- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Teko001
őstag
válasz
r3dsnake #62261 üzenetére
Itt linkelték a gyűjtőoldalt.
-
törölt tag
válasz
r3dsnake #61918 üzenetére
Ezekszerint igen.
Namost az ikon dícsomag megszüntetése is ide tartozik?
Ez off ide de leírom.
Van két fix törlesztős autóhitel a családban. Kb. 1 éve jött levél, hogy igy meg így fog változni a hitel. (Persze szopó lett volna nekünk a törlesztő) Namost miután megkérdeztük, hogy mivan ha mi ezt nem fogadjuk el? A válasz az volt, hogy semmi, minden megy tovább az eddigiek szerint. Ez a levélben sehol nem volt leírva...
-
-
Lacko84
aktív tag
válasz
r3dsnake #60945 üzenetére
Például?
tudom a samsung se tökéletes, az én Note 3-som sem, egy év alatt 2x hívtam hozzá szervizt de így nem érdekel mert bármi van hívom és itthon megcsinálja.
Iphone-on is gondolkoztam, de olvasom hogy sok a hibás ott is és cserélik... Sony nem jön be egyáltalán, Lg-m volt 2 hónapig, elég is volt,a többi nekem semmi márka...
samsunggal is szívtam már többször mégis kinézetre, tudásra, menürendszere ennek tetszik a legjobban...
-
válasz
r3dsnake #60223 üzenetére
Kicsit erőszakosnak kell lenni, ha le akarnak rázni. Rögtön kérd a kapcsolást egy ÁSZF változásos illetékeshez. Ő be fogja tudni állítani a kedvezményt.
De mennyi ember fogja benyelni a díjemeléseket, aki nincs tisztában a jogaival, vagy el se olvassa a tájékoztatót... -
dptrsk
Topikgazda
válasz
r3dsnake #60194 üzenetére
Én ilyen szituban kaptam kétszer is 2013.11 hóban, majd 2014.04 hóban.
Mindig az aktuális legkisebb csomaggal rendelkeztem.
Kis szépséghiba a dologban, hogy 2000 forintot nem adhattak, havidíjkedvezményként, még akkor sem, ha átmentem volna Move S-be.
Ezért 2013.11-2015.04 között volt havi 1000 forint kedvezményem, de 2014.11. havi számlánál jeleznem kellett, hogy ok, hogy az első 1000 forint lejárt de még 2015,04 hóig jár...
Szó nélkül kaptam 2015.04 hóig, majd megszüntettem... -
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
r3dsnake #60130 üzenetére
Neked csak az előfizura lehet, ha MoveXS-ed van.
DE tavaly emeléskor én Move XS-ben voltam már, s felhívtam őket, s adtak 1000ft/hó engedményt.
Vangelis is azthiszem FUN-ra kapott 500ft/hó-t (kétszer is).
Mikor megszűntettem idén a MoveXS-t hűséglejárat miatt felajánlották a havi 1000ft/hó-t, ha vállalok +12hó hűséget.Szerintem ragaszkodni kell ahhoz, hogy az téged nem érdekel, hogy nincs kisebb csomag, pont emiatt kéred a havidíj jóváírást, mert már nincs lejjebb, de a díjak nőnek!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
r3dsnake #60125 üzenetére
Ha vállalsz mostantól 1 év hűséget arany/platina kiemeltség esetén havi 1000 forint kedvezményt, kiemeltség nélkül havi 500ft kedvezményt 12 hónapon keresztül. Tehát egy "polcon álló" Move XS 1 éven át havi 990ft-ba kerül és 1990et lehet lebeszélni.
Ha több, mint 12 hó hűséged van érdemes élni ezzel.
Ha nincs/alig van hűséged, akkor neked kell kiszámolnod megéri-e a hűséget.
Azthiszem, ha 12 hó közben megszűnteted, akkor igénybevett hónapok szorozva a havi kedvezmény összegével. -
Mr. Teddy
őstag
válasz
r3dsnake #60095 üzenetére
No igen, így passzol az összeg. Tényleg régebben derengett, hogy kiírta, hogy netto, most belépve az appba, igaz hogy mindn egyelőre 0Ft, egy betűvel sem írja, hogy netto lenne.
@Varszegig: Jó ez persze, csak így online felületen belépek, és momentán ennek a havi számlának semmi nyoma nincs. Nincs befizetésre váró számlák, és a befizetett között sincsen. Email érkezett, hogy sikeres fizetés, igaz kicsit furcsa, hogy a bankkártyás fizetésemre azt írja az email, hogy "Fizetés módja: Ismeretlen". Mondjuk már megszoktam, hogy ez az új T online ügyfélszolgálat ezer sebből vérzik, főleg a T-Home része.
-
St3ven
addikt
válasz
r3dsnake #59915 üzenetére
Igazából aki még mindig hagyományos módon telefonál és SMS-ezik - nem extrém mennyiségben -, valami alap mobilnettel kiegészítve a szinkronizáláshoz, annak már egy ideje csak feltöltősként éri meg.
Ilyen téren pedig a blue-nál átláthatóbb, kiszámíthatóbb megoldást nehezen talál.Aki meg nyitott a VoIP-ra, annak ott vannak a különböző Dellmont-klónok, vagy ha nem akar ennyire belemerülni, már a WhatsApp is kínál értelmes alternatívát.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
r3dsnake #59837 üzenetére
"Korlátlan Music opció
A havidíjban foglalt Spotify Premium hozzáférésen felül az opció korlátlan belföldi adatmennyiséget biztosít a Spotify Premium zenehallgatásra (egyéb funkciók,
mint pl. megosztás, borítók megnézése és egyéb hosztolt tartalmak nem értendők a korlátlan adatforgalmazásba).
A Korlátlan Music opció féltörthavi számlázású, jóváírás nélkül." -
Soulfly842
addikt
válasz
r3dsnake #59768 üzenetére
Sok szempontból szerintem így sem lehet panasz..
V 4G:
[link]T 4G:
[link]Volt már többször olyan, hogy hirtelen megugrottak a leforgalmazhatóságok, s most minden piaci tényező ugyanebbe az irányba tart... emlékszek még arra, amikor 7 GB körül volt a legnagyobb mobilinternetes csomag
A lefedettség a Telekomnál jelenleg 80% fölött van, s az idei év végéig ez 97-98%-os lesz.
Ilyen mértékű fejlődést/fejlesztést szerintem rengeteg utómunka és optimizálás követ, ha ezek lezajlanak, akkor szerintem ezek az igények is ki lesznek elégítve. Türelem
A telenorral kötött megállapodás is ugyanezt a törekvést segíti elő. picit távolabbi jövő, de akár idén is várható hatalmas minőségi ugrás etekintetben.
Kedvezőbb percdíjak? Ott vannak a korlátlan csomagok, ha valaki sokat akar beszélni. S külfölddel felesleges példálózni sajnos
Volt anno a Porfolio.hu-n egy elemzés, hogy Magyarországon alapjában véve európában az egyik legolcsóbb lenne a percdíj, de ezt megöli az a tény, hogy kétszer annyi adóteher van rajta. Európában ez utóbbi tekintetében torony magasan visszük a prímet, s Görögország - mögöttünk lemaradva - a második helyen áll.
-
btz
addikt
válasz
r3dsnake #59583 üzenetére
Ok ezt értem de itt arról van szó hogy nincs értelme (nem az LTE-nek hanem a) 150 megabitnek ilyen adatforgalmi korlátok mellett, sem ilyen adatforgalmaknak LTE mellett. Amire a netet ilyen adatforgalom mellett tudtam használni arra tudtam ezelőtt 3 évvel ezelőtt is az LTE előtt. Ezen kéne már változtatni, amihez az első lépés ha nem is korlátlan de a mostanihoz képest jelentősen magasabb adatforgalmi korlát.
-
Vangelis
félisten
válasz
r3dsnake #59481 üzenetére
.....lesz még rosszabb is...
Nekem van amire hibát dob van amikor mindegyikre ugyanazt a előfizetést tölti be és van amit csak harmadszorra tesz be a listába... és onnantól kezdve mindegyikre azt hozza be
Érdekes móka lesz ez!
De persze pár év és jobb lesz... vagy megunjuk
-
Soulfly842
addikt
válasz
r3dsnake #58463 üzenetére
Vagy ha van egy otthoni csomag mellette... ahhoz kiemeltségi szint nélkül is lehet Integrált aranytárskártya Next S-es díjcsomagot v. Integrált aranytárskártya Move M-et is igénybe venni hármat (csak új előfizetés vonható be, meglévő nem - azt csak arany mellé lehet egyet díjcsomagváltással)
(#58464) Famalac
De azt egyből jóváírják a havi számlázásban... (ha jól tudom, akkor ez más szolgáltatónál csak x hónap elteltével működik így..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest