- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
mfranky #13481 üzenetére
Szerintem sincs túl sok értelme a cserének. Max a tuning miatt, de Full HD-ban már bőven elég a 3-3,2 GHz-is. Szerintem tedd félre a pénzt Corei7-re és a következő VGA csere környékén bőven rá érsz procit is cserélni. Addigra remélhetőleg
bővül és legfőképp olcsóbb lesz a választék, főleg ha meg jelenik a corei5
-
Henk
veterán
válasz
mfranky #10937 üzenetére
Úgy néz ki holnap jön,már a futárnál van.Szerintem ha elöbb nem hétvégén összerakom aztán meglátjuk.
Amúgy én hőmérsékletbe nem várok tőle sokat,egy 800-as s-flexel akarom használni.(hangja ne legyen)
Laraxior:nekem a 260 közel sem melegszik annyira mint a 88gtx,ezért is vállaltam be a hr-03-at. -
Drue74
csendes tag
válasz
mfranky #10689 üzenetére
Én leszedtem és teszteltem, bár a GTA-t még mindig nem tudom futtatni, (textura hiány) a játékok zömében semmilyen változást nem hozott, egy árva fps-t sem nyertem vele.
Kivéve az undercover, na az szárnyakra kapott. 1920X1080 minden fullon, viszont az árnyék és az AA teljesen lehúzva. átlag 50-60 fps, nagyon ritkán 34fps-ig lemegy de az alá soha, oda is csak kiba**ott ritkán. Megszüntek a mikro lagok, irányítható és élvezhető.
Amúgy bírná az árnyékot is, de azt meg annyira elcseszték, hogy inkább kikapcsoltam. -
Laraxior
titán
válasz
mfranky #10087 üzenetére
nem...csak igy tudom összehasonlítani a többiekével..vagy épp az enyémmel.
slett: folyamatban
bár ha visszaolvasol pár hsz-t..nem tudom mennyit..pár oldal lehet.
Csináltam egy Crysis benchmarkot...igaz 1920x1200ben...alapórajeles GTX280al..és amit most használok 756/1566/2520MHz
De nyomok egy Warhead benchet is..1680ba -
tzsolesz
nagyúr
válasz
mfranky #9605 üzenetére
A teszten 2db VGA látható. Ha benn van a házban, észre sem veszed hogy egyikben 2gpu van....
de egy 4870X2-őt inkább egy GT200-as 2 GPU-s VGA-val hasonlítanék összeAzok biztosan izmosak lesznek, na meg az áruk is. Gondolom ha most lenne egy GTX260X2 szerű VGA, olyan 140-150K lenne. A GTX280X2 meg kb 230K fölött lenne. Az már télleg húzós, de biztosan erős lenne nem kicsit.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
mfranky #9603 üzenetére
Nemrég vettem ezt a GTX260OC-t, de én is a HD4870-el szemeztem az elején
Végül is most elég jól sikerültek a driverek, így nem jártál rosszul a gtx260-al. Sőt még tuningosak is.
De:
[I]
Amíg a játékok 80%-a Nvidia logóval jön ki, addig nincs az az isten, amiért egy ATi kártyán jobban futna[/I]Mondjuk ez is igaz lehet, de nem minden esetben. NV logo
Vannak mindkét oldalon jó karik, nem szabad mindíg áltolánosítani....
Inkább régebben volt jellemző. -
Sziszifeca
őstag
válasz
mfranky #9166 üzenetére
Akkor lehet nem szereti a kártya a tápot???
Látom neked is ugyanez a karid van.Grid alatt nem csinálja. Eddig Crysis Warhead alatt jelentkezett, meg a 3Dmark elején.
Vagy megpróbáljam a másik táppal? Az is Chieftec, csak 500W-os.
Kipróbáltam másik karival: 8800GTS (G92), ez nem sípol.
Tehát csak nem a táp a bűnös nem?? -
Henk
veterán
válasz
mfranky #9133 üzenetére
Persze a proci sokat dob rajt azért kapnak a quad-ok sokkal magasabb pontszámot.De attól még a pontszámnak emelkednie kell akkor is ha a vga-t húzod.Nekem az alap és a húzott érték között 2000 pont különbség van,procim ugyanannyin ment mindkét esetben.
Mondjuk én xp-t használok. -
Henk
veterán
válasz
mfranky #8742 üzenetére
1280-ban még lehet,hogy van cpu limit,de 1680-ban szerintem már nem lenne ilyen problémád.Ezért ha húzod nőni fog a teljesítménye is valamennyivel.De eddig alapon is elég volt mindenre,felesleges lett volna húzni,legalábbis nekem.
Amúgy a 280-nak az órajeleit eléri,de mivel abban több a sp,memó,sávszél szerintem ugyanazt a teljesítményt nem tudja hozni.
De a 280-as 1900 és attól nagyobb felbontásnál indokolt szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest