- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Sziszifeca #23026 üzenetére
hát én nem tudom már..jelenleg a nagy testvér van a gépben
-
Laraxior
titán
válasz
kicsipapucs #23013 üzenetére
1.25V eléggé max.Ha tudod hűteni. VRMek maradjanak 90°C körül, a GPU minél hidegebben annál többet fog menni....
1,3V-ra feltolod,akkor nézelődj az apróban másik VGA után... -
Laraxior
titán
válasz
kicsipapucs #22984 üzenetére
ha jóféle példány akkor 800/1600/2500MHz-et benne lehet..az pedig bőven elég 1680ban...még egy 285öt is elver...
-
Laraxior
titán
válasz
Butcher-HUN #22852 üzenetére
ha 80%os a táp hatásfoka akkor az csak 360W
alapon nem is lesz gond vele...de a tuning..nah az biztos hazavágja
-
Laraxior
titán
válasz
Butcher-HUN #22848 üzenetére
Én nem bíznám rá...de többet úgyse tudok mondani....
molex? hát a sima tápcsati -
Laraxior
titán
válasz
Butcher-HUN #22846 üzenetére
molexből csinálj 8pinest mindenképpen.
de ha quad processzor van mellette...én nem sok tuningot jósolok oda. nem éppen a legjobb a tápnak ha állandóan 100%on teker.... alapon menni fog,de mihelyst megterheled...hát nem tudom...gyakorlatban kiderül. Én lecserélném egy VX450re... -
Laraxior
titán
válasz
Butcher-HUN #22844 üzenetére
oda meg inkább processzor kell mint VGA
1680as felbontáshoz lenne a legalkalmasabb az a VGA -
Laraxior
titán
válasz
Butcher-HUN #22834 üzenetére
bár nincsen kitöltve az adatlapot,de az biztos hogy a gtx280 eléggé leterheli a 12Vos ágat...főleg úgy hogy nincsen rajta rendesen leosztott PCI-E ág. ha szerencséd van akkor találsz normális átalakítót,egyébként a legjobb ill legstabilabb az 4 molexből csinál két 6ost és abból egy 8pines. Van olyan hogy simán egy molexből csinál egy 8pinest,nem a legjobb választás,de az is megoldás.
ha instabilitást tapasztalsz akkor lehet gyanakodni bátran a tápra -
Laraxior
titán
válasz
Butcher-HUN #22832 üzenetére
irány átalakítóért...
de lehet hogy kevés lesz neki az a táp...sőt biztosra veszem hogy teljes terhelésnél valószínűleg újra fog indulni a géped -
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #22776 üzenetére
elkéstél...már GTX460 OC lett a befutó
-
Laraxior
titán
válasz
rup1u5 #22763 üzenetére
GPUzvel oc-snek is tűnt,mert tényleg nem gyári órajeles,csak éppen nincsen belőle OC,csak a gyári biosa van felülírva
nem mondom meg egyelőre hogy ki volt,mert korrektnek tűnik és visszaveszi,de ha nem akkor megyek úgyis a megfelelő topikba.előtte persze meglátogatom a kollegát
nem is szoktam ilyenen problémázni,tudjátok tuningcuccal elég rugalmas vagyok,magam is csinálom,azért ért hozzá az ember valamelyest...sőt
tehát:
a gyári bios van piszkálva,le sem lehet gariztatni így, mert ugye a ramok vannak túlhúzva valszínűleg,mondjuk a shader is elég magasan megy.
ha visszaflashelem rá a biost eredeti órajelre, és megnézem úgy hátha jó. -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
nem akar valaki megszabadulni referencia! GTX260jától? 280 is belefér,ha olcsó
Csakis rev1 nyákos érdekel, a vizesblokk és a tuning miatt -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
azért ez elég erős VGA,hogy akár egy évig is megtartsd.
gyári hűtővel tényleg nem célszerű feszt adni neki,arra még én sem vállalkoztam
viszont vízzel....
jut eszembe ha nem akarsz biosbuherát,ott van az eVGA Voltage Tuner. Win alatt bohóckodhatsz vele,ha van éppen szabadidőd valami fagyosabb estén -
Laraxior
titán
-
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Érdekes...
Nálam X48 lapban csinálta hogy el sem indult az alsó PCI-E foglalatban...nálad meg csak ott megy.
Striker 2Extreme lapban bármelyikben ment.
Ez az órajelvisszavétel, XFXnél volt módi,a gtx260asom volt olyan hoki.
De GTX280ról még senki nem mondta hogy produkál ilyet,ugyanis mind egy kaptafára készült.
Win reinstall,260.63 driver. Riva Tunernek muszáj kezelnie.Afterburner,csak a ventiszabályozás miatt jobb. -
Laraxior
titán
probléma van Uram? Én a legújabbal használtam és szépen működött az órajelvisszavétel. Sőt,ha ügyes vagy akkor kiveszed a low3D-t,és a 2D-ben pedig adsz neki 0.8V-ot BIOSból. órajelet is vissza tudod venni,és akkor szinte nem eszik semmit,és nem is melegszik. Valahol korábban írtam,hogy a Gainwarddal eljátszottam ezt
-
Laraxior
titán
válasz
tigermax111 #22377 üzenetére
-
Laraxior
titán
megszabadultam a Gainward VGAmtól...
sajna az SLi mindig órajel visszavételt produkált,mint kiderült valószínűleg szegény Gainward nem rendelkezik olyan tuningpotenciállal mint a Zotac
Úgyfest a Zotacon is túl fogok adni
Bár visszaeső vagyok ebben a topikban -
Laraxior
titán
válasz
Tálydi #22335 üzenetére
az enyém is ugyanezt produkálta,amikor valamelyik hővezető lapocska nem érintkezett,vagy rosszul tettem vissza. ráadásul nekem fel sem ismerte a VGA-t a win,utána hibásnak ítélte meg,mindez vizesblokkos SLivel
szétszedni,paszta,hővezető csík..ingyombingyom. víz folyik ide-oda
kínlódás volt
-
Laraxior
titán
válasz
TTomax #22313 üzenetére
tény,hogy nem emlékszem,hogy egy GTX280al mit mentek a gamek,én csak annyit látok,most,hogy mindkét VGAn mondjuk 800-800MB ramot használ a game. Ebből gondoltam,hogy mivel az X2n van bőven ram,bár 256bites az is,nem tudom milyen befolyással lenne,ha mondjuk 384bites lenne.Bár szerintem bőven gyorsulna.
Én azért mindezek ellenére hátránynak érzem a 256bitet....4890 CFre alapozom. Meg persze az is igaz amit mondasz,hogy nem kell tökig tolni mindent
De én megnéztem "normális" és "tökig tolt" beállításon mondjuk a Warhead-et. normálison kb egy szinten volt a CF az SLi-vel (1.5FPS volt a CF javára...tűréshatár)
Viszont: 8xAA,16xAF,minden csillivilli beállításon sajna a CF mindössze 33 FPS-t produkált,míg az SLi 44et. Erre alapoztam a 256bit hátrányát.
Tény az is hogy kutya nem gamel 30 FPSel,főleg nem FPS játékkal
Tehát inkább észrevétel,érdekességképpen.jut eszembe tolsz egy Warhead benchet?
Azt tudom,hogy 4xAA-val gameren simán lealázott a GTX460 SLi
az én 60-62FPSemre rávertél több mint 20at
Tehát játszható körülmények között erősebb...mondjuk ezt a hülye is tudja
Kíváncsi vagyok hogy szűrőkkel elfogy-e a 256bit -
Laraxior
titán
válasz
zolisx4 #22306 üzenetére
nagyfelbontásra valószínűleg semmit sem ér a 460as GTX sem. gondoljunk csak bele... 256 bit, max 4GHz-es memóriaórajel. Az ati ugyanezt 4GHz+-okkal,szintén 256biten. 1920ba mindenképpen szükséges a vagy magas memóriaórajel (mint tudjuk a Fermi nem képes rá) ezért a 384bites rambusz kompenzáció,ami ugye már elég sávszélt biztosít. 1GB ram is édeskevés különben fullHDba,szóval olyanmindegy. A tuti befutó még mindig a 4870X2
Próbálgatom a játékokat,monitorozva van minden,GPU használattól kezdve a VRAM használatig. Crysis Warhead megáll 1600MBnál, GTA4 viszont 1900MBnál állt meg
és sajna azt is meg kell jegyeznem,hogy a Crysis Warhead bench alatt max 1300MBot tudtam kipréselni,de game alatt sima ügy volt neki az 1600MB VRAM használat. Tehát megint csak az van,hogy nem ér semmit a benchmark. Real-time game kell,aztán a monitor ablak FPS füljét chekkolni,hogy mennyire esik alá,illetőleg mennyire megy fel. -
Laraxior
titán
nincsen valaki debreceni? mondjuk akinek GTX280 VGAja van...kipróbálnám a Tri-Way SLi-t...mennyi növekedéssel számolhatok. Tesztek nem érdekelnek,csak magamnak hiszek
-
Laraxior
titán
tudtok olyan driverhibáról 258.96nál,hogy a Modern Warfare2-ben állandó jelleggel visszaveszi az órajelet low power 3D-be. Mint amikor túl van húzva a VGA és beszarik a driver. Beszarás hogy csak ennél az egy game-nél csinálja. Crysis Warhead, Furmark,mind-mind hibátlan működéssel bírnak. Egy multival tolnám,de azzal sem tudom
pedig a grafikája nem igényelne SLi-t
jut eszembe:
összeraktam az SLi-t tesztek,hmm..az alsó VGA-n szarul vannak a hővezető lapocskák,20 fokkal magasabb a hőfok mint a felsőn. Mégegyszer.
Olyannyira jól sikerült,hogy most meg a felső magasabb 20 fokkalMárhogy a VRMekről beszélek. A GPU csak 9-10 fokkal melegebb
-
Laraxior
titán
nem tudjátok hogyan lehet megoldani rivával hogy 10sornál többet monitorozzon? biztos van valami beállítás power userben,csak nem tudom hogy hol...2VGAval már elkelne a 14-16 sornyi monitorozás is
-
Laraxior
titán
válasz
Bulitt #22228 üzenetére
100% hogy rámegy. De a hőfokok nem lesznek jobbak,sőt. Viszont mindezt csendben teszi.
Esetleg még annyit tudok javasolni,hogy játssz a GPU fesszel. Általában jóval kevesebb fesszel bírják az adott GPU órajelet mint ami meg van adva a kártya biosában. Ugyanúgy mint a processzorok -
Laraxior
titán
válasz
Bulitt #22226 üzenetére
280ból adódóan 65nm. legalábbis az a biztos. "gixivo" kollegát kell megkérdezni,ő taknyolta fel egy 280ra.... miután visszatettem a gyári hűtőt még fürgébb lett a VGA.
Víz,vagy Accelero. Nincsen más lehetőség. Más egyszerűen nem tud eldisszipilálni,vagy mitcsinálni 250W hőt. Nekem is a tripla radi édeskevés lesz a rendszerhez. simán megeszi a két VGA,tehát vízből sem mindegy... -
Laraxior
titán
válasz
Bulitt #22224 üzenetére
tény hogy nem megy fel rá elvileg. gyakorlatilag viszont igen.De ekkor jön a gond. Ugyanis addig oké,hogy felmegy rá,csakhogy a VRMeken nincsen semmi. ez pedig egyenlő a halálos ítélettel. Nekem volt egy sima Zotac GTX280on,de mihelyst AMP! órajelekre emeltem,máris 120°C-osak lettek a VRMek. Tehát inkább ne
-
-
Laraxior
titán
Úgyfest stabil a memória 1296MHz-en ami megközelítőleg 2600MHz
kárpótlásul amiért a GPUm csak 700/1400et tud
a következő lépcsőnél már eldobja az agyát...
Lehet bepróbálok neki egy kis pluszfeszt,először eVGA Voltage Tunerrel,aztán ha tuti,akkor bios szinten is megkapja. Egyelőre egy VGAval (Gainward) Jövő hétvégén kiderül mit tud az AMP! víz alatt. Ez lesz a 3. AMP! VGAm -
Laraxior
titán
Mafia II:
GTX280 VGA
SLi: AVG:31FPS, APEX: RankGTX280:AVG.47FPS,APEX
ank
(itt a másik GTX280 számolta)
APEX:mediumon.
-
Laraxior
titán
éééés....ma délután GTX280 SLi
egy kis parádé....ha szépen skálázódik akkor marad is a VGA -
Laraxior
titán
csak nyugalom...várjuk meg az 512 CUDAs nV-t...majd akkor kapjuk a jó kis VGAkat szaré-hugyé'
-
Laraxior
titán
válasz
hegeanabol #22010 üzenetére
nah ezért lesz nekem GTX280 SLi
-
Laraxior
titán
válasz
hegeanabol #22003 üzenetére
35k körül...
-
Laraxior
titán
válasz
odorgg #21997 üzenetére
annyira ne örülj neki,mert ha az a széria ami nekem is volt akkor kezdheted egy MSi bios-felrakással, hogy működjön rendesen a powerplay.
Persze ezt már csak akkor tudtam meg amikor nem volt nálam a VGA.
Vigyázz vele,mert a hűtőborda is egy rakás kaki. egybealumínium,még egy rézmag sincsen a közepén.A ramoknál pedig 2mm vastag gumilapocska van,ramhűtés gyanánt...
hiába 216SP,meg 55nm
gány egy munka XFXéktől -
Laraxior
titán
válasz
hermanyi #21971 üzenetére
a héten jön meg a Striker 2 Extreme. Addig egy ASRock kölcsön lapban vannak szegénykék. A VGA dolgozna,csak éppen nincsen ami meghajtsa
tuningolni sem tudom a procit,mert nem lehet visszaosztani a ramot,ez meg egy ratyi 2GBos 800mhz-es modul
egyelőre így állunk... Q(X)9650 valamelyik,édesmindegy,és egy másik GTX280. Kb ennyit óhajtok a gépre szánni. 2 évig még bőven jó a 775
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Filmvilág
- nVidia tulajok OFF topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest