Hirdetés
Hirdetés
-
A nap híre: Érkezik az Alien - Isolation folytatása
gp Tíz éve jelent meg a játék, épp ideje volt hogy kapjunk egy új részt.
-
Kivásárolhatják az Ubisoftot
it Jót tett az árfolyamnak, hogy a jelentések szerint a Tencent és a Guillemot kivásárolnák az Ubisoftot.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz Teaway #94503 üzenetére
Igen, hogy lehet külön is kérni a számlákat ha már látod azt is, hogy ki mennyit fizet... de ezek szerint akkor nem. Tehát valami családi kedvezményre gondoltam.
Az előfizetők nevének is egyeznie kell? Mert ha nem akkor még megoldható egymás közti átutalással a fizetés.
-
dioka7
senior tag
válasz #08205312 #94497 üzenetére
Szia,
ez mondjuk sokkal jobb, mint az O2-s, de ugyanez a mennyiség itthon a vodánál pl, csak 500 ft, ami ~1,7 eur, ami kevesebb mint a fele. Ha pedig a T-kom Maratonnál a 4GB-ból csak 3GB-t tud kinn elhasználni, és havi 300MB-t használ el, akkor az 10 hónapig elég, vagyis havi 400Ft-ra jön ki csak. Szokott haza is jönni, de csak 4-5 havonta. És hát pont ez a kérdés, hogy a ritkán hazajárás miatt lesz/lehet-e vmi "szankció" a szolgáltató részéről? Már csak azért is, mert egy előre kifizetett szolgáltatásról beszélünk és feltöltőkariról, ahol elvileg nem tud semmit kiszámlázni, meg levonni se nagyon a szolgáltató, ha nincs pénz a kártyán.
Igazából azért kérdés ez, mert eddig elvolt net nélkül is, de most addig b@sztattam, hogy legyen valami,
hogy 1-2 eurót rászánna havonta. Tudom ez nevetségesen hangzik, de 10 euróval tölti fel 3 havonta a német kártyáját és így, 3 hónap alatt beszéli le azt is. Szóval ő mobilos dolgokra nem hajlandó költeni. Úgy van vele,
hogy otthon van net, aztán majd ha hazamegy, akkor megkap mindent, ami neten érkezik neki (mail, üzenetek,
fb-s dolgok, stb) Tudom, hogy egy maradi emberke, de már engem idegesít, hogy sosem érem el...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dioka7 #94506 üzenetére
Az elején írtad, hogy a 20 euró sok....erre ajánlottam egy 4 eurósat.....az is sok...mert van 1,7 eurós ...ami ugyan magyarországi használatra van, és lelőhetik 4 hónap után, de mégis a fele a 4-nek....
Nem tudom mire elég a 2 euró egy hónapban kint Némeországban: gyanítom, hogy egy babkonzerv ára....
Minden megbántás nélkül: ezt a fajta filléreskedést soha nem értettem, de nem is akarom. -
thomas77
senior tag
Pillanatnyilag domino-t használok, szinte mindig aktív s opcióval, ami ugye 4000 Ft. Hozzá még valamennyi netet, maraton 4GB-tal, ami ugye 1000 Ft/GB.
Ha a fenti konstrukciót átváltanám előfizetésesre 1 év hűséggel, akkor a következő szerint fizetnék:
Mobil M: első 3 hónap 0 Ft, utána 3000 Ft.
500 MB EU net: 1113 Ft.
+10 GB belföldi net: 0 Ft.
1 év hűség alatt kifizetnék 3x1113+(9x4113)=40356 Ft-ot, ami ugye 3363 Ft/hó.
Mit nyerek? Kb 1000 Ft-ot havonta + elég sok netet (nagyrészt belföldön használom most is a telefonom és 90%-ban telekomos mobilt hívok).
Mit veszítek? A hálón kívüli 19 Ft-om 35 Ft-ra emelkedik. Az EU-s hívás is 35 Ft lesz, továbbá 1 év hűséget kell vállalnom.Mindenesetre a hálón belüli korlátlan hívás + korlátlan sms, 500 MB EU net + 10 GB hazai net 3363 Ft/hóért 1 év rabságért cserébe nem rossz ajánlat.
A hálózaton kívüli, illetve a roaming hívásokra meg marad a voip.
Szerintetek? -
goop
őstag
A régi next s atk ról ha most váltanék az új csomagok valamelyikére, arra járna a plusz 10Gb adat?
-
legenda
válasz vpanangin #94511 üzenetére
Domino -> Havi díjas váltás miatt 0 Ft nála az első 3 hónap, új előfizéssel nézhetted, úgy 1000 Ft.
goop: Ahogy nézem, új havi díjas előfizetésnél kínálja csak fel a rendszer, meglévőnél a régi díjcsomagról újra történő váltáskor nem, bár ez szerepel a leírásukban is.
A Domino -> havi díjas váltás játszik még.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lugosi
MODERÁTOR
Tényleg, mi van azzal, akinek next atk csomagja van, és lejár a hűsége? Ugye már újra kötni nem lehet azt a csomagot, de nem is kell? Maradhat hűség nélküli next atk amíg át nem akar váltani az ember másik csomagra?
-
kzs
tag
Vettem egy Dominó Quick Fix-et, és megtörtent a telefonos aktiválás is. Otthon működött is, de most Lengyelországban nem akar.
Mind lehet a gond? Nem tudom felhivni az ügyfélszolgálatot sem, mert úgy tűnik, az sem működik
-
zzola
félisten
Üdv!
Aranykártyások évente 1x vehetnek készüléket részletre 0%-os előleggel?
Kösz. -
zzola
félisten
válasz dptrsk #94522 üzenetére
Nem jól fogalmaztam! Van 3 előfizetésem, abból az egyik aranykártyás. Év elején az aranykártyásat hosszabbítottam készülékvásárlással (részlet). Év közben kellett volna még egy előfizetés, próbáltam részletre kérni, de elutasították, elég magas előleget kértek, amit én nem fogadtam el! Akkor beszéltem az ügyfélszolgálattal, azt mondták, évente 1x lehet előleg nélküli részletfizetést kérni! A másik 2 előfizetést nem tudom meghosszabbítani, mert azok egyedi nagyvállalati díjcsomagban vannak (mondjuk az aranykártyás is abban van). Most kellene egy előfizetés, készülékkel! Várjam meg a januárt a rendeléssel, akkor már új évbe lépünk...?
Kösz.[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz szabogabor10 #94476 üzenetére
Tárcsáztam a 1414-et tegnap. Ma jött az sms, hogy további információért látogassak el a telekom.hu/fuggetlenites oldalra. De ott csak a menete van leírva. Gondolom addig felesleges megcsinálni a gyári beáll. visszaállítást (iOS), míg nem küldenek kódot.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
legenda
-
EmberXY
addikt
Sziasztok! Maraton adatopciót egy nap csak egyszer lehet vásárolni, vagy többször is? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de valahonnan mintha úgy rémlene, hogy csak egyszer...
Up the Irons!
-
ubyegon2
nagyúr
Sziasztok!
Előfizetésem van. Eddig nem láttam ezt az univerzális egyenleg sort a weboldalon:
Rákerestem, egy helyen találtam hasonlót a topikban, de az arra a kérdésre érkezett választ nem értem! Mi kerül kiszámlázásra?
Nem csinálok semmit és egyszer csak kiszámlázzák nekem a fenti összeget? Azt írja, hogy előre feltölthető keretösszeg....most akkor mi van ezzel? Ki biggyeszti oda ezt az összeget?
Segítenétek nekem ennek a megértésében?
előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Pár napja vettem észre egy ,kis fehér pöttyöt a telefonom bal alsó sarkában , színes ,vagy sötétebb háttereken nem észrevehető. Szerencsére csak full kijelzős alkalmazásoknál látszik kicsit ,ha világos a kép.
Még 1 hónap T-mobil / Telecom garancia van rá .
Szerintetek megéri bemenni és garanciáztatni a készüléket ,vagy ez nem garanciális hiba ?A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Spancho
senior tag
Sony Z5.
Megütődni nem tudott ott ,nem nagyon dobálom + tokban használom ,benyomásra érzékel ,nem színeződik el körülötte a kijelző.
Képeket néztem a google-ba leginkább 'water mark' -nak tűnik ,de nem szoktam fürdetni.
Biztos nem halott pixel ,mert világít.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz ubyegon2 #94534 üzenetére
A vásarlásra fordítható összeg egy virtuális hitelkeret, mely minden hónapban 20/30/50 ezer forint, a mobilparkolás/mobillottó stb. ezt a keretet csökkenti, a havi számlában kiszámlázzák, s újra 20/30/50 ezret költhetsz ezekre.
A te esetedben 3353 forint a költés ebben a hónapban.
A feltöltött egyenleg pedig ha egy havidíjas számot feltöltesz domino egyenleggel ott jelenik meg. Ezt is mobilparkolásra/mobillottóra stb tudod felhasználni, csak itt a saját előre feltöltött pénzedet költöd.
Ez a feltöltött egyenleg Google Play áruházi vásárlásra is alkalmas.Akkor is a feltöltött egyenleg használható, ha túlléped a 30ezer forint havi hitelkeretet, de még parkolnál/lottóznál.
-
ubyegon2
nagyúr
válasz Ateszpapa #94535 üzenetére
Köszi az infót! Amúgy elég virtuális lehet, mert eddig a parkolást, mobillottót is hozzáírta a számlámhoz. Ennek automatikusnak kellene lennie egyébként?
Elképzelhető, hogy a múlt heti díjcsomagváltásom miatt jelent ez csak meg, addig nem is volt ez a virtuális egyenleg? Akkor most majd figyelem a mobillottót meg a parkolást, bár nehezen tudom elképzelni, hogy cc 27 eft-ért lottózhatok a T keretéből ingyen. Én nem töltöttem fel ezt a keretet.
Nekem már az is fura volt, hogy hűségidőn belül kedvezőbb árú csomagot tudtam választani. Eddig ilyen tutira nem volt.
Most már csak azt nem értem, miért írta a Tg kolléga ezt a (#92072) dptrsk-ben. Remélem erre majd fényt derít.
-
Soulfly842
addikt
válasz dptrsk #94540 üzenetére
Havidíjasnak nem, csak feltöltőkártyásnak támogatott a Google Play vásárlás... Univerzális egyenleg terhére történhet ilyen vásárlás (ha egy sima postpaidet feltölt az ember ugyanúgy, mint egy feltöltőkártyát), de mobilvásárlás terhére nem.
20/30/50---> Tudtommal ez így nézett ki az utóbbi években 15/20/30(#94541) ubyegon2
"Most már csak azt nem értem, miért írta a Tg kolléga ezt a (#92072) dptrsk-ben. Remélem erre majd fényt derít. "
Egyszerű a válasz: nem ajándékba kapod azt a keretet, hanem minden - ennek terhére történő - tranzakciót utólagosan kell kifizetni a következő tárgyhavi számlán.
Egyszerűen nem előre fizetnéd ki ezeket a szolgáltatásokat, hanem utólag havi számlán.
Mobilvásárlás leírásIlletve ajánlom figyelmedbe a Telekomos mobilvásárlás alkalmazást is. Jelentősen megkönnyíti ezeket a tranzakciókat.
Parkoláskor is látod - térkép alapon, hogy hol vagy most kijelölöd h. hol parkolsz és csak vissza kell igazolni egy ok-val a vásárlást.Mobilvásárlás (android) Mobilvásárlás (iOS)
Lottózó alkalmazás is hasznos lehet, azzal egyszerűen lebonyolítható a szerencsejáték része.
A mi kerül kiszámlázásra részre a válasz az, hogy: MINDEN
Ha az első tárgyhónapban a teljes keretet leakarod/leforgalmaznád, akkor ne lepődj meg, ha egyfajta biztonsági forgalomfigyelési osztály keres, hogy tudsz-e erről, nem került-e idegen kézbe, s a tranzakciók legitimálásához kérhetnek egy öt számjegyű jelszót
(Ők arra hivatottak, hogy az ügyfél érdekeit megvédjék az extrém forgalomtól - ha jelentős eltérést tapasztalnak - akkor egyeztetnek az ügyféllel, h. akaratlagos volt-e, idegen kézbe került-e a telefon... )
Persze, ha ez általánossá válna, akkor már meg van a 'minta' s nem zargatnak.
Remélem így már érhetőbb
[ Szerkesztve ]
-
Schizoka
aktív tag
Hello!
Anyám telefonján van 2919 forint egyenleg és 2018 március 24-ig lehet elhasználni,viszont ha hívást kezdeményezek rajta akkor azt mondja be az automata,hogy egyenlege 0 forint töltse fel!!!!
ilyenkor mi a teendő?
-
Soulfly842
addikt
válasz ubyegon2 #94541 üzenetére
Ha a
*102# hívásindítással lekérdezed az egyenleget akkor a dátum elé mit ír?Feltölthető xyx dátumig
Vagy mást ír a dátum elé?Gyanítom, hogy az előbbi, s az lép érvénybe amit (#94545) 8 is ír... Ez esetben lejárt az érvényességi ideje/túl régen volt feltöltve.
[ Szerkesztve ]
-
Schizoka
aktív tag
válasz Soulfly842 #94544 üzenetére
köszi a választ.feltölthető azt írja elé.
8:köszi.rakok rá pénzt.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #94542 üzenetére
"Havidíjasnak nem, csak feltöltőkártyásnak támogatott a Google Play vásárlás... Univerzális egyenleg terhére történhet ilyen vásárlás (ha egy sima postpaidet feltölt az ember ugyanúgy, mint egy feltöltőkártyát), de mobilvásárlás terhére nem." --> én is ezt írtam, vagyis ezt akartam mondani(feltöltött egyenleg=univerzális egyenleg)
20/30/50-et fejből írtam, lehet, hogy 15/20/30 (furcsa, mert aranykártyára nekem 30at "ad" a T, azt hittem a legfelső kategória a platina)
-
Soulfly842
addikt
válasz dptrsk #94547 üzenetére
Megszavazták neked a bizalmat
A folytatásban vesztem el, illetve ott keveredett össze a kép
"A feltöltött egyenleg pedig ha egy havidíjas számot feltöltesz domino egyenleggel ott jelenik meg. Ezt is mobilparkolásra/mobillottóra stb tudod felhasználni, csak itt a saját előre feltöltött pénzedet költöd."
Mobilvásárlás kontextusában (a második fele közvetetten arra is vonatkozik) félreértettem Mivel értelemszerűen a mobilvásárlási keret alapértelmezés szerint is használható mobilparkolásra/lottóra/autópályára stb.
[ Szerkesztve ]
-
ubyegon2
nagyúr
válasz Soulfly842 #94542 üzenetére
& (#94540) dptrsk
Köszönöm nektek a kimerítő válaszokat! Így már tényleg értem.
Gyakorlatilag egy quasi hitelkártya van csatolva a számlámhoz és X keretet használhatok fel abból értelemszerűen. Mondjuk ha ezt a honlapon is érthetően leírnák a pici ujjukkal......akár így:
Önnek 30000 ft a vásárlói kerete, melyet az alábbiakra használhat fel: ........
Önnek még X ft áll rendelkezésre a havi vásárlói keretébőlTuti, hogy könnyebben megértené mindenki....ha ez cél lenne amúgy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen