-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Hi.
Google tárcsázóban van mód arra, hogy valami egyszerű módon kitiltsak minden számot, ami nem Mo-i?
De legalábbis eu-n kívüli?Kezd elegem lenni ezekből a próbálkozókból.
Reggelre az üzenetek részben látok két számot, rohadt hosszú és azt írja bent vagyok a csoportban.
Valami szenegáli, meg gánai szám.
Mire bejelentettem spamnak, már jött a következő, indiai számról.Gondolom nincs összefüggés, de míg yetteles voltam kb évente jött egy két ilyen nem várt 'hívás'/sms, most meg kb hetente jön a többszöröse.
Legrosszabb esetben elkezdem manuálisan felvinni a tiltólistára őket.
De van erre mód?
Pl
+221 ***
Akkor minden tiltva lesz, ami innen jön.
De van rá valami formátum, amit el is fogad az app?
Csinált vki ilyet?
Míg ezt leírtam, jött a következő.Ja meg bsszus arra kell figyelnetek, hogy míg bent vagytok a csoportjukban, addig NE nyomjatok a spam gombra, mert magatokat teszitek spamba.
Én már kétszer oda tettem magam.
Először ki kell lépni és utána lehet nyomni.Rányomtam az üzenetre (vagyis ugye a hívószámára, arra a hosszúra), míg csoporttag voltam, hogy spam, erre kírja, hogy '0620*****'' bejelentve spamként.'
Futok egy kört hogy mit lehet tenni, mert elegem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest