- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
Oliverda #133028 üzenetére
Amíg dolgoztam korlátlan csak net karim volt adatmegosztóval,5820/ hó,otthon is mobil netem volt routerben. ( Ma már nem kapható korlátlanhoz adatmegosztó sim). + feltöltő kártyás sim,+ céges telefon 0 nettel.
Alkalmazottnak,nyugdíjasnak ( persze kereset,nyugdíj függő,hogy mit engedhet meg,mennyit akar kidobni feleslegesen) szerintem nem éri meg az előfizetés. Ha alkalmazottként telót kell használni azt állja a munkáltató,vagy nincs telefonálás.😁 Nyuggernél meg megoldható a feltöltőssel+ otthoni wifi,5 Ft/ perc bruttó vezetékes,némi mobilnet. Szerintem.
A legolcsóbb flottás előfizetés jelenleg 2500/ hó 275 perc beszéd,4 GB net ( emelkedik 14,5%-al),az 30 ropi/ év,nem használok el 20 ezret sem évente összesen,és ebből kb. 5 e. a beszéd,mert lusta vagyok vonalast használni.
Ha meg valaki sokat netezik annak lehet,hogy érdemesebb egy korlátlan csak net karit beszerezni. -
blackmajesty
aktív tag
válasz
Oliverda #132944 üzenetére
A weboldalon a megújuló 5GB ajánlat van fent. A megszűnő az 5GB 30 napra ajánlat, ami nem újul meg automatikusan. Ha neked be van most kapcsolva akkor azért nem tudod megrendelni, mert azt egyszer kellett azután magától megújul és ha nem kapcsoltatod ki, akkor minden hónapban megújul.
-
-
-
törölt tag
válasz
Oliverda #132595 üzenetére
Örülök neki, hogy te ekkora észlény vagy, és mindenben toppon vagy. Hogy másoknak meg mond, mit hogy csináljon. Miközben még csak topik gazda, sem moderátor nem vagy csak egy átlag juzer, mint én...
Foglalkozhatnál a saját dolgoddal, mások helyett.
(Már csak azért sem teszem off-ba).
#132596 Doky586
Igen tudom, de ehhez egyenként be kell pötyögni, akkor már egyszerűbb az online lekérdezés. Majd talán egyszer... annyira nem érdekel a dolog, nem telefonálásra használom. -
Nikaré
őstag
válasz
Oliverda #132585 üzenetére
Ezt ismertem, de több száz számot egyenként végig pörgetni ezen nem egy kényelmes megoldás.
Plusz még azok telefonjain akiknek segítek. Szóval ez így nem baráti.
Azért köszi a javaslatot!AnonymusX
Köszi, na ez nem volt ismert számomra.Azért kíváncsiságból majd érdeklődöm külföldi ismerősöktől, hogy van ez náluk.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Oliverda #132568 üzenetére
Ha más irányba is vannak hívások, akkor a 90 perc 7 napra is szóba jöhet.
De most nézem, alapból sincs nagy különbség.
1800 / 80 = 22.5 Ft / perc vagy sms
Domino Fix: 25 Ft / perc vagy sms -
HoTaZo
addikt
válasz
Oliverda #132479 üzenetére
Ez a CellWidget alkalmazás tud még több infót is mutatni, csak nem értek én se hozzá, hogy melyiket érdemes megjelenítetni.
btudos : Mindenhol vannak gyenge területek. Akkor szoktam a konkurens kártyára váltani első körben, ha nem segít, akkor keresek másik szolgáltatót. M.o.-on is vannak gyenge ellátású területek...
-
-
AnonymusX
őstag
válasz
Oliverda #132344 üzenetére
Nálam is lassabb. Hiába jelent meg a fizetendő összeg már tegnap reggel, 24 óra után sem látom a számlát.
Mostanában tényleg elég jól tartották a 24 órát, mivel gondolom rájöttek, hogy sokan átnéznék a számlát mielőtt fizetnek. Szóval érdekük gyorsan előállítani, hogy minél előbb pénzt lássanak.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Oliverda #132316 üzenetére
Gondolom az ügyfélszolgálaton is a hivatalos verziót mondják, azaz aktiválástól számítva 24 óra.
Múltkor amikor vettem ilyet másnap 10 óráig írta amit azért vettem be mert pont hogy 10 órakor aktiváltam az adatot. De észre vettem hogy még egész nap ment a korlátlanság; Ha ez mindig ilyen akkor jó, de elvileg nem kéne így mennie, ezért vagyok zavarban.
Na mindegy majd kiderül, figyelni fogom. -
válasz
Oliverda #132041 üzenetére
És akkor valakinek eszébe jutna, hogy az e-mail forgalom akkor már miért nem korlátlan, azt miért különböztetik meg az IM-hez képest, megint mások pedig a http forgalommal kapcsolatban sérelmeznék, így a végén eljutnánk oda, hogy akkor vagy minden korlátlan vagy semmi. És tkp most is itt tartunk az új szabályozással, nem?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Oliverda #131950 üzenetére
Csak azért kérdezem hogy nem e egy valamire fenttartott tartomány, és pl. csak 1 és 9 között vannak számok (ezeket gyakran látom, 0-át nem), mert én még nem találkoztam vele sehol idáig, nem kiszámolni kell...
Nemrég vettem egy áruházban egy ilyen sim-et, megtetszett. És amikor a telekom nyereményjátékára akartam regisztrálni vele automatikusan kitöltötte a számot ugye, de a 0-át az elejéről lehagyta mint ha úgy olyan nem igazán létezne, ezért kérdezem.
-
kchris78
veterán
válasz
Oliverda #131912 üzenetére
na igen. amikor azt mondtak az ugyintezok hogy azért nem tudnak szerelőt kiküldeni mert az időpont foglaló rendszerük nem működik az abszolút nonszensz, egy ekkora cégnél ilyennek szerintem teljességgel elképzelhetetlennek kellene lenni... kellene lenni valami tartalék rendszernek vagy amikor elromlik akkor visszaállni valami előző verzióra vagy BBÁRRMI.. De ilyet??? (én magam szerkesztői rendszert üzemeltetek szóval némi fogalmam van)
-
válasz
Oliverda #131085 üzenetére
Nekem volt upc-s a netem, és lett vodás sim-em, majd jött az átállás, amiből az lett hogy a két reg -mivel ugyanaz volt minden adatom- ütötte egymást, és nem engedett belépni web-en. Szétvették, jó. Kb egy hónapja voltam bent, és akkor már össze tudták volna rakni a kettőt...
Mondjuk az, hogy a júniusi számlától kezdve nem szedtek le csoportes beszedési megbízással számlát tőlem az megint más téma... -
pdr755
aktív tag
válasz
Oliverda #130903 üzenetére
Ez minden igaz. A 5G NSA az legit 5G (ellentétben az AT&T "5Ge"-ével". Ettől függetlenül egy tech oldaltól továbbra is bulvaros a headline. De ez mellékszál. A T teljes joggal mondhatja azt hogy 5G hálózat (hiába NSA) van a Kossuth téren, ettől még degelhet ha több tízezren vannak ott (jó kérdés hogy a SA 5G is deglett volna e)
-
pdr755
aktív tag
válasz
Oliverda #130901 üzenetére
A marketinges (bármilyen) hazudik, ez alap (A politikai marketing/propaganda világából mindenki rengeteg példát tudna említeni. De ha már itt tartunk, a Perwolltól se lesznek újak a ruhák, ugyebár). Technológiai szempontból tudni lehetett hogy az 5G (feltételezett?) előnyeit mint az alacsony latency vagy a jobb terhelhetőség, majd az 5G SA fogja nyújtani .
Hogy a marketinges mit mond az egy másik kérdés. Lásd az amerikai AT&T szolgáltató hírhedt esetét aki a LTE+-t is "5Ge" ként marketingelte (mielőtt egyáltalán lett volna bármilyen - akár NSA - 5G szolgáltatása)
Ha ezt bármelyik general - purpose híroldal írta volna, egy szavam sincs. De a HWSW tech oldal. Hence, techbulvár.
Sajnos ugyanez miatt hagytam abba a portfolio.hu olvasását a gazdasági oldalak közül. Mondjuk nem csak ők tehetnek a bulvárosodásról hanem a Google és a szociális média cégek is akik részben felelősek az egész média kattintásvadászság felé tolásáért. De ez aztán főleg messzire vezetne. -
pdr755
aktív tag
válasz
Oliverda #130899 üzenetére
Nem meglepő hiszen NSA háló volt. Ha a standalone 5G döglik akkor lett volna jogos a cikk címe. Azt hiszem a redditen olvastam már olyanról (de nem vagyok biztos benne) hogy Amerikában egy koncert/NFL meccs/whatever alkalmával a T-Mobile (aminek 5G SA hálója van) nem állt a helyzet magaslatán. De ez ugyanúgy lehetett techbulvár mint a linkelt cikk.
-
MadMancs
veterán
válasz
Oliverda #130583 üzenetére
Oké, de nem MAC alapján tudja hogy router hanem IMEI.
MolTol , technikai számot hívva csak multisim csörög (tapasztalat). Ettől függetlenül fórumtárs problémáját nem oldja meg, neki az kellene hogy multi ne csörögjön fő simet hívva.
Egyébként egyetértek, ezt arra találták ki hogy ugyanazon előfizető tabletjében, órájában is használhassa ugyanazt a szolgáltatást, vagyis nem zavarja ha őt hívják, nem arra hogy spórolás gyanánt egy harmadik fél használja (ez nekik sem érdekük, valószínűleg ezért nincs is erre megoldás). -
-
törölt tag
válasz
Oliverda #129587 üzenetére
Azért van, hogy használjam. Nem az en dolgom a szolgáltatónak spórolni, nem térit vissza semmit cserébe. Ha kifizettem, miért ne használnám ki. Aki sokat utazik annak nem olyan sok az a havi 20-25 giga. A telefon AppStore frissítések hetente lehet több giga is. Ez olyan dolog, ha megtehetem, hogy Ferrarival járjak, nem fogok Skodát venni, hogy majd akkor kevesebb üzemanyag kell és korlátok köze szorítsam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Napirajz könyv
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest