- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caranita
aktív tag
-
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz slice14 #120434 üzenetére
Ha TP-Link kaptam volna, nem is lenne gond.
Persze hogy ZTE-t adtak, ahol nincs erre lehetőség, még az a jó hogy nem kell odamennem hozzá, vagy lehúznom a főkapcsolót...
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz slice14 #120432 üzenetére
Szia!
Nálam ez a készülék van:
ZTE MF283V Wireless 4G Router
Sajnos nem találtam benne autó reboot lehetőséget, pedig beállítanám ha lenne.
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
veterán
válasz slice14 #120426 üzenetére
Telekom Mobil S 2019 + Telekom korlátlan 2019 + Huawei B525-23a, soha nem dobálta el sim. Illetve azzal se találkoztam hogy megállt volna a net (vagy olyan rövid ideig tartott hogy nem vettem észre).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
törölt tag
válasz slice14 #120426 üzenetére
Nincs semmilyen eldobás. Soha nem láttam ilyet. Előtte b818 volt, azzal sem volt semmi gondom. Egyedül a natolás miatt routerben nem jó a történet, kivétel a Telenor hipernet home (nem natolt csomag), de ők meg csak nem jönnek ki az 5G-vel, pedig konkrétan nálunk Telenor építésű a torony és elindult róla a Telekom 5G egy ideje.
[ Szerkesztve ]
-
toto_2
friss újonc
válasz slice14 #118588 üzenetére
Szia!
Végül megoldódott ez a mobilnet csatlakozási probléma? Mit csináltál?
Szerintem nekem ugyanez a gondom. Nemrég vettem egy MR6400-as TP-link routert, és kb. 1 nap után elveszti az IPv4 címet, újra kell indítani.
Telekomos kártyával megy. Nekem mindkét APN-nel (internet, internet.telekom) ezt csinálja, mondjuk a gyári profilt használom. -
-
Tompika777
senior tag
válasz slice14 #118398 üzenetére
Nem arra írtam, hogy megy e routerben vagy sem, hiszen nekem is van routerben korlátlan netes SIM, és persze, hogy működik, de nem adatkártya, hanem hangalapú. Publikusan elérhető korlátlan netes adatkártya a Telekomnál nincs, csak meghatározott forgalmú. Az adatkártya kap publikus IP pl.
Mivel hangalapú valószínűleg a tiéd is, így egyértelmű, hogy ugyanaz az apn a routerben mint a telefonban, de az adatkártyán más.[ Szerkesztve ]
-
Tompika777
senior tag
válasz slice14 #118047 üzenetére
Szerintem nem biztos, hogy lesz rá tuti tipp, próbálkozni kell, esetleg megnézni laptoppal, hogy minden jól van e beállítva, és automatikus e a feljelentkezés. Én is e3372-t használok de egy d-link routerben. Én d-link sticket akartam használni mivel az picit jobbnak tűnt térerőben, és nálam az nem működött, holott másnál meg megy, sőt csomagban is árulták és ráadásul még a gyártó is ugyanaz.
-
-
Winne
nagyúr
válasz slice14 #117920 üzenetére
Simán megoldható. nekem is így van, a két multisim hotspotban és routerben van tartaléknak. A torrent egyedül, ami lassítva megy csak, ha jó a térerőd, akkor jó opció.
A modemet meg kell nézni, hogy a frissített támogatási listájában benne van-e, ha még nincs meg a modem, akkor előre nézd meg milyet vegyél.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LógaGéza
veterán
válasz slice14 #56893 üzenetére
Itt válaszolok, mert igazából a fórumba tartozik.
Szóval annyira még nem merültem bele a dolgokba, de ne rohanj a T-Pontba Ha véletlen arra jársz, és van időd, akkor nézz be, és intézd el.
Mindenesetre még dolgozom rajta, nem lesz egyszerű a dolog, és nem is biztos, hogy menni fog. A Secure Elementhez elvileg nem csak szoftveres dolog kell, hanem hardveres is, ami nincs meg az N5-ben, mivel az a jóval fejlettebb HCE-t támogatja. Elvileg ezt rá lehet bírni, hogy Secure Elementként működjön, csak a mikéntjére még nem jöttem rá...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz slice14 #51945 üzenetére
Kommunikáció a SIMmel.
Egy példa:
Samsung esetében monjuk az 1es porton lehet elérni a SIMet, Lgnél a 4esen stb.A program minden tesztelt készülékre tudja, hogy melyik portra kell küldeni az adatot.
A Te nexusod a google gyártatta, s a SIM egy dedikált 0s porton kommunikál(hiába LG) a SIMmel, amit a telekom nem tudott tesztelni mivel a raktárában nincs nexus.. Ha fel is ismerné LGként és küldené a 4es portra ami a nexusnál mondjuk semmire nincs kötve. Te szidnád a T-t mert nem megy...
Nem kell Telekomos telefont venni, elég ha olyan függetlened van amit a telekom is árul.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz slice14 #51943 üzenetére
Ha szabadon minden nfc-s letölthetné, s nem működne akkor pedig menne a panasz, hogy egy teszteletlen telóval nem megy...
Egy alkalmazásnem úgy működik, hogy megírták androidra és akkor mindenkinek jól megy, minden HW más. Le kell tesztelni minden esetet, főként egy banki műveleteket végző programnál.
-
ferob
őstag
válasz slice14 #51581 üzenetére
Nem csak te jártál így, mert én is pár hónappal ezelőtt cseréltettem jó néhány SIM kártyát, így lett több micro és nano SIM, mert korábban az új telefonok vásárlásakor csak szimplán kivágtuk őket, mivel ez volt az egyszerűbb megoldás, de most, ellentétben a régi kártyákkal, az összes új a régi hálózati nevet jeleníti meg.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz slice14 #44840 üzenetére
Ha a beállításokban az állapot menüben megnézed, Telekom HU a hálózat, csak az android egy fileból tölti be a SIMnevet, s míg a fw készítő nem írja át ezt a filet addig t-mobile h marad. A T függő telók T-s fwvel már telekomot irnak ki mivel a t átiratja bennük a filet mielőtt kiadják a fw-t.
Kb ez a magyarázat[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
djculture
félisten
válasz slice14 #29435 üzenetére
Mit vártál az egész a szokásos lehúzásra épül, vegyél új készüléket írj alá...Ja és a teszt után fizess mint a kisangyal: "MyWallet egyelőre ingyenes, aminek oka az, hogy jelenleg még meg kell ismertetni az emberekkel ezt a lehetőséget, de a későbbiekben biztosan fizetős extraként értékesítik"
nyilatkozta a varsói bemutatón Georg von Waldenfels, a Deutsche Telekom mobilfizetésért felelős marketingigazgatója[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz slice14 #29382 üzenetére
"Debrecen, Böszörményi út - Malompark-al határos terület. Csak nálam nem megy a mobilnet?
A 2 apn-ből egyik sem."
Azt mondta a technikai munkatárs hogy a 70-es számhordozóknál van gond, dolgoznak rajta.
Aki 70-es számhordozó, az tapasztalt ilyet?
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
-
club1
veterán
válasz slice14 #21446 üzenetére
Mert a roamingot az EU szakbizottsága már 4 éve maximalizálja, a honos árakhoz viszont nem nyúlhat.
Amúgy pedig www.freevoipdeal.com, a román mobilszámokat kb. 2 Ft-os percdíjjal tudod hívni, ha nincs okostelefonod vagy pc-d amin futhat a voip szoftverük, akkor a weblapról (visszahívatással indítva a hívást) max. 4 Ft/perc. A román vezetékes számok hívása az első 12.5 € feltöltést követően 120 napig 0 Ft.[ Szerkesztve ]
-
immi77
tag
válasz slice14 #17803 üzenetére
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy volt-e valakinek ilyen forma biztosítási ügyintézési tapasztalata. Mennyire akadékoskodnak a szervizesek?
Tudom, hogy amíg működik, addig inkább csak esztétikai probléma, de engem roppant mód zavar, főleg, hogy érzem a repedést, amikor használom az érintőképernyőt.
Vagy tényleg meg kellene várnom , amíg leesik annyira, hogy nem működik?Flickr: http://goo.gl/CQVhcp
-
djculture
félisten
válasz slice14 #17719 üzenetére
Ennyit a mobilnetröl" 0 Mbps letöltési és ugyanennyi feltöltési sávszélességet garantálnak ügyfeleiknek"
A T azért még mindig normálisabban lépett: A jogi kényszerhelyzet szülte abszurd állapotot a T-Mobile úgy próbálja kezelni, hogy az ÁSZF-ben kiköti, csak akkor biztosítja az értékeket, ha nem áll fenn a szolgáltató érdekkörén kívüli, a szolgáltatás minőségét befolyásoló tényező.[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz slice14 #17220 üzenetére
Vannak ilyen érdekes váratlan dolgok sajnos Amit az ember egy okos telefontól alapban elvárna, az néha egy-egy gyártónál, op. rendszernél olyan luxus extra, amit majd valamikor megkaphat a felhasználó...
Ez kicsit - legalábbis számomra - komikus.
Egy érdekes cikk:
[link]Milyen telefonról van szó? vannak olyan wp7-es telefonok, aminél ezt már megoldották.
Ha az aláírásodba lévő omnia W-ről van szó, akkor az elméletileg tudja...
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz slice14 #17182 üzenetére
1. A Domino soha nem gyűjtött beváltható pontokat.
2. A csúcsidő csökkentés díjmentes.
3. A csúcsidő csökkentés és a többi tarifális kedvezmény (SMS Plusz, Perc Plusz és Te+Én Plusz) a Domino hívószámokhoz le lett zárva most május 1-től, vagyis csak az használhatja, akinek már aktív.
4. Jelenleg a Domino számoknak azért jó aranynak/platinának lenni, mert feltöltési bónuszt kaphatnak, mert igényelhetnek Kapcsolat kártyát, hogy az elfogadóhelyeken kedvezményekben részesüljenek, és mert 2 évente új telefont is vehetnek a meglévő Domino számhoz (a normál Domino árlistához hasonló áron de több lebeszélhetőséggel).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
válasz slice14 #17120 üzenetére
Tudtommal csak ügyintéző segítségével tudod újra aktiválni a szolgáltatást.
Kedvezményes időszak: Domino kártyás előfizetéssel rendelkező ügyfeleinknek az első két időszaki díj, azaz kétszer 30 nap. Havidíjas ügyfeleinknek a szolgáltatás bekapcsolásának hónapja és az azt követő két naptári hónap.
Jó szerencsét!
-
kecz
aktív tag
válasz slice14 #16903 üzenetére
Igen, többszor is, sőt szoft. javítottam is rajta a Sony Ericsson Pc Companionnal.
Jah, és még valami! Kipróbáltuk, hogy barátnőm megcsörgetett engem, de nem voltam elérhető. Aztán megpróbáltam én is őt felhívni. Ez hol sikerült, hol nem. De a lényeg az, hogy amikor sikerül (egyébként többnyire sikerül nekem hívást kezdeményeznem). Olyankor szoktam megkapni az értesítő sms-eket. Olyan érzés, mintha a hívás funkcióm alvó állapotban lenne és akkor kapcsolna vissza, ha én próbálok hívni valakit.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz slice14 #16862 üzenetére
az külföld... ott jobbára minden más, a felfogás, a mentalitás, nem szokás azzal nyerészkedni, hogy megveszi valaki részletre a drága telefont, majd gyorsan eladja - elég sok nyereséggel -, és utána nem fizeti a számlákat...
amúgy itthon is van néhány készülék, amit függetlenül ad a szolgáltató - gondolom, gyártói/beszállítói szerződés köti meg, hogy így tegyen.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz slice14 #16858 üzenetére
így van, hiszen a szolgáltatónak nem érdeke, hogy a piaci árhoz képest olcsón adjon független mobiltelefont - bár bizonyos esetekben, akaratán kívül megteszi -, a cég inkább a szolgáltatásaival nyer, főként azzal, ha 12 vagy 24 hónapig garantálva van, hogy adott ügyfél legalább a havidíj értékét fizeti!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
St3ven
addikt
válasz slice14 #16845 üzenetére
Attól függően, milyen telót akarsz venni, én nem nagyon számítanék semmi jóra szolgáltatói android-frissítést illetően...
Ha van egyáltalán frissítés, az is rendszerint hónapokkal (fél évvel...) a gyártói frissítés után jön, jóval hamarabb - a hivatalos megjelenése előtt - fogsz főzött romot találni a telódra, ami legtöbbször jobb is, gyorsabb is, szebb is a hivatalosnál...
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
1430
senior tag
válasz slice14 #16841 üzenetére
1. Ha a részletes számlát a számla mellékleteként kéred, akkor a számlakép ezt is tartalmazza, akár a My T-Mobile-on keresztüli elektronikus számlát használod, akár a Távszámla féle megoldást. Ismét felhívom rá a figyelmet, hogy jelenleg csak akkor tekinthető meg az elektronikus számla a My T-Mobile-ban, míg befizetésre nem kerül. Bár a számla összege már látható és be is fizethető, még ne fizesd be addig, míg be nem töltődik az elektronikus számla.
2. Ha nincs a számla mellé részletes számlád, akkor utólag a My T-Mobile-ban csak pénzért tudod megnézni a híváslistád (381 Ft/lekérdezés), és csak az utolsó 3 lezárt hónapról.
3. Nincs olyan megoldás, mely során email-ben megkaphatnád a részletes számlát.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz slice14 #16654 üzenetére
Önkiszolgálón sehogy, ezt csak ügyintéző tudja neked visszaaktiválni, és lehet 100 méterre van a T-pont, de ilyen tájt például nem szokot sok várakozó lenni a 1430-on sem...
szabogabor10
A Net Startot ne!!! Az (illetve az Alapnet) csak MédiaMánia és Ikon esetén működik (vagyis forgalmi díjas díjcsomagoknál), más díjcsomagoknál számlázódik a horror ár! Ennek oka, hogy külön rendszer kezeli a fogalmi díjas illetve a forgalmi díj mentes adatcsomagokat!raziel01 / beci
Általában be van zsugorfóliázva a csomag, ha az ép, akkor nyugodtan át lehet venni. Ha nincs fólia, akkor is van valami zárjegy szerű a készülékdobozon, ha az nincs elszakítva, ismét csak nyugodtan átvehető. Egyéb esetben hivatkozzatok a csomagolás sérüléseire, hogy ezt feltétlen ellenőrizni akarjátok átvétel előtt.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
veterán
válasz slice14 #16658 üzenetére
Nálam MédiaMánia S-sel működött ez a módszer. Próbáld meg a Net Startot aktiválni (+NETSTART), csak vigyázz, ha áttérsz egy adatforgalmat nem tartalmazó díjcsomagra, akkor is bekapcsolva marad és jöhetnek a magas számlák. Egy próbát azért megér. Ha nem, akkor telefonos/személyes üfsz.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Jövedelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja