetére
lassan a végére érsz...
-
modflow
veterán
válasz
Motion_Blur #6839 üzenetére
Persze. Br. 56.400 Ft volt 3 év garival.
Hát remélem azért nem olyan rossz ez a sima, nem OC verzió.
-
szucsinka
őstag
válasz
Motion_Blur #6848 üzenetére
a riva nekem tud monitorozni furmark alatt megtudod nézni és a stability teszt 100%on meghajtja a gput nekem 77-78fokos 1ora szörös fánk után
-
szucsinka
őstag
válasz
Motion_Blur #6846 üzenetére
(675 ok?) -
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #6840 üzenetére
Azért abban reménykedek, hogy 1kw elég lesz 5 év múlva is.
Hosszútávra tervezek.
-
Henk
veterán
válasz
Motion_Blur #6840 üzenetére
Én 560-al próbáltam az első sli rendszeremet.Azóta a táp sincs meg és az sli sem,meg nem is lesz többet.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #6828 üzenetére
Az szép, mondjuk várható is volt. Akkor még egy 850W -s Corsair vagy CM se elég neki. Vagyis éppen elég.
Én magamnak egy CM M1000 -est néztem ki, bár nem tervezek ekkora szörnybe befektetni.Ez már nem a módosított GTX260?
-
Eagl3
veterán
válasz
Motion_Blur #6833 üzenetére
192 vs. 216
Akkor hardveres külömbség is van
Ez már az újabb GTX260 vagy csak egy OC -
Laraxior
titán
válasz
Motion_Blur #6828 üzenetére
azt hittem megúszom tápcsere nélkül az SLi-t de akkor először tápcsere egy 1000es Corsairre,aztán a második GTX280 AMP!
-
boogie84
veterán
válasz
Motion_Blur #6816 üzenetére
hát a a kutyúúúúús
jaj igen háttal nem kezdünk mondatot, na de mi van a hátizsákkal?? -
bim
veterán
válasz
Motion_Blur #6757 üzenetére
ebben a kérdésben a leghitelesebb ember TTomax aki 4850CF-ről váltott gtx280-ra.
az első hsz.-i közt volt az is hogy ahol müxik rendesen a CF ott alázza rendesen a 280-at de mégis a stabilabb teljesitmény miatt jobb a gtx.
egyébként kicsit ez a topik is kezd elszaladni a másik oldal fikázása felé..szóval lassan beéritek az ati topik szinvonalát. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Motion_Blur #6757 üzenetére
A CF tulajokat érdekli...mert a játékok alatt sok a fagyás, fekete képernyő és egyéb anomália. A 3dmark az egyetlen stabil progi a számukra. Kb. ennyi.
Megmondtam, vagy megmondtam a frankót?
-
pigatt
őstag
válasz
Motion_Blur #6736 üzenetére
Olyan lesz mint a Tied, holnap megyek érte! Úgyhogy holnap délután eredmények!
-
Ombi5
őstag
válasz
Motion_Blur #6739 üzenetére
Hmm most irtam neki,mert en csak most lattam meg nemreg ezt a jo arat,kit erdekel amugy is ,hogy zacsis nem?!
AMugy ,ahogy ovlasgatom csak ev vegere ,ha egyaltalan itthon kaphato lesz az 55mm-es cucc es ,akkor sokat esik e ugyan 280as ara ,meg igy is ,hogy csak zacsis! Bar szerintem most abszolute jo vetel ,mert ennyiert 1 darabig sehol sem lesz ,max ha bejon az uj talan akkor a regi vagy,ha tevedek akkor kovezzetek meg,NEM!?
-
Mr Manson
tag
válasz
Motion_Blur #6599 üzenetére
Még1 szavazat a E8500-ra énis ilyet tervezek venni a GTX260-as alá
-
m4rc!
őstag
válasz
Motion_Blur #6599 üzenetére
E8500-re egy szavazat, játékra tökéletes választás (meg amúgyis
)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest