- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
-
-
slett27
addikt
válasz
biggamer #12843 üzenetére
Nem rossz, nem rossz, de ha magyar zene akkor inkább Kárpátia.
On : Ha konvertálásra is szeretnék használni mondjuk egy GTX 260-at (mint ATI-nál az Avivo)
akkor azt fizetés nélkül hogy tudom megoldani, igaz az hogy ~50$, ez amúgy a CUDA fejlesztőkörnyezet ? (Ha ez warez-nak minősül, akkor tárgytalan). Nagyon gyenge vagyok mostanában GeForce-ból. -
Beowulf_78
addikt
válasz
biggamer #12801 üzenetére
Ha meglesz holnap, és akit érdekelne esetleg innen, holnaptól működni fog az előjegyzés dolog hétfői átvétellel.
Hétfőig pedig megpróbálok egy logout-os tesztet összehozni. Hétfőtől pedig a 295 lesz tesztelés alatt, ami szintén logout-os címlapos cikk lesz.Ezek nem lesznek már kevesek?
Szvsz. 4-4,2ghz elégnek kell hogy legyen 2 magból is.
-
Tommer
tag
válasz
biggamer #12629 üzenetére
1,8 milliárd tranzisztor???
Ezt milyen selejtaránnyal fogják legyártani? Még ha faszán, gördülésmentesen áttérnek a 40nm -es technológiára akkor is!
( Első tipp a kártya Magyarországi árára 180.000-200.000-Ft, megnézem bejön -e a jóslás! A GTX280 is 150.000- körül kezdett, nemde!)
Kiváncsi leszek erre az "izére"! -
Dashes
őstag
válasz
biggamer #12375 üzenetére
"Nvidia GeForce GTX 285 (648/1.476/1.242), 1.024 MB (simuliert durch Übertakten der GeForce GTX 280)"
"Associate estimated the performance level Of the GeForce GTX 285, using GeForce GTX 280, which was overclocked to the appropriate frequencies."A tesztekben található "285" az egy 280 a 285 órajelein.
-
MPowerPH
félisten
válasz
biggamer #12359 üzenetére
Tudnátok segíteni? Előrendelésben van 4db GTX285 -ösöm, csak nem vagyok biztos benne hogy elég lesz e Full HD -hez...
És nem tehetek róla hogy ilyen gazdag vagyok....
GTX295 milyen árban lesz kapható, és kb. mikortól? Mert arra számítok, hogy pont a GTX295 miatt az ATI csökkenti az X2 -es árát.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
biggamer #12348 üzenetére
Na én is feldobtam egy Extreme graphic módot a Warheadre. Azért így már mindjárt más
sokkal szebbek lettek a textúrák meg a fények és az árnyékok
És az a jó benne hogy még a teljesítmény sem csökkent annyira mint amennyire vártam, AA nélkül így is f@szán megy 30 fölött de 8xQ AA az már kinyírja 20 fps
16xQ-ra meg már nem is merem rakni
Viszont létezik hozzá egy felturbózott textúra pack na azzal is megnézném csak 1,9 GB cakompack annyit meg lusta vagyok letölteni ezzel a dög lassú nettel -
VinoRosso
veterán
válasz
biggamer #11713 üzenetére
"As we know, GT216 will feature 192-bit memory interface and 768MB capacity. It adopts GDDR3, working at 1.2GHz (2.4GHz data rate). Probably there will be a 384MB version of GT216."
Itt valamit nagyon elírhattak, mert ez crosbarral érdeskevés lesz. Vagy netán új memvezérlőt kapnak? Tiszta bulvár...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
biggamer #11238 üzenetére
Lejárt az NDA ...
Délután mindenki töltheti a techdemót.Bár az NV-nek megint sikerült elővenni a kapzsi énjét. Ilyen igények mellett a Physx-re nagyon nehéz lesz további támogatást találni. Nem értettem egyet azzal az AMD marketingessel, aki szerint bukás lesz a Physx, de látva ezt a teljesítményigényt ... hát kiábrándító.
Ehhez még támogatást is nehéz lesz szerezni. Szvsz az TWIMTBP program használhatósága nagyságrendekkel visszaesett az egy évvel ezelőtti fénykora óta ... nem is értem most hogyan mennek oda a fejlesztőkhöz, hogy támogassák a Physx-et. Épeszű csapat ránéz a statisztikákra, és látják, hogy a potenciális vásárlóbázisukban sokkal több személy rendelkezik HD 4800-zal, mint GF GTX 200 típusú karival. Vastag csekket fognak kérni azért, hogy őket kizárják a buliból. Egy éve könnyű volt a dolog ... hiszen baromi sok GF8-at eladtak, de így ez nagyon vérszegény próbálkozásra sikeredett.
Jobban tenné az NV, ha nem járná a saját útját, és visszatérne a szabványok támogatására. Nem értem, miért gondolja a vezetőség, hogy velük nem történhet meg az ami a 3dfx-szel.Az NV is csak egy cég aki kipróbált egy kerülőutat, de eltévedtek ... szerencsére látják a helyes ösvényt, de nem tudják, hogy visszatérjenek-e, vagy keressék tovább a saját útjukat.
-
Myers
senior tag
válasz
biggamer #11198 üzenetére
Ez szerintem kamu.
Túl sűrű ez a program az nv-nek. Még 55 nanós gt200-ak is alig vannak. Akkor abból terveztek 40nm-eset is, majd csak az után jönne a gt300 40nm-en.Remélem nem a frissített gt200-akat akarja az nv gt300-nak nevezni. Mert az öngyilok lenne.
A gt300-nak mindenképp valami átütőnek kell lennie, lehetőleg úgy hogy ne csak a 80-100k Huf-os kategóriában legyenek jelen. Tehát jól skálázhatónak is kéne lennie. -
VinoRosso
veterán
-
TTomax
félisten
válasz
biggamer #10206 üzenetére
Jajj istenem pont 64bites pistával használtam a CF-et...de jó hogy eladtam...a 8.9-es Catalystig próbáltam,és el sem tudom mondani mennyi baj volt vele...nagyon sajnálom azokat akik emiatt vesznek lapot drágát...Az összes MultiGPU gyerekcipőben jár,mind arról szül hogyan lehet még többet eladni...
(#10207) tome.jr
Sajnos azt a felbontást nem tudom... vagyis a monitorom nem tudja,de most gondolkodok attól még lefutna nem? -
ImI87
őstag
válasz
biggamer #10148 üzenetére
Én nem temetem, csak a non-referenece karikra mondtam, hogy nekem nem szimpatikusak. Mondjuk egy "9400LE XY underclocket edition" karinál mindegy, hogy milyen
, de ezeknél a fullos vasaknál nem túl jó, ha pl ilyen Galaxy mérnökök belekontárkodnak, kidobnak pár fölösleges alkatrészt. meg lefelezik a nyák méretét
Henk: komolyan kiváncsi vagyok, hogy TR-ék mit tudnak kezdeni ezzekkel a dögökkel. Majd lökd az infókat, ha megérkezett!
A GPU-t valszeg jól le tudja hűteni, de a fetek, a memók meg a többi szar csak kis pöcs bordát kap, az nem tudom mennyire lesz jó.
Ez csak saját vélemény, de én már olyan hűtőt nem vennék VGA-ra, ami nem viszi ki a meleget a házból. Főleg ilyen nagyfogyasztású monstrumok esetében. 1-2 óra játék, és szépen minden megfől a kuckóban. Nem kevés különbség lesz pl a az északi hídnál, meg a procinál is......
-
ImI87
őstag
válasz
biggamer #10144 üzenetére
Csak mindenhol az van leírva, hogy a költségek csökkentése érdekében........
Namost az ár meg a minőség ált. egymással fordított arányban van.Sokszor vannak nagyon jó egyedi karik, de ezeknek van néha hátrányuk is, pl a ref modellhez fejlesztett aftermarket hűtés nem passzol, más bios-uk van, más fizikai méretek, stb.......
Szal én jobban szeretem a ref karikat, esetleg akkor vennék mást, ha v.mi nagyon jó hűtéssel lenne, ami sokkal hatékonyabb, mint a gyári.
-
boogie84
veterán
válasz
biggamer #9687 üzenetére
értem én h villanymotor, de hová töltöm a benzint?
(elektrós vagyok nézzétek el
)
annak is van teljesítménye, na de hol van a 260, 280tól?
csúcstechnológiát tegyenek csúcsvgaba! ne egy középkategóriásba!!
(nekem perpill elég lenne az is, mert mindent tudok játzsani GT-vel is és nem nagyon látok esély olyan játékra ami miatt vennék mostanság egy izmosabbat) -
NFree
addikt
válasz
biggamer #9687 üzenetére
Ha jól tudom azért +-os
De a multkor olvastam valami cikket, már nem emlékszem melyik nv kari volt valameik 9800 gt,
az a lényeg, hogy elvileg 55nm jön errefel jött az 65nm-is meg 55nm is és nem lehetett megkülömböztetni őket, csak ha levette az ember a hűtést
Ez mien. Volt is belőlle valamien bonyodalom. ebből kifolyólag elképzelhetőnek tartom hogy van 65nm +os 9800gtx
-
VinoRosso
veterán
válasz
biggamer #9675 üzenetére
...akko nem lesz mézeskalács pc építés
Szerintem csak értezte, hogy szorul a nyka körül a hurok, azt lelécelt, de láttam már az apró feedben egy hasonlót, hogy pü-ben segít olcsón hozzájutni valami újonc alkatrészekhez, emg gépekhez.
Távol álljon tőlem az uszítás meg a káröröm, de olyan jó lenne, ha az ilyenek egyszer jól ráb@sznának. Mondjuk összefuthatnának egymással: egy csapat kopper kancigó, aki berendel egy komolyabb szállítmányt lehúzási célból, meg egy csaló tini, aki el akar szaladni a pénzzel. Magameléképzelem a fejüket, ahogy a szerkényajtók leutaznak a zsigával100km-ert mucsájröcsögére vagy kerekestárcsára bézbólütőkkel boxerekkel meg viperával tök fölöslegesen mit kapna a tag
júj
-
rocket
nagyúr
válasz
biggamer #9593 üzenetére
Eddig az osszes 180.xx driver tesztben ugyanazt az 5 jatekot hasznaltak (agyon hypeolt Crysis hol van most ?),ugyanazokkal a beallitasokkal, se 8xAA teszt, se kepminoseg osszehasonlitas nem volt egyikben se, ez igy csak az erem egyik fele
Ettol fuggetlenul zsenialis marketing huzas ez az NV-tol, es vannak oldalak akik aszisztalnak is nekik ehez
-
VinoRosso
veterán
-
rocket
nagyúr
válasz
biggamer #9338 üzenetére
Ugytunik a DICE parkolopalyara allitotta a Battlefield uj reszet ami majd megmutatja mekkora kiraly az R600 architektura, szegeny ABU biztos csuklik most
Semmi extra nincs a videoban amitol hanyat kene esni, raadasul azt igertek nyaron, hogy osszel legalabb 20 jatek jelenik majd meg amiben lesz PhysX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest