- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #14268 üzenetére
Egyébként szerintem elbaxták a dolgot rendesen, óriási reklám lett volna belőle a cégnek, ha annak az 5-6 emberkének aki berendelt odaadták volna ennyiért. Így csak kellemetlenségük lett belőle, mi meg csalódtunk!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #14260 üzenetére
Az érdekes, mert előtted rendeltem és nekem meg már kifutott lett az üzenet!
-
Sárpac
nagyúr
Biztos ami biztos.
[link] -
Sárpac
nagyúr
Gyerekek most rendeltem gtx 260at 26k-ért az iponban!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #12899 üzenetére
Mennyit kóstált?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #12224 üzenetére
Én a King's Bounty-val jártam így.
Megvettem 5k-ért a gamét és a patch telepítése után nem található eredeti lemez a meghajtóban üzenet fogadott.
Szánalom, de ez a securom7(szétkúrom) egy kalap sz@r lett. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Buldozer99 #12098 üzenetére
Szvsz alaplap tekercs lesz...
-
Sárpac
nagyúr
Egyrészt volt 2 ati karim is másrészt már írtam mik is voltak a gondok azokkal a 4850es karikkal amit teszteltünk, sőt képekkel cáfoltam a nemlétező grafikai különbségeket ati vs nv közt. Azóta eltelt fél év most nem tom, hogy áll a helyzet de 2nap múlva megint lesz egy átfogó teszt haveromnál, mert most vett 4850et. Pusztán arra reagáltam amit itt néhány volt ati tulaj beírt, hogy nincs változás az elmúlt fél évben driver ügyileg a hd48xx sorozatban.
Az apróhirdetés is tanúskodik, mert nagyon sokan így hirdetnek, hogy "eladó vagy csere gtx260-ra". -
Sárpac
nagyúr
Annak idején mikor jött a radeon 48xx széria szét lettem verve a topicjában mikor ilyet mertem írni, hogy textúra hiba meg itt ott hiányzó grafika, most meg sorra jönnek át ide az egykori 48xx tulajok ugyan ezekkel a hibákkal. Látom ati 7hónap alatt sem tudott normális drivert összedobni a vashoz amit megalkotott. Egyébként szerintem az ati 4870-ek közül sok hardveresen is hibás mert nem teljesen stabil a 750MHz-es órajelen, ami úgy gondolom nagyon határétéken van hajtva, és ennek az az eredménye, hogy random egyes példányok fagynak resetelnek szemetelnek stb.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Sziszifeca #11501 üzenetére
Tedd fel a 2.21-est!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #9518 üzenetére
Ez így van és csak arra akartam utalni, hogy a nagykereknek a dec közepei zárás előtt a sok bent ragadt cucctól valahogy meg kell szabadulniuk, pláne, ha mondjuk jövőre a fele be is csuk. Így logikus az ár és a garancia is!
-
Sárpac
nagyúr
Sajna nem lett gtx260am!
-
Sárpac
nagyúr
Holnap hozom a karimat.
Gyors kérdés mire állítsam be kezdetnek az órajeleket?A kari Gainward GTX260.
700/2400/1400-at adhatok nyugodtan kezdetnek? -
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #8213 üzenetére
Jaja nekem meg megjött közbe a gainward gtx260am 57.9be, csak még el kéne mennem érte!
Tegnap este óta 5k-val lett drágább ezt a mákot!
-
Sárpac
nagyúr
Szerintetek Gainward GTX260 58k-ért 3év garral megéri?
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #7866 üzenetére
Két féle razoros van egyik 120Kbyte körüli a másik meg 35kbyte a 120as a vírusos. Ennyi!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
laragirl83 #7861 üzenetére
Én tegnap raktam újra a gépem a nuke miatt úgyhogy nem rémhír.
A boot sectort is hazavágta úgyhogy jelszót sehogy sem tudtam feloldani [itt kértem segítséget] de nem sok jött! -
Sárpac
nagyúr
válasz
banderasz77 #7839 üzenetére
Hát viszonyítás képpen Far cry 2 4x élsimi very high minden ami lehet, 1280x1024 8800gt 30Fps alá eddig nem ment le, átlag 35-50 között mozog.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
banderasz77 #7837 üzenetére
Kimaradt egy vessző szal 1600x1200 és felette éri meg váltani, ahol látványos lesz a sebességnövekedés, alatta nem igazán.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
banderasz77 #7834 üzenetére
1600x1200 as felbontás és felette alatta cpu limit van.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Dark KillerX #7822 üzenetére
Miért jelezne? Ez olyan mint nuke féle szopatós program, mely azt csinálja, hogy átállítja az összes felhasználó windowsos jelszavát, majd readonlyra teszi a winyót és kiléptet a rendszerből.
Ez program így semmilyen vírusírtó nem fog szólni, mert te futtatod. -
Sárpac
nagyúr
Olvasgatom, hogy mindenki aggódik a forint gyengülése miatt, nos szerintem nem kell aggódni mert amint bedől az amerikai gazdaság ismét el kezd erősödni. Most tökeinjekciók miatt erősebb a bizalom az amerikai papírok iránt, de ez csak átmeneti.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Leatherface #7372 üzenetére
Mert 5x annyi probléma van vele!
-
Sárpac
nagyúr
Nah megnéztem az új whql drivert hát Cod4 alatt kapásból errorral kifagyott mint a szél!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
AdamMcKraken #6414 üzenetére
kifogytam.
Az alaplapra vigyázz hogy ha fém rögzítőpöcök van alatta akkor nehogy olyan helyen is legyen ahol zárlatot okozhat.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
AdamMcKraken #6411 üzenetére
Hmm.. tegyél próbát.
Vegyél ki mindent a házból még az alaplapot is, majd rakd össze újra. Hátha ...Jah és kezdetben 1memória modult tegyél csak bele.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
AdamMcKraken #6408 üzenetére
Pedig kraft hibát jelez a karid persze nem lehet kizárni teljesen, hogy hibás.
Ha estleg tudod mérd be külön külön a 2kábelt, hogy mind2-őn megjelenik-e a 12v. -
Sárpac
nagyúr
válasz
AdamMcKraken #6402 üzenetére
Nekem nincs ilyen karim de ha 2 hely rajta van akkor mind a 2-őt tedd rá baja nem lehet!
[link]2 kábel mind2nek rá kell menni különben nem fog elindulni!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
AdamMcKraken #6401 üzenetére
Pedig úgy tűnik mintha kraftot nem kapna.
Nem lehet, hogy kontaktos az egyik csati pl 8pines? -
Sárpac
nagyúr
válasz
AdamMcKraken #6398 üzenetére
Inkább így:
"Az AWARD BIOS jelzései:
Nincs hangjelzés. Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelően van csatlakoztatva a tápegység.
Megszakítás nélküli hangjelzés. Rossz a tápegység.
1 rövid hangjelzés. Minden rendben.
2 rövid hangjelzés. Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenőrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelő csatlakozásait!
3 hosszú. A billentyűzet hibája. Indítsa újra a számítógépet!
1 hosszú+1 rövid. Probléma van a RAM-mal.
1 hosszú+2 rövid. Probléma van a videokártyával. Ez a leggyakrabban előforduló hiba. Ebben az esetben ajánlatos kivenni a videokártyát a csatlakozójából, majd pedig visszahelyezni. Ellenőrizzük a monitor csatlakoztatását.
1 hosszú+3 rövid. Hiba történt a billentyűzet inicializálása során. Ellenőrizzük a megfelelő csatlakoztatást.
1 hosszú+9 rövid. Problémák adódtak a ROM-memóriából történő adatok olvasása során. Indítsa újra a számítógépet!
Ismétlődő hosszú hangjelzések. A RAM-memória nem megfelelően lett csatlakoztatva az alaplaphoz.
Ismétlődő rövid hangjelzések. Problémák adódtak a tápegységgel. Tisztítsuk meg azt a portól.Az AMI BIOS jelzései:
Nincs hangjelzés. Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelően van csatlakoztatva a tápegység.
1 rövid. Minden rendben.
2 rövid. Probléma van a RAM-memóriával. Indítsa újra a gépet! Ellenőrizze a memória moduljait!
3 rövid. Hiba van a memória első 64 Kbájtjában. A teendők ugyanazok, mint az előbbi esetben.
4 rövid. Rossz a rendszer-timer.
5 rövid. Hiba a központi processzorban.
6 rövid. Rossz a billentyűzet kontrollere.
7 rövid. Hiba az alaplapban.
8 rövid. Hiba a videomemóriában.
9 rövid. A BIOS kontrollösszegének (CRC) hibája.
10 rövid. Hiba a CMOS-memóriába történő beírás során.
11 rövid. Rossz a külső cache memória (az alaplap slot-jain található).
1 hosszú+2 rövid. Hiba a videókártyában.
1 hosszú+3 rövid. Ugyanaz, mint az előző esetben.
1 hosszú+8 rövid. A videokártya hibája, vagy nincs csatlakoztatva a monitor.A Phoenix BIOS jelzései:
1-1-3. Az adatok kezelésének hibája a CMOS-ban.
1-1-4. A CRC hibája a BIOS-ban.
1-2-1. Rossz az alaplap.
1-2-2. Hiba a DMA-kontroller inicializációja során.
1-2-3. A DMA-csatorna hibája a műveletek elvégzése során.
1-3-1. A RAM regenerációjának (refresh) hibája.
1-3-3. Hiba a RAM első 64 Kbájtjának tesztelése során.
1-3-4. Ugyanaz, mint az előbbi.
1-4-1. Rossz az alaplap.
1-4-2. A RAM tesztelésének hibája.
1-4-3. A rendszer-timer hibája.
1-4-4. Hiba az I/O portnál.
3-1-1. Hiba a DMA második csatornájának inicializációja során.
3-1-2. Hiba a DMA első csatornájának inicializációja során.
3-1-4. Rossz az alaplap.
3-2-4. A billentyűzet hibája.
3-3-4. A videomemória tesztelésének hibája.
4-2-1. A timer hibája.
4-2-3. Az A20 vonal hibája.
4-2-4. Hiba a csökkentett (save) üzemmódban. Lehet, hogy hibás a központi processzor.
4-3-1. Hiba a RAM tesztelése során.
4-3-4. Hiba a PC órájában.
4-4-1. Hiba a soros port tesztelése során.
4-4-2. Hiba a párhuzamos port tesztelése során.
4-4-3. Hiba a co-processzor tesztelése során. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #5040 üzenetére
Szerinted 700körüli gput és 2300memót minden gtx260 meg tudja futni?
2009 Q3 előtt biztos, hogy nem... Ezt nem értettem hisz a 9800GTX+ is 55nm mint tudjuk!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #5031 üzenetére
Pedig biztos lehetsz benne, hogy karácsony előtt ki fogják dobni a 206ot vagy valamilyen új karit amivel fellendíthetik a piacukat.
Szerintem nov. első hetében fog megjelenni úgy ahogy a 8800gt tavaly. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #4895 üzenetére
7,5GPU 16% VRam OC a GS-hez képest is ezért lesz kb. 10% plusz a markos tesztnél a végén.
Mondjuk ha a gtx260at megrántották volna akkor lehet,h billen a mérleg az nv felé. -
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #4893 üzenetére
Miért? pl. Crysis alatt 17-ről 21fps lett az alap gtx260 720-ra húzott gpuval.Tehát a 20-25% megvan csak van ahol jobban kijön van ahol kevésbé.
-
Sárpac
nagyúr
Ide is beteszem:
Végre egy mindent átfogó teszt Gainward HD4800as sorozattal és benne mind2 Golden sample.
Plussz ami tetszik:
Normál HD4850, HD4870 vs normál GTX260, GTX280
OC HD4850, HD4870 vs OC GTX260 -
Sárpac
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #4888 üzenetére
A tied több nyelvű ez meg angol csak.
Tényleg hol találtad belinkelhetnéd igazán? -
Sárpac
nagyúr
válasz
HW Junkie #4790 üzenetére
Az nv azóta teljesen átfabrikálta a meghajtót lehet azért jó a 7300-on most és lehet a gtx280 is ugyan olyan jó lesz e miatt.
Az ati hd4800 sorozat kukába való semmilyen szabványt ne követ és szerintem sok esetben az órajel is túl van skálázva, ezért a sok mikrohiba a különböző játékokban egyeseknél. -
Sárpac
nagyúr
Az ati totyikban már linkelték, én mondjuk személy szerint kétségekkel fogadtam, de elképzelhető hisz 2külön karinak 2külön drivere lehetséges, csak az a kérdés, hogy a CCC mennyire képes nv melett futni.
7600-al nem 8600tól felfelé.
Talán 9500 a legjobb erre 55nm 32pipa minimális fogyasztás passzív hűtés. -
Sárpac
nagyúr
válasz
tzsolesz #4398 üzenetére
[I]"valahogy nem jött be ez a kari sok régebbi játék el sem indul vele, "no video", meg egyéb problémákkal leállnak, ja és vannak villogó texturák is"
"Szeretném ha kifejtenéd azt hogy "xarok a driverek". Gondolom szakember vagy, nagyon értessz hozzá, és most meg is akarod mutatni mit is tudsz. Várjuk kíváncsian....."[/I]
Nem akarlak megbántani de a megfelelő topic teli van hasonló megállapítással, szal ott nézelődhetsz nyugodtan.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
G Bedtime St #4228 üzenetére
50C felett akármihez is érsz égető érzést fogsz érezni.
-
Sárpac
nagyúr
ZSíííír 200dodo alatt lesz egy gtx260 akkor a 8800gtt mégsem adom el megmarad physX karinak mellette!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #4100 üzenetére
5GB/s lófütty jelen pill. a vga kariknál.
Dupla magos GPU lehetne az egyik jó megoldás szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gitáros topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest