Hirdetés
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorgab
csendes tag
Sziasztok!
Akkumulátor probléma lehet, hogy nincs tényleges gyorstöltés? Saját töltővel kiírja, hogy supervooc, de általában kb 1000 mA (5W)-tal tölt Battery Guru (2 cellásra állítva) szerint. 30W-os OnePlus töltővel viszont mintha jobban töltene kicsit. Mondjuk nem volt már acélos amúgy az akku, de ahogy olvastam sokunknál már ilyen.
Körülbelül milyen értéknek kellene lenni a saját töltővel? Illetve tudja valaki, hogy mennyi lehet az akku csere OnePlusnál?
Köszi előre is. -
xcsabo
senior tag
válasz
greenmeister #4035 üzenetére
Minden megy a 11-en? Bankos cuccok stb.
-
McLaca
őstag
válasz
greenmeister #4031 üzenetére
Ha még az igényeidnek megfelel a 9 pro, és a sebessége is kiszolgál, akkor nem.
Én viszont váltottam, mert a megmaradt szoftveres furcsaságokat már nem fogják javítani (mikro lagok, fix 120 Hz, értesítések értelmetlen ikonjai a záróképernyőn, AOD láthatatlansága napfényben, bár ahogy láttam, az az újabbakban sem jobb, utoljára a 11-es droidban működött normálisan, jobb hangszórók, IP69 - bár ez egyébként nem szempont -, nagyobb akku stb.). Meglátjuk, megéri-e. "Ajándék" fülessel (volt rá igény eleve, így az pont jól jött) szerintem megérte. Még szállítás alatt.
Az akkum amúgy 88-89% körüli accubattery szerint, és ha le van tiltva a csak netes SIM, akkor nem merül gyorsan. Igaz, új állapotában is csak ~94%-osnak mutatta, ~4200 mAh fölé sosem tudtam tölteni accubattery szerint. -
sixtybi
tag
válasz
greenmeister #4031 üzenetére
Az elég jó. Nekem az akksim már fél napot se bír ki. Mondjuk szinte mindig 50W-os wireless módon töltöm, saját gyárival, lehet ez tette tönkre.
-
greenmeister
tag
Érdemes szerintetek egy váltás a 13-ra? Az akksi még 90% felett bőven....
-
Joe215
aktív tag
Sziasztok
Tudtok egy jó szervizt, hátlap cserére.
-
sixtybi
tag
Köszi, bekapcsoltam, így most OK - 70%-nak mutatja.
A dumpsys-t is próbáltam, de nekem csak ezt adja vissza, amiket írtál, azokat nem is:
Current OPLUS Battery Service state:
Charger voltage : 4887
Battery current : -339
ChargerTechnology: 3
ChargeFastCharger: false
PlugType: 2
UpdatesStopped: false
UsbHwStatus: 0
BatteryHwStatus: -2147483648
HwStatusIsSet: 1
BatteryIcStatus: -2147483648
IcStatusIsSet: 1
mUsbStatus: 0
PhoneTemp: 350
ThermalFeatureOn: true
Current Battery Service state:
AC powered: false
USB powered: true
Wireless powered: false
Dock powered: false
Max charging current: 4887000
Max charging voltage: 9000000
Charge counter: 2200000
status: 2
health: 2
present: true
level: 30
scale: 100
voltage: 3926
temperature: 330
technology: Li-ion -
qltsar
veterán
válasz
sixtybi #4027 üzenetére
Talán nem 35% az a 35%, be kell kapcsolni a dual-cell battery-t a programban, de így sem fog visszaadni pontos értéket, sem az akku degradációval kapcsolatban, sem a töltéssel kapcsolatban.
Ha működik, akkor adb-vel lehet kiíratni pontosan, hogy mi a helyzet:
adb shell dumpsys battery
mSavedBatteryAsoc : a %-os állapotmSavedBatteryUsage /100 = ciklus szám
-
-
Arolotifar
őstag
Sziasztok!
Telót váltottam, átigazolok másik topicba
Minden jót
-
Arolotifar
őstag
Sziasztok
Van ajánlott OTG pendrive a telóhoz?
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Ma reggeltől nem akar működni a gyors töltés. Eredeti kábel meg töltő. Az akksi 80%-os. Próbáltam más aljzatból, más kábellal, töltővel, stb, kikapcs állapotban is. Frissítés sem jött most, ami elronthatta... Bedugásnál kiírja, hogy ultra gyors töltés, de igazából Ilyen 5-10, de max 15w-al tölti. Bármi ötlet?
-
KisTücsök
addikt
Sziasztok!
9 pro-n az értesítést jelző oldalsó led fény nekem sehogy sem akar működni. Másnak jó?
-
xcsabo
senior tag
Elvileg nem jön rá 15.
-
dl650
tag
válasz
sharkypeti #4017 üzenetére
14.00.720.Szerintem nem lesz rá 15, de lehet, hogy rosszul tudom.
-
dl650
tag
Új frissítés érhető el a globálra. Gyári OTA.
-
dl650
tag
válasz
sharkypeti #4009 üzenetére
Nálam újra jelentkezett ez a probléma. Semmi új nem települt a telefonra csak pont a telefon applikáció frissült. Lehet ez okozza a képernyő sötétedést hívaskor?
-
whited
addikt
válasz
-=Vacsek=- #4013 üzenetére
Pixel exp esetleg rá?
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hali.
Van egy olyan funkció az állapotsor legördítésekor hogy értesítések némítása. Régóta használom ezt a funkciót de mostanában ha bekapcsolom van hogy rezeg amikor jön egy üzenet. Újraindítás megoldja egy ideig aztán megint rezeg. Olyan is volt hogy nem indítottam újra és hol rezgett hol nem..
A másik meg az óra widget néha össze megy olyankor újra kikell raknom vagy az átméretezéssel játszani hogy megjavuljon. A naptár widget is bugos ott a nem írja ki hogy mi az esemény csak szín van.
Most már ez várható hogy egyre több bug lesz? Eddig imádtam a telót de ezek zavaró bugok..
-
whited
addikt
Sziasztok
Akkut és hátlapot honnan érdemes/szabad venni hozzá?
-
dl650
tag
válasz
sharkypeti #4009 üzenetére
Én is jártam már így egyszer-kétszer. Meg mondom őszintén, fogalmam sincs már, hogy mi oldotta meg a problémát. Talán valami újraindítás vagy frissítés? Sajnálom, hogy nem tudok érdemben segíteni, de talán próbálkozz ezekkel. Olyan is volt, hogy a frissen fekrakott fólia kevert be a zseb móddal. Szóval lehet, hogy valami egyszerű dolog lesz a ludas.
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok!
Bejövő hívás esetén teljesen sötét a kijelző, koppintásra / érintésre sem éled fel. Nem látni, hogy ki a hívó fél, és "felvenni" sem lehet a telefont. Mi ez? -
Attila.,
csendes tag
Sziasztok, szerintetek mennyit ért egy 2.7 éves Oneplus 9 PRO 256GB?
Kicsik karcos az üvege, nem használtam fóliát, használat közben nem látszik. Akku sem a régi persze, de pillanatok alatt feltölt.
85ért csak csalók jelentkeznek, tényleg ennyire túlbecsülöm az árát?
Köszi! -
dl650
tag
Az enyém is nagyon merül. (igaz, már egy éve
) Sajnos a 9 pro az akku időben nem valami jeles. Meg sem közelíti a régi 6t-met.
-
xcsabo
senior tag
Brutálmódon merül a frissítés után.
-
dl650
tag
Most jött meg a gyári OTA a globálra is.
-
xcsabo
senior tag
Jah. De hamarabb jött az OTA mint az oxygen updater. Jobb szeretem a full installt. Most így csak upgrade volt. Hiába próbálom most a letöltött romot nem engedi már.
-
BaDaBoo
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e mód a hívásrögzítést (mindkét fél tisztán hallható legyen) megoldani? Esetleg app-al vagy elő lehet varázsolni valahogy a gyárit, mint pl. a Samsung telefonoknál?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
sixtybi
tag
válasz
sharkypeti #3994 üzenetére
Suttyó megoldás, de ha root-olt a telód, akkor át tudod verni, és korlátlan lesz.
-
xcsabo
senior tag
válasz
sharkypeti #3994 üzenetére
Elofizetsz 690 froncsiért a 100gb tárhelyre. Egyébként kábellel simán működnie kell minden extra nélkül. Usb debug be van kapcsolva?
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok!
Évek óta a fényképeimet eddig mindig feltöltöttem a Google Fotókba, albumokba rendezve, most viszont elfogyott a tárhelyem (15/15).
Van még kismillió kép a telefonon, hogyan lehet ezeket áttenni pendrivera vagy PC-re? Próbáltam a régi módon összedugni, de nem ismeri fel őket a telefon.
Mi a megoldás, hogyan csinálnátok? -
hedgehog
senior tag
Nektek nincs az utóbbi időben olyan, hogy ha épp használjátok a telefont, és jön egy bejövő hívás, akkor csak a statusbaron jelzi egy ikon, de nem jön heads-up értesítés?
Nálam továbbra is ez van, pedig reméltem hogy megjavítja valamelyik frissítés. -
dl650
tag
Globálra is megérkezett.
-
McLaca
őstag
válasz
Arolotifar #3988 üzenetére
Nálam 1,56 GB.
-
greenmeister
tag
Android 11 alatt, hogyan lehetséges ROOT nélkül camera2 apit eletrekelteni?
-
xcsabo
senior tag
válasz
Arolotifar #3988 üzenetére
Jah... Pont töltöm.
-
Arolotifar
őstag
LE2123_14.0.0.701(EX01) update érkezett. 1.23 GB.
-
xcsabo
senior tag
Nálam teljesen rendben van. Minden a legfrissebb.
-
Algotis
addikt
Ti tudtok 4K60 videót felvenni? Nekem már egy jó ideje (Android 14 előtt is) az első másodperctől kezdve szétakad az egész, használhatatlan lesz a felvétel...
-
ginola
addikt
Amennyiben kínából rendelek ilyen telefont, amire azt írák global verzió az itthon is érvényesíthető garanciával jár tál? Vagy inkább úgy kérdezzem a hivatalos oldalon elfogadják imei szám alapján garanciáztathatónak a készüléket?
-
xcsabo
senior tag
Nézzétek már meg plíz, hogy a fent linkelt hiba van e nálatok is?
-
dl650
tag
Globálra is megjött a gyári OTA 600.
-
xcsabo
senior tag
2121re kint van a 600as....
-
xcsabo
senior tag
link
Ilyet láttátok már? Fejlesztői opciók, futó szolgáltatások. Mindegyik ilyen. -
xcsabo
senior tag
Az mitől lehet, hogy mostanában bt fülessel is kicsöng a teló a hangszóróján keresztül?
-
dl650
tag
Én ezt rendeltem. Olcsó volt. Könnyen fel tudtam rakni. A széleken is jól rásimult és a keletkezett pár kicsi buborék is eltűnt pár nap alatt. Viszont a felület nem tökéletes. Egy kicsit látszik rajta a gyártás nyoma. HUF1,277.68 64%OFF | 4Pcs Hydrogel Film For OnePlus 7T 6T 5T 8T Pro Full Cover Screen Protector 7 6 5 8 9 9R Protective Film
https://a.aliexpress.com/_EjycAIN -
tipuka
addikt
Sziasztok!
Tudnátok kérlek valami fóliát (nem muszáj üvegeket) ajánlani? Nem aranyáron. Aliexpressre beütöttem és azt írják a találatoknál sorban, hogy nem szállítják a címemre
Keresőt használva túl sok találatba nem botlottam sajnos. Köszönöm előre is!
-
dl650
tag
válasz
fripi9608 #3964 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet! Már tök mindegy, hogy milyen android van rajta. Ez ennyit tud. Két éves múlt a teló és a 14-es droid fut rajta. Néha ki lehet csikarni belőle 4-5 órát is kb másfél nap alatt, de az már ritka. Bár igaz, hogy újkorában sem közelítette meg a 6 t-t. Ott simán meg volt a 6-7 óra két nap alatt.
-
fripi9608
csendes tag
Kedves Tulajok!
Átlagban normál használat mellett nagyjából hány óra képernyőidőt tud a telefonotok ? Nekem olyan 2,5-3 órát tud
-
xcsabo
senior tag
Nem tudja valaki, hogy lehet visszarakni az előző verziót adatvesztés nélkül? Ugyanis a közelség érzékelő nem kapcsolja ki a kijelzőt az 501—es verzióban. Ahogy olvasom másnak sem. A szenzor működik.
-
xcsabo
senior tag
Gyorsabban merül sajnos a frissítéssel.
-
dl650
tag
Az 500 - as jött még csak.
-
dl650
tag
Nem egy napot. Az egész 14 csak most érkezett meg Globálra. Külföldi fórumokon is nagy volt a felháborodás.
-
xcsabo
senior tag
Egy napot?
-
dl650
tag
Most jött meg az OTA Globálra is.
Sokat késtek!
-
xcsabo
senior tag
Megjött az 501-es frissítés EU romra. Ez gyors volt.
-
Boli77
tag
Sziasztok! Tegnap kaptam egy jó 6Gb frissítést. Persze Indiai. Még tesztelés alatt. Két dolgot vettem észre az,hogy mutatja,hogy rezgésen vagy néma üzemben van. [kép]
-
dl650
tag
A global OTA még mindig nem jött ki. Amióta OnePlus-t használok, ha jól emlékszem, ilyen csak egyszer volt, hogy az EU előbb kapott frissítést mint a Global. Vagy gond van vele, vagy ennyire elfoglaltak? Amúgy tapasztalat? Valahol írták, hogy zöld csík jelent meg a kijelzőn frissítés után. Ha jól emlékszem ilyen is volt már korábban.
-
xcsabo
senior tag
Eddig nem tűnt fel, de visszajött a frissítéssel a ne zavarjanak mód dupla értesítése. Pedig egyszer már eltűnt.
-
McLaca
őstag
Valaki fel merte már tenni?
-
dl650
tag
Globalon még nincs.
-
xcsabo
senior tag
Ráadásul ez és a legutóbbi is egyszerre jött meg otg-n és az oxigen updaterben.
-
Algotis
addikt
válasz
Arolotifar #3937 üzenetére
Nekem is, még azt is meg merem kockáztatni, hogy percre pontosan ugyanakkor
-
darkmann
őstag
válasz
Arolotifar #3937 üzenetére
Nekem is. Úgy látom még nincs vele tapasztalat.
-
Arolotifar
őstag
Most dobta ezt a rendszerfrissítést: LE2123_14.0.0.202(EX01).
-
Boli77
tag
Van itt aki használja a 14-es verziót? Már kezd a t@kom tele lenne,hogy a Facebook messenger hetente vagy már naponta nem megy . Ki kell kapcsolni a készüléket azt jó de már kurv@ra elegem lett. Más hiba nincs csak ez.
-
Boli77
tag
Szia! Szerintem teljesen vállalható és jó. Aksi az olyan 4-5 óra között van. Shelf az nem tudom ,hogy hová tűnt nem találtam. Biztos van csak hol . Passz. Olyan is van, hogy jön valami értesítés és fel villan a két széle ami nekem be jön de azt sem találtam meg,hogy hol lehetne színt állítani. Most kék jó ez is csak régen lehetett állítani. De az meg mozgás érzékeléshez volt kapcsolva na azt nem használtam. De az elmúlt 1 hónapban nem volt panaszom már mint a 14-es re .
-
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, keresem de nem találom hogy van-e Oneplus 10 Pro topik? Tervezem hogy veszek egyett de topikot nem találtam hozzá a kérdéseim miatt
Válaszotok előre is köszönöm
-
dl650
tag
Globálra jött frissítés. Ez még nem a 14-es!
Csak biztonsági frissítés. Gondolom a következő már az új verzió lesz.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
sixtybi #3923 üzenetére
nem csak tökéletes állapotban küldik vissza...ez opcionális...legalábbis nálam így volt
kijelző cserét is kértem, mert beégett, de nem akarták gariban cserélni...ugyhogy csak akksi csere lett...bár ez még 7t proval volt, ami azota is fiokban van amugy az op9 mellett, mert most egy moto edge 40et nyuzok
ez 2 eve volt kb...azota változott? -
sixtybi
tag
válasz
darál0w #3920 üzenetére
De ők meg ki is reset-elik, ha kéred ha nem.
Én sosem merem hivatalos szervízbe küldeni. Egyszer beküldtem csak akku csere miatt, erre jött az e-mail, hogy még mi mindent kell cserélni, pl törött hátlap, ... Mert ők csak tökéletes állapotban küldik vissza, fél munkát nem végeznek. Ha nem fogadom el, akkor meg visszaküldik ahogy van, de akkor a szállítást ki kell fizetni. Végül kisírtam, hogy ne nyúljanak hozzá, és ingyen küldjék vissza, aztán kicseréltem inkább saját magam. Volt egy másik hasonló szitum is velük, azóta csak gariidő alatt merem a szervizüket használni. -
mesesajt1967
csendes újonc
Sziasztok! Várjuk az android 14-et hiába, pedig igéret volt a gyártó részéről hogy idén megkapjuk, sok esély erre nincs már. Sajnos arról is olvastam, hogy a 9 pro még megkapja valamikor, a tesó sima 9-es nem, ez elég sportszerútlen lenne, hiszen kb. két éve vették a tulajdonosaik. Minden jelzés abba az irányba fut, hogy a 14-es lesz az utolsó főverzió, max javítások várhatóak. Igen van a neten letölthetö 14-es hozzá, indiai és fejlődő országoknak, én szeretem megvárni a hivatalosat, ami USA és Európa számára készült, és talán a legkiforrottabb mutáns, a jelenleg ezen a készüléken netről letöltös oxygen 14-et használók arról panaszkodnak, hogy a kamera továbbra sem százas, a korábbi adatkihagyásos hiba továbbra is fennáll. Én kizárólag a kamera és a Hasselblad adaptáció miatt vettem a gépet, amely név évtizedek óta a képrögzítés csúcsát jelenti számomra, és én a családi minőségi archívum megsegítésére vettem, de lehet Bog-nak van igaza aki szerint fenntartással kell kezelni a Oneplust, és igazából egyre inkább megértem azokat is, akik elhagyják a márkát. A svédeket viszont nem értem, ekkora a baj, hogy X euróért simán leamortizálják a Hasselblad nevet, nem ég az arcuk? Adatvesztés videózás alatt, ami nekem a legfájóbb (gyermekeim edzenek...);
*
https://www.youtube.com/watch?v=R8m7nCfKsoY&t=4s -
S.J.
tag
sziasztok! szeretnek akkut cserélni a 9 pro telefonomban. Budapest környékén tud valakinaki aki áron cserél benne aksit?
-
ginola
addikt
Sziasztok
Fiók módba hogyan lehet beállítani, hogy ne 4, hanem 5 oszlop legyen, illetve, ha frissít egy appot utána zöld pötty jelenik meg az app mellet, ez kikapcsolható? -
Boli77
tag
Karácsonyi ajándék 😁 meg is jött a 14 India számára 😁. Fel is rakom kíváncsi vagyok milyen.
-
sharkypeti
aktív tag
Sziasztok! Oneplus 9 Pro tokot keresek megvételre, az se baj, ha nem fekete, hölgy számára venném.
Köszönöm.
PM -
ginola
addikt
Sziasztok
Tanácsra lenne szükségem.
Az utóbbi időben olvasni a Oneplus hivatalos oldalról való rendelések kiesésével kapcsolatban.
Van e valamilyen hasznos tanács hogyan rendeljem meg a telefont a hivatalos oldalról, illetve garancia szempontjából azért hogy külföldről rendelek nem ér semmilyen hátrány? -
dl650
tag
Jött egy OTA globálra. LE2125_13.1.0.592(EX01). Csak biztonsági frissítésnek írja, de 1Gb! Érdekes.
-
darál0w
Jómunkásember
megy tartalékba a telefon, moto edge 40 van most helyette...tiszta android rendszer, döccenésmentes felület, egyelőre jo ( jobb ) minden
kellemes kis telefon...nem mellesleg 120ért jutottam hozzá emag black fridayen -
Vazil
tag
Sziasztok!
Ez a modell 3 fő és 4 év biztonsági frissítést kap? Tehá android 14 az uccsó?
Köszi!
-
McLaca
őstag
Beálltások/mobilhálózat/további beállításokban be van kapcsolva a "Mobiladat-kapcsolat használata a hívások során" opció?
A 2-es SIM-en bonyolított hívás alatt az 1-es standby-ba kerül, ezzel a net is. Bár hívás után vissza kellene kapcsolnia, de a fenti opció bekapcsolása nélkül lehet, hogy "elfelejti". Ha be van kapcsolva és így csinálja, akkor nincs ötletem (nálam nem csinálja, igaz, a 2-es SIM-en csak 2G hívást tudok indítani - digis SIM - és nálam az az alapértelmezett netkártya). -
lorgab
csendes tag
Még annyi, hogy 4G jelzés van, de mobilinternet nincs.
-
lorgab
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi problémám van:
SIM 1-2 Telekomos. Az 1-esen van az internet. (Amúgy a 2-esen is van mobilinternet , de a telefonon az 1-esre van beállítva) Ha a 2-esen telefonálok (volte hívást ír ki), a beszéd bontás után sincs internet. Csak át-visszakapcsolás után jön vissza. Elég idegesítő.
Ha 1-esen telefonálok (volte), közben és utána is van internet.Ez valami beállítási hiba lehet?
Köszi a tanácsokat.
-
bloggiold
tag
Távozok én is a 9 Pro felhasználók köréből, de a készülék a családban marad. Az utódok gyengébbek lettek, talán a 12-es OnePlus, hozza majd azt a szintet, amit ez a remek mobil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Snapdragon 888-as csúcssebesség, 120 Hz-es képfrissítés és félórás töltés dobozolt adapterrel: az új OnePlus drága, de úgy is viselkedik.
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest