- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valty
aktív tag
válasz
Rusher #13912 üzenetére
A képen amit Henk linkelt a zöld nyákos a régi 88Gt-m, a kék, ami alatta van pedig az új Zotac-om, csak összehasonlítottam, mennyivel hosszabb az új
Akármilyen gpuz-vel nézem, a revision-nél mindig B-t ír, ami ha jól tudom, az nvidiánál 55nm-et jelent
-
Henk
veterán
válasz
Rusher #13910 üzenetére
Én nem hiszem,hogy az lenne mert úgy tudom a 65nm-nél nem változtattak a nyákon és a hátlapon is vannak ramok.Az 55nm-nél meg a gpu oldalára került az összes ram és neki ilyen van.
Ja és szerintem kék nyákos. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Rusher #10914 üzenetére
Nem nem, most majd elfog terjedni hogy NV-én grafikai bug-ok, és textúra hibák vannak, ezért nem lehet vele játszani.
Ez sajnos ilyen. Ha valakinél nem megy rendesen egy játék, akkor megnézik hogy milyen vga-ja van, és kijelentik, hogy annak a gyártónak a VGA-in szarul, bug-osan megy ez és ez a játék.....Egyébként egyértelmű hogy csak nálad lesz valami gebasz, amit kb 1-2 nap alat meg fogsz oldani, és nem maradsz le semmiről.
-
TTomax
félisten
válasz
Rusher #10051 üzenetére
én a 2.21-et raktam fel és rögtön ultra high azaz 6. szintre állítottam telepítéskor ...20-25fps,és a tenger felé nézve 20 alá is beesik,de dzsungelban nagyon sima.Persze én is a látványra voltam kíváncsi,az semmihez nem hasonlítható....most kipróbálom a többi grafikai szintet is,hogy hogyan néznek ki,és mennyire játszható...Vistán ne felejtsétek el az UAC-t kikapcsolni mert másképp nem telepíthető.
-
keIdor
titán
Jól emlékszel, mert tényleg nem voltak. PS3-on leginkább az AA hiánya zavart, meg igen kár, hogy csak 720P van, mert a TV-m bírna 1080i-t is.
Pl. van Intel EIST FSB növelésnél is.
(#9326) ImI87: Nálam Furmark alatt 70°C a VGA VRM, szóval ha ATi-n csak ennyi, akkor a sokkal hűvösebb GeForce-n szerintem kurva sok a 100°C.
-
Henk
veterán
Én viszont már 2 hónapja szórakoztam ezzel mert nálam egyáltalán nem működött.Talán a létező összes drivert kipróbáltam hozzá,de semmi.De erre a beállításra nem gondoltam mert a régebbi kártyákkal is így használtam és nem szoktam állogatni.
ImI87:neked eddig működött rendesen nem? -
Tibiajax
nagyúr
-
ImI87
őstag
Már jóideje 64bites Vista-val nyomom, és nincs semmi para, ugyanúgy megy minden. Én még 177.41 whql drivert használok, ezzel is hibátlanul megy minden, nem találtam sehol semmi bug-ot, órajelvisszavétel is megy, nem állít át semmi színizéket, ráadásul a Riva 2.10 is ismeri.
Ja, volt egy game, amit sehogy sem tudtam elindítani: Soldiers - Heroes of th World War II. Pedig van hozzá Vista patch, de sehogy sem akart menni, kompatibilitás módban sem. Amúgy régi játék, csak nosztalgiázni volt kedvem.
mindenki:
Az előző hsz-emre annyian válaszoltak, mint még soha.És akkora respect-em lett (külön köszönet ent-nek) Valszeg akkor okosságot mondtam, és erre még senki sem jött rá magától.
-
-
Beowulf_78
addikt
Ekkora különbség nem lehet a pasztától, ne is akarj meggyőzni mert nem hiszem.
Valósan 4-5 fok... főleg 2 jófajta paszta között még annyi sincs a különbség. Főleg úgy hogy az AS-5 az egyik legjobb, persze az MX-2 még jobb. Polírtól szokott ennyit javulni a hőmérséklet mint nálad, nem egy pasztázástól.
Mondom ezt úgy hogy az elmúlt 1 évben volt vagy 6-7 procicserém, és nem mindig MX2 és AS-5 pasztát használtam.
A tesztekről meg annyit egyik üti a másikat, és akkor lehet gondolkodni...melyik fake, melyik nem.
Az utsó tesztnél u.a a teljesítménye a Noctua-nak mint az AS-5-nek. Az első kettőben pedig veri a Noctua az MX2-öt, ami jóval jobb (saját tapasztalat) mint az AS-5.
-
beteg
őstag
mííítttt?? havi órapörgetésben verhetetlen vagyok!
[óra tuning]
-
juliabrilke
veterán
-
juliabrilke
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest