- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, eddig kb nem foglalkoztam a hűségpontokkal, de ma nézelődtem az előfizetéseim között, és azt láttam, hogy számonként van hűségpont, utánaolvastam, és a telekom honlapon van egy olyan infó, hogy lehet pontokat átmozgatni az egyes kártyák között, illetve 500 forintonként 8pont.
Másrészt vicc, hogy arany ügyfél vagyok, úgy hogy havonta egy számlán keresztül fizetek be 30K díjat nekik a családom előfizetései után, nem lehet valahogy rávenni őket, hogy egy kapcsolat kártyám legyen, és minden jóváírás arra menjen?
Mert akkor kb havi 480pontot kapnék, ami 2hónap alatt platinaszint lenne.De a lényeg, hogy van 5 mobil előfizetésünk, 4személyi + 1 mobilnetes.
És egy szám/kártya kivételével nem gyűlnek a pontok. Ott van, hogy mennyi volt a múlt havi, meg előző hat havi stb, de beváltható pont: ZérusMi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla