- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsu69
tag
válasz
fasterware #23630 üzenetére
Jobb lesz , mint a 4850 az biztos, de én nem cserélném le a hűtőjét, mert ha visszaolvasol a vrm részt a gyári hűti a legjobban.Alulfeszeléssel próbálkozz,nekem bevált.
-
csucsu69
tag
Nekem egy 216sp-s 65nm-s Evga , gyári húzott 260- m van.Alapból indulásnál 0,825 V-l indul , ezt a VT-l állítottam be ,de a tapasztalataim alapján a 185.85 driver az utolsó , amivel ez így működik.
-
csucsu69
tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz, jó az új driver , csak a Voltage Tuner-ral nem működik jól!
-
csucsu69
tag
válasz
Taifa Díaz #19601 üzenetére
Ez a legkevesebb!
-
csucsu69
tag
válasz
Taifa Díaz #19599 üzenetére
-
csucsu69
tag
válasz
DroneZ^ #19327 üzenetére
Cicereghet a táp is,nekem a vx450 csinálta ezt, nem hitték a boltban , bevittem a konfigot és tényleg a táp volt.A topicban ezt a választ kaptam
em csak a lakkozással van baj, a táp egyedi alkatrész-szórása miatt előfordul, hogy a gépben található valamely rendszerint nagyobb fogyasztó saját tápjának üzemi frekvenciája "összegabajodik", interferálni kezd a tápegységével. Tökéletes szűrés nincsen sajnos. Ha nagyon hangos, üti a tápra megadott hangerősséget, akkor le kell garizzák, az ilyen ciripelés rosszabb, mint a szélzaj. Ha nem teszik meg, érdemes a Corsair-nek írni egy kedves levelet a problémáról.
-
-
csucsu69
tag
Megtaláltam a riva tuner szájbarágós beállítását:http://rivatuner.doomdealer.com/
-
csucsu69
tag
válasz
rup1u5 #18564 üzenetére
Tuti ,hogy több feszt kap a kártya,de sajna a megoldást ne tudom.
Más
róbálgattam a kártyám, gyári vezérléssel 70 foknál kezdi emelni a venti fordulatát,de 78 foknál is csak 45%, ezt stabilan tartja.Próbából az afterburner venti profilját úgy állítottam be,hogy ha a kártya eléri a 65 fokot a venti 53%-on megy.Ezt stabilan tartja.A furcsa az ,hogy eddig ezt a hőfokot 61% ventivel tudta.A környezetben semmi sem változott.Mi a magyarázata?
-
-
csucsu69
tag
válasz
gainwardgs #18388 üzenetére
Nem hűt jobban mint a ref., de hangosabb.A házban marad a meleg és a gtx fűt rendesen!
-
csucsu69
tag
válasz
Ediva8 #18225 üzenetére
A 182-s driverekkel próbáld.Én a 182.06-t használom(ezzel 2d-ben lehet filmet nézni) ,ref. hűtős kártyám van, 35% venti 42 fok alapon és nagyon-nagyon halk, load 65-67fok 60% ventivel , itt már van hangja.A ref. hűtés előnye a GS-sel szemben, hogy kiviszi a meleget, bár így is felfűti a környezetét.Msi Afterburner monitorozásra és venti profil csinálásra.Üdv!
-
csucsu69
tag
Ha valakit érdekelne,az Evga GVT-vel 0,82 V-ra alulfeszelve a 260, netezős üzemmód,35% venti 40 fok a gpu, 22fokos szobában.
-
csucsu69
tag
válasz
laragirl83 #18001 üzenetére
Azért kérdeztem ,mert az MSI Afterburner -t resetelve 1.125-re veszi a feszt, de 1.000-ra is le lehet vele húzni.Az 1.125 nem gáz? Ezt a kártyám biosa csinálja vagy a program?
-
csucsu69
tag
Gyárilag hány mV- t kap egy gtx260?
-
csucsu69
tag
Felraktam az MSI Afterburner progit kipróbálni .Nekem bejön, főleg a gyári venti profil,ami automatikusan emeli a fordulatot.A legfurcsább ,hogy engedi állítani a feszt a kártyámon (EVGA),de persze csak lefelé vittem!
-
csucsu69
tag
válasz
#92888064 #17355 üzenetére
A tápodnak a 12 voltos ága 2felé van osztva,így egyik ágon 180 ,a másikon 168 Wattot ad le,egy 450VX a 12 voltos ágán 396 Wattot ad le,mert nincs megosztva.Nem állítom ,hogy nem viszi, de nem sok tartalék marad benne, ha tudod érdemes lenne egy corsair-ra lecserélni(Simon Yana)!
-
csucsu69
tag
válasz
Laraxior #17210 üzenetére
Köszönöm ,a legújabb gpu-z. nek az eredményével a legújabb everest már megegyezik,rev2 a kártya,csak az a furcsa , hogy a volt tulaj azt mondja ,hogy amikor tavaly júliusban vette a kártyát elméletileg még nem volt forgalomban 216sp-s.Lehet, hogy ugyanaz van ,mint a másik oldalon amikor kiderült, hogy jópár 4830-as 800sp-s.Ezzel vége.
-
csucsu69
tag
Azt szeretném megkérdezni,hogy a 260-as kártyámat az everest 4.60 A1-nek mutatja, a tulaj 192sp-ként tudta és adta el,vagy 4 féle gpu-z-vel viszont A2 és 216sp.Most melyik mutatja a valóságot?
-
csucsu69
tag
Nem raknál fel képet vagy képeket, a plussz hűtésedről?Nekem nagyon jól szellőző házban a 192-es 260, riva-val levett órajelen is 47 gpu, 43 vrm .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest