- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
Akkor én is panaszkodok még egy kicsit
Képtelen voltam meggyőzni egy telefonos ügyfélszolgát, hogy a webshopba regisztráláshoz nem kell semmilyen szolgáltatás, képtelen volt megérteni, hogy email+jelszó és ennyi, mindenáron MT ügyfélazonosítót akart kiszedni belőlem vagy a fiókhoz tartozó telefonszámot. Nem tudtam meggyőzni, hogy egyik sincs.
Mondjuk hozzá kell tenni, hogy üzleti ügyfeles szolga volt, lehet nem volt képbe a webshoppal, de tök flegma volt, hogy olyan nincs...
-
madrac
senior tag
Majd te fogod megszabni, hogy kinek mit írok és hogy leírhatom-e a jogos véleményemet vagy hogy kinek reagálhatok... Ha nem tetszik, nem kell hozzászólni, ilyen egyszerű.
Domin fix csomag 990 Ft az üzletekben, maradjunk ennyiben. Azt én se tudom, hogyha személyesen ennyire nem tudják megoldani a számhordozást, akkor miért nem lehet online intézni. Ez a telekom topik ahol mindenki leírhatja a szolgáltatóról a véleményét vagy a tapasztalatait. Ezért még nem kell az embernek esni kioktató stílusban. Én is mindenkinek megadtam a tiszteletet, te is jobban tennéd ha így tennél személyeskedés helyett. Úgy látszik néhány ember nagyon nem tudja feldolgozni, ha kritika éri a telekomot.... -
Dave1984
őstag
Voda nálunk tolna megyében 4g fronton, de még 3g fronton is igen gyengusz. OMSZ nal szívunk is a tabletekkel a gyenge voda háló miatt. Pl szekszárdi kórházban elszall a voda, ahol Telekom Telenor nak simán van még 4g hálózata is Ahol nagyon is kéne a TABLET.
Talán nem véletlenül a Telekom nyert az állami mobil beruhazason.
De ez itt nagyon off.
Pl Tamási ban Hőgyeszen ahol van mentoallomas még rendes beltéri 3g lefedettség sincs.(mármint a Vodanak) -
goop
őstag
Van jobb is: Hívás más mobilhálózatba 138 Ft 1 perc
Jó kis percdíjak, meg másik előfizetésemen tettem az univerzális egyenlegemre, 1500 Ft -ot, abból lottóra költöttem 500 at, le is vette az univerzálisból, ezért gyanús ez az 500 Ft -os egyenleg, mivel a 2 lottó pont ennyibe került. -
-
dptrsk
Topikgazda
Az ingyenes részt nem mutatja, mivel nem került számlázásra.
(Nekem azt mondták annak idején a törvény arra kötelezi őket, hogy amiért fizetsz azt meg tudd nézni)
Next S esetén Telekom mobilon belül ingyenes ugye, így az nincs rajta.Esetleg, ha elektronikus hívásrészletezést kérsz, akkor talán rajta lesznek ezek a hívások is, de ezt nem tudom, nem próbáltam.
(Magenta 1 miatt most lett vezetékes vonalunk, ott is kértem volna részletezést, de ott is csak azt mutatná, amiért fizetnem kell(5000perc felett))
-
madrac
senior tag
Életembe nem fizettem még ennyit sehol sem, csak a sim kártyáért/ügyintézésért, és nem is szeretnék. Amelyik többet kér érte és/vagy többet mint amennyibe egy sim csomag kerül új előfizetőknek, az tiszta lehúzás. Mindenhol max pár száz forintba kerül. Havi előfizetést nem szeretnék, mindig kártyás voltam.
#80220) jamike: Köszönöm! Akkor lehet érdemes partnernél próbálkozni. Bár, ha egyenleget viszont ők nem tudnak áthozni, azzal még rosszabbul járnék...
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat!
-
madrac
senior tag
-
tothjozsi96
addikt
Köszönöm!!
Na, holnap majd leírom hogy pontosan mennyi az előleg...
Kicsit vissza keresgéltem a fórumban és volt aki azt írta hogy megközelítőleg 100.000 forint is lehet az előleg...Mondjuk egy S7 Edge amiről, szó van.
De jelenleg az akció miatt a két telefon árkülönbsége cirka 60k..
fene se tudja.. -
vizslakutya
senior tag
Csak a Telekomos hálózaton belül korlátlan,szvsz a vezetékes Telekomos szám az már nem hálózaton belül van.
"Korlátlan beszélgetés Telekom mobilhálózaton belül
alapdíjas irányba, belföldön""160 perc lebeszélhetőség
minden más belföldi, alapdíjas irányba, ezt követően 35 Ft/perc" -
Szintén. Én nem aggódom, már a GLS-nél van. Ott nézted? 6és a rendelésszám.
(#78085) pana0017:
Természetesen bármikor kérheted a készülék függetlenítését díj ellenében, ha van még rajta bármilyen hűség, akkor a kötbért meg kell előtte fizetni. (Meg minden más, ezzel összefüggő tartozást is.)
(#78086) Daffni2:
Mi lenne, ha nem írnál hülyeséget?
-
vatafakk
aktív tag
Hello, szerintem a honlap írja rosszul, nekem pl ha belépve a rendeléseimet nyitom meg, akkor azt írja hogy nincsen rendelés, de hogyha először nézem a számlám áttekintését majd ott kattintok a rendelésekre akkor megjelenik a telefon.
Én is rendeltem pénteken egy készüléket de még szállítás alatt van mellette és hogy átvehető ma délutántól várhatóan.... vannak ilyen anomáliák a webshopon -
Csak ugye egy néven kell lenni az előfizetésnek. Magenta csomag van, előfizuk vannak csak barátnőmnek tart még a hűsége ez lehet talán gebasz.
Lehet okosabb lenne személyesen bemenni a T-be nem pedig neten baszakodni?
Visszatérve megkérdem még egyszer, ha bejelentem az igényemet akkor felhívnak a továbbiakról?
-
n@p@lm
őstag
Nem megy.
Ebédidőben beugrottam a fehérvári T-Pontba, ügyintéző megnézte hogy ő tudja-e aktiválni, de (egyelőre) kell hozzá valamilyen időszaki alapnet mondjuk 200 Mb, ez mellé elmondása szerint már lehet aktiválni a Maratont.
Ha hó közben kimerül a 200 Mb alapnet akkor lép életbe a Maraton a 200-as net fordulónapjáig.
Ha nem használom el a Maratont akkor tologathatom magam előtt míg nem lesz rá szükség.
De gondolom ha az alapnetet lemondom akkor bukom a Maraton maradékát. -
tomy86
addikt
Azt elmagyarázhatná egy illetékes, hogy mi a gondja a t-nek a rootolt eszközökkel? Más programoknál (pl hivatalos NFL app) is volt próbálkozás a rootolt eszközök tiltására, de hamar változtattak. A Telekom programozói meg nagyobb erőfeszítéseket tesznek a rootolt eszközök szűrésére, mint a programok használhatóságának javítására.
-
-
A mobilnetet.
Mobilnet Start vs. Net&Roll XS 596 vs.1130 Ft/GB
(Nekem elég a 4 GB havonta és szeretnék egy tabletet is.)
-
taip
senior tag
Te csak beszélj a magad nevében, én továbbra sem értem.
Írta, hogy "most havi 10 percet tudok vele beszélni". Most akkor mivel tudott eddig is beszélni, miért kellett az új SIM?
Arról nem is beszélve, hogy neten rendelve kapott volna 1GB adatot és havi 10 ingyen percet.Na mindegy, csak hangosan gondolkodtam.
-
törölt tag
ablak mellett 1800 as 4G, a szobák belseje felé haladva megy le a térerő
Jaj de szép példa, rendkívül büszkék lehetnek erre a rendkívül "profin" megtervezett 4g hálózatra. Lényeg, hogy olcsó volt. Telekom detto kiegészítve azzal, hogy ott nincs városi környezetben 800as 4g, így beltéren rengeteg helyen nincs 4g, jobb esetben van 3g, de legtöbbször csak Edge.
-
bihariszabi
aktív tag
És akkor most hisztizned kell? Szerinted az összes kollégám kínából rendelt telefont? Hát nem. Telekom szolgáltatós telefonokról van szó. Az enyém valóban kínai, de a többieké nem. Komolyan úgy csinálsz, mintha a te tulajdonod lenne a Telekom és most hisztizel amiért csúnyát mondtam rá. Az eszem megáll.
-
bihariszabi
aktív tag
Na de feljebb írjátok, hogy szakadozik. Nekem is ez volt. Néha jó, néha rossz. De inkább rossz. Ha a telefonnal lett volna gond, akkor mindig rossz lenne igaz? Példa, Kaposvár szívében egyik nap suhan a 4G, demég a lassított net is. Másik nap csak pörög, forog a letöltés jelző és semmi. És minden Telekomos kollégám ugyanezt mondja. Ráadásul a Vodához is ugyanezt a telefont használom.
-
-
4Grider
félisten
Talán mert nat-olt ip-t kapsz a telekomos mobilnethez. Nat-olt ip-vel pedig nem működik a push mail (azaz amikor a levelezőszerver veszi fel a mail beérkezésekor a kapcsolatot a mail klienssel), csak a mail kliens által kezdeményezettre (ami ugye időszakonként történik) tud válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest