Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Jövő héten startol a Snapdragon 4s Gen 2-es Redmi
- Magisk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani4454
tag
válasz sultansmith #93068 üzenetére
Mindig az aktuális szolgáltató a legrosszabb...
-
Soulfly842
addikt
válasz tothjozsi96 #93099 üzenetére
Az előfizetőnek kell intéznie, vagy két tanús Meghatalmazás.
+870 Ft onnan a havi költség, ingyen kimennek, beállítják, bekábelezik.
-
FirstTripla
tag
Sziasztok, egy gyors kérdésem lenne. Van dominósként Maraton mobilnetem és netes táblázatnál látom, hogy belföldön és EU-ban is használható, de nem tudom, hogy külföldön mennyi a roaming díj ha van. Például ha van 4gb-os csomagom akkor azt EU-n belül ugyanannyira használhatom,vagy csak többletköltségért?
-
Soulfly842
addikt
válasz FirstTripla #93104 üzenetére
4-ből 3GB felhasználható Eu-ban többletdíj nélkül.
-
FirstTripla
tag
válasz Soulfly842 #93105 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ, és gondolom ha esetleg több mint 1GB-t már elhasznált valaki itthon akkor az összes többit elhasználhatja EU-ban.
-
tjokai
senior tag
Sziasztok!
Holnap indulnék Németországba 1 hétre, kérdésem a következő...mivel EU-n belül leszek továbbra is, bekapcsolhatom kint is a mobilnetemet? Nem fog a Telekom többletdíjat felszámolni? Mobil M díjcsomagom van 400mb adatforgalommal.[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
törölt tag
Hali.
Mobil L ben vagyok jelenleg. Ugye ebben vannak felhasználhato percek illetve SMS-ek más hálózatba, hálón belül pedig ingyenes és korlátlan a beszélgetés és SMS is.
- vezetékes telefon más hálózatnak számít akkor is ha Telekomos alapcsomag?
- ha SMS el fizettem hardverapro kiemelest az majd külön a számlán lesz és fizetni kell..gondolom.
- illetve weboldalra belépve mi az a jelzett 20 ezer Ft mobilvasarlasra felhasználhato cucc? -
Monster256
újonc
Sziasztok!
6 évig voltam Telekom előfizető és mindig időben fizetem a számlákat, de idén januárban megszüntetem az élőfizetésemet mert ideglenesen Ausztriában dolgoztam. Most szeretem volna vásárolni egy Samsung Galaxy A5 2017 készüléket Mobil M csomaggal + 2 GB internettel, de azzal szembesültem a megrendelés során hogy készülék előleget kel fizetnem, idáig amikkor vásároltam a Telekomnál készüléket soha nem kértek tőlem előleget. Azzal nem is lenne bajom hogy előleget kérnek, de az normális hogy egy 83 600 Ft-os készülékre 115000 Ft előleget kérnek. Régebben rendelés után hívót fel az ügyintéző és ő döntötte el hogy kel-e előleg vagy nem, de most meg a rendszer dob ki magától mindig egy összeget. Kipróbáltam hogy ha feleségem adataival csinálom a rendelést akkor neki milyen őszeget ír ki, és neki csak 40 ezer előleget kéne fizetnie, pedig neki soha se volt előfizetés a nevén, ez most mi szerint dönti el hogy menyit kel fizetni. -
vwpolopg
őstag
válasz Monster256 #93113 üzenetére
Welcome to the real world.
-
veterán
Sajnos egyelőre ilyen az online rendszer, esetleg üzletben próbálj meg vásárolni, ha véletlenül akad egy közeliben a telóból, ott - ha kiemelt ügyfél vagy - nem fognak előleget kérni.
Egyébként ez már tényleg a nevetséges kategória, hihetetlen mi a faszt művelnek a meglévő előfizetőkkel...
Ha viszont új előfizetéssel vennél telót, valószínűleg sajnos üzletben is fognak előleget kérni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
zsolt501
nagyúr
válasz szabogabor10 #93115 üzenetére
Olyan érzésem van, mintha totál tojna bele a T-system, és maga az egész telekom hogy milyen a szoftver, és a főnökséget sem érdekli igazán a dolog, mert ha érdekelné akkor már hullottak volna a fejek régen...
Én megértem hogy nem nagyon akad megfelelő alkalmazott azon az áron, és olyan mintha sógor koma jó barát fejlesztené a rendszert, de egy ekkora cégnek nagyon nem szabadna ezt megengedni magának.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
jeni
félisten
válasz szabogabor10 #93115 üzenetére
de az normális-e hogy egy 83 600 Ft-os készülékre 115000 Ft előleget kérnek.
ez már nem előleg hanem indokolatlan túlfizetés.
sőt még ha kamatmentes részletre venné valaki akkor sem lehet 22 hónapon át a teló vételárának a költség összessége több, mint a szerződés megkötésekor az eszköz aznapi vételára.
[ Szerkesztve ]
-
Quentin Ruby
senior tag
Újra indul az adósbesorolásod, mikor megint Telekomos lettél. Ez nem is annyira gáz, a 115-ös mobilelőleg annál inkább.
Kaptam hivatalos választ arra, hogy ez a hihetetlen mobil előleget most komolyan, vagy csak viccnek szánják:
Amennyiben továbbra is magas előleg jelenik meg az online shopunkban, javasoljuk, hogy
- a korábbi termék helyett tegyen kosarába egy alacsonyabb listaáras terméket
- ha egy vagy több folyamatban lévő részletfizetése van, várja meg legalább egynek a lejáratát
- vásároljon egyösszegű fizetésselAz utolsó lehetőség egyszerűen fenomenális
CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
jeni
félisten
válasz Quentin Ruby #93118 üzenetére
az utolsó az még érthető is normális dolog
bár a hátránya,hogy akkor magasabb T-s előfizetés csomagot nem nagyon vesznek az emberek.
amúgy ezért nem veszek a Vodás előfizetéssel vodánál telókat mert ott még a vitamaxos csomagban is drágák a többi bolti áras telóknál legalább 15-20000Ft-al. -
Ispán_Péter
csendes tag
Hello. A korlátlan közösségi opciót még mindig meg tudom rendelni a 111es menüből?
-
kenyerr
tag
Hello,
Nem rég váltottam Domino-ra előfizetésről és fix extra lett (ajándék 80 perc, 1GB net + 5sms).
Sehol nem találom (telekom alkalmazás, leírások, visszakeresve itt), hogy ha feltöltöm az egyenlegem, akkor először ez a 80 perc megy le, vagy már akkor azt fogja használni? -
poli27
veterán
ekkora balfax bandát, hogy nem képesek lassan 2 hete megoldani, hogy az új netcsomagot rendelőknek működjön az alkalmazás, és ne karbantartást írjon ki szánalmas
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz poli27 #93124 üzenetére
Ha csak 2 hétről lenne szó, de évek óta problémák vannak a weboldallal és a mobil alkalmazással is, jó nem mindig ekkorák mint most, de valami mindig van.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
fornettisuti
veterán
A régi app jó volt, rendszeresen adott 12-25GB mobilneteket, összeomlások után. Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt meg semmi.😊
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
válasz poli27 #93130 üzenetére
Akkor kivételes ember lehetsz
De viccet félretéve, az egész Telekom IT részét ki kéne penderíteni, komolyan vicc, amit ezek művelnek. Vak ügyfélkezelő haverom, üzleti előfizukkal foglalkozik a srác. Mesélte, amikor IT felé jelentett egy hibát a honlapon konkrétan fél év után kezdtek el vele foglalkozni, erre 2-3 hónapra jött válasz neki, hogy köszönik a jelentést, javították, azóta se jó. És tudnátok mi pénzt keresnek azok a szarháziak, akik az appért, honlapért felelősek.[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
veterán
Sziasztok,
Erre tipp? Akkor jelenik meg, ha egy számot hozzá szeretnék adni az accomhoz.
A kártya aktív, fel is tudom tölteni az egyenlegem, jelenleg is van egy aktív opcióm, stb...
Webes felületre és az appba is gond nélkül be tudok lépni a felhasználóval.Szerk.: az appben is ugyan ez az üzenet fogad.
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
lugosi
MODERÁTOR
Ha veszek egy telekom függő régi nokiát használtan (eredeti tulajdonos nem tudom, hogy felderíthető-e), akkor az originál tulaj nélkül tudom SMS-ben függetleníteni?
-
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #93137 üzenetére
Köszi ez tök jó. Másik szolgáltatónál úgy olvastam, tulajos a játék.
-
veterán
-
zoli62
addikt
válasz Quentin Ruby #93118 üzenetére
Tehát kaptál egy hivatalos piár választ anélkül, hogy kivizsgálták volna. Nekem még ennél is jobban tetszett, amikor ügyintéző akart meggyőzni arról, hogy a májusban bevezetett új Mobil díjcsomagok díja kedvezőbb, mint akár az eggyel korábbi Nexté.
-
-
travis84
csendes tag
Tavasszal lejárt a hűség a Telekomos hármas (tv-net-telefon) csomagunknál, azóta egyfolytában hívogattak, hogy kössük át, hosszabbítsuk hűséget, mert már kifutott csomagok vannak benne, és sokkal jobban járunk. Régebben Netmánia M csomag volt (20/1), és mondtuk is, hogy lehetne gyorsabb, főleg a feltöltés terén. Október közepén ajánlottak jóval jobb csomagot, Sat TV helyett IPTV-t, gyorsabb netet ígértek, olcsóbb telefont. Így hát belementünk. Az IPTV azóta 3-szor halt meg, és kellett betelefonálni, az IPTV miatt a régi TP-Link ADSL+ modemet lecserélték a sajátjukra, és mondták ne is nyúljunk hozzá. Nos ennek a hatótávolsága fele a TP-Linknek.
Az új net Otthoni Start lett, amely 30/5 Mbit/s-ot ígér. Ez így tök jó, de ez a valóságban kb. 10-11 Mbit/s-os letöltés, és 0,7-0,8 Mbit/s-os !! feltöltési sebesség. Nos ez elég gyatra, ennél már akár egy mobilnet is jobb lenne. Sajnos más szolgáltató itt nálunk nincs, és erre a szolgáltatás csomagra pedig 1 évet köttettek velünk. Megnéztem a szerződésben, hogy a garantált feltöltési sebesség 0.25 Mbit/s ! Elég elszomorító. Szerintetek van esély ennél nagyobb feltöltésre? Mi lehet a hiba? Vagy most meg kell várni a hűség lejáratát, és csak utána lehet esetleg váltani? Pénzkidobásnak érzem a 6000 Forintot erre a netre...
Még valami: először a telefonban Otthoni Internet 50-et mondtak, mert hogy az milyen jó és gyors. Mikor kijött a fószer szerelni az IPTV-t, mondta, hogy 50-es netet nem érdemes kötni, mert nem lesz annyi. Ezért lett 30-as kötve, pedig az 50-esben legalább a garantált feltöltés 1Mbit/s lett volna, és mivel ezt nem teljesítik bonthattunk volna szerződést.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Többször írtam, hogy kedden kötöttem Magenta 1-et, de eddig a webshopon ennek semmi jelét nem láttam.
Fél órája megjelent a webshopban két dokumentum otthoni szolgáltatások módosításáról. Mai dátummal.... Az aláírásom értelemszerűen nincs ott. De így is kiviteleződik a "magenta-1-esedés"? Vagy esetleg nekem kell kinyomtatni ezeket a papírokat és elküldeni a telekomnak (wtf, én már személyesen elintéztem).
Mostmár komolyan nem értek semmit..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Újszerű TP-Link Deco X20-4G+ mesh router - 3xGB LAN - AX1800 - Wi-Fi 6 - külső antenna csatlakozó
- Graef CM702 kávéőrlő makulátlan állapotban
- ROG Zephyrus G14 GA402RJ 14" FHD+ IPS Ryzen 7 6800HS Radeon RX 6700S 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen