- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz 313313 #78845 üzenetére
Azzal az a baj, hogy korlátlan film és tv (vagy valami hasonló) néven megy, de ugye ezt szó szerint nem teljesíti, hiszen szelektál az adatokkal.
Át kell nevezni korlátlan TVGO -ra és máris OK lesz a dolog!A korlátlan böngészés és e-mail szerintem teljesíti, amit ígér, így azzal megint nincs gond.
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
veterán
-
törölt tag
válasz 313313 #78831 üzenetére
Nálunk a Magenta 1 megvolt rendelve anyum címén, de pont a mobilszám akadt be náluk, és így lett sima 10-es net + IPTV + telefon speciális kedvezménnyel.
Az én címemen meg a Telekom csak a Telefonnal + az IPTV-vel rúg labdába, de az Internet már a UPC-től van Fiber Power 240 (4062 Ft/hó januártól), és mivel a telekom csak 1 HD Stream-et ad (2016-ban lol), illetve VDSL2-őn 50 Mbps-ért kérne annyit mint amennyit a UPC-nek fizetek, így ha hűség lejár a Telekomnál, marad a Telefon kb, aztán TV is UPC-től lesz.
-
törölt tag
válasz 313313 #78828 üzenetére
Nem, mert van Hoppá plusz, az is kb annyi, plusz ugye a TV szolgáltatások, csak az egyik lakásunknál befizetek 13 K-t (Internet UPC-től van) a másiknál meg 10K-t és még nyomjak be nekik plusz 4K-t... havonta 1090 Ft-tal két Dominoval még elment volna, de így majd megoldom másként. A Net & Roll S-t azért mondtam fel, mert egyrészt nem voltam vele megelégedve (városomban 300 méteres belvárosi szakaszon ahol mindig járni szoktam nem volt térerő így még a Netrádió is kiesett addig) és még 2580 Ft-ról (SAT+Net 40 kedvezményem volt) 4390 Ft-ra emelték volna. De csak volna, mert egyből lemondtam
-
Bferibörs
addikt
válasz 313313 #78723 üzenetére
igen sajnos tudom, de régen a 3G 10 Mbit/s sebességű csomagom "hasított" használható volt még nagyon vidéken is , aztán az első kártya csere óta ( 4G bevezetése környékén) meghalt, most meg használhatatlan a 15 Mbit/s is , hogy miért van gőzöm sincs. ( 3x küldtem a telómat szervizbe ez miatt, mindháromszor vissza jött, hogy hibátlan )
a gondom ezzel az, hogy "sok pénzért " szenvedhet vele az ember, a szolgáltató meg széttárja karjait , kereshetjük a térségnek megfelelő szolgáltatót, hogy némi net is legyen ( sajnos a tapasztalatom az , hogy egyik szarabb mint a másik,mindhármat próbáltam.
(#78727) CineDOG1
próbáltam mint írtam- csak dühít , hogy ilyen, elég sok pénzért, max. sűrűbben töltöm a telót, vagy szolgáltatót váltok ami nem sokkal jobb jelerősségben de jobb.
Elköltözni? hova Diósd belterülete (munkahely) Budaörs belterülete (lakás) a térképük szerint fullos lefedettség .
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
313313
addikt
válasz 313313 #78275 üzenetére
Ma kaptam levelet a Telekomtól. Köszönik, hogy hűséges előfizetőjük vagyok, elismerik, hogy hibáztak és kapok egyszeri 10.000ft számla jóváírást az okozott kellemetlenségek miatt...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
kenny123
addikt
válasz 313313 #78425 üzenetére
Hát az elég sok ja.
Valahol lehet tudni hogy milyen telefonokat árulnak jelenleg kártya függetlenként, vagy ez inkább zsákbamacska?
Ha sikerul Ilyet kifogni, tarthatok attól hogy esetleg a későbbiekben egy szolgáltatói frissítéssel megszüntetik, vagy ez nem valószínű?yo
-
anadroid
senior tag
válasz 313313 #78275 üzenetére
Benyúlnak a fiókba, előveszik a vésztartalék garanciajegytömböt, letépnek egyet, és a képernyőn látható adatok alapján kitöltik, és lepecsételik. Nekem így pótolták egy javítás előtt, mert az eredeti nekem sem volt a fiókomban.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
313313
addikt
válasz 313313 #78117 üzenetére
A november 21-én vásárolt készülékem mellé még mindig nem töltötték fel a garanciajegyet.
Ma bementem hivatalos T Pontba, ahol átvettem a készüléket, ők nem is tudnak garijegyet nyomtatni(ha nincs bent a rendszerbe) meg kell várni még feltöltik...
Aztán kérdezte miért kell az neken, ha van számlám....(Mintha nem lennének kötelesek garijegyet adni törvény szerint...) Továbbá közölte (próbálkozott meghatni) hogy netes rendelésnél amúgy se jár garanciajegy a telefon mellé, arra ott a számla, ő is így vett telefont...
Elálltam a vásárlástól, mire visszakérdez, hogy csak ezért? Pofám leszakad... Aztán mikor töltötte ki a nyomtatványt, meg kellett indokolni miért állok el. Ezt mióta kell, úgy todom ezt meg se kérdezhetik... Aztán indoknak beírta: nem kaptam garanciajegyert.
Kiváncsian várom az okosok mit írnak majd rá emailba, de az tuti nem hagyom annyiban...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz 313313 #78213 üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni, de mi a helyzet a Telenorral, a Blue csomagok is tartalmaznak korlátlan Telenor TV adatot...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Arcképgyáros
-
Cry0
őstag
-
embe
nagyúr
válasz 313313 #77216 üzenetére
Ne ez így remek! Köszi!
"azonos folyószámlán lévő lakossági Telekom mobil havidíjas előfizetés" - Már csak azt lenne jó tudni, hogy a nem publikus flottás előfizetésem lakosságinak számít-e. Én vagyok az előfizető, nem kell semmi engedély az ügyintézéshez. A flottára való jogosultságomat egy igazolvánnyal igazolom, és kész.
-
-
St3ven
addikt
válasz 313313 #77009 üzenetére
Wifin volt egész nap, direkt ez alatt az idő alatt rendeltem. Majd ezután kikapcsoltam a wifit, és az adatkapcsolatot meg be.
@joelke:
Igen, érdekes módon ma már nem vont le semmit. Nálad is ez volt a helyzet?Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
leslieearth
tag
válasz 313313 #76913 üzenetére
na hello ismét!
pont került az ügy végére, ígéretemhez híven megosztom a nagyérdeművel.tehát azzal indítottam, csereutalványom van, de az árában fellelhető telefonok nem felelnek meg, így vagy ráfizetek többet mint a rendszer enged, vagy kérem a pénzt vissza. szegény srác elsápadt, majd hívott egy megmondóembert (esetemben asszonyt). ő mondta, hogy olyan megoldást tud felajánlani, hogy visszaveszi a telefont annyiért amit kifizettem érte, de azt ott rögtön le is kell vásárolni. de! nem kiskerárlisa alapján lehet választani, hanem a díjcsomagnak megfelelő akciós árlistából. így meglett a vágyott honor 8, abba beleforgatták a G2 visszavásárlási árát, a fennmaradót meg részletekben. hátrány, hogy a 2 év hűségidő újraindult.
ők is engedtek az első verzióhoz képest, így én is. a kecske is jóllakott, káposzta is maradt
köszike mindenkinek a közreműködést!
-
Soulfly842
addikt
válasz 313313 #76716 üzenetére
Magánszemélyről-magánszemélyre történő átírás kivitelezhető (aktív hűségidő mellett is), de készüléktörlesztő nem lehet rajta az átírás lebonyolításához.
Ha vannak rajta készüléktörlesztők, akkor előbb azt ki kell fizetni, s utána zökkenőmentesen megtörténhet az átírás is.
-
[P]laci
senior tag
válasz 313313 #76242 üzenetére
következő körben a postpaid változások fognak úgyis jönni és bár nem vagyok látnok, nem lepődnék meg, ha Karácsony táján jönnének ezek érthető okokból.
btw ha lejáróban a hűséged, ugorj be egy T-Pontba és kérdezz rá, hogy nincs e vmi jobb ajánlat, nem hiszem hogy csalódottan távoznál... csak foglalj előre egy időpontot Telekom alkalmazáson keresztül a kényelmed érdekében!
[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
válasz 313313 #76242 üzenetére
Anno (június) én eljátszottam a durcást,hogy itt hagyom őket és rögtön megoldotta az ügyfeles a next Atk-át két évig havi 1500 mínusszal! Így majdnem annyi lett ,mint a régi csomagom,csak jóval kedvezőbb díjakkal.
Próbáld meg,hátha bejön,veszteni nem vesztesz semmit.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
dptrsk
Topikgazda
válasz 313313 #76176 üzenetére
Next S-ben van még 160 egyéb perc és 1GB net is.
Mindez készülék nélkül 6500 forintért, ugye dominonál se készülékkel értelmezzük az árat, vagy ha igen, akkor Next S mellé is lehet dominos csomagban venni a készüléket, s akkor nincs extra havidíj.Domino S esetében ugyanez a tartalom:
3990 + 3040 (hálón kívül) + 1990(Maraton 1GB) = 9020 forint, és ebben még a díjmentes hálón belüli SMS-ek meg sincsenek említve. -
[P]laci
senior tag
válasz 313313 #76156 üzenetére
ha meg nincs hűsége és fel akarja mondani, a havidíj kedvezmény, vagy egyéb kedvezmény miatt úgysem fogja szvsz, szóval nincs itt akkora probléma.
ha meg jönnek az új csomagok, akkor pláne nem lesznek!amúgy meg tök mindegy mi van, mindig van valami, ami vkinek nem tetszik és ez így is fog sztem maradni, de legalább már egy lépéssel közelebb vagyunk a jobbhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
-
veterán
-
-
St3ven
addikt
válasz 313313 #75703 üzenetére
Megyeszékhelyen az ajtónálló és egy ügyintéző is gondolkodás nélkül rávágta, hogy nem lehetséges blue mobile-ról Telekomra márkaváltani, mindenképpen új Domino SIM-et kell venni, és mindenképpen új lesz a számom. Mosolyogva megköszöntem a "segítséget", és elmentem egy Telekom üzletbe.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
mirci18
addikt
válasz 313313 #75331 üzenetére
Én is imádtam mert eljött az a jövő ami még sokára fog a felár nélküli bármire felhasználható mobilnet.
Szerettem szép és jó volt főleg mert nem kellett azon gondolkoznom hogy mikor lassítják be.
200 mb-osom van így érthető szerintem az öröm.
Az a baj az 500 mb-ost 5 ft feletti havi díjért sajnálnám megrendelni.Nekem is olyan 10-12 gb forgalmazott adat volt egy egy hónapban mivel ez idő alatt wifi-t nem használtam.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
lowzor
veterán
válasz 313313 #75354 üzenetére
Most már ezt fogom tenni...
De valószínűleg mondogatni fogják megint, hogy 15 napjuk van típusazonos cserét adni (persze hogy mitől számítják azt nem tudom, gondolom mindig újrakezdődik, ahányszor bemegyek).
Szükségem lenne egy telefonra, ezek meg itt szórakoznak velem már 2 hete. -
Vangelis
félisten
válasz 313313 #75354 üzenetére
És a 1430 akkor azt fogja mondani, hogy nem foglalhat állást! amint megtuják, hogy pont az üzletben vagy.
Átküldöm neki is az emailt.... már akinek kell.
Fórumtársunknál bevált.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Carline
őstag
válasz 313313 #75333 üzenetére
Jelenleg Netplusz XXL (5GB 3290Ft) van a Move XS díjcsomagom mellé.
Ezt az általad írt 4*-es netet hogy kell érteni?
Egyszerűen csak leváltok Netplusz XL (3GB 2790Ft)-re és december 31-ig 4*3GB=12GB netet tudok felhasználni havonta 700Ft-al kevesebb havidíjért mint amennyit most fizetek?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Mr.Csizmás
titán
válasz 313313 #75020 üzenetére
mondjuk szerintem a garanciát külön lehetne szedni, hogy a forgalmazó vállalja a 2 év kitöltését, akár cserekészülékkel, és utána még a gyártói garancia élhet, a forgalmazótól függetlenül. pl. a samsung beregisztrálós dolgok is megkapják a +3-12 hónapot attól függetlenül, hogy hol vetted.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
MK VII
veterán
válasz 313313 #75015 üzenetére
Hát a készülék az egy komoly fődarab.. Anélkül a készülék nem készülék.
Amúgy, ha nem titkolóznál és kifejtenéd, hogy mit is akartál velünk közölni akkor talán a találgatásoktól megkímélnél..
Mire akarsz kilyukadni?
Hogy fődarab csere gyanánt kaptál egy komplett új készüléket? Mármint egy LG F6-ot?
Ehhez, hogy jön a garancia kérdése? Vagy azt akartad mutatni, hogy nem írták át a garancia érvényességét rajta xy évre? Szerintem eleve új garipapírt kellett volna kapnod..
Egy valamilyen telefon gari papírjára nem hiszem, hogy rá kéne vezetni, hogy kaptál egy új készüléket. Adják az új készüléket és hozzá az új garipapírt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Minden ami hőszivattyú
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- További aktív témák...
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla