- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dedike #48610 üzenetére
a maradék 18 hónap alatt is történhet bármi, de attól egyelőre nem szándékozok másik szolgáltatóhoz átmenni, bár néha megtalálnak jó flottás ajánlatokkal.
a részletre vásárlással kapcsolatban; sokkal egyszerűbb a szolgáltatós megoldás, nem kell külön bankokkal foglalkozni, pláne ha az ember nem annál a banknál van, amelyikkel adott üzlet az áruhitelt intézi, ahol függetlenül szándékozik készüléket vásárolni az ügyfél, meg aztán papírok, hitelbírálat, várakozás...stb.djculture; nem olvassák el a szerződést, amit aláírnak?
nem ismerik a részlet és kezdőrészlet szavak jelentését?
akkor meg is érdemlik! -
djculture
félisten
válasz
dedike #48622 üzenetére
Elég sokan hiszik azt az a baj. Azért kellene ezt mindenhol normálisan reklámozniuk a szolgáltóknak. Jó pár ismerős fogadott már ezzel hogy most ingyen van a alapesetben 70-80k-s telefon. Volt aki meg is vette örült mint majom a farkának míg nem jött a készülék részlet számla
Utána persze rájött hogy nem tud ennyit kilóvézni havonta az előfizetési díjjal együtt..
-
válasz
dedike #48229 üzenetére
valami olyasmi rémlik, hogy; újonnan vásárolt előfizetéssel, de sajnos nem örökítettem meg a pontos szöveget, csak feltűnt, amikor az asszonynak akartam készüléket rendelni, de végül nem kérte, így a rendelés is elmaradt - most bezzeg már kellene neki a telefon...
(büntiből várnia kell rá egy kicsit)
akkor lényeges lett volna, mert hosszabbítással vettem volna, bár lehet, hogy inkább listaáron, mert csak 10 e ft a különbség a 2 év hűséges és a domino/listaár között, 1 év hűséggel pedig nem olcsóbb, mint dominóban vagy listaáron, erre meg nem mondok inkább semmit... -
vwpolopg
őstag
válasz
dedike #48190 üzenetére
T-Mobile.hu, azon belül Indián nyár fül a főoldalon, ott részletek és vásárlásra kattintva, legörgetsz, Galaxy S4 kiválaszt, megrendelem gomb. És ha lefelé görgetsz ott vannak az általam egy képre összevágott kedvezmények.
Szerk.: A másik 3 telefonnál stimmelnek, csak az S4-nél nem.
-
KMan
őstag
válasz
dedike #47496 üzenetére
Ha elozo honapban rendeltem extra mobil adatforgalmi csomagot, ugy hogy a 1430 ra elkuldtem sms-ben a +NETROLL kodot, akkor ezt most hogyan tudom lemondani? A csomagom Mozaik S azt hiszem. Probaltam szinten sms-t kuldeni a 1430-ra -NETROLL koddal, de ez sajnos nem mukodik. A webes feluleten viszont nem talslom hogy hol lehetne ezr lemondani. Koszi a segitseget!
-
válasz
dedike #46961 üzenetére
több előfizetésem is van, az általam használt számmal belépve sem sms, sem pedig e-mail értesítés nincs, a másik kettőnél viszont működik. most próbáltam, mert pontokat helyeztem át a többiről az enyémre.
raziel01; a számlák kiegyenlítésekor, illetve más jellegű vásárlásnál nem tapasztaltam még ilyet, csak ennél. utána léptem tovább, legalábbis úgy rémlik.
-
tylerddd
veterán
válasz
dedike #46861 üzenetére
Köszönöm!
Bár amilyen kedvező árban adják az iPhone készülékeket, nagyon sanszos, h nem fogok a T-nél aláírni semmit, ha lejár a 2 év. Eddig a biztosítás volt az egyetlen, ami miatt náluk vettem volna, de már elég sok helyen van erre lehetőség. Sőt, kedvezőbbek, mint a T-nél. Igaz, h ott egyben kell csengetni, de pl. önerő nem szükséges, ha éppen igénybe kell venni a biztosítást.
Iszonyat el van szemtelenedve árakat illetően ez a szolgáltató. Bár lehet, h csak én látom így.
-
sanzi89
addikt
válasz
dedike #46684 üzenetére
"My-T?"
...online felületen a családbarát számok irányába indított hívások is elszámolódnak normális tarifán hó közben, és csak hó végén kerülnek törlésre...
"Telekom-app?"
A Telekom app az adatokat ugyanonnan szedi, mint a My-T felület, így ott is fals adat található hó közben, és csak a hónap végi elszámolásnál rendeződnek a dolgok.
-
StLui
veterán
válasz
dedike #46192 üzenetére
Nem feltétlen, a kártyásnak nekem van egy előnye, tudom nem nagy pénz, de visszakapok a hitelkártyacégtől 1%-ot minden kártyás fizetés után, nekünk 30eFt a havi telefon, 4 céges előfizetés egyben, és így 300Ft visszajön havonta, így fizetek villanyszámlákat is stb. Benzinre havonta 50000Ft-ig 2%, élelmiszerre 100000Ft-ig 3%-ot adnak. Általában 3-5eFt jön így össze havonta.
-
raziel01
veterán
válasz
dedike #46154 üzenetére
Bár nem T-mob hanem T-home de barátnőmék úgy jártak, hogy évek óta fizették rendesen mindig a számlát időben aztán most úgy alakult, hogy elfelejtették befizetni. 5 nap után már ki volt nekik kapcsolva a net meg a TV a házban. Persze elfaxolva a befizetett csekket, helyreállt minden.
Voda is elég mocsok, mert kb 6 napot késtem a befizetéssel, küldtek egy SMS-t, hogy befizetetlen számla van és ezért az SMS-ért 600 Ft-ot számláznak. Kicsit erősnek érzem, hogy hónapok óta időben fizető ügyfelet így megszopatnak.
Úgyhogy T-nél se kell semmin csodálkozni. Minden szigorodik.
-
Szólista
senior tag
válasz
dedike #46154 üzenetére
Ezt nálam is eljátszák mostanában,ráadásul rejtett számról hivnak nehogy vissza lehessen hivni őket.Ha felveszem akkor 4-5sec mire elkezdi mondani a szöveget,én már tettem le telefont emiatt.Ha felveszem akkor legyen rögtön kapcsolat különben téves hívásnak veszem és leteszem.Miután ez többször is előfordult a rejtett szám nálam tiltólistán van.Ha esetleg kimaradt egy havi fizetés akkor annak látszania kellene a my-thome oldalán is nem?De ott nincs jelezve semmi tartozás csak a havi esedékes számla.
-
cigam
titán
válasz
dedike #45907 üzenetére
Igen itt bizonytalanodtam el. Mé nem lehet odaírni, hogy surf-el ennyi, nélküle annyi.
Azt sakkozom ,hogyan tudnék a legolcsóbban 1GB-ot kapni. (A telefon része nem érdekes, általában engem hívnak, és sokat mondok ha egy hónapban 30 percet én hívok vkit.)
Prepaidben 1174MB 3740.- (Domino Surf + Domino Net L + Spotify)
Előfizuval 1554MB 4870.-(Move XS + NetPlusz L + Spotify)Jól látom, hogy prepaidban jobban megéri?
-
djculture
félisten
-
válasz
dedike #43087 üzenetére
nekem van/lenne tippem az okra...
jelenleg is van más pozitív és negatív diszkrimináció az iphone esetén (is), de mindennek (legalább) két oldala van, hol a jobbik felén áll az ember, hol pedig a másikon, és aszerint örül vagy bosszankodik.
a szolgáltató áraz, ahogy csak akar, az előfizető meg dönt, hogy melyik opció jó számára, vagy ignorálja azokat, ha nem okésak számára.
én is lázonghattam volna, amikor egy hónapja vettem az iphone 5s-t, de nem tettem, pedig kényelmesebb lenne, ha részletekben fizet(het)ném, és közben nálam kamatozna a pénz - mert nem kevésről van szó -, de megoldottam egy huszárvágással, megvettem listaáron, és nem írtam alá további hűséget adott előfizetésre!
nem biztos, hogy jobban járt így a szolgáltató, és nekem nem ért volna meg 5 e ft kedvezményt a hűség, 210 e ft lett volna 2 év hűséggel, és 215 e ft volt listaáron. -
tomy86
addikt
válasz
dedike #41012 üzenetére
A Sony Centerben meg 169900 a független.
-
tomy86
addikt
válasz
dedike #40749 üzenetére
Nem is annyira a változtatással van "gondom", mint írtam én így is maradok aranykártyás. Inkább azt nem értem, hogy minek ez a bohóckodás az arany/platina szinttel. Már régóta úgyis csak attól függ az esetleges kedvezmény mértéke, hogy mekkora havidíjú csomagban vagy (10e/hó alatt a kedvezmény kb. 0). Telefont meg tényleg max. a karácsonyi akciókban lehet értelmes áron venni vagy amikor a tehetséges informatikusok babrálnak a webshoppal fejlesztés címén
.
Viszont apró "vigasz", hogy máshol is ez a csak az új ügyfél számít felfogás van. Rokonok Németországban városon belül költöztek és a vonalas számukat több, mint 3 hónap után sikerült a szolgáltatónak "átvinni" az új helyre. Új ügyfélként azt hiszem 1 hét lett volna. -
freaghill
őstag
-
BigBlackDog
veterán
válasz
dedike #38019 üzenetére
Rosszul írtam, Net&Roll 1 Gb LTE akart lenni. Viszont ez a linkelt táblázat új nekem. Pár hónappal ezelőtt mintha másképpen nézett volna ki, emlékeim szerint az akkori változatban az LTE bővítés esetén sebességnövekedést is ígértek. Akkor LTE limitbővítés ide vagy oda, marad a sima HSDPA+(3G)? Like 300 mellé sehogy sem elérhető az LTE ezek szerint?
-
Onderon
senior tag
válasz
dedike #37338 üzenetére
nem jó hozzállás a tiéd, attól mert multi és profitorientált még nem fejőstehén. mindenki elfelejti, hogy magyarország élen járt a mobilkommunikáció fejlődésében és fejlesztésében (pl nálunk volt először, hogy különböző szolgáltatók között lehetett sms-t küldeni. ha jól emlékszem nálunk volt először 1800mhz-es hálózat is de ebben már lehet tévedek), most ezek szépen elmaradoznak majd. ahogyan majd lehet a béremelések is, vagy épp a jó kis akciók. senki sem szent, de amit a kormányunk művel, az ártalmas és csak parasztvakításnak jó max. rezsicsökkentés és robinhood adók ideig óráig oldják meg a gondot, utána meg még fokozzák is. én elhiszem, hogy jó néz ki a kevesebb gázszámla meg a nagyobb minimálbér, de sajnos a (köz)gazdaság nem ilyen egyszerű, ahogyan ezek az egyszerű munkásemberek gondolják ott a parlamentben
bocs az offért, befejeztem!
Gazsi00:a GLS futárszolgálat tehet sajnos arról kivételesen, nem a Telekom. Rettenetesen gyökér egy banda, elképesztő mit meg nem engednek maguknak. az derrogál nekik, hogy felhívjanak egy órával előtte, hogy jönnek, legyen valaki otthon, de azért fel tud hívni a gyökér, hogy nincs parkoló, szaladjak már le a szakadó esőben a ház elé és vegyem át a csomagot! én hülye (meg gondolom velem együtt más is) meg inkább lenyeli a békát és elszámol 10ig, semmint a többszázezres telefonját esetleg leejtsék párszor, mert ki merem kérni magamnak, hogy ugyanmár végezd a munkádat rendesen barátom...
-
-
válasz
dedike #35169 üzenetére
igaz, bővítés esetén az lesz az alapértelmezett, de az alapcsomagban adott net nincs közben megszakítva, még akkor sem, ha csak ügyintéző tudja visszakapcsolni a bővítés lemondása után, mivel maga a díjcsomag (amiben adott keret adott) nem lett kikapcsolva/módosítva másmilyenre.
-
1430
senior tag
válasz
dedike #35151 üzenetére
Azért ilyenkor nem.
A VoIP korlátozás lényegében díjcsomaghoz rendelt dolog. Tehát ha egy VoIP engedélyezett díjcsomaghoz (Pl. Next M) VoIP tiltott adatcsomag (pl. N&R 1GB LTE) kerül aktiválásra, akkor sem lesz gond, mert a hívószámon rajta van a VoIP engedélyezés.Ugyanez igaz a november 1 előtti hívószámokra, mindenkire rákerült az engedélyezés (kivéve ahol eleve korlátozva volt, pl. Like 50), ami az adatcsomagtól független, tehát míg csak azt (és nem a díjcsomagot) váltogatja valaki, addig az engedélyezés sincs veszélyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest