- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz
maross #96144 üzenetére
A 366 igen, a maradék napok nem. 2500 Ft a minimum a 366 naphoz. Ha online kártyával töltesz, akkor 2500-as feltöltésnél kapsz még 25 perc beszélgetést és 100 MB adatforgalmat 14 napon belüli felhasználásra, feltéve, ha előtte valamikor elküldted a +BONUSZ tartalmú SMS-t a 1414-re.
-
gyuromoj
veterán
Március végén jár le a husegem és egyelőre nem szeretném megszüntetni a szamomat.
Ha atviszem Dominoba akkor nekem is kell adategyeztetést csinálni?
Lehetséges egyáltalán hogy elofizusbol megyek kártyásba? -
thomas77
senior tag
válasz
maross #96144 üzenetére
Addig tart, amíg fel nem használod, vagy le nem jár a rendelkezésreállásod. Ha 3 évig sem használod fel, akkor kitarthat 3 évig is, csak minimum évente egyszer töltsd fel (talán 3000-rel vagy 2500-zal most nem is tudom...) és akkor viszed tovább a fennmaradó adatot pont úgy, mint a Forint egyenlegedet.
-
-
glaci
őstag
válasz
Talala #96129 üzenetére
Nekem a Honor7 ugyanezt csinálja kb. 2 hete. (+ nem szinkronizálja a gmail -os leveleket se be se ki, merül mint állat, belassul és rendszeresen reboot -ol. Mindez kb. 2 hete.) Ha újra indítom, akkor általában sikerül elmenni az SMS -nek, de van, hogy csak 2. -ra. (Addig csak "Küldés ..." üzenet van.)
Szerintem valami google frissítés sülhetett el rosszul és azért csinálja.
Eddig veled együtt 3 emberről tudok, akinél előjött ez probléma az utóbbi 2 hétben. -
maross
nagyúr
Üdv, van egy pár napon belül lejáró webkártyám, aminek már a számát se tudom (talán elő tudom túrni valahonnan), anno 1000ft-ért volt 1giga adatforgalom, 1 éves lejárattal. Meg lehet ezeket hosszabbítani ugyanilyen feltételekkel, vagy felejtsem el és hagyjam lejárni? (telekom oldalon csak havidíjasakat látok, éveset nem) Köszi.
-
Talala
senior tag
válasz
4Grider #96135 üzenetére
Megtörtént. Készülék problémára hivatkoztak, de egy új telefonnál nem hiszem, hogy ez valós lehet. Azt tanácsoltam neki ,hogy holnap próbáljon ki egy másik kártyát a xiaomiban, ha úgy jó akkor cseréltesse ki a sim kártyáját egy újra. És egyuttal jelezheti is a problémát személyesen.
-
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Nem vagyok biztos benne, hogy ide való kérdés, de teszek egy próbát.
Mi okozhatja, hogy nem lehet sms-t küldeni bizonyos telefonokról?
P8 lite, Xiaomi note a5 ugyan az a sim és nem lehet sms-t küldeni. Míg egy szög egyszerű lenovo telefonról (ennek pontos típusát nem tudom, valami filléres darab) lehet ezzel a sim-mel. Kb 2 hete lépett fel ez a dolog. -
törölt tag
válasz
fornettisuti #96127 üzenetére
Voltam bent a Telekomnál, ideadták egyből... Még olcsóbban is mint az online ügyintéző... -
törölt tag
Sziasztok!
Múlthét szerdán rendeltem egy galaxy s8 mobiltelefont, már meglévő élőfizetésemhez. Még ma sem érkezett meg. Felhívtam az ügyfélszolgalátot és ennyit mondott hogy folyamatban van, aztán csak hebegett habogott.. WTF? Várjak még szerintetek vagy vegyem meg inkább személyesen? Viszont akkor az online kedvezménynek lőttek.. -
válasz
Cirmos #96124 üzenetére
Szia,
Ez a megfelelő topik: Link
Nekem amikor problémám volt egy Telekom Partner üzletben történt ügyintézés kapcsán, akkor ide írtam: Link, persze a megfelelő kategóriába egy részletes panaszt, amit korrekt módon kivizsgáltak, az ügyintéző által vétett hibát visszamenőleg korrigálták és extra jóváírást is kaptam.
Amennyiben lakossági előfizetésről van szó, úgy ezt javaslom: Link, a szövegdobozba pedig teljes részletességgel írj le mindent. -
Cirmos
csendes tag
Sziasztok. Történt velem egy olyan hogy bementem egy T-mobilba Dunakeszin meg érdeklődni hogy ha lejár a Hbo maxpack, mit teggyünk, ez decemberben volt és mondták hogy február elején lejár a hüség, nem kell semmit tenni, akkor nyugodtan lemondhatom illetve megy tovább amig le nem mondom. 3hete bementem hogy lemondjam erre véletlenul decemberben meghosszabították,mikor csak kérdéssel fordultam hozzájuk.
3hete igergetnek hogy házon belül elintézik, meg hogy felhivnak de egyikből sincs semmi, most már fel sem veszik a telefont, adtam nekik időt, türelmes voltam hogy elintézhessék házon belül, de most bele untam,csak igergettek hogy viszahivnak. Hogyan csináljam tovább???? -
punky10
addikt
válasz
redbiro #96120 üzenetére
Nem védeni akarom a szolgáltatót,de előfizettél 1,azaz 1 korlátlan netre X összegért.Ha kapnál hozzá társkártyát,akkor X összeg +párszáz forintér 2 korlátlan előfizetésed lenne.
Nekünk nagyon jó lenne,de ott sem amatőrök ülnek(amatőrök csak ott vannak,ahol a weblapot készítik.) -
4Grider
nagyúr
válasz
redbiro #96120 üzenetére
Mivel a https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/havi-dijas-csomagok/duonet oldalon az van, hogy nem vehető igénybe korlátlan net csomaggal, ezért nem tűnik viccnek a dolog
-
korlátlan net csomagom van és vettem egy lte képest tabletet.
az tök komoly, hogy ezzel a csomaggal nem tudok duonet kártyát igényelni?
ez valami vicc?
fizetek a legdrágább csomagért és nem tudom 2 készüléken használni??? -
anadroid
senior tag
válasz
MaxxDamage #96115 üzenetére
Az a "választható" a szokásos Telekom trehányság maradéka. Kapod mindenképpen. Nem fognak hívni, csak elt0ketlenkednek rajta egy hétig (legutóbb ennyi volt, de tavaly májusban pl. 3 hétig tartott), aztán kiküldik GLS-sel. A megrendelés után kapsz egy azonosítót, eléirsz 1-et és nyomon tudod követni, hogy mikor adták át a GLS-nek.
-
4Grider
nagyúr
válasz
MATEO6600 #96116 üzenetére
Vehetsz sima gigás csomagot, de a második hónaptól érvénybe lép a másik szabályzás, ami felárassá fogja neked tenni a netezést. Az Eu roaming többletdíj ui. ebben az évben maximum 2750 Ft lehet GB-onként. Ezt a szolgáltató akkor terhelheti rá a számládra, amikor az elmúlt 4 hónap átlagának több mint a felét külföldi hálózatra jelentkezve használtad fel.
További információt a szabályzásról itt találsz.
Szerk.: Idei évben csökkent a roaming többletdíj értéke 6 EUR-ra. -
MATEO6600
őstag
válasz
MATEO6600 #96112 üzenetére
Kérdés ha nem szeretnék net nélkül maradni a hónap végéig, akkor roaming csomagot kell vennem, vagy vehetek sima 1 Gigás csomagot?
Erre gondolok:Tisztelt Ügyfelünk! Net 1GB adatopciòjànak egyenlegét 100%-ban felhasznàlta. Fordulònapja: minden hònap 05. napja. Egyszeri 1GB fordulònapig érvényes adatbövìtésért küldje a 1430-ra az alàbbi kòdot: +EXTRANET1GB Dìja: 1490Ft Üdvözlettel: Telekom
-
-
anadroid
senior tag
válasz
MaxxDamage #96111 üzenetére
Néhány nap híján egy év.
-
válasz
#08205312 #96109 üzenetére
Köszönöm!
A Net amit adnak (1GB), az meddig felhasználható?
Meg van 80perc lebeszélhetőség. (meg sok más, ez 990ft-ért jó ajánlat)
Tetszik az, hogy ha megveszek majd egy csomagot/adatmennyiseget, akkor az nem jár le 30 naponta, hanem addig használható ameddig le nem fogy (ez van írva)MD
L -
törölt tag
válasz
MaxxDamage #96108 üzenetére
-
Sziasztok,
SIM kártya kellene másodlagos telefonba, de nem találom az oldalon a rendelés leadást e témában. Linket megköszönnék.
MD
L -
Chereiose
addikt
Üdv!
Van egy domino-s telefonom, kölcsön adtam, viszont ha nem 30-as számról hívjuk, (tehát pl. 70-esről csörgetem) akkor nem lehet felhívni, mert folyton foglaltat jelez. Egyenleg van rajta, ügyfélszolgálat sem tudott semmit mondani, csak hogy vigyem be, hát ha a SIM rossz és akkor cserélik, de ha az lenne rossz akkor 30-asról sem engedné hívni szerintem. Ötlet?
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
MATEO6600 #96104 üzenetére
És elmondtad neki, hogy 5 hónapig kint leszel? Mert ha igen, nagyon nem volt tisztában az Eu roaming szabályaival.
Ha a leírt alapelvből indulsz ki, akkor néhány hét után nem használhatod felár nélkül a telefonodat még az EU területén sem. Az EU-s szabályzásban egyéb dolgok is le vannak írva, pl. ha a hazai szolgáltatótól 1000 Ft alatti áron kapod a mobilnetet GB-onként, akkor a szolgáltató azt jogosult korlátozni.
Konkrétan milyen mobilnet-csomagot szeretnél használni az EU-ban 30 napnál hosszabb ideig? -
MATEO6600
őstag
válasz
4Grider #96100 üzenetére
Szóval? Mi a teendő? Nem tudtam ezt az alapelvet. Ezért is voltam telekom ügyfélszolgálatnál kiutazás előtt, hogy mit érdemes lépnem, ha csak 5 hónapra megyek ki. A végső válasz az volt, hogy nincs különösebb teendőm, használhatom kint is a mobilnetet és indíthatok hívást többletdíj nélkül.
-
gyula38
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest