- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
laragirl83
őstag
Szemezek egy 5850-el... üssetek meg...!
-
laragirl83
őstag
Hát nem tudom, nálam nincsenek ilyen órajel gondok... pedig mindig legújabb official fw-t használom.
-
laragirl83
őstag
válasz
Laraxior #17848 üzenetére
Megy az 2500-on is, sokáig úgy használtam, csak mindenből visszavettem mikor BIOS szinten beleégettem órajeleket. (700/1400/2500 volt amúgy...)
Most néztem egy FurMark stability tesztet, 1024*768-ban, 8*FSAA, Post-Process, extrem burning mode, ment 5 percet:
GPU 46 fok
VRM-ek viszont nyaldosták 70-et... bár ez még mindig csak stock cooler szint, szóval elégedett vagyok maximálisan! -
laragirl83
őstag
ACCELERO XTREME @ 70% venti = 1800RPM, hangja semmi
-
-
laragirl83
őstag
Toltam fél óra CS Source-ot, 1680*1050, 8*MSAA, full high, gpu max 43 fok, VRM 50-en belül... asszem' nincs hozzá fűzni valóm...
-
laragirl83
őstag
Jujjujujuj
[link] -
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #17766 üzenetére
Ez egyben azt is jelenti este már tudok mondani adatokat, mennyire sikerült a hűtés módosítás!
-
laragirl83
őstag
válasz
Sziszifeca #17752 üzenetére
Hát én is amúgy
-
laragirl83
őstag
Akkor marad Accelero Xtreme és stock VRM borda barkács!
Nagyon kíváncsi vagyok már, hogy teljesít a cucc... gyakorlatilag feltettem mindent 1 lapra mondhatni, mert ez vagy beválik és boldogság lesz vagy nem tudom majd használni vga-t hiszen a stock cooler az már megsemmisült, a maradékokat ki is dobtam kukába, szóval gari is kampó. Igaz giannitól van a kari, jövő hónapban lesz 1 éves akkor jár le amúgy is
-
-
laragirl83
őstag
-
laragirl83
őstag
Közben olvasgattam review-kat és a helyzet az, hogy a fórumos emberek akiknek gond volt VRM hőfokkal, kivétel nélkül mind 280-as vagy 285-ös GTX-ekkel nézték! Ez azért fontos mert a VRM melegedését nagyon nagy mértékben befolyásolja a GPU fesz, 3D fesz!!
Ez a 280-asoknál 1.1875V!
Egy srác tecpowerup!on levette 1.1250V-ra feszt, és kapsából csökkent VRM hő 15 fokkal, így már csak 105-110 körül mozgott.
Ehhez képest a GTX260-ok 3Dben is csak 1.06V-ot kapnak, lehet fejben számolni.
Plusz ezeknek csak 5VRM-je van a nagytestvérek 7-vel szemben, vagyis alapból hűvösebb! -
laragirl83
őstag
gyári hűtőnek is az a része fedi a VRM-eket ahol a venti van, be is lehet nézni a lapátok között, egy vékony takaró rész van ott is csak... nem értem az hogy tudja annyival jobban hűteni mint egy nagyobb összfelületű rendesebb légáramot kapó borda... mind1, ma-holnap felapplikálom accelerót aztán majd írom a tényeket
-
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #17655 üzenetére
De írja is manual:
"For GTX260, the maximum temperature tolerance of its voltage regulators and RAMs is 140C-105C respectively. Due to high airflow generated by the Accelero GTX280 cooler, the voltage regulators remain at around 80C and RAMs at around 70C at full loads. As a result, the use of heatsink is optional."
Én természetesen fel fogom tenni a bordát VRM-ekre és RAMokra is, elég kell legyen....
Be is rendeltem tegnap ipon-nál, lehet már ma kézhez veszem -
laragirl83
őstag
Szokott valaki ebayezni közületek?
Kéne nekem ebből 3db: [link]Ha esetleg vki regisztrált meg tud/van pay-pal-ozni akkor nem rendelné meg nekem?
Esetleg ha tudtok valami itteni helyet/usert akitől lehet ilyet venni, ez az 1mmes vastagságú kellene. -
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #17633 üzenetére
Vagy Accelero Xtreme GTX 280? Ez utóbbival szemezek, szvsz ilyet rakok 260-amra
-
laragirl83
őstag
Van vkinek HR-03 GTX-e?
-
laragirl83
őstag
Ma úgy döntöttem, hogy rivatunert kiveszem a képletből és szépen módosítom a vga BIOS-át (nibitor, nvflash, hp usb boot utility) a már jól bevált stabil órajelekkel és fan speed-el
Plusz, induláskor boot alatt elsőnek kiírattam vele a VGA adatait is...
-
laragirl83
őstag
Van most valami értelmes aftermarket hűtés GT200as karikra?
Mondjuk EZ?
-
laragirl83
őstag
válasz
Black-core #15483 üzenetére
Igen.
-
laragirl83
őstag
válasz
Beowulf_78 #13921 üzenetére
Egyetértek, mondjuk talán annyi, hogy memórinak 2500 még beleférhet
-
laragirl83
őstag
válasz
Beowulf_78 #13877 üzenetére
Ezt hogy érted?
Nekem szépen beolvassa amit kell, menteni is enged stb.
És a feszültségeket is lehet állítani... -
laragirl83
őstag
-
laragirl83
őstag
válasz
Buldozer99 #12291 üzenetére
cryenginhez grafikai tweak, lodokat birizgája + egyebek, érdemes kipróbálni
-
laragirl83
őstag
Én most 180.84-et használom, minden tuti!
-
laragirl83
őstag
válasz
Dark KillerX #11150 üzenetére
Hmm, 3*1GB-ot dualban? Vmi szaki lépjen elő és homályosítson fel engem is pls!
-
laragirl83
őstag
válasz
Dark KillerX #11122 üzenetére
Ezzel kapcsolatban lenne 1 kérdésem...
Írjátok hogy 4gb vista alá stb. Én nekem vista megy, 32bites, 2gb rammal. Ha most belepakolnék pl. 2*2gb-ot, memory remap ide vagy oda, a 896mb os vga miatt látna abból a 4-ből, mennyit, 2.8 körül?
Szerintetek számítana sokat az a plusz 800 mega ram?
Ha meg mondjuk csak +1gb-ot pakolok a meglévő 2*1 mellé, akkor dual channel ugrott nem?
2db 512-essel meg nem molyolok a 2*1 mellé. És 64 bites vistát sem fogok rakni
Szóval hogy van ez most? Érdemes? -
laragirl83
őstag
válasz
Beowulf_78 #9435 üzenetére
CPU Control nevű a progi a barátod...
Be kell állítani, hogy használja mind2 magot a game (vagy 4-et) és nincs akadozás.
Nálam bevált!!
Értelemszerűen minden fullon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire R7 250 1GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest