- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic V6 - tartós karosszéria, lefojtott motor
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold8 - útlevél-ellenőrzés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Elavult az iPhone X
- Fotók, videók mobillal
- Android Autót minden mobilra!
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszlopos
tag
Tegnap, kényszerítve ugyan, de jött egy júlis elsejei dátumú frissítés.
-
Csocsesz75
őstag
-
oszlopos
tag
Nekem jött egy biztonsági frissítés, április elsejei dátummal.
-
Locsi
senior tag
Kezd tele lenni a tkm. Nem tud valaki megoldást egy eléggé abszurd problémára? A következők az események. Szinkronizálás a mi fitness appal, és random idő után, ami lehet 1 nap, de lehet 1 hét is, eltűnnek az alvási adatok az óráról, de a mi fitness alkalmazásban viszont megvan. Ezt megcsinálta még anno az S1 pro is, és az S2 pro is. Egy éve volt telefon csere 11t pro-ról 14t-re, és mindkettővel megcsinálja ugyanazt. Nincs a mi fitness-nek egy alternatív alkalmazása, amire le lehet cserélni?
Köszi, ha válaszolsz.
-
oszlopos
tag
Tavaly megjött rá az ötös verzió, úgy tudom hogy újabb nem lesz, de erősítsétek meg vagy cáfoljátok, aki biztosabban tudja.
Megy az nfc fizetés vele rendesen, tulajdokónképpen rendben van vele minden.
Naponta kell tölteni, de ebben a kategóriában kevés óra lóg ki ebből a sorból. -
horist2
tag
Sziasztok!
Így 2026-ra mennyire fejlődött az óra szoftveresen? Érdemes még megvenni?
NFC fizetés működik? -
Csocsesz75
őstag
Januári biztonsági javítókészlet érkezett.
-
Csocsesz75
őstag
-
oszlopos
tag
Sziasztok!
Korábban volt egy widget, ami mutatta az óra meg a teló töltöttségét is, valakinek nem rémlik, hogy annak mi a neve, hogy lehet előhivni? -
fekomat
tag
Szia!
Tekintve, hogy egyelőre nincsen utódja és a kínálatban nincsen újabb WearOS-es óra, így szerintem valós alternatíva nincsen márkán belül.
Egyébként nekem a hétvégén frissült az óra, novemberi Google biztonsági frissítés érkezett rá. -
VicKing
tag
sziasztok!
Én ilyenkor 2 év után már elkezdek gondolkodni a modellváltáson. Aki hasonló helyzetben van, mire váltana? Első sorban márkán belül. -
Csocsesz75
őstag
Több biztonsági frissítés, hibajavítás valószínűleg nem lesz.
-
Csocsesz75
őstag
Wifi verzióra jött egy november 1. biztonsági javítókészletes frissítés.
-
Csocsesz75
őstag
Üdv!
Nem találtam watch2 topikot, hátha itt is tudtok segíeni.
Az egyik frissítés után (ami nyáron volt) az értesítések rezgése nagyon gyenge lett. (a mai frissítés sem oldotta meg) (ha vízteleníteni akarom az órát akkor nagyon erősen rezeg). Lehet valahogy a rezgés erősségét állítani?Sajnos ez egy hiányosság, nem lehet állítani. Aki tud rá esetleg appot az ne tartsa magában.
-
Csocsesz75
őstag
-
dominating
tag
Üdv!
Nem találtam watch2 topikot, hátha itt is tudtok segíeni.
Az egyik frissítés után (ami nyáron volt) az értesítések rezgése nagyon gyenge lett. (a mai frissítés sem oldotta meg) (ha vízteleníteni akarom az órát akkor nagyon erősen rezeg). Lehet valahogy a rezgés erősségét állítani? -
Chris500
tag
Sziasztok ez a óra egy feltöltéssel kb hány napot bír ki ?
-
Csocsesz75
őstag
Wifi és LTE-re is jött frissítés ami javítja a mosttanában fellépő nehézkes szinkronizációs hibát a Mi Fitnessel.
-
a1l9o8n6e
csendes tag
sziasztok. használtan megér 40ezret az lte verzió ?
-
Dr Smoke
aktív tag
Másnál is harmatgyenge lett az óra rezgése az 5.0 frissítés után?
-
blueye
veterán
-
XENISETE
csendes tag
A médiavezérlő a WearOS 5 frissítés után lett nálam is kuka, csak az óra teljes újra rakása segített. Spotifyt nem haszálom de valószínűsítem annak a problémáját is az óra teljes visszaállítása fogja megoldani.
Valóban az újra telepítés oldotta meg a problémát.
Azóta hibátlanul működik. ( Sokkal gyorsabb, probléma menteseb lett az újra telepítés mint volt )
Eddig egy agyrém volt -
XENISETE
csendes tag
A médiavezérlő a WearOS 5 frissítés után lett nálam is kuka, csak az óra teljes újra rakása segített. Spotifyt nem haszálom de valószínűsítem annak a problémáját is az óra teljes visszaállítása fogja megoldani.
Hát ez nem jó hír. Nincs más megoldás a problemára?
-
Csocsesz75
őstag
-
XENISETE
csendes tag
Töröltem a Spotify alkalmazást, majd újra telepítettem. De nem oldotta meg a problémát. Ugyan így jártam el a média vezérlő alkalmazással is. De semmi Bluetooth csatlakozik a headset de hangot nem add ki. ( Azóta a média vezérlő el se indul. ) Lehet ott van valami gond?
-
XENISETE
csendes tag
Sziasztok, wear OS 5 frissítés után, a nem működik megfelelően a Bluetooth headset. Nincs hang. Nem jatsza le a zenét. Valakinek ötlet mi lehet a gond?
-
blueye
veterán
LTE-re is itt a WearOS 5.
Super, érdekes hogy egy hónappal később jött meg.... még nekem is megvan a BT verzió, kedvelem

-
Csocsesz75
őstag
LTE-re is itt a WearOS 5.
-
blueye
veterán
Mennyit bír nálad.?
Az igaz hogy a frissítés után már nincs Google wallet..?Felhasználás fuggő mint oly sokszor leírtuk. Ha állandóan megy a GPS egy nap sincs meg, nálam jellemzően 2 nap, van akinél akár 3.
Természetesen van wallet.
-
istvan1000
csendes tag
-
blueye
veterán
Szia..! Javult az üzemidő a frissítéstől..?
Nálam nem változott, igaz nekem eddig is megfelelő volt.
-
istvan1000
csendes tag
Wifis órára elérhető a WearOS 5. Ha nem dobja fel a frissítést tapicskoljatok 10-15-ször a kis óra ikonra.
Szia..! Javult az üzemidő a frissítéstől..?
-
Csocsesz75
őstag
-
blueye
veterán
Ha pl. telón szólt rádió, youtube vagy bármi akkor eddig az óraszámlapon megjelent egy kis rózsaszínű ikon és arra kattintva bejött a médiavezérlő. Ott lehetett léptetni, megállítani hangerőt állítani, egyebek.
Ez az ikon eltűnt, lejátszás közben nem jelenik meg. Óralapon alulról felhúzva megjelenik de ha rákattintasz akkor üres a médiavezérlő lejátszás közben is. Nem lehet csinálni semmit.
Ha meg a play áruházban frissíted a hozzá tartozó Wear Media-t akkor lesz igazán kuka az egész, lejátszás közben semmilyen módon nem lehet vezérelni. Az óra applistájában is ha rákattintasz a médiavezérlő ikonra rögtön kilép.
Nálam működik Samsung Fold 7essel párosítva.
-
Csocsesz75
őstag
Ha pl. telón szólt rádió, youtube vagy bármi akkor eddig az óraszámlapon megjelent egy kis rózsaszínű ikon és arra kattintva bejött a médiavezérlő. Ott lehetett léptetni, megállítani hangerőt állítani, egyebek.
Ez az ikon eltűnt, lejátszás közben nem jelenik meg. Óralapon alulról felhúzva megjelenik de ha rákattintasz akkor üres a médiavezérlő lejátszás közben is. Nem lehet csinálni semmit.
Ha meg a play áruházban frissíted a hozzá tartozó Wear Media-t akkor lesz igazán kuka az egész, lejátszás közben semmilyen módon nem lehet vezérelni. Az óra applistájában is ha rákattintasz a médiavezérlő ikonra rögtön kilép.
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
Úgy néz ki végre tökéletesen működik rajta a Facer. Telefonról az óralap szinkronizálásakor egy kis késés előfordul.
Felraktam újra a Facert, csekkolom
Valamiért elvesztek a régi kedvenceim
de most legalább keresgélek újra 
-
blueye
veterán
Viszont a médiavezérlő nálam nem működik.
Nálam megy Spotify is, MyOnlineRadio is.
-
Csocsesz75
őstag
Úgy néz ki végre tökéletesen működik rajta a Facer. Telefonról az óralap szinkronizálásakor egy kis késés előfordul.
Viszont a médiavezérlő nálam nem működik.
-
Csocsesz75
őstag
-
blueye
veterán
Wifis órára elérhető a WearOS 5. Ha nem dobja fel a frissítést tapicskoljatok 10-15-ször a kis óra ikonra.
Köszi, már települ is. A végén még nem adom el ezt az órát 👍😊
-
Csocsesz75
őstag
-
Csocsesz75
őstag
https://www.wareable.com/android-wear/xiaomi-watch-2-gets-surprising-wear-os-5-update
Now we’ll await a similar update for the Xiaomi Watch 2 Pro—especially with no Xiaomi Watch 3 seemingly on the horizon.
-
blueye
veterán
https://www.wareable.com/android-wear/xiaomi-watch-2-gets-surprising-wear-os-5-update
Now we’ll await a similar update for the Xiaomi Watch 2 Pro—especially with no Xiaomi Watch 3 seemingly on the horizon. -
Csocsesz75
őstag
-
blueye
veterán
-
oszlopos
tag
És ugye az a gáz hogy ez az óra is tudná a kis fogyasztású üzemmódot, hiszen a hardvere ennek is olyan, csak nem irták meg rá a szoftveres részt. a wear 5 már úgy tudom tudja ezt a lehetőséget.
-
Csocsesz75
őstag
Esetleg érdekes lehet, gyári szíjak leárazva.
-
blueye
veterán
Ősszel 2 éves lesz a modell. A WearOS 5-öt azért még elvárnám ha már nem hoztak új órát.
Én is

Reméltem hogy ha jön még egy frissítés, ahogy jött most, az már 5ös alapú lesz. De sajnos nem
-
Csocsesz75
őstag
-
blueye
veterán
Június 1. biztonsági frissítés érkezett.
Nem változott : értesítések megtartása a képernyőn, ezt már régen javítani kellett volna.
Rosszabb lett : egyéni fényerő beállításnál már nem használható a korona.
Nézd a jó oldalát, még mindig jönnek a frissítések

-
Csocsesz75
őstag
Június 1. biztonsági frissítés érkezett.
Nem változott : értesítések megtartása a képernyőn, ezt már régen javítani kellett volna.
Rosszabb lett : egyéni fényerő beállításnál már nem használható a korona.
-
oszlopos
tag
Bár nem tudom kipróbálni most, de úgy emlékszem hogy az edzés egyik oldalán a hangot le lehet némitani, és csak rezeg a beállitott elért értékeknél.
-
Borrower
tag
Sziasztok! Kellene egy kis help! Mikor edzést indítok nagyon beszédes lesz az óra hirtelenjében. Ezt valahogy ki lehetne kapcsolni úgy, hogy a média hangerő azért megmarad? Mer össze van kötve a két dolog...
-
fekomat
tag
Szia !
Írtam e- mailt az ügyfélszolgálatnak, az alábbit válaszolták :
Kedves vásárló,
Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot a Xiaomi Magyarország ügyfélszolgálatával,
Ha a Google Wallet nem tud kapcsolódni a Xiaomi Smart Band vagy Xiaomi Watch eszközéhez, ez nem a termék hibáját jelenti. A probléma a Google Pay APK legutóbbi frissítéséből adódik. Kérjük, hogy a frissítés befejezése után egy teljes napot várjon, mielőtt újra megpróbálná összekapcsolni az eszközöket. Köszönöm a megértését és a türelmét ebben az időszakban
További kellemes napot kívánunk.
Őszintén,
Alexi
Xiaomi MagyarországMég most is fenn áll ez a probléma, a napokban reseteltem az órát és ebbe a hibába futottam, de valóban, 24 óra elteltével hozzá tudtam adni a kártyámat.
-
blueye
veterán
Nekem is működik megnéztem.
Órán a play áruházban rákeresve valami GPS teszt programot nem próbáltál ?
Én feltettem az elsőt ami szembe jött, az is működött.
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segitséget.
Adott egy watch 2 pro, nem LTE-s verzió.
Ha kikapcsolom a Bluetooth-t és a wifit rajta, kimegyek vele szabad ég alá, akár a saját edzés progijaival, mint a túrázás vagy szabadtéri futás, ilyesmi, vagy mondjuk a google térkép kell hogy találjon műholdakat?
Mert ezek nálam nem működnek. Az edzéseknél csak fut a műhold kereső zöld csikos sáv, ha a GO gombra nyomok, azt irjs hogy menjek nyitott helyre és várjak a GPS helyadatokra.
A google térképnél ha be van kapcsolva a wifi, és rá tud kapcsolódi, az alapján tudja hol van, de ha kikapcsolom, a térkép felső sarkában a kis felhő áthúzásra kerül, és nem tud navigálni.
Szerintem az órámon nem megy ovábbra sem a GPS, vagy ha harveresen megy is, ahogy aszerviz állitja, azt a szoftverek nem tudják használni.
Az órán természetesen a helyadatok be van kapcsolva, és az appok használata is engedélyezve van mindenhol.
Ha valaki tudna nekem ebben segiteni, tanácsot adni, megköszönném.Nekem is működik megnéztem.
Órán a play áruházban rákeresve valami GPS teszt programot nem próbáltál ?
-
blueye
veterán
Sziasztok!
Ha kikapcsolom a Bluetooth-t és a wifit rajta, kimegyek vele szabad ég alá, akár a saját edzés progijaival, mint a túrázás vagy szabadtéri futás, ilyesmi, vagy mondjuk a google térkép kell hogy találjon műholdakat?
Mert ezek nálam nem működnek. Az edzéseknél csak fut a műhold kereső zöld csikos sáv, ha a GO gombra nyomok, azt irjs hogy menjek nyitott helyre és várjak a GPS helyadatokra.
A google térképnél ha be van kapcsolva a wifi, és rá tud kapcsolódi, az alapján tudja hol van, de ha kikapcsolom, a térkép felső sarkában a kis felhő áthúzásra kerül, és nem tud navigálni.
Szerintem az órámon nem megy ovábbra sem a GPS, vagy ha harveresen megy is, ahogy aszerviz állitja, azt a szoftverek nem tudják használni.
Az órán természetesen a helyadatok be van kapcsolva, és az appok használata is engedélyezve van mindenhol.
Ha valaki tudna nekem ebben segiteni, tanácsot adni, megköszönném.Kell és nekem talál is.
-
oszlopos
tag
Sziasztok!
Ha valaki tudna nekem ebben segiteni, tanácsot adni, megköszönném. -
blueye
veterán
Végül tegnap kaptam újra visza az órát, a szerviz bevizsgálta, és nem találtak problémát.
Itthon kipróbálva a saját edzései ugyanúgy nem indulnak el, amihez műhldakat használna.
Viszont próbából letöltöttem rá a google fitness-t, azzal hibátlan a GPS funkció.
A redditen valaki ugyanezt írta, de úgy látszik ez azért nem sűrűn fordul elő.
Viszont hogy lehetne ezt a nyűgöt megoldani?Nem értem hogy miért akarod app nélkül használni.
-
oszlopos
tag
Végül tegnap kaptam újra visza az órát, a szerviz bevizsgálta, és nem találtak problémát.
Itthon kipróbálva a saját edzései ugyanúgy nem indulnak el, amihez műhldakat használna.
Viszont próbából letöltöttem rá a google fitness-t, azzal hibátlan a GPS funkció.
A redditen valaki ugyanezt írta, de úgy látszik ez azért nem sűrűn fordul elő.
Viszont hogy lehetne ezt a nyűgöt megoldani? -
blueye
veterán
-
oszlopos
tag
Hibának irtam az aksit is, azt cserélték.
De lehet hogy nekik hardver tesztben jónak mutatja, én meg ha hozzá rendelem a telóhoz és úgy próbálom, szoftverből szar esetleg?
De ha szoftveres lenne, az másnál is jelentkezne.
Na mindegy, majd kiderül ha újra visszakapom.
De már április vége óta szervizben van. -
blueye
veterán
Nekem működött, az akku cseréjével akarták megoldani?
-
oszlopos
tag
Egyébként nektek működik a GPS az órán?
Mert a redditen olvastam olyasmit, hogy az ápriisi frissités után valakinek nem működik.
Nekem már második körös éppen a szervizben, mert nem megy a GPS. Elsőre cseréltek egy aksit, de a hiba megmaradt. -
blueye
veterán
Eladtam és a vevő szerint történnek ezek, hétvégén vissza fogja hozni, erre készülök (nem tudom min ment keresztül, nálam tökéletes volt...)
-
oszlopos
tag
Nem reagál az alsó gomb hosszú nyomására?
Biztos hogy feltöltötte?
Fa fogpiszkálóval picit "sikáld" meg az óra töltő érintkezőjét, hátha koszos.
Nem okoskodni akarok, de hátha csak valami banális dolog. -
oszlopos
tag
Közben teljesen ledaráltam az órát, és azután se változott semmi.
Lehet hogy valami meghótt benne. -
oszlopos
tag
Sziasztok!
Egy pár napja észrevettem, hogy ha elinditanék egy edzést, mondjuk egy túrázást, a gps nem talál jelet, a teloval összekapcsolva se.
Természetesen kint, nyílt terepen próbálom. Valami ötlet?
probáltam újrainditani, illetve a két gombot hosszan nyomva a boot menüt is előhívtam, de mondjuk ott nem tudom melyik módot kellene elinditanom.Ott esetleg van valami teszt mód?
Ha valaki tudna segiteni, megköszönném. -
hubber19
tag
1% a Mi Fitness, valami gubanc lehet nálad.
-
blueye
veterán
Szvsz telepítsd újra az alkalmazást, nálam egyik sem fordul elő.
-
XENISETE
csendes tag
Sziasztok, másnak is nagyon meríti a telefont a mi fitness alkalmazás? A másik probléma az hogy wach2 pro nem akarja szinkronizálni az értesítéseket. Illetve a mi fitness alkalmazás folyton kikapcsolja. Ilyenkor folyton vissza be kell állítani. Van ezekre valami megoldás?
-
XENISETE
csendes tag
Sziasztok, más is tapasztal olyan anomáliákat hogy több xiaomi okosóra, egy mi fitness alkalmazás esetén nem megy a szinkronizáció? Bt kapcsolat esetén nehezen kapcsolódnak össze az eszközök.
-
blueye
veterán
-
hubber19
tag
-
blueye
veterán
-
Sousuke
tag
Köszönöm szépen a választ! Talán a következő MI Fitness szoftverfrissítéssel kijavítják.
-
hubber19
tag
-
blueye
veterán
-
hubber19
tag
-
blueye
veterán
-
hubber19
tag
Nálam 1x van kint, Pixel 7 Pro.
Viszont van olyan app aminek nem jön értesítése, sajnos.
(17track, Raiffeisen, GránitBank, stb.)
Xiaomi Watch S4, S3 is hasonló volt, szerintem Mi Fitness bug lesz ez nem az óra.... -
Sousuke
tag
Sziasztok, hosszas vacilálás után megrendeltem az órát. Feltettem a MI Fitness alkalmazást és az alkalmazásengedélyeknél az értesítések hozzáférésénél kétszer jelenik meg a program, szerintem hibásan. Nektek is ilyen vagy csak nálam bugos?
MI Fitness verzió: 3.37.2i
-
blueye
veterán
-
oszlopos
tag
Nálam jött egy frissítés, április 1 dátummal.
-
blueye
veterán
-
gabor20
tag
-
blueye
veterán
-
gabor20
tag
Javaslom hogy először olvasd el az indító cikket... amennyiben a topicban szereplő Xiaomi Watch 2 Pro -ra gondoltál.
Igen, arra. Elolvastam a cikket, és néhány hozzászólást is. De kicsit mintha nem minden úgy lenne, ahogy a cikkben, ezért gondoltam, hogy kérdezek.
-
blueye
veterán
Xiaomi watch gt 2 pro vásárlásán gondolkodom. A következőket kérdezném:
- bejövő értesítéseket - pl. Messenger, sms - teljesen (végig) el lehet olvasni és jelzi-e a hangulajeleket?
- bejövő értesítésekre hogyan lehet reagálni? Teljes billentyűzet van vagy csak előre beállított válaszok? Vannak-e emojik?
- eSIMet támogatja-e?
- támogatja-e a spotify-t?
- mennyire precíz a GPS? Pl. Futás edzésnél
- működik-e itthon a Google payes fizetés?
Köszi előre is!Javaslom hogy először olvasd el az indító cikket... amennyiben a topicban szereplő Xiaomi Watch 2 Pro -ra gondoltál.
-
gabor20
tag
Xiaomi watch gt 2 pro vásárlásán gondolkodom. A következőket kérdezném:
- bejövő értesítéseket - pl. Messenger, sms - teljesen (végig) el lehet olvasni és jelzi-e a hangulajeleket?
- bejövő értesítésekre hogyan lehet reagálni? Teljes billentyűzet van vagy csak előre beállított válaszok? Vannak-e emojik?
- eSIMet támogatja-e?
- támogatja-e a spotify-t?
- mennyire precíz a GPS? Pl. Futás edzésnél
- működik-e itthon a Google payes fizetés?
Köszi előre is! -
hubber19
tag
-
NemyGaby
újonc
Szia !
Kedves vásárló,
Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot a Xiaomi Magyarország ügyfélszolgálatával,
Ha a Google Wallet nem tud kapcsolódni a Xiaomi Smart Band vagy Xiaomi Watch eszközéhez, ez nem a termék hibáját jelenti. A probléma a Google Pay APK legutóbbi frissítéséből adódik. Kérjük, hogy a frissítés befejezése után egy teljes napot várjon, mielőtt újra megpróbálná összekapcsolni az eszközöket. Köszönöm a megértését és a türelmét ebben az időszakban
Őszintén,
Alexi
Xiaomi MagyarországHihetetlen, de ez a megoldás!
"A probléma a Google Pay APK legutóbbi frissítéséből adódik. Kérjük, hogy a frissítés befejezése után egy teljes napot várjon, mielőtt újra megpróbálná összekapcsolni az eszközöket." -
blueye
veterán
-
lucifer15
tag
Üdv. Ennél az óránál működik a GPS telefon nálkül? Alkalmas navigálásra?
-
NemyGaby
újonc
Szia !
Kedves vásárló,
Őszintén,
Alexi
Xiaomi MagyarországSzia!
Én is írtam nekik, várom a választ.
Jól értem, hogy ha 1 napig békén hagyom, akkor majd megjavul magától? -
Kovicska66
újonc
Sziasztok! Ma vettem egy Xiaomi watch 2 pro lte-s orat, probalnam a google walletet osszehozni az orara de nem sikerül. Ezt a hiba üzenetet dobja fel: Bluetooth leválasztva fizetési módok kezeléséhez csatlakoztassa újra az órát. Visszaolvasva lattam hogy mar masnal is volt ez a hiba, de nekem csak egy K&h bankos kartyam van mas nincs a walletbe nem igazan tud összeakadni massal, törölni se tudok mast. Van valami ötletetek hogy lehetne megoldani a hibat?
Szia !
Kedves vásárló,
Őszintén,
Alexi
Xiaomi Magyarország -
blueye
veterán
-
kalasz101
csendes újonc
-
blueye
veterán
Üdvözlet Mindenkinek!
A MiFitness app-ot miként kell beállítani, hogy ne kelljen másnaponta megadni az engedélyeket az alkalmazás értesítéshez és a bejövő hívás jelzéséhez? Minden engedélyt megadok az app-nak és mégis mindig kéri, hogy engedélyezzem. Xiaomi Watch 2 Pro LTE órám van e-sim-es.Milyen telefonod van?
-
kalasz101
csendes újonc
Üdvözlet Mindenkinek!
A MiFitness app-ot miként kell beállítani, hogy ne kelljen másnaponta megadni az engedélyeket az alkalmazás értesítéshez és a bejövő hívás jelzéséhez? Minden engedélyt megadok az app-nak és mégis mindig kéri, hogy engedélyezzem. Xiaomi Watch 2 Pro LTE órám van e-sim-es. -
Kovicska66
újonc
Sziasztok! Ma vettem egy Xiaomi watch 2 pro lte-s orat, probalnam a google walletet osszehozni az orara de nem sikerül. Ezt a hiba üzenetet dobja fel: Bluetooth leválasztva fizetési módok kezeléséhez csatlakoztassa újra az órát. Visszaolvasva lattam hogy mar masnal is volt ez a hiba, de nekem csak egy K&h bankos kartyam van mas nincs a walletbe nem igazan tud összeakadni massal, törölni se tudok mast. Van valami ötletetek hogy lehetne megoldani a hibat?
Szia !
Amennyiben megtalálod a megoldást, mindenképpen írd meg, mert ugyan ezzel a gonddal küldök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Honda topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végleg megbukott az oroszok saját irodai szoftvercsomagja
- Nagyon hosszú jótállással jönnek a Gamdias Thor P2 sorozatú tápjai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 3800X / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gigabyte GA-H81M-S2H + Pentium G3260 3.3Ghz - 1 hó Garancia / Számla / Ingyenes GLS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i9 14900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li Vector V100 Corsair 1000W
- Acer V15 Nitro Gamer FHD IPS 165Hz i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia

de legalább megoldotta